Orijinalini görmek için tıklayınız : 350z [istanbul]
serhatayasli
26-03-2013, 16:06
w8euxUap5eQ
Harun Taştan İle Bir Gün - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=w8euxUap5eQ)
bugün youtubeda denk geldi
güzel video olmuş ses baya iyi
halilcan9455
26-03-2013, 16:26
s2000 deki kıvraklığa ulaşamamış dahaca.:D
s2000 videoları bir efsanedir kendisinin.
turbo&quattro
26-03-2013, 16:36
Allah akil fikir versin.
hayatımın geçen 7 dakikasına acıdım
mtahakorkmaz
26-03-2013, 16:47
videoyu çekende galiba s2000 :D
aracın sesi güzel ancak videoda hiç bi atraksiyon göremedim
wolkanku
26-03-2013, 16:50
waoww büyük adammış ,çılgııın, herkes ona bakıyor.. oww ye man! ow ye! puanım 9!
bence fox a haber çıkmış....
isim eşgal plaka herşey çıkmış tc nizi de yazın adamları uğraştırmayın şimdi 2 saat :)
berkayGLRN
26-03-2013, 17:41
Bir tiky memo degil ;)
:D
halilcan9455
26-03-2013, 17:44
isim eşgal plaka herşey çıkmış tc nizi de yazın adamları uğraştırmayın şimdi 2 saat :)
kendisinin pek taktığını sanmıyorum
7NT1L_oHdfk
önceki aracı(s2000) ile olan videosu.
Alet güzel heyecanlı on numara da, o egzoz tonunu nedense hiç yakıştıramadım Z'ye
PurposeLess
26-03-2013, 17:59
İyi Güzel kullanıyor ama herseyı yerınde zamanında yapmak lazım yogun trafıkte hıc hosbısey degıl bence sonucta anlık bısey kaza.
ondeki f12 berlinetta dikkatimi dagitti, Yoksa 350z den cikmamasi gereken bi ses bu, e46 m3 gibi tiz cikmis... garibime gitti.
araba cevıremıyor bıle :)
350z sanirim irzina gecilmis onceki sahibindende, cigeri alinmis gibi..
ceyhun737
26-03-2013, 18:31
Çok çirkin bir sesi var nismo koysaymış bir senfoni yapardı bize
individual
26-03-2013, 18:39
Yinemi Fox :)
devilboy
26-03-2013, 18:43
gaz tokatlamak nedir yaaa saxo varken yapıyordum 2008 de yazıkk
araba otomatık dikkatinizi çekerim
araba otomatık dikkatinizi çekerim
araç manuel arkadaşım
ulasoztas1
26-03-2013, 18:50
egzoz sesi nedense itici geldi daha hoş bir ses beklerdim350z den
DoDo_hamann
26-03-2013, 18:51
350z sanirim irzina gecilmis onceki sahibindende, cigeri alinmis gibi..
Video'dan kompresyon testi yaptın ya barkın :)
El birliğiyle çocuğu bi içeri alsalar herkes rahatlayacakta, hayırlısı bakalım.
Egzoz sesi daha ne kadar kötü olabilirmiş acaba..
ClioRs182
26-03-2013, 18:54
1,45 de bariyere sürtüyo :) Z zannetiğim gibi çeviremiyor malesef :D
tam apaçi..
gaz tokatlamak nedir yaaa saxo varken yapıyordum 2008 de yazıkk
+1903
Turkiyedeki cogunlugun tuning den anladigi yogun trafikde gereksiz, sert sag-sol lar, milletin ustune surmeler, gaz tokatlamalar... 18 yasimdayken ben de yaptim ne yazik ki... Ama en azindan makas atmanin meziyetini, trafikdekileri minimum sekilde rahatsiz etmekde arardik.
JosephuS
26-03-2013, 19:15
Reklam gibi geldi sadece...
Her ışıkta yanlamak bağırta bağırta gezmek bence hoş deil..
hayirda, yanliyamiyo bile aci veremiyo sanki gucu yok gibi, gidisi bi garip, belki egzozdandir, seside duydugum en igrenc 350z sesi... 328i ye teneke egzoz konmus gibi
tuncayakyz
26-03-2013, 19:52
aracın sesi güzel ancak videoda hiç bi atraksiyon göremedim
s2000 daha hafif ondan s2000 gibi kıvrıklaşamaz 350z zaten ağırlığı belli oluyor arabanın...
Boost Up
26-03-2013, 20:04
baya iyisin qanqaa
bu seferde foxa çıkarsa,3. de canlı yayın konuğu olması lazım :)
araç manuel arkadaşım
1.30 - 1.46 arası sesi sanki otomatikmiş gibi geliyo valla ordan otomatik dedim
aodabasi
26-03-2013, 20:15
underground 2deki hayallerim suya düştü otto şahin misali
arabanın hakıını ne yazıkkı werememişşş yolu yakaladıgı zman gaz kesiyoo gereksiz yerlerde gaza basıyooo.....
yahu insan bi arastırır : ) arkadaş yagmurlu havada bir viraj donuyo boop boop boop fenaaa :) izleyin gorun bu videoyu daha izlemedim izlicem birazdan ama yanlayamıyo edemiyo vs diyenler siz yanlayın biz görek :)
he uunutmadan kankam dııl arkım hiç değil tanımıyorumda arkadaşı fakat amma velakin durum bu :)
sosyal mesaj modu aktif
trafikte ki insanların hayatını tehlikeye atıyo
Ben beğendim ;) güzel sürüyor ama bi ton ceza gelecek gibi plaka vs açık kimlik açık ;((
ÜSTÜNERC
26-03-2013, 20:29
yaptığı kesinlikle yanlış.insanların hayatını hiçe saymak bu kadar kolay olmamalı
Turboğuz54
26-03-2013, 20:33
Ya bırakın sosyal mesaj vermeyi altında o araba olupta kim yapmaz bu hareketleri yapmam diyen kendini kandırır
dj_batukaan
26-03-2013, 20:33
yani en doğru hareket te bu olsa gerek...
bu videoda pek bişey yok normal haller ama eğer bu çocuk düşündüğüm kişi ise ya kendi canı yada bir başkasının canını yakmadan düzelmeyecek :) bir önceki videodan sonra yaşadıklarına istinaden yıkılmadım ayaktayım der gibi bir video olmuş :)
Ya bırakın sosyal mesaj vermeyi altında o araba olupta kim yapmaz bu hareketleri yapmam diyen kendini kandırır
Altımdaki araba onunki kadar olmasada güç olarak aratacağını zannetmiyorum fakat çıkıpta öyle abuk subuk babamın özel yolunda kullanırmış gibi kullanmıyorum.. Normal şehir içi trafiğinde insan gibi kullanıyorum, şehir dışı 3 şeritli yolda keyfime bakıyorum...
Kendimide kandırmıyorum, özellikle belirteyim...
turbo&quattro
26-03-2013, 20:55
Bende vardi Z hic yapmadim . Su anki aracim ki Z den daha guclu bir kere bile yapmadim yapmayida dusunmuyorum .
Edit .. Tr de olsamda degisen birsey olmazdi .
Birakin artik rwd aracim varsa sonuna kadar yanlarim ! Sacmaligini .
bişe dicemde madem rwd araba ile yanlamicaksın niye alıyosun ? yani 7-24 yanlicaksın diye bişey demiyorum ama yani trafik müsait olur köşeden dönerken hafif hafif yanlarsın yada boş bi kavşağın etrafında 0 çizersin bunlar bence çok yanlış şeyler değil. ama yani arada insanın canı isteyince yanlamicaksan rwd araba almanında mantığı yok bence
Turboğuz54
26-03-2013, 21:01
Bendede var rwd ama apaci gibi her yerde yanlarım bugünüde yanlamadan bitirmiycem gibi şeyler yapmam ama arada herkez yapar bişeyler böyle arkadan iter güçlü arabası oldumu
ozkanfaruk
26-03-2013, 21:05
Bence başarılı yapılabilecek şeyleri hakkıyla yapıyo. Videoyu çeken s2k neden memur gibi gidiyo onu anlamadım yeri geliyo çok uzak kalıyor. Tabi ki bu tarz şeyler daha tenha ortamlarda olması lazım bence biraz durulması lazım
Low-Rider
26-03-2013, 21:07
bişe dicemde madem rwd araba ile yanlamicaksın niye alıyosun ? yani 7-24 yanlicaksın diye bişey demiyorum ama yani trafik müsait olur köşeden dönerken hafif hafif yanlarsın yada boş bi kavşağın etrafında 0 çizersin bunlar bence çok yanlış şeyler değil. ama yani arada insanın canı isteyince yanlamicaksan rwd araba almanında mantığı yok bence
arabayı sence rwd diye mi almıştır bmw diye mi?
her bmw'ye binen yanlıcak diye kural mı var ?
yan komşum cok yakın abim, 4 sene e90 320'ye bindi, 120km hızı geçmez yanladınmı desem küfür mü ediyorsun der
adamın harbiden tarzı bu apaçilik falan değil
arabayı sence rwd diye mi almıştır bmw diye mi?
her bmw'ye binen yanlıcak diye kural mı var ?
yan komşum cok yakın abim, 4 sene e90 320'ye bindi, 120km hızı geçmez yanladınmı desem küfür mü ediyorsun der
yok abi tabi belli bi yaş sınırı var şimdi kanımız kaynıyo yani şahsen ben öyleyim sonuçta bide arabaları farklı amaçlar için alanlar var mesela benimde tanıdığımda var 3.20 e46 adam ailesiyle biniyo başka bi tanıdığımda var oda önce yazdığım gibi kafasına estiğinde köşeleri zevkli bi şekilde dönüyo. yani sonuç olarak biz burda yakıt ekonomisi , hangi lastik en uzun km gider muhabbeti yapan insanlar değiliz videodaki kişiyi hor görüp dışlamamak lazım. sonuç olarak video 8 dk ama bu 8dk lık video çekmek için 1 saat belki 2 saat dolaştılar. yani hep tapagaz yanlayarak dolaşmış olamaz biz 8 dk da hep yanladığını gördüğümüz için bize aşırı görünüyor :)
Low-Rider
26-03-2013, 21:18
yok abi tabi belli bi yaş sınırı var şimdi kanımız kaynıyo yani şahsen ben öyleyim sonuçta bide arabaları farklı amaçlar için alanlar var mesela benimde tanıdığımda var 3.20 e46 adam ailesiyle biniyo başka bi tanıdığımda var oda önce yazdığım gibi kafasına estiğinde köşeleri zevkli bi şekilde dönüyo. yani sonuç olarak biz burda hep yakıt ekonomisi , hangi lastik en uzun km gider muhabbeti yapan insanlar değiliz videodaki kişiyi hor görüp dışlamamak lazım. sonuç olarak video 8 dk ama bu 8dk lık video çekmek için 1 saat belki 2 saat dolaştılar. yani hep tapagaz yanlayarak dolaşmış olamaz biz 8 dk da hep yanladığını gördüğümüz için bize aşırı görünüyor :)
rwd alıp yanlamayan adamı da yadırgamamak gerek :)
s2k ile daha güzel gidiyordu bence bu arkadaş
ProdriveSTI
26-03-2013, 21:20
Her pisko yanverendir,her yanveren pisko değildir.
rwd alıp yanlamayan adamı da yadırgamamak gerek :)
s2k ile daha güzel gidiyordu bence bu arkadaş
tabi abi bende rwd arabayla yanlamıyor taşlayın bunu demiyorum :p :D öyle bişeyde olamaz zaten dediğim gibi kimi bmw yi kalitesi için alır kimi yanlamak için kimi s2000 şekil için alır kimi yanlamak için :D
aynen s2000 videoları daha güzeldi z ağır kalmış gibi duruyo :)
egsoz sisteminde bir gariplikmi var yoksa banamı öyle geliyor hani 106 ya 63 lük otto takarsında sıkıştırma yapamaz onun gibi bişey war bu araçta sanki
BuRaK_eFe
26-03-2013, 21:38
s2000 de daha iyiydi z biraz ağır gelmiş sanırsam :)
düzboru var ama kaçlık bilmiyorum 70 büyük ihtimal egzoz varex var
alfonso4474
26-03-2013, 21:49
soba borusu gibi valla egsoz baya büyük duruyo arkada ama ses hoş değil yani s2000 tadını vermiyo
Valla tatli yanlamalar, tenha gobeklerde donmeler, kisacasi diger araclari minimum seviyede rahatsiz edecek surusler anlasilir. Boyle milimetrik makaslar trafigin ortasinda sert sag-sol anlamsiz hareketler olmasa iyi...
qokhan25
26-03-2013, 22:04
Kedi ulasamadıgı çiğere mındar dermiş :) herkezın bir tarzı var zevki var kimisi makas atmayı sever kımısı sakın kullanmayı.. Zaten normal ınsanların gozunde senın araban egzozlu ise bagırıyosa insanların senın hakkında ki düşünceleri kötü yönde olucaktır... .. O yüzden durmak yok yola devam :) ADAM ALTINDAKI ARABANIN HAKKINI VERIYO SAHSEN BEN YOLDA Bİ 350 Z GÖRSEM. YANLAMAMASI GAZLAMAMASI ACAYIBIME GİDER NİYE ALMISKI BUNU DERİM :) NEYSE DEDİĞİM GİBİ HERKESİN ZEVKİ GÖRÜŞLERİ DÜŞÜNCELERİ FARKLI BENİM DÜŞÜNCEMDE BU..
Herhangi bi e30 un yaptığından farklı bişey yapmamış
aLperTunga
26-03-2013, 22:26
kim ne derse desin adam yapıyor helal olsun.
Altında rwd arabası olan her virajda yanlayacak diye bir kaide yok.Rwd aracı ya da bir bmw yi sadece yanlamak için alan adama zaten diyecek söz yok.Egzoz sesi iğrenç.Stock sistemle bile v6 nın homurtusu daha güzel ses verir.Bu araca borla dan başkası hikaye.Dediğim gibi ses kötü.
misery1903
26-03-2013, 22:43
S2000'den sonra ses var güç yok durumu olmuş biraz.
Yaptığı mantıklı olmasa da yanlamayı biliyor adam. Bilmese bugüne kadar patlardı zaten.
Her RWD'ci yanlayacak diye bir kural tabiki de yok. BMW varken RWD diye gidip xDrive ya da Audi alıcağını zannetmiyorum kimsenin. Amansız yol tutuşun yanında tatlı eğlencelerin bulunmasının bir zararı olmaz bence :)
kendi tarzı buysa niye geceleri boşken boyle seyler yaptıgı videoları yok.tamamen millete sekil amaclı.bu tarz hareketlerin nesi sekil oluyosa.gerci sis acmanın,makas atmanın sekil sayıldıgı iyi araba kullanmak olarak goruldugu bi ülkede yasıyoruz haklısınız
taca çıkarıcaklar bigün bu çocuğu bence.. yazık eder kendine :)
keyfi yanlarsın da sürekliliği fazla arkadaşın, direksiyonu iyi ona laf yok ama herkesin - her aracın bi limiti var.. ters birine denk gelir taca çıkar dediğim gibi bir gün..
nemonomani
26-03-2013, 23:22
ben yapmam insanların hayatıyla pazarlık olmaz allah korusun birimizin ailesinden birine zarar versin bakın görün o zaman yorumlarınız böylemi olur
nitrosystem
26-03-2013, 23:34
O nasıl bir egos borusudur yav
videoyu geçtim gerekli yorumlar yapılmış da şu 350z nin roadsterlarını çok itici bulan bir tek ben miyim :confused:
Berk7767
26-03-2013, 23:37
Ses çok kötü 350z e yakıştıramadım geri kalanına yorum yapmamayı tercih ediyorum
erhanarici18
26-03-2013, 23:38
+1000
geçenlerde ömrümde ilk defa şahin kullandım sokaktan çıkarken hemen verdim yanı :D
Her isikta egzoz bagirtmak, Sag sola kirmak gorgusuzce bence, Herseyin yeri var, Bu kadar yogun trafikte degil yeri, S2000 videosunda annesine baya sovmustu arkadasi, Eminim bundada duymasakta yan arabadakiler baya cinlatmistir kulaklarini, Lafim yok direksiyonu iyi ama biraz da yerine gore yapsa fena olmazmis, Ama bu 350z cidden diger 350zlerden sanki daha sagliksiz yuruyo gibi, koparamiyo vs, belki baski balatadir ne biliyim, Fakat en uyuz oldugum sey gorgusuzce egzoz bagirtmak ota b.ka.. Ferrari de yapsa, sahinde kroluk bence, Gaz tokatlamak direk 106 ci veya sahinci isi zaten..
bu akşam bir kez daha gördüm halkın tepkisi iyi. adamlar *-.*.*..?^+%&^+%&/- diyorlardı arkasından...
S.Özeren
27-03-2013, 00:38
adam reklam peşinde falan değil onu geçin , harunun arabasındada bulundum, trafiktede konvoy şeklindede gittik adamın huyu suyu bu yapcak bişey yok
ondan dolayı sosyalleşmeyi bırakında video sanki yurtdışıymış gibi düşünüp izleyin
lethaldoze
27-03-2013, 00:46
ses çok rahatsız edici geldi bana, umarım trafikte sürekli bu sesle gezmiyordur. Gerçi varex var demişler bi önceki postlarda. S2000 den sonra araç bayağı ağır gelmiş belli.
Videonun başlarındaki kara ff ferro fenaydı :D
B.Battal
27-03-2013, 00:58
O bu degil de adam bir kac dakikalik video cekiyor burada bir ton adam birbirine giriyor zerre kadar umrunda degil :) bosverin birbirinizle tartismayi sosyali kime vereceksin herkes biliyor neyin ne oldugunu
S2000 de daha bi hoş geliyordu göze tarz olarak.. Egzost sesi eve ilginç olmuş 350Z nin kendine has özel sesi kaybolmuş sanki. Arkadaşla ilgili yoruma gelirsek bence dünyanın dibine vuruyor iyi de yapıyor ha milleti rahatsızlık konusu tartışılır ama adam eğleniyor o bir gerçek
Firat.M3
27-03-2013, 01:07
e90 dizel de yapar şunu ne var anlamadım. 350z coupe çok daha güzel duruyor bence. alınabilecek güzel japonlardan birisi.
Duz borulu 350Z bile o guzelim tonunu kaybetmezken nasil becermis bu igrenc sesi yapmayi helal olsun
350 Z'nin o kendine has sesi gitmiş... Hiç olmamış hiç.
Pistonlar isyan ediyor patlama gali deli oglan :icon13:
Allah kimseyi parayla terbiye etmesin.
BurakYozgat.
27-03-2013, 09:22
Allah kimseyi parayla terbiye etmesin.
Amin.......
Ses hayal kırıklığı kullanış ise kişiye göre değişir. Tamam bizde genciz bizde böyle eğlenmek istiyoruz ama kimsenin canını da tehlikeye atmıyoruz. Yerine göre yaptığı sürece bence zevkli şeyler bunlar
gökh@n_gr
27-03-2013, 09:26
Eksoz varex sanırım kötü sesin kaynağı:)
B.Battal
27-03-2013, 09:28
Varex doğrudur
her konuda boş bir mesajın mutlaka var dikkat ettimde.
Yanlayamıyor vs. diyen arkadaşlar : drift king detected. Daha ne yapıcak adam gayet iyi bence bu konuda bir amatöre göre. He yaptığı çok matah bişey miş gibi niye bu kadar reklam ediyor kendini onu eleştirmek gerek.
her konuda bos bir mesajin mutlaka var dikkat ettimde.
tabi abi herkesin görüsü farklidir bence dolu sence bos olabilir yada tam tersi benden yasca buyuksun buyuklerimize saygimiz sonsuz
v6 lik makinadan böle itici bir ses çıkıyor ya yohhh artık..
ses aşırı fazla da araç koparmıyor düzde nedense :)
diğer videolarınıda gördük yan yan gayet güzel gidiyor valla sosyal mesaj vermicem ama önümden geçse söverim :)
olivera7
27-03-2013, 12:41
Arkadasin soforlugune bisey diyemem ama araba gucsuz geldi bana gercek anlamda
Bu arada verildi mi bilmiyorum ama trafik ve drift diyince aklima bu geliyor
https://m.facebook.com/?refsrc=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F&_rdr#!/story.php?story_fbid=182819765192739&id=305901075111&__user=573200460
Muharrem C.80
27-03-2013, 13:17
Bunların yüzünden üstü açıp gezemiyoruz la rahat rahat üstü kapa aloo iyice etiket etti.. O değilde foxun sahibi falan olmasın yada bi bağlantısı bunun.. Yada bunların kabile hangisi?
individual
27-03-2013, 14:10
Alayın İsyan Alayına Yan diyor :)
ÜSTÜNERC
27-03-2013, 14:45
peki öyle arac kullanan biri kaldırıma cıkıp ailenden bir kişiye çarpsa allah göstermesin yine düşüncen böylemi olacak güzel kardeşim.Herşeyin yeri zamanı var insan hayatını böyle hiçe saymak bu kadar basit olmamalı.Farkettimki üyelerimizden 28-35 yaş aralığında abilerimizin aracları güçlü spor araçlar ama onlar bu davranışların yanlış oldugunu söylüyorlar.Bence caddede bu işleri yapmak görgüsüzlük,cahillikten başka birşey oldugunu düşünmüyorum.BUDA BENİM GÖRÜŞÜM;)
Turboğuz54
27-03-2013, 15:05
peki öyle arac kullanan biri kaldırıma cıkıp ailenden bir kişiye çarpsa allah göstermesin yine düşüncen böylemi olacak güzel kardeşim.Herşeyin yeri zamanı var insan hayatını böyle hiçe saymak bu kadar basit olmamalı.Farkettimki üyelerimizden 28-35 yaş aralığında abilerimizin aracları güçlü spor araçlar ama onlar bu davranışların yanlış oldugunu söylüyorlar.Bence caddede bu işleri yapmak görgüsüzlük,cahillikten başka birşey oldugunu düşünmüyorum.BUDA BENİM GÖRÜŞÜM;)
Senin görüşüne saygılıyım gayet güzel düşünüyosun fakat bu yaşlarda o arkadaş da bizim yaşımızda heleki altımızda böyle araba varsa illaki yapıyorsun bişeyler onu demek istiyorum ben
Hayatımda duyduğum en iğrenç 350z sesi, sesi kapadım bir noktadan sonra.
Hoş videoda da hiçbirşey yoktu, boşa geçen zaman işte.
Painkiller
28-03-2013, 02:27
O değil de bu memleketin polisleri bir bize mi denk geliyor, adam sabahtan akşama kadar sıkmış tek polis denk gelmedi.
Birde eleman kendi tarafının camını kapatmıyor ki kendi de çıksın piyasa yapacak ya.:) Başkası yapsa apaçi olur hımmına.. gerçi bu ağababası ya neyse...
OnurAvci
28-03-2013, 03:23
Cızırtıdan kulaklıklar bozulacaktı yav :) S2000 ile çok daha iyiymiş bencede.
cabrio 350 nin arkası çok ağır , coupe kadar düz yolda arkayı bırakmamasının sebebi budur diye düşünüyorum ...
neyse arkadaşa başarılar...
MGövercin
29-03-2013, 21:14
Tamamen zevk meselesi eglence anlıyısı bu demekki allah kaza bela vermesin güzel video olmuş...
350 Z - Harun Taştan. | Facebook (http://www.facebook.com/photo.php?v=348949261883433&set=vb.145213332273817&type=2&theater)
Youtube'da bulamadım. Facebookta vardı vidyosu. Ben de burda gördüm.
Yorum yapmıyorum.
edit : imla
sosyal mesaj vermeyi sevmiyorum pek ama kendi zevkidir, arabanın hakkını veriyor masallarını bırakalım. Altındaki arabanın hakkını verenlerin hepsi drift antremanında veriyor zaten. trafiğe açık yerlerde böyle şeylere gerek yok.
bu adam boyle yanlıyor ıyı hos guzell yada yanlıyamıyor vs vs bunu goren ust duzey yonetıcıler ne yapıyor emir veriyor polislere her modıfıyelı arabayı baglıyor bızım gıbı araba severlerle ugrasıyorlar allah yardımcısı olsun boyle adamlar yuzunden bız ceza odemeye devam edelım ne mutlu türkum diyene ...
wolkanku
30-03-2013, 22:36
bu adam boyle yanlıyor ıyı hos guzell yada yanlıyamıyor vs vs bunu goren ust duzey yonetıcıler ne yapıyor emir veriyor polislere her modıfıyelı arabayı baglıyor bızım gıbı araba severlerle ugrasıyorlar allah yardımcısı olsun boyle adamlar yuzunden bız ceza odemeye devam edelım ne mutlu türkum diyene ...
benzer bir şey yazacaktım.
sikindirik egzoslar takıp ara sokaklarda gazlayan apaçiler yüzünden, keyif için varex takan adam bile mağdur oluyor.yazık günah.
geçen gün bi tane fd6 civic 1.6 egzosu takmış göztepe ara sokakta 2. vites redline gidiyor. içerde fena triplerde. fast&furious kafası yaşıyor. en hızlı en yakışıklı o. oysa yürüyerek yanından geçtiğim sokaktaki herkes anasına bacısına selam söylüyordu.
s2000 alısmıs bunda yapamıyo gibi:)))apaciliği
mstfcn28
02-04-2013, 15:23
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=564399096927090&set=a.203438159689854.52081.202716583095345&type=1&theater
Şöyle bir haber gördüm şimdi doğru mudur bilemem geçmiş olsun kim yaptıysa.
Her rwd araç sahibi içinde birazcık amator ruh varsa yapar bunları ama işte cok reklam olmamak lazım bence zaten kaza yapmış geçmiş olsun kendisine
çağlarcoskun
02-04-2013, 22:13
harun taştan'ı tanımam etmem bikere bile görmedim ama adam kötü bişey yapmamışki ataşehir mc in oraya gelince yada merter mc in ordan geçerken çıldıran kendini kaybeden asıl apaçilerden daha iyisini yapmış (bence). bu sitede çoğu üyeler bunun aynısını yapıyo ama video çekmiyolar. egsoz seside çok güzel. bu benim kendi düşündüğüm ama bu hareketleri video alıp genel olarak modifiye severleri zan altında bırakmasıda tabiki hoş olmuyo sonra polisler bu videoları izleyince kendilerinden geçiyo başkalarına sarıyolar.
Foxa çalışıyor resmen arkadaş :) Yorumsuz :)
2 gün önce ölümlü kaza yapmış olan golfü telefonun arkaplanı yapsın, belki yolda biraz daha dikkatli olur.
Tampon artı stop gitmiş büyük bir kaza değil bana göre olabilir böyle şeyler.
Gün gelir bende rwd araç alırım , yanlarım da ama video çekmem.
Herkes yanlıyor , kabak video çekene patlıyor :)
Edittt: Kaza değil ön arka tampon boyadaymış
Fazıl T.
02-04-2013, 23:20
pc min şarjına yazık
Nato yolunda gumburtuyu koparan buymus demekki.
mouradKPRO
02-04-2013, 23:43
siz böle yazarsanız adamda böle dewam eder boşverin bence
harun taştan'ı tanımam etmem bikere bile görmedim ama adam kötü bişey yapmamışki ataşehir mc in oraya gelince yada merter mc in ordan geçerken çıldıran kendini kaybeden asıl apaçilerden daha iyisini yapmış (bence). bu sitede çoğu üyeler bunun aynısını yapıyo ama video çekmiyolar. egsoz seside çok güzel. bu benim kendi düşündüğüm ama bu hareketleri video alıp genel olarak modifiye severleri zan altında bırakmasıda tabiki hoş olmuyo sonra polisler bu videoları izleyince kendilerinden geçiyo başkalarına sarıyolar.
agzına saglık kanka ıcımden gecenlerı yazmıssın :icon_tup:
berkay_aydin
03-04-2013, 01:21
egzoz sesi kötü olabilir ama ben gördüğümde sesi sıfır ötesiydi :) varex farkı olsa gerek..
adam reklam peşinde falan değil onu geçin , harunun arabasındada bulundum, trafiktede konvoy şeklindede gittik adamın huyu suyu bu yapcak bişey yok
ondan dolayı sosyalleşmeyi bırakında video sanki yurtdışıymış gibi düşünüp izleyin
türkiye modu: apaçi bu her köşede yanlıyor arabanın hakkını veremiyor, heryeri reklam
yurtdışı modu: adam çok güzel gazlıyor aga, çok klas yanlar veriyor, gavur yapıyor abi işte..
:D:D:D
S.Özeren
03-04-2013, 15:11
türkiye modu: apaçi bu her köşede yanlıyor arabanın hakkını veremiyor, heryeri reklam
yurtdışı modu: adam çok güzel gazlıyor aga, çok klas yanlar veriyor, gavur yapıyor abi işte..
:D:D:D
aynen malesef :D
bu arada sende şu orta parmak gösterip gülen sticker hala mevcut mu :D
yusufbatırel
03-04-2013, 15:31
kaza yok beyler arabanın tamponları boyanması ıcın sanayıye bırakılmıs cekmıs bırı koymus kaza dıye
Ö.öztüRk
03-04-2013, 15:51
Harun gaz koyup yanlamayı seven biri bunu herkez biliyor o yüzden sosyal msjı bırakın adam hakkını vermeye çalışıyor nitekim s2k' videosundada hakkını çok iyi bir şekilde veriyor ayağına sağlık ;)
team_k20
03-04-2013, 16:16
bence videoya cekmek yanlis herkez yapiyodur yapmiyorum dien kendini kandirir
Harun arkadaşımızı şahsen tanımam ama güzel araç kullanıyor.. S2000'iyle olan bi kaç videosunu izlemiştim. Allah kaza bela vermez inşallah.. Ama 350z, s2k'ya göre bir gömlek üstte bir araç.. s2k'daki kıvraklığı bu araç da tutturamaması normal bence.. s2k ağırlık açısından biraz fazla "oyuncak" gibi kalıyor 350z daha oturaklı ve zor bir araç bence..
benzer bir şey yazacaktım.
sikindirik egzoslar takıp ara sokaklarda gazlayan apaçiler yüzünden, keyif için varex takan adam bile mağdur oluyor.yazık günah.
varex takanlar elit varex takmayanlar apaçi mi oluyor şimdi abi?
s2000deki tadı vermedi videoda pek atraksiyonluk bişe yok ama dar yerlerde öyle yanlar vermesi tehlikeli her açıdan
hayatımdan bir 7 dakikada ben çaldım
Hakan D.
27-04-2013, 14:13
Video çekip şekil peşinde koşmasa keşke.
Eğer bu tarz hareketler yapıp nete, oraya buraya servis ediyorsan gelen eleştirelere de razı olmak zorundasın.
wolkanku
27-04-2013, 17:51
varex takanlar elit varex takmayanlar apaçi mi oluyor şimdi abi?
s2000deki tadı vermedi videoda pek atraksiyonluk bişe yok ama dar yerlerde öyle yanlar vermesi tehlikeli her açıdan
doğru okuyalım.
"varex takan adam bile" = istediğinde arabasından osuruk sesi alıp istediğinde sessiz takılmak için, ekstra para veren adam bile rahat edemiyor manasında yazıldı.
yoksa varex'i açık şekilde sokak arası gazlayan da apaçi, son susturucu iptal ettirip gazlayan da ara sokak arasında gazlayan apaçi. bir farkı yok.
doğru okuyalım.
"varex takan adam bile" = istediğinde arabasından osuruk sesi alıp istediğinde sessiz takılmak için, ekstra para veren adam bile rahat edemiyor manasında yazıldı.
yoksa varex'i açık şekilde sokak arası gazlayan da apaçi, son susturucu iptal ettirip gazlayan da ara sokak arasında gazlayan apaçi. bir farkı yok.tamamdır abi şimdi anladım ben farklı yorumlamışım :)
ghibli06
28-04-2013, 13:45
müzik sistemleri de bir kısım için modifiyedir doğru mu? peki o kişi günün ya da gecenin herhangi bir saatinde camları açıp sesi de yükseltse tepkiniz ne olur? vaaay ne güzel sistem yaptırmış mı dersiniz? bu arkadaş bu hareketleri pistte yapsa belki işin 'şov' kısmı için yorum yaparsınız ama sonuçta bu hareketler herkesin ortak kullandığı 'yollar'da yapılıyor... eleştiri yapanların itirazı buna ve de haklılar...