Orijinalini görmek için tıklayınız : Uyarı : Beylikdüzü Civarı Hırsızlık Artışı
Son 2-3 gündür Beylikdüzünde araç hırsızları iş başında. Pazar günü Migros civarında polisleri gördüm, meraktan durup baktım Golf 6 aracın kaldırım tarafındaki ön yolcu kapısını bükerek girmişler.
Dün Punto su olan bir arkadaşımın teyibini çalmışlar.
Duyduğuma göre bir megane girip teyip ve airbag i çalmışlar.
Şahıslar yakalanana kadar dikkatli olmakta yarar var.
avcılar tarafındada çoğalmaya başladı. dikkatli olmak gerek.
mert_leon
26-03-2013, 00:36
bu günde migrosun arkasında terkedilmiş bi şahin vardı.
Bu beylikdüzü ne zaman oto hırsızlarından arınacak:Deli:
avcılar tarafındada çoğalmaya başladı. dikkatli olmak gerek.
Ben de Avcılar mağdurlarındanım. Eve girmiş. Sanırım bizden sonrada 2-3 apt. ilerideki eve girmiş. Para-pul ne varsa almış gündüz vakti.
Schecter
26-03-2013, 06:59
beylikdüzünden yıllardır bir oto hırsızlığıdır gidiyor. eniştemin temprası çalışdı, 3 hafta sonra başka bir tempra aldık. onuda çaldılar.
otoparkta kim varsa yokluyorlar.
Bu ülkede yaklaşık 80 90 bin imam var,ama türkiyenin cezaevi suçlarına bakacak olursak insanlar tecavüz, hırsızlık,adi suçlar eşlerini sokak ortasında öldüren insanlar sokaklarda trafikde bir birine silah ile ateş eden insanlar,ailelerinin yanlarında bıçak çekenler.
Her hafta aynı sözleri söyleyen imamlar uyutulmuş koca bir topluluk ,suçlunun suçu yok bu ülkede,yargılanan hep muğdur olan oluyor :(
Sözde müslüman bir ülkedeyiz, dediğim gibi SÖZDE .
Ben de Avcılar mağdurlarındanım. Eve girmiş. Sanırım bizden sonrada 2-3 apt. ilerideki eve girmiş. Para-pul ne varsa almış gündüz vakti.
geçmiş olsun abi. biz şüpheli gördükçe arkadaşla polisi arayıp şikayet ediyoruz. avcılar'da genelde arabadan ziyade eve giriyorlar zaten. ALLAH korusun.
geçmiş olsun abi. biz şüpheli gördükçe arkadaşla polisi arayıp şikayet ediyoruz. avcılar'da genelde arabadan ziyade eve giriyorlar zaten. ALLAH korusun.
Eyvallah sağolasın.. Daha eve biz oturmaya başlamadan ş....siz siftah yapmış.
SOMEONESPECIAL
26-03-2013, 08:06
Demek ki poliste bir zaafiyet var.
Beylikdüzü jandarmadayken 1 tane hırsızlık meselesi duymadım.
Schecter
26-03-2013, 08:11
o zamanlar jandarma beylikdüzünün kralıydı.
ben A3 de oturuyordum. bir gece silahlı çatışma olmuştu. göz açtırmıyorlardı millete.
tabii ki o zamanlar askerde kraldı bu ülkede. ;)
esenyurt ve b.düzünde jandarma varken kötü niyetli insanlarda korku vardı. hiç suçu olmayan insanlar bile jandarmadan çekinirdi. şimdi ne oldu ? polis geldi ve polisi kimse iplemiyor nedense..
Beylikdüzünde jandarma varken şu an ki nufusunun yarısından azdı ama :)
Beylikdüzü ayarsız büyüyor ve karmakarışık iyice kozmopolitleşmeye başladı, her çeşit insan var. Sonu nereye varacak bu kadar insanı o yollar nasıl kaldıracak bilmiyorum.
Ben yaklaşık 4 sene B.düzü-Yakuplu arasında gittim geldim. Hiç hırsızlığa denk gelmedim. Ev aldım Avcılardan taak diye girdi. Avcılar daha da karmaşık insan çeşitliliği bakımından
SOMEONESPECIAL
26-03-2013, 09:01
Beylikdüzünde jandarma varken şu an ki nufusunun yarısından azdı ama :)
Beylikdüzü ayarsız büyüyor ve karmakarışık iyice kozmopolitleşmeye başladı, her çeşit insan var. Sonu nereye varacak bu kadar insanı o yollar nasıl kaldıracak bilmiyorum.
Aynen... Çok doğru söylüyorsun...:icon_tup:
5 sene sonra durulmaz buralarda
Ben yaklaşık 4 sene B.düzü-Yakuplu arasında gittim geldim. Hiç hırsızlığa denk gelmedim. Ev aldım Avcılardan taak diye girdi. Avcılar daha da karmaşık insan çeşitliliği bakımından
avcılar depremden sonra böyle oldu. deprem bölgesi diye ucuzdu akın ettiler , herkes birbirini tanıyordu. şimdi kimi görsem it uğursuz tipi var bunlar kim diyorum :D
Bunlar daha geçende 15 bin hırsızı dışarı salmışlardı adamların yatacak yeri yok korkacak birşeyleride yok eski suçlarını işleyerek geri dönmeye çalışıyorlardır.
Herkese geçmiş olsun.Hepsi Allah'ından bulsun.
12 sene oldu Beylikdüzü'ne taşınalı, Carmen villaları yada Beykonakları gibi olsa tüm Beylikdüzü güzel olurdu müstakil ev şeklinde. Ama binalar aşırı yüksek ve yükselmeye devam ediyor, Allah Beylikdüzü'nün sonunu hayreylesin ne diyeyim.
Hırsızlığa karşıda artık alarm olur, aydınlık bir yer olur önlem almak lazım.
13 yıldır beylikdüzü marmara mahallesindeyim çok şükür denk gelmedim bi vukuata ama ev hırsızlığı filan duyuyoruz tabi.
12 sene oldu Beylikdüzü'ne taşınalı, Carmen villaları yada Beykonakları gibi olsa tüm Beylikdüzü güzel olurdu müstakil ev şeklinde. Ama binalar aşırı yüksek ve yükselmeye devam ediyor, Allah Beylikdüzü'nün sonunu hayreylesin ne diyeyim.
Bahçeli ev. 2 aydır yana döne köpek arıyorum zaten. Alarm fln hikaye. Tel hattını kes alarm iptal :)
SOMEONESPECIAL
26-03-2013, 09:50
O Carmen Villaları da Semerkanttan sonra amma prim yaptı he.
2 sene önce 400-450 ye satamıyorlardı şimdi 750'ye alacak villa yok
öyle bir ortam var ki beylikdüzünde, arkadaşlar toplanmış bi bakalım diyorlardı gidip bakıyorduk, çocukların muhabbeti "geçen bitanesinin teybini indirdim" "bitane varmış şurda burda gezen onu paketleyelim bigün" tarzı muhabbetler , direkt uzaklaşıyorum tabi haliyle , birbirlerini tetikleyip gaza getiriyorlar it kopuk doldu iyice , jandarmadayken beylikdüzü gerçekten iyiydi
Schecter
26-03-2013, 09:56
öyle bir ortam var ki beylikdüzünde, arkadaşlar toplanmış bi bakalım diyorlardı gidip bakıyorduk, çocukların muhabbeti "geçen bitanesinin teybini indirdim" "bitane varmış şurda burda gezen onu paketleyelim bigün" tarzı muhabbetler , direkt uzaklaşıyorum tabi haliyle , birbirlerini tetikleyip gaza getiriyorlar it kopuk doldu iyice , jandarmadayken beylikdüzü gerçekten iyiydi
ihbar etsenize arkadaşım
Aynen... Çok doğru söylüyorsun...:icon_tup:
5 sene sonra durulmaz buralarda
beylıkduzu bıtmıs durumda ınsan kalıtesı olarak. mekanlar isim olarak kaliteli olsalarda, beylıkduzunun gelecegı cok sıkıntı.
ondertopcu
27-03-2013, 17:05
yasalar duzelmedigi surece polisinde yapicak birseyi kalmiyor. gecmiste bir hirsizlik olayindan sonra polisle konusmustuk. hirsizi gosterek kucuktu teyp caliyordu buyudu araba caliyor, biz ne yapalim yakaliyoruz 2 ay sonra saliyorlar dlye dert yaniyordu.
tandogan
27-03-2013, 17:13
1 ay önce arkadaşım '11 civic'inin airbaglerini çaldılar.allahtan kaskosu vardı da 8 milyar ödemekten yırttı.10 senem doldu burada sıkıldım artık.her akşam bizimkent köprüsü trafiğinden, mekanlardaki it kopuklarından. bahçeşehir'e kaçıcaz sanırım..
darkmoon
27-03-2013, 17:19
magakent, ambarlı limanı, ihlas evleri ve o civardaki villalar falan kendini soyutlamış durumda beylikdüzünden... biraz geride ama en azından daha düzenli o kosmopolitlikden karmaşadan uzak sakin derli toplu ve insanlar komşular azda olsa birbirlerini tanıyorlar biraz oturmuşluk var..
migros tarafları felaket iç içe binalar aşırı bir kalabalık eskiden sitelerin otoparkları bomboş olurdu şimdi yollardan arabalar taşmış durumda buda hırsızlara bayram günü gibi geliyor..
Daha önce arabası çalınmış birisi olarak kimse yaşamasın. Birgün önce bıraktığınız yerde yeller estiğini görünce çok kötü oluyor insan.