PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pazar tahtası kiralama Balıkesir akçay

thedevil
25-03-2013, 21:27
Arkadaşlar Balıkesir Akçay'da sahilde pazar tahtası kiralamak istiyorum,fakat belediyeyi aradığımda detaylı bir bilgi alamıyorum encümen kararı Nisan'da çıkacak buraya gelmeniz lazım falan diyorlar.
Ancak benimde buradaki işlerimden ve bu pazar tahtası kiralama olaylarından hiç anlamadığımdan dolayı Balıkesir'li arkadaşlardan ya da bu işlerden anlayan tanıdığı olan arkadaşlardan yardım istiyorum, bu tahta kiralama işinden anlayan arkadaşlarımız varmıdır aramızda.:soru:

Fatih_
25-03-2013, 21:31
Tekstilde babam batınca pazarlara çıkmaya başlamıştı anılarım canlandı :)

Tahmin ettiğim tahtalardan sanırım , yardımcı olmak isterdim ama babam vefat etti bende hiçbirşey hatırlamıyorum maalesef

thedevil
25-03-2013, 21:40
Tekstilde babam batınca pazarlara çıkmaya başlamıştı anılarım canlandı :)

Tahmin ettiğim tahtalardan sanırım , yardımcı olmak isterdim ama babam vefat etti bende hiçbirşey hatırlamıyorum maalesef

Ne adamsın yaa konuyu açtığıma pişman oldum üzüldüm ,Allah babana rahmet eylesin seninde yardımcın olsun kardeşim....

iz_sport
25-03-2013, 21:44
benim babada tekstilde batında pazara dökmüştü bütün mallarını yani benim bildiğim kadarı gidip belediyeden izin almıyorsun pazar kurulmadan önce orada sorumlu kişiler var onlarla konuşup boş biyer varsa kiralıyorsun eğer yoksa orada tezgah açan kişiler yerleri kiralamayıp satın almış oluyorlar birde fazladan kiralamak icin yerleri oluyor bu şekilde araştırıp bula bilirsin böyle hatırlıyorum ama baba gelsin o detaylı anlatır bana bende yazarım :)

TolgaEsentepe
25-03-2013, 23:45
çok kalabalık oluyor akçay da o yer. bir tek onu biliyorum :)

berko
26-03-2013, 05:50
Akçaydan kiralama bence kuru kalabalık var orda yani senelerdir giderim o kadar insan var tezgahtan bişeyler alan çok az hep benim gördüğüm, 7 km ötesinde örende hazır kulübe tarzı tezgahlar var sezonluk kiraya veriyorlar orayı değerlendirebilirsin...

YavuzNaz
26-03-2013, 09:16
Akçay'da pazar tahtasına koyacağınız mallar ucuzsa hertürlü para kazanırsınız, pahalı tezgahlara kimse yanaşmıyor. Birde pazarda tezgahı olan birini bulun derim bu işler belediyeden ziyade pazar içinde olan kişilerin elinde.

free-hifi
26-03-2013, 09:24
Pazarda yüzde 90 belediyenin boş yeri yoktur sen pazara gidip senin gözünde canlı bir yere bakıp ordaki esnafa soracaksın yerini kiralayan varmı diye