Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç alımı seçim
Oğuzhan K.
25-03-2013, 21:05
Arkadaşlar kendime araç alıcam . Almışken sıfır boş araç yerine 2.el dolu araç almak istedim . Fiyat/performans olarak Audi A3 uygun gördüm bu gün gezerken DOD'da gözüme takıldı . Yarın plakasını alıp tramerden sorgulatıcam kaput değişmiş 3 parça boyalı. Fakat sahibinden de daha dolu km/yıl olarak iyi araçlar var . Eşinizde dostunuzda veya önerebiliceğiniz araçlar varsa link olarak verirseniz sevinirim . Başka araç önericek arkadaşlar neden önericeklerini yazarsada sevinirim . Araç otomatik ve 4 kapı olmak zorunda şimdiden teşekkürler.
Aracın linki : DOD - İkinci El Araç / AUDI A3 1.4 TFSI S TRONIC SPORTBACK ATTRACTION (http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=349194&v=ikinciel-AUDI-A3-1.4-TFSI-S-TRONIC-SPORTBACK-ATTRACTION)
Düşündüğüm araçlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2009-full-s-line-panaromic-tavan...80binde-116489639/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-a3-sportback_panaromik_ic-dis-s-line_f1-sanzuman-full-plusfull-98903698/detay
Okuyan herkese teşekkürler.
Oğuzhan K.
25-03-2013, 21:26
Tramerden sorgulattım. Gride 2 adet hasar çıktı . 1300 lira çarpma ve 4500 lira bir çarpma .
Siyahta hasar kaydı yok. Siyah daha mantıklı geldi pazarlıkla kaç gibi fiyata alınmalı ?
Ambition ve Attraction farkı nedir ?
Oğuzhan K.
26-03-2013, 10:38
Bilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum.
Attraction başlangıç donanımıdır, Ambition onun bir üstüdür, Ambiente en dolu olanıdır. Hepsine S-Line paket eklenebilir benim bildiğim kadarıyla.
Ambiente'nin üstüne opsiyon eklenebilir, ancak opsiyonlarla Ambition, Ambiente'den daha dolu hale de getirilebilir.
Oğuzhan K.
27-03-2013, 09:42
Teşekkür ederim doddaki aracı almaya karar verdik. Oem Ledli far için modül ve far yeterli mi ? Sline direksiyon kontrolleri çalışır mı teşekkürler
Teşekkür ederim doddaki aracı almaya karar verdik. Oem Ledli far için modül ve far yeterli mi ? Sline direksiyon kontrolleri çalışır mı teşekkürler
istedikten sonra araçta herhangi bir şeyi yapabilirsiniz, becerinize, veya yaptıracağınız yerin becerisine bağlı. Örnek vermek gerekirse, yurtdışında 2000 model A3'e 2012 modelin navigasyon sistemiyle beraber direksiyonunu takıp sorunsuz çalıştıran ve kullanan var.
DOD'da görünen araca zannımca OEM ledli far alınırsa modüle gerek kalmadan çalışır, zira aynı aracın ledli farla satılan modelleri var, ledli veya ledsiz iki farda da gündüz farı var, kontak açıldığından itibaren yanan. S Line direksiyon kontrolleri biraz uğraştırır ve epey maliyetli olur.
Naçizane önerim, bütün bunları sonradan yapacağınıza, harcayacağınız parayı almayı düşündüğünüz aracın üstüne koyup halihazırda o donanımlara sahip bir araç almanız olur.
Oğuzhan K.
27-03-2013, 14:23
Çok teşekkür ederim o zaman alınca içiyle uğraşmak yerine jant ve doubledin yapıp binicem teşekkür ederim . Doddaki araç kesinleşti kredi işlemleri bu gün biterse bu gün alıcaz hayırlısı . Cevabınız için teşekkürler :).
hayırlısı olmasını dilerim. :)
Çok teşekkür ederim o zaman alınca içiyle uğraşmak yerine jant ve doubledin yapıp binicem teşekkür ederim . Doddaki araç kesinleşti kredi işlemleri bu gün biterse bu gün alıcaz hayırlısı . Cevabınız için teşekkürler :).
Rica ederim :) hayırlara vesile olur inşallah