Orijinalini görmek için tıklayınız : Corsa D Sport
Sayfa :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
ben goremedimde ondan sordum pardon yanlıs anlasıldı :)
AhmetYılmaz
08-04-2013, 18:44
Bu arada aramızda benzinli kullananlarda vardır. Bendede spiralden itibaren 60 lık düz boru var ve sonda bişey yok. Rocco ve cooperlar gibi ses var baya eğlenceli. :)
AaAMm6JzPPY
buyrun beyler
Ultraleggera
08-04-2013, 22:51
Kanka 41 kere maşallah 10 numara olmuş söyle birazcık daha havalar ısınırsa :D anlarsın ya
Anlamammı beyaaaa :icon_rule
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-sahibinden-tamamen-orijinal-2007-opel-corsa-sport-1.3cdti-120951916/detay#
corsa arayan varsa eger gerçekse ilan ve acıklama araç kaçmaz :D
ben dün kaparoyu verdim çocuk gitmiş başkasına devretmiş ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum akşam 7de arıyor beni abi özür dilerim ben arabayı başkasına verdim :D nelerle uğraşıyorum ben yaa :)
benim video gozukuyo dimi?
s.a arkadaslar bende corsamla aranızdayım...
1.4 benzinli kullanan war mı arkadaslar gidişi falan nasıl beni pek tatmin etmedi iyide takıyo yada dizele alıstıgım ıcın mı acaba :D
Ultraleggera
09-04-2013, 13:31
ben dün kaparoyu verdim çocuk gitmiş başkasına devretmiş ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum akşam 7de arıyor beni abi özür dilerim ben arabayı başkasına verdim :D nelerle uğraşıyorum ben yaa :)
Heee ilk başta dümen gibi geldi bana mevzu sonra bi operasyon yaptık harbiden satılmış araba kısmet deilmiş zaten benim pek hoşuma gitmemişti aracın kendisi neden die sorma kanka 77.000 km deki aracın direksiyonu totosu başı o kadar yamuk durmaz. :)
BerkayKamaci
09-04-2013, 15:29
AaAMm6JzPPY
buyrun beyler
Ses çok iyi olmuş ya beğendim sadece son susturucu iptali mi var?
Ama işte güzelim egzoz ucumuz bozulacak o biraz sıkıntı :)
arkadaşlar ufak bi soru sorayım, black & white da cam tavan opsiyonel mi standart mı ?
ibrahim1903
09-04-2013, 17:09
Benim bir sorunum var arabanın balataları değiştirdim serviste neyse yola çıkıyorum bazen arabanın sol tarafından lastiğin ordan diyim cik cik diye bir ses geliyor. normalde frene basınca ses gelir ya o ses bende gaza basınca geliyor frene basınca kesiliyor 2 kere servise gittim teste çıktık o sırada yapmadı ses. o sesi duymadanda birşey yapamayız diyorlar ne önerirsiniz :(
1.4 benzinli kullanan war mı arkadaslar gidişi falan nasıl beni pek tatmin etmedi iyide takıyo yada dizele alıstıgım ıcın mı acaba :D
Benim 1.4 yani araba hafif diye allhtan motor kaldriyor yoksa kahrolurum :)
arkadaşlar ufak bi soru sorayım, black & white da cam tavan opsiyonel mi standart mı ?
Black white lar hepsi ayni 12 tane gelms zamninda bildgm kadaryla cam tavan yok bende cam tavan diye aldm binince sok oldum o ayri :)
hey sen zenci yaşıyormusun ya :D Samet abiyle araştırıyoruz bulursak yazıcaz :)
Yaşıyorum kardeşim :D
Bulursanız beni arayın taktıralım hemen
Ultraleggera
09-04-2013, 18:08
Black&white lerin hiçbirinde sunroof yok diye biliyorum ben sadece tavanları siyah normalde opsiyonel 1.800 lira ücretle ekstra koyduruyorsun.
Ultraleggera
09-04-2013, 18:10
valla bob bence hiç gerek yok orji egzoz ucu 10 numara bozmaya hiç gerek yok ;)
Benim 1.4 yani araba hafif diye allhtan motor kaldriyor yoksa kahrolurum :)
1.4 benzinki sportlar kaç kg ?
aynen sadece son iptali var :) egzoz ucuma ben dokundurmadim aynisindan 1 tane daha aldim :) orjinal egzozumda duruyor.
Black white lar hepsi ayni 12 tane gelms zamninda bildgm kadaryla cam tavan yok bende cam tavan diye aldm binince sok oldum o ayri :)
bende cam tavan sandım demek ki yokmuş :) teşekkürler
Black&white lerin hiçbirinde sunroof yok diye biliyorum ben sadece tavanları siyah normalde opsiyonel 1.800 lira ücretle ekstra koyduruyorsun.
çok teşekkürler :)
BerkayKamaci
10-04-2013, 13:10
Evet arkadaşlar akşam bu tarafa gelebilecekler kimler hava güzel sohbet muhabbet takılabiliriz ?
Harunla haber bekliyoruz ona göre bişeyler yapıcaz
AhmetYılmaz
10-04-2013, 13:11
Bahçelievleremi berkay ? Nereye. :)
BerkayKamaci
10-04-2013, 13:14
Bahçelievleremi berkay ? Nereye. :)
Autojoy olur başka yer olur cızbız olur mangal olur biliyosun sıkıntı yok :D:D
AhmetYılmaz
10-04-2013, 13:16
Şu ekşınları haftasonu yapsak daha iyi olur be. :D
Evet arkadaşlar akşam bu tarafa gelebilecekler kimler hava güzel sohbet muhabbet takılabiliriz ?
Harunla haber bekliyoruz ona göre bişeyler yapıcaz
lan zıkroyc :)
ibrahim1903
10-04-2013, 13:27
Autojoy olur başka yer olur cızbız olur mangal olur biliyosun sıkıntı yok :D:D
benim araba serviste çıkıp çıkmamasına göre belli olur autojoy avcılardamı ? bahçelievler gibi orta bir yerde olsa çok iyi olur araba çıkmasada geliriz o şekilde :D
B.evlerde nerde buluşabiliriz yawri @bob
BerkayKamaci
10-04-2013, 13:42
Bahçelievler Kahvesi diye bir mekana gidiyoruz hem forumdan bir çok arkadaş oluyor. Çalışlar caddesinde isterseniz oraya gidebiliriz.
AhmetYılmaz
10-04-2013, 13:43
Bahçelievler Kahvesi diye bir mekana gidiyoruz hem forumdan bir çok arkadaş oluyor. Çalışlar caddesinde isterseniz oraya gidebiliriz.
Yarın fenerin maçı varya oraya izlemeye gidicez isterseniz yarın yapalım hemde maçı falan izleriz. :)
BerkayKamaci
10-04-2013, 13:46
Yarın 23'de çıkıyorum gençler o saatte gelirim farketmez ama :D
ibrahim1903
10-04-2013, 13:50
Yarın fenerin maçı varya oraya izlemeye gidicez isterseniz yarın yapalım hemde maçı falan izleriz. :)
aramızda fenerli olmayanlarda var ama :D bugün iyi olur çalışlar caddesi olur yaylada olur farketmez :D
AhmetYılmaz
10-04-2013, 13:53
Bende beşiktaşlıyım zaten sıkıntı yok. :)
Fener maçında yer sıkıntısı çekilebilir diye düşünüyorum
AhmetYılmaz
10-04-2013, 13:58
Abi televizyonda veriyo ya zaten fazla kalabalık olmuyo. Hani evde izler çoğunluk.
ibrahim1903
10-04-2013, 15:39
evet ne oldu aksam çalışlarda toplanacakmıyız :)
Bugün 2013 model bmwnin coupe bi modeline bindim tavan sadece yukarı açılıyor.. Arabamın tavanına şükrettim :D Teşekkürler Opel :D
besiktastaydim atasehire geldim bileydim karsida kalirdim :(
besiktastaydim atasehire geldim bileydim karsida kalirdim :(
Bu taraflara geçince bekleriz bıcı bıcıya :icon_tup:
BerkayKamaci
10-04-2013, 18:38
Aksam varmi hareket cila atiyorum su an :)
ibrahim1903
10-04-2013, 18:48
Bahcelievlerde toplaniyorsak ben gelirim yanliz fazla gec olmasinda sabah is guc var :D c.ertesi aksam falan olsa saat sikintisi olmaz :)
Ultraleggera
10-04-2013, 19:26
Benimde cilaya ihtiyacım vardı :D
opc marspiyel nerden alabılırım tavsıye edebılcegınız bı yer war mı arkadaslar...
Ultraleggera
10-04-2013, 19:42
opc marspiyel nerden alabılırım tavsıye edebılcegınız bı yer war mı arkadaslar...
Servisten alırsın 55 tl civarı tanesi.
serviste 55 tanesi iyimiş 120 den aşagıya yoktu ***** sitede :D döküm olarak, servistekiler plastikmi pek anlamam da
marşpiyel ?
marşpiyel ?
pek sanmıyorum 55 olucagını ama
550 olmasın :D
Ultraleggera
10-04-2013, 19:46
hooop pardon la opc çerçeve die okudumuşum kusura bakmayın :D kafa gitmiş gitmiş.
hooop pardon la opc çerçeve die okudumuşum kusura bakmayın :D kafa gitmiş gitmiş.
keşke 55 olaydı :D
Ultraleggera
10-04-2013, 19:48
marşbiyel lerin fiberi 130 lira çifti.
war mı tavsiye edebilecegınız bı yer arkadaslar?? yoksa ***** siteden alayım mı ?
Ultraleggera
10-04-2013, 19:50
***** sitede var satan corsa opc yaz arama bölümüne bikaçtane yer çıkıyor.
550 olmasın :D
kardeşim sen ne yapıyosun yaa
İşte bunlar hep sex :hahaha:
Ultraleggera
10-04-2013, 20:37
İşte bunlar hep sex :hahaha:
Çoooook severim panpa :alright:
beyler onumuzdeki hafta carsamba autojoyda toplu bulusma yapalim mi?
Ultraleggera
10-04-2013, 20:42
Ben zaten nerdeyse hergün joydayım :D
buluşmayı kesinleştrinde bende gelem :D tanısalım kaynasalım :D
BerkayKamaci
10-04-2013, 22:04
Carsamba joyda bulusalim o zaman bana uyar
S.Özeren
10-04-2013, 22:47
yıkama beleşse bende geliyorum :D
Burdan evime ekmek goturmeyi kestigimde beles yapicam :)
tamam o zaman haftaya yani 17 nisan autojoydayiz. Corsacilar duyduk duymadik demesin.
Evet evet Harun bir buluşma olsun artık joyda ama sadece corsa'cılara olmasın yav bizde gelelim ;)
Ultraleggera
11-04-2013, 12:56
Gelip kendini ispatlama peşinde olanlar hariç kapımız herkese açık dostum ;)
Gelip kendini ispatlama peşinde olanlar hariç kapımız herkese açık dostum ;)
Ne gibi mesela ispatlamak derken?
Ultraleggera
11-04-2013, 13:31
Ne gibi mesela ispatlamak derken?
Genel olarak sölediğim bi laf çevreye rahatsızlık verecek hareketler vs gibi üzerine alınma sakın sonuçta orası bi iş yeri 3 5 kendini bilmez gelip de babaya şikayet gelmesin ondan sonra.
Merhaba
Acaba en son güncel makyajlı kasanın tek kapısının sıfırı gelecekmi varmıdır bilgisi olan ?
Genel olarak sölediğim bi laf çevreye rahatsızlık verecek hareketler vs gibi üzerine alınma sakın sonuçta orası bi iş yeri 3 5 kendini bilmez gelip de babaya şikayet gelmesin ondan sonra.
Bak buna katılıyorum kesinlikle haklısın hala öyleleri var aramızda malesef:(
Harun hala cevap vermedi ama bu konuda Çarşamba ok.mi Harun :icon_tup:
Emre Abdik
11-04-2013, 14:51
Burdan evime ekmek goturmeyi kestigimde beles yapicam :)
biara ne takılıyoduk la joy ;) :D
Merhaba
Acaba en son güncel makyajlı kasanın tek kapısının sıfırı gelecekmi varmıdır bilgisi olan ?
var zaten. 1.4 benzinli secenegi ile 2012 de vardi.
var zaten. 1.4 benzinli secenegi ile 2012 de vardi.
Opel çiftkurlarla görüştüm sıfır olarak şu anda yokmuş ama mayıs ayında sipariş üzerine getirebiliriz sanırım dediler,aslında bilmiyor satıcılarda gelip gelmeyeceğini Numaramı aldılar kesin dönüş yapıcaklarmış gelip gelmeyeceği hakkında.
Bak buna katılıyorum kesinlikle haklısın hala öyleleri var aramızda malesef:(
Harun hala cevap vermedi ama bu konuda Çarşamba ok.mi Harun :icon_tup:
Gel tabi yaa ayıp sana :) :icon_tup:
biara ne takılıyoduk la joy ;) :D
Kapım her zaman açık kankacım ne zaman istersen buyur gel beklerim
BerkayKamaci
11-04-2013, 17:06
http://i.imgur.com/KYF6aBX.jpg?1
Dün yıkanırken bir foto alıyım dedim. Çok gezdiğim için kafadan 1 cm kaldırdım böyle baya rahatladı. :)
Şeytan parlaklıkta gizli NNB CooperS :D
Maşallah Berkay Allah kaza bela vermesin
BerkayKamaci
11-04-2013, 17:23
Maşallah Berkay Allah kaza bela vermesin
Amin abi cümlemize inşallah. :)
AhmetYılmaz
11-04-2013, 17:43
Maşallah berkay çok güzel.
Abi bobu cok seviyorum ya :) 41 kere masallah kankacim asigim arabana :)
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/485168_299048943558697_1248616857_n.jpg
Bugünden bir kare olsun :) Sportlarımız
Her gün bu yoldan işe gidip geliyorum ama bu cumartesi uğrayıp hem arabamı yıkatırım hemde tanışmış oluruz
Her gün bu yoldan işe gidip geliyorum ama bu cumartesi uğrayıp hem arabamı yıkatırım hemde tanışmış oluruz
Olur her zaman beklerim :) Bizim orası cins arabalarla meşurdur illaki dikkatinizi çekmiştir farklı bişeeyler :) :hahaha:
arkadaşlar var mı bildiğiniz Satılık, max 25.000 liraya çıkabilirim :)
O paralara cok zor bence düzgün bi sport
Peki binilecek olanlara ne kadar verilir ?
Tahmin ettigim kadarıyla şuanda orta halli bişey almaya kalksan 29 30 civarı bişeyler verirsin. Kazasız boyasız aramaya başlarsanda üst rakamları gözden cıkart. Bu bahsettigim fiyatlarada kmler biraz ucuk
4 kapı dizeli alırken benzinli sport vardı beyaz, aldığım günden beri neden onu almadımki diye dert yanıyorum
Ultraleggera
11-04-2013, 21:09
arkadaşlar var mı bildiğiniz Satılık, max 25.000 liraya çıkabilirim :)
bu paralara alırsında 120 130k da 2 3 parça boyalı cam tavansız alırsın cam tavanlısı ortalama 80 90 100k km dekiler belli 29 dan aşağı yok 1 2 parça boyalı .
4 kapı dizeli alırken benzinli sport vardı beyaz, aldığım günden beri neden onu almadımki diye dert yanıyorum
ben de öyle dememek için sport bakıyorum abi :)
ben de öyle dememek için sport bakıyorum abi :)
Hayırlısı inşallah istediğin olur
AhmetYılmaz
11-04-2013, 23:35
Bobu gördüm bahçelievlerde demin maşallah. :)
BerkayKamaci
12-04-2013, 01:46
Maşallah berkay çok güzel.
Bobu gördüm bahçelievlerde demin maşallah. :)
Cok sagol ahmet. Sohbet ediyorduk adasin vardi ugrasayin keske :)
Abi bobu cok seviyorum ya :) 41 kere masallah kankacim asigim arabana :)
Kankam yaa cok tesekkur ederim biliyosun bende kirmiziya asigim :D
Gf plakada bizim arkadasin 1.3 dizel 2010 yada 09 bizlere ek olarak fark ettiklerim koltuklar farkli deseni cam
Kaldirma dugmeleri farkli yol bilgisayari ve hiz sabitleyici var. Ve istepne parcalarida bagaj ici sag bolumde.
Peki binilecek olanlara ne kadar verilir ?
ben cam tavansiz 2 parca boyali 34000 de 26 ya aldim. 26 27 ye cam tavansiz bulabilirsin
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/485168_299048943558697_1248616857_n.jpg
Bugünden bir kare olsun :) Sportlarımızben fransız kalmısım bu fotoda :D
ibrahim1903
12-04-2013, 09:05
Gf plakada bizim arkadasin 1.3 dizel 2010 yada 09 bizlere ek olarak fark ettiklerim koltuklar farkli deseni cam
Kaldirma dugmeleri farkli yol bilgisayari ve hiz sabitleyici var. Ve istepne parcalarida bagaj ici sag bolumde.
GF difizörü nerde yaptırdı ne kadar tuttu bilgin varmı
difuzor degil komple opc tampon.
ibrahim1903
12-04-2013, 10:27
difuzor degil komple opc tampon. fiyat tahmini nedir ben seti hotmustum 3.000 lira
Birde 3000 liraların telaffuz edildiği tamponların malzemesi fiber mi ?
Difizör degil komple tampon var araçta :)
fiyat tahmini nedir ben seti hotmustum 3.000 lira
keşke o para olsa yaklaşık 4.500 gibi bi para verdigini anımsıyorum
Birde 3000 liraların telaffuz edildiği tamponların malzemesi fiber mi ?
Tamponlar fiber 5000000 kere pişman yaptıgına işçilik sıfır.
Tamponlar fiber on arka 4500 lira gibi birsey. Opelden orjinalini almak ne kadar olur bilmiyorum.
Tamponlar fiber on arka 4500 lira gibi birsey. Opelden orjinalini almak ne kadar olur bilmiyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-corsa-d-opc-body-kit-89468113/detay
paşa komplesine bu parayı istiyor. sanırım cocuk servise gitmiş oda buraya yönlendirmiş 4.500 gibi bişey istemişler serviste 1 lira arada itelemiş
Zaten şimdi fark ettim. Son 2 fotograftaki araç bizim arkadaşın aracıymış :)
S.Özeren
12-04-2013, 13:11
komple opc kit 3.500 tl (plastik değil :D )
komple opc kit 3.500 tl (plastik değil :D )
Cocuk fazla işten anlamıyordu. Aracıda ilk aracı ve hevesliydi sormadan yaptırmış :/.. Zaten opelin orjinal plastik tamponunda bile oturma sıkıntısı yaşayan kısımlar fiberde hepten igrenç bir görünüm alıyor . :icon13:
arkadaslar sislerde zenon kullanan war mı warsa h kac veya tavsıye edebılecegınız nerden alabılırım silivride oturuyorum sılıvrı sanayıde yok corluya kadar baktım bulamadım ve zenon yerıne beyaz ampul takmamı önerdiler sorun cıkarabılırmış zenonlar ne tavsıye edersınız..
yok mu bi zatıı muhterem yardım edebilecek corsacı :)
daha oralara bakmadım ama beyaz ampul takmana gerek yok.. elektrikten tasarrf için takılan ampuller gibi duruyor cok girkin yanma tonu vs cok cirkin. İstanbul tarafına gelirseniz heryerde var xenon. Bircok yere telefon açsan zaten sana söyler h kaç oldugunu
S.Özeren
12-04-2013, 15:15
arkadaslar sislerde zenon kullanan war mı warsa h kac veya tavsıye edebılecegınız nerden alabılırım silivride oturuyorum sılıvrı sanayıde yok corluya kadar baktım bulamadım ve zenon yerıne beyaz ampul takmamı önerdiler sorun cıkarabılırmış zenonlar ne tavsıye edersınız..
2007 ise 9006 , 2008 ve 09'sa 9005
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-corsa-d-opc-body-kit-89468113/detay
paşa komplesine bu parayı istiyor. sanırım cocuk servise gitmiş oda buraya yönlendirmiş 4.500 gibi bişey istemişler serviste 1 lira arada itelemiş
arkadaslar opel odak zaten butun modıfıye ıslemlerını pasa ıle ortak yapıyor sız aracınızı bıraksanız bıle bıldgıım kadaryla fıber tampon ne kadar saglıklı olur acab o paraları edermı ayrı olay :) yazık yanı
Hiç saglıklı degil geçen gün ön deki araca ufak bir tıklama yapmış ön tampon yırtılmış patlamış çatlamış. OPC tamponlar orjinel ise gerçekten güzel ama bu şekilde parayla rezillik :/
tuner faruk
12-04-2013, 15:42
Fiber var fiber var zıpzıp birader :D Şimdi bu tamponların kalıbı yeniden alınmış olsa çok düzgün olsa düşün yani olsa ? :D :D
2007 ise 9006 , 2008 ve 09'sa 9005
arac 2008 sisleri cıkartıp baktım h10 yazıyo uzerınde ama h10 bulamadım buralarda neyse aramalara devam tşkkur ederım
biliyorum arkadasla ankda karsilasmistim lafladik 2 o ara soylemisti. ama onun spoiler ve marspiyeller opc line di diye hatirliyorum. bence opc bodykitin bir tek spoileri guzel. komple bodykiti takinca otobanda sulananlar olucaktir. e basican gitmicek sknti yani :D
arac 2008 sisleri cıkartıp baktım h10 yazıyo uzerınde ama h10 bulamadım buralarda neyse aramalara devam tşkkur ederım
niye xenon takiyosun ki? tak beyza ampul devam zaten sisli hava degilse kullanmamak gerek..
biliyorum arkadasla ankda karsilasmistim lafladik 2 o ara soylemisti. ama onun spoiler ve marspiyeller opc line di diye hatirliyorum. bence opc bodykitin bir tek spoileri guzel. komple bodykiti takinca otobanda sulananlar olucaktir. e basican gitmicek sknti yani :D
niye xenon takiyosun ki? tak beyza ampul devam zaten sisli hava degilse kullanmamak gerek..
xenon gibi dururmu ki sinyalleri actırdım sislerde xenon olsa iyi goruntu olmaz mı ?
S.Özeren
12-04-2013, 16:54
2008 ise ampül türün 9005'tir
9005 söyledım denenmiş tırnaklar bosta kalmıs
yok mu sislerde xenon kullanan arkadaşlar
S.Özeren
12-04-2013, 17:43
yaw arkadaş 28 ay corsa d sport kullandım 7 yıldır opele biniyorum , 9005 veya 9006 bu kadar sislerimdede xenon vardı, o deniyen kim çok merak ettim
sislerin yan sanayimi ?
BerkayKamaci
12-04-2013, 17:55
Benim sislerde 9000 li seridendi ama kaç olduğunu hatırlamıyorum
Ultraleggera
12-04-2013, 18:33
Bugün can sıkıntısından garajda sol z rotunu değiştirdim kafayı bi tık daha bastım bakalım şimdi nasıl olacak :)
http://img543.imageshack.us/img543/3859/dsc2483jr.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/543/dsc2483jr.jpg/)
Asıl orjnal sarı farları H11 ama xenonda 9005 diye geçiyor benimde sislerde xenon bu yönde
sislerim orjinal 9005 9006 h11 h3 h1 hepsini denemişler tırnaklar oturmuyomus h10 bulamamıslar neyse buralarda cözemıyolar bu işi yada anlamıyolar kullananlar 9005 dedıgıne göre 9005 tir.. istanbul ıcı nereyi önerirsiniz? tanıdıgı olan falan warsa yabancıya gıtmeyım
Benim arabada sis yok yaa kafam çok rahat hiç düşünmüyorum bunları :D
kahroldum bugun ararken silivri sanayıde baktım olmadı arkadasım gıttı corlu sanayısıne orda baktı olmadı bakalım yolum dustugunde istanbul ıcıne bakcam...saolun arkadslar yardımlarınız ıcın..
Benim arabada sis yok yaa kafam çok rahat hiç düşünmüyorum bunları :D
bende sis varda 3 kere acmamisimdir yani. takican sise xenonlari sonra yoldakiler ana avrat duz gidicek. deger mi? bence degmez. ona vericegin paraya ic gogusu piyona balck fln yap yani.
Fiber var fiber var zıpzıp birader :D Şimdi bu tamponların kalıbı yeniden alınmış olsa çok düzgün olsa düşün yani olsa ? :D :D
RamoRex 1 numara kanka hastayız ona
Bugün can sıkıntısından garajda sol z rotunu değiştirdim kafayı bi tık daha bastım bakalım şimdi nasıl olacak :)
http://img543.imageshack.us/img543/3859/dsc283jr.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/543/dsc2483jr.jpg/)
Sen cok kötü bi cocuksun :) 41 kere maşallah kankacım 10 numara
bende sis varda 3 kere acmamisimdir yani. takican sise xenonlari sonra yoldakiler ana avrat duz gidicek. deger mi? bence degmez. ona vericegin paraya ic gogusu piyona balck fln yap yani.
Ben corsanın sislerinin göz alıcagını düşünmüyorum zaten ufacık bişey kendini zor aydınlatıyor.
Mert Ali
12-04-2013, 22:31
Bende geleyim :)
Daha çok işi var...
http://img708.imageshack.us/img708/9562/hpim0101v.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/708/hpim0101v.jpg/)
http://img20.imageshack.us/img20/84/hpim0105n.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/20/hpim0105n.jpg/)
http://img801.imageshack.us/img801/9971/hpim0073u.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/801/hpim0073u.jpg/)
41 kere maşallah corsaya :) İlk işin plakalıklardan kurtulmak olabilir :)
Mert Ali
12-04-2013, 23:00
Aksine,ilk işim onları takmak oldu abi :) Şimdilik böyle takılıyoruz,bir ara 406'ya yaptığım gibi bmw nin tapalı plaka vidalarından takıcam.
AhmetYılmaz
12-04-2013, 23:06
Bende 2 sene önce sise xenon taktım bi heves. Toplasan 10 kere yakmışımdır. Sekmekten ampuller kırılıyo. İsteyene balansı ve bi ampulu komik rakama veririm. 8.000 k :D
AhmetYılmaz
12-04-2013, 23:16
Ayıpsın abi veriyim sana 2 balans 1 tane ampul. Ne zaman paran olursa ateşlersin. :)
Biliyorum Ahmet teşekkürler
İnan hiç haz almıyorum şu beyaz ışıklardan
Bende bi aksilik olmazsa Ramoda evo lip yaptırcam
AhmetYılmaz
12-04-2013, 23:23
Abi önden çok yüksek gösteriyo ama oda haberin olsun. Ama çok yakışıklı olur. :)
Tampon ekinin altına yapsam nasıl olur
AhmetYılmaz
12-04-2013, 23:25
Abi eğer uydurabiliyosan çokgüzel olur. Ama kırarsın y büyük ihtimal.
Oda aklıma geldi kırılma olayı yada paraya kıyıp plastik yaptırmak dn iyi çözüm
AhmetYılmaz
12-04-2013, 23:30
Abi aynen şöyle esnek bişey olursa kafan rahat olur. Bırak sürtsün. :) sırf kırılır diye marşpiyel koymuyorum ben ya.
Marşpiyeli taktırdım 2 saat sonra kapalı otoparka girerken merterde hoppp köşeden atmıştı 1 sene önce hala öyle kullanıyorum. Bu plastik olacsk şekilde evo lipi nerede yaptırabiliriz
AhmetYılmaz
12-04-2013, 23:34
Abi bizimburalar dağ yolu ya. Ondan hiç gerek. O lip konusundada hiç bi bilgim yok valla.
Türkiyede neresi köy yolu değilki
Lipide araştırıcaz artık :)
AhmetYılmaz
12-04-2013, 23:39
Ayarlarsın abi bi şekil.
Hayret Samet kankam guncel yapmamis :) gelir yakinda guncel
Ultraleggera
13-04-2013, 19:55
Beyler bugün z rotlarını değiştirdim Corsa C nin z rotları Corsa D ninkinden 3 cm kısa Sadece tornacıda uçları 12 mm onları 10mm ye klavuzlatıyorsunuz o kadar.
http://img541.imageshack.us/img541/4771/52960810151444378353611.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/541/52960810151444378353611.jpg/)
Ultraleggera
13-04-2013, 19:57
Hayret Samet kankam guncel yapmamis :) gelir yakinda guncel
Faydalı şeyler paylaşıyorum kanka işim yeni bitti daha :D
Ultraleggera
14-04-2013, 12:56
senden korkulur kaşar :D
Terbiyesiz herif :heyoo:
F.ASLANBAY
14-04-2013, 20:57
Arkadaslar bendede evo lip muvcut ama arac onden cok yuksek duruyor beninde canimi sikiyor sokebilirim bende. Yandan bakinca marspiyel 3-4 parmak. One bakiyorsun fizanda.bu durumdan cok rahatsiz oluyorum.
Ayni sekilde benim aracin lipide malesef yapicak bisey yok orjinal plastik lipi hepsinden basik duruyor
F.ASLANBAY
14-04-2013, 21:33
Ayni sekilde benim aracin lipide malesef yapicak bisey yok orjinal plastik lipi hepsinden basik duruyor
Kardesim kusura bakma hayirli olsun demeden direk daldim. Allah kaza bela vermesin hayirli olsun. Almissin sonunda corsa diye diye. Rs ten sonra nasil bir duygu
Cok tesekkur ederim :) Mukemmel bir duygu :) Cok mutluyum keske daha erken alsaymisim gezmenin keyfini suruyorum yakit mukemmel ilgi guzel durusu guzel zatn seviyordum asik oldum :)
F.ASLANBAY
15-04-2013, 09:14
Cok tesekkur ederim :) Mukemmel bir duygu :) Cok mutluyum keske daha erken alsaymisim gezmenin keyfini suruyorum yakit mukemmel ilgi guzel durusu guzel zatn seviyordum asik oldum :)
Allah bir arada kocatsin :)
Harun joy'dayız dimi belirtilen gün?
Ultraleggera
15-04-2013, 14:24
İnsanoğlu otur biraz totonun üstünde :D
BerkayKamaci
15-04-2013, 14:44
Arkadaslar aksam 7ye dogru avcilarda buluscaz harunla nargile falan yapicaz gelmek isteyenler buyursunlar :)
Harun joy'dayız dimi belirtilen gün?
Aynen ordayiz insallah :)
İnsanoğlu otur biraz totonun üstünde :D
Gumusyakaya geldim kanka geziyorum :))
Arkadaslar aksam 7ye dogru avcilarda buluscaz harunla nargile falan yapicaz gelmek isteyenler buyursunlar :)
Aksam ordayken samette gelir kanka ben 8 gbi falan ilerlerim babamla donucem :) ama ordayiz 1 saat 1bck saat
buda benimkiden ))
http://h.a.d-cd.net/3d086au-960.jpg
http://d.a.d-cd.net/1c0d4fu-960.jpg
http://c.a.d-cd.net/a78ecv/960.jpg
http://c.a.d-cd.net/8409f2u-960.jpg
http://d.a.d-cd.net/678ecv/960.jpg
Ultraleggera
15-04-2013, 16:55
Erden Abi şu tamponu bi yollamadın bee :D Maşallah.
Ultraleggera
15-04-2013, 16:57
Sonunda Yandan bi fotosunu alabildim :)
http://img834.imageshack.us/img834/2245/img0989zl.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/834/img0989zl.jpg/)
maşallah kafadan çok güzel be : ) afll farlarıda ben istiyorum :P
Sonunda Yandan bi fotosunu alabildim :)
arka daha düşmüyor mu canım
1.4 benzinlide açık hva filtresi kullanan warmı arkadaslar?
AhmetYılmaz
15-04-2013, 17:04
1.4 benzinlide açık hva filtresi kullanan warmı arkadaslar?
Ben kullanıyorum. 1.4 otomatikte. Simota carbon var bende
Ultraleggera
15-04-2013, 17:04
arka daha düşmüyor mu canım
Kafanında arkanında daha istemediğin kadar payı var canımın içi :D
Kafanında arkanında daha istemediğin kadar payı var canımın içi :D
u babyy ver dibe ver :D
Bu basiklik bence 10 numra bu arada sametle avcilarda oturuyoruz berkaya selamlar :D
Bu basiklik bence 10 numra bu arada sametle avcilarda oturuyoruz berkaya selamlar :D
ahahah eken o muydu :D
carsamba autojoydayiz
7 gibi fln uyar herhalde herkese
ahahah eken o muydu :D
Aynen kanka bu haftanın kaşarı oydu :D
buda benimkiden ))
http://h.a.d-cd.net/3d086au-960.jpg
Bu ilk fotografa bittim 41 kere maşallah. Cok güzelmiş
carsamba autojoydayiz
7 gibi fln uyar herhalde herkese
:)5 6 7 Gibi birazda erken gelme şansı olursa arkadaşların araçların yıkanması daha kolay olur yıkatmak isteyen olursa. Cünki saat 8de makinaların fişleri çekiliyor elemanlar paydos ediyor. Belediyenin sınırıda 8e kadar :) O saaten sonra makina çalışırsa mühürü çakı veriyorlar :D
Garanti gelicek olanlar heralde :D
Ben ve Samet suan :D
Kanka bak merceklı farı varmış :) + olarak opc body kıt senın araçta ağlar şerefsizim :D
Kanka bak merceklı farı varmış :) + olarak opc body kıt senın araçta ağlar şerefsizim :D
Bu fardan cok az gördügüm için sonradan yapma olarak biliyordum :) Sanırım fabrikasyon gerçekten varmış :D Hala orjinal mi degilmi bilmiyoruz. Sahibi bize açıklamasını yapar :)
Bu fardan cok az gördügüm için sonradan yapma olarak biliyordum :) Sanırım fabrikasyon gerçekten varmış :D Hala orjinal mi degilmi bilmiyoruz. Sahibi bize açıklamasını yapar :)
orjinal onlar afl farlar viraj aydınlatma da var :D
farlar orjinal diye biliyorum ben :) ben 5 gibi gelirim o zaman tanismis oluruz hem. opc bodykit degilde. opc izgaralar cok guzel..
İyi duruyor acaba TR'de hiç yokmu yada servis fiyatı ne ?
farlar orjinal diye biliyorum ben :) ben 5 gibi gelirim o zaman tanismis oluruz hem. opc bodykit degilde. opc izgaralar cok guzel..
Tabi beklerim :) Valla bu araba bu şekilde trde olsaydı oturur aglardım karşısında :D Allahtan ki yok :D Ama tutup tr'ye gelse tüm malzemelerini almaya hazırım :D
http://www.techturkey.com/forum/modifiye-parcalari/151809-corsa-d-punto-mito-vbulletin-araclar-icin-coilover.html
Corsacıların işini görür :) Yapmalara para vericeginize orjinal 4 tane coil :) Valla param olsa alırdım :))
Ultraleggera
15-04-2013, 23:16
Ben memnunum valla coil den corsayı puntodan nerden baksan 4 5 cm daha fazla düşürüyor.
Ultraleggera
15-04-2013, 23:20
Ümit coil arıyordun olm alsana bunları işte :D
farlar orjinal.
Erden Abi şu tamponu bi yollamadın bee :D Maşallah.
Burada bile bulunmuyorki. Fiyatlari cok yuksek oldugu icin 2. elde bile cok degerli aninda gidiyor.
replicasi cikmis ebayda var )
Erden abi su steinmetz ekleri bi sokup hayrina yolla be icimde kaldi arabayi saticam bi onu takamadim su gencligimde :)
Ümit coil arıyordun olm alsana bunları işte :D
yaw ilanı gördüm ama ta technix istemiyorum hr vogtland olur almışken iyi bişi olsn
yaw ilanı gördüm ama ta technix istemiyorum hr vogtland olur almışken iyi bişi olsn
araba opc degilse ne gerke varki? bende fk var ben memnunum :)
araba opc degilse ne gerke varki? bende fk var ben memnunum :)
amacım fazla düşürmek hr de o kadar düşmesede vogtland da baya düşüyor en kötü namda yaptırıcam istediğim düşüklüğü yakalamam için
arastirdiniz mi bilmiyorum ama ta technix baya dusuruyo. o dusuklukte karter korumaya oturuyo arac. onlerdeki helper yaylari ve arkadaki helperlari sokunce 14 cm fln dusuyor arac :)
mesela bu aracta ta technix var. onler dip arkalar hem dip hemde helper yok :)
http://i7.photobucket.com/albums/y291/phatcorsa/DSCF0447.jpg
aracini basmak istiyenler buraya bakabilir.
How Low and What On (http://www.ukcorsa-d.com/forum/showthread.php?17071-How-Low-and-What-On)
kullanilan yaylar yaziyor
arastirdiniz mi bilmiyorum ama ta technix baya dusuruyo. o dusuklukte karter korumaya oturuyo arac. onlerdeki helper yaylari ve arkadaki helperlari sokunce 14 cm fln dusuyor arac :)
mesela bu aracta ta technix var. onler dip arkalar hem dip hemde helper yok :)
yok araştırmadım ama bu bana yetmez kartere çözüm bulunabilir mi?onu çözersem gittiği kadar düşürürüm
ondeki helperlari sokunce bi 3-4 cm daha iniyo. karter korumayi direk sokebilirsiniz ama bence aklinizda oyle bir dusukluk varsa direk airride :)
F.ASLANBAY
16-04-2013, 11:24
Bu ta technicx ebaydaki fiyati 230 euro beyler. Bunu ne sekilde getirtebiliriz bilen var mi. Maaliyet ne kadara cikar acaba.
F.ASLANBAY
16-04-2013, 11:25
Corsa ya ait daha bircok sey mevcut ebayda tr de olmayan. Kargo ile alamayiz mi bu zikkimlari :)
Bu ta technicx ebaydaki fiyati 230 euro beyler. Bunu ne sekilde getirtebiliriz bilen var mi. Maaliyet ne kadara cikar acaba.
ulkeye amortisor sokmak cok zor. yurtdisina cikarsin bavuluna koyarsin getirirsin. yoksa ugrastirir. yurtdisindan alicaksaniz Fk ak street coilover almanizi oneririm. corsalarda en cok kullanilan marka :)
ama diger parcalari alabilirsiniz. ben suan cam ruzgarligi bekliyorum mesela :) 100 dolar ya da 75 euro altinda olmasi lazim.
ondeki helperlari sokunce bi 3-4 cm daha iniyo. karter korumayi direk sokebilirsiniz ama bence aklinizda oyle bir dusukluk varsa direk airride :)
o kadar parayı 3khb araca vermeyi düşünmüyorum,airin sportback,coupe ve sedan araçlara yakıştırıyorum ne yazıkki :) en iyisi custom olucak galiba
F.ASLANBAY
16-04-2013, 11:30
ulkeye amortisor sokmak cok zor. yurtdisina cikarsin bavuluna koyarsin getirirsin. yoksa ugrastirir. yurtdisindan alicaksaniz Fk ak street coilover almanizi oneririm. corsalarda en cok kullanilan marka :)
ama diger parcalari alabilirsiniz. ben suan cam ruzgarligi bekliyorum mesela :) 100 dolar ya da 75 euro altinda olmasi lazim.
Ruzgarlik cok hos duruyor ilk olursun herhalde. Bu alis veris hakkinda detayli dialoga gecersek bende birkac aksesuar beyendim sparis edebilirm. Coil leri almanyadan getirtirim herhalde. Bavulda nasil getirler orasini bilmyrm ama konuscam bakalim kizmet
o kadar parayı 3khb araca vermeyi düşünmüyorum,airin sportback,coupe ve sedan araçlara yakıştırıyorum ne yazıkki :) en iyisi custom olucak galiba
tamamen sizin fikriniz ama 750 liraya fabrikasyon mal almak varken 1200 lira verip kesme bicme coilover ben tercih etmezdim :) baktiniz dusmuyor ta technixlere islem yaptirirsiniz. Sahsen ben hala o basiklikta kullanabiliceginizi dusunmuyorum :) corsalarin alt takim yere cok yakin. ben bu dusuklukte duz yolda surtuyorum. alttakimi vs traslamaniz gerekebilir :)
İyi duruyor acaba TR'de hiç yokmu yada servis fiyatı ne ?
bu arada
VAUXHALL CORSA D VXR/SRI AFL HEADLIGHTS HEADLAMP N/S PASSENGER SIDE | eBay (http://www.ebay.co.uk/itm/VAUXHALL-CORSA-D-VXR-SRI-AFL-HEADLIGHTS-HEADLAMP-N-S-PASSENGER-SIDE-/151024194584?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2329be5418)
Ultraleggera
16-04-2013, 15:10
Ümit benm düşüklüğü gördün kanka fotolardada canlıdada ondan fazla basarsan aks kollarını kucağına alırsın :D düşün orj lastikler 195 55 16 benim üzerindeki lastikler 205 45 17 orjinal lastiklerinden 1 parmak daha küçük üzerindekiler şuan kafanın lastikleri içerde 16 ları taksam sen düşün ne kadar basık durur :D Benim Jant ve Lastik ebadımla en fazla bu kadar basabiliyorum. Bundan daha basığıda arkadaşın dediği gibi Airride.
Bob'la dükkanda takılmaca :D Sametim bekleriz
Ultraleggera
16-04-2013, 15:45
Tamam geliom
bu arada
VAUXHALL CORSA D VXR/SRI AFL HEADLIGHTS HEADLAMP N/S PASSENGER SIDE | eBay (http://www.ebay.co.uk/itm/VAUXHALL-CORSA-D-VXR-SRI-AFL-HEADLIGHTS-HEADLAMP-N-S-PASSENGER-SIDE-/151024194584?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2329be5418)
Güzelmiş :) :icon_tup:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/58121_301445136652411_1015244857_n.jpg
Yavrularımız :)
Ultraleggera
16-04-2013, 19:32
Ahhh be keşke kırmızımızda ortada olsaydı :( :(
F.ASLANBAY
16-04-2013, 20:06
Arkadaslar yazin guzel bir yerde organizasyon yapmak lazim corsa lar olarak. Organizasyonu sozu gecen nazi gecen birileri yaparsa katilim yuksek ve guzel olur bence. Tanismayan insanlar tanismis olur. Fikri olan veya onerisi olan ???
Yarin joyda ufaktan yapariz bi hareket :)
F.ASLANBAY
16-04-2013, 20:43
Yarin joyda ufaktan yapariz bi hareket :)
Istda olmus olsam yarin gelirdim kardesim. Yazin ortalarinda olsa nasil olur. Tarih saat uyduktan snra ben gelirim yer mekan farketmez benim icin.
Bugun bobla fh i fotoladim yolda :D samet paylasta istahimiz kabarsin bebegms :D
Ultraleggera
16-04-2013, 20:57
Bugünden Ölesine bi Kare ''BOB & FH'' :)
http://img825.imageshack.us/img825/5185/dsc2461p.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/825/dsc2461p.jpg/)
http://img405.imageshack.us/img405/8882/dsc2480y.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/405/dsc2480y.jpg/)
BerkayKamaci
16-04-2013, 20:58
Yapariz biseyler zaten hep bir aradayiz :) Arkadaslar yarin 6 gibi autojoydayiz aksama kadar gelmek isteyenler buyursun gelsin karsidan gelcek arkadas bile var sohbet muhabbet :)
AhmetYılmaz
16-04-2013, 20:59
Maşallah çok iyiler.
F.ASLANBAY
16-04-2013, 21:01
Ikisinede kocaman masallah. Daha buyuk organizasyonlar bekliyoruz beyler sizden !
autojoy a nasil gelicez bi tarif etsenize :D
BerkayKamaci
16-04-2013, 21:14
autojoy a nasil gelicez bi tarif etsenize :D
E5 ten geliceksin sürekli olarak Avcilar metrobus duragidan sag sapaktan giriyosun ama
Tam olarak harun tarif etse daha saglikli olur :)
Arabadaym eve gidince uyuya kalmazsam yazicam :)
Avcılar rampasını bitirdikten sonra köprüye gelmeden Firüzköy esenyurt tabelası var ordan giriyoruz. Köprünün üzerine dogru. Ordan sonra alt geçitten geçiyoruz sol tarafımızda borusan kalıyor tam onun önünde 4 adet ışık sayınca solda yaklaşık 1 km ilerisinde solda . Gene karıştıranlar için
0532 168 94 12 Harun
hazır corsacılar burda bu 2 araç hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim 2ci olanı gördüm komple boyalı 21milyar hasar kaydı var aracın resimlerinide gördüm arkadan kazalı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sport-corsa-121666694/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-opel-corsa-full-plus-full-92-binde-orjinal-kliometretede-114146131/detay/
BerkayKamaci
16-04-2013, 22:11
Benzinliler hakkinda bir fikrim yok ama cmk plaka olan guzelmis
Üzerine 3 5 bişey daha koyup daha kaliteli hasarsız araca binebilirsin.
Ultraleggera
16-04-2013, 22:18
Siteden birisi 43 plakalı hakkında konu açmıştı pek iç açıcı değildi sanırım durumu.
cmk temiz duruyo oburune gore
Mert Ali
16-04-2013, 23:33
İkisinede Maaşallah.
FH BOB'a göre daha asi çıkmış. FH sisleri yakmış,ben bursada sisleri yakmaktan dolayı yediğim cezadan sonra yakamaz oldum.
S.Özeren
16-04-2013, 23:37
bob marley arkayı bastın mı leyn ?
BerkayKamaci
17-04-2013, 08:41
bob marley arkayı bastın mı leyn ?
Yoo basmadım arkada arkadaş oturuyodu biraz kilolu resimden sonra onu hep yanımda dolaştırıcam tadında olmuş :hahaha:
Bob corsa görüldü avcılarda tümsekte mahsur kalmıştı :D dün akşam zxhfaujdf içinden 2 kişi indide zor geçti :D
AhmetYılmaz
17-04-2013, 10:30
5 kapı ama olsun. :D
http://j1304.hizliresim.com/18/k/m5b1t.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
F.ASLANBAY
17-04-2013, 10:38
Masallah kardesim.
Akşam saat kaça kadar joy'dasınız?
AhmetYılmaz
17-04-2013, 10:56
4 kapi sport :)
Abi o gün geldimde ecuya sen yoktun. :)
Masallah kardesim.
Sağolasın abicim. :)
5 kapı ama olsun. :D
http://j1304.hizliresim.com/18/k/m5b1t.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
41 Kere maşallah matkap gibi duruyor.
AhmetYılmaz
17-04-2013, 11:47
41 Kere maşallah matkap gibi duruyor.
Allah razı olsun abicim. Senin yavruyada maşallah yanıyo.
Abi o gün geldimde ecuya sen yoktun. :)
Hangi gun :s artik pek goremezsin zaten
BerkayKamaci
17-04-2013, 12:22
Masallah ahmet zimba duruyor :) aksam senide bekleriz harun'un oraya :)
AhmetYılmaz
17-04-2013, 12:41
Hangi gun :s artik pek goremezsin zaten
Abi 2 hafta önce perşembe falandı sanırım. Yoktun.
Masallah ahmet zimba duruyor :) aksam senide bekleriz harun'un oraya :)
Sağolasın berkay. :) ben 5 kapıyım ama gelmeye çalışıcam. :D
ugr_kskn
17-04-2013, 12:54
Herkese merhaba diyim ilk önce ne zamandır aklımda corsa d sport çok sevdiğim bir araç görünümü olsun tek kapı olması cam tavan olması çok güzel ama dizel araca hiç binmedim sevemedim bir türlü hep vtece bindik artık yakıt parası tak etti canıma aslında type-r almayı düşünüyorum vtecimi satttıktan sonra ama bütçeyi biraz aşıyor hızlı arabada masraf demek olan güçü ile yetinemiyorsunuz corsa aklıma ve bütçeme çok iyi yatıyor sizden bir fikir alım dedim ilandaki lere baktım bir kaç tanesi çok hoşuma gitti ama 30 yakın olması vazgeçmeme neden oluyor.
Fazla uzat mıyım sizce temiz bir corsa dizel d sport ne kadar eder yakıtı ne kadardır şehir içi şehir dışı masraflı bir araç mıdır bilgi verirseniz çok sevinirim.Teşekkür ederim şimdiden :)
Sana şöyle söyliyim. Daha önceden 2 tane 106 gti 'ım vardı. ve hiç dizel arabam olmadı. 106 gti'dan 182 rs e geçtim klasmanında cok iyi giden bir araçtı. Typer arıyordum kendimi d sportta buldum. İyiki almışım mükemmel bir tercih. 30 binliranın cok üstünde bir para verdim temiz düzgün boyasız olsun diye ama kat kat helal olsun. geçen fulledim. 150 km gittim tekrar fulledim 25 tl aldı. şehir içi yakıt ne zaman aldıgımı unutuyorum. kısaca iyiki varsın d sport
+ olarak alıcagım sıralar cok korkuyordum rampa cıkamam gitmez etmez diye ama beni şaşırttı ne rampada kaldı tıkandı ne başka şey ecufast yazılım var 6 ileri gideride başarılı.
Biri ecufast diyerek benimi cagirdi :)
Biri ecufast diyerek benimi cagirdi :)
Gel trafik var gel :D Bi yarıyım seni
Eser akşam geliyonmu sende?
ugr_kskn
17-04-2013, 13:28
Sana şöyle söyliyim. Daha önceden 2 tane 106 gti 'ım vardı. ve hiç dizel arabam olmadı. 106 gti'dan 182 rs e geçtim klasmanında cok iyi giden bir araçtı. Typer arıyordum kendimi d sportta buldum. İyiki almışım mükemmel bir tercih. 30 binliranın cok üstünde bir para verdim temiz düzgün boyasız olsun diye ama kat kat helal olsun. geçen fulledim. 150 km gittim tekrar fulledim 25 tl aldı. şehir içi yakıt ne zaman aldıgımı unutuyorum. kısaca iyiki varsın d sport
+ olarak alıcagım sıralar cok korkuyordum rampa cıkamam gitmez etmez diye ama beni şaşırttı ne rampada kaldı tıkandı ne başka şey ecufast yazılım var 6 ileri gideride başarılı.
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim 1.3 cdti dizel olması okurken güçsüz gibi duruyor ama dizelin az yakması çok güzel 25 tl 150 km vtecde hayal gibi :D Aracı tek kullanacağım için tek kapı olması spor olması çok önemli corsa da bu var hız ayrı bir hastalık ama artık benzin fiyatları aldı başını gitti uzun yol gezmeye gidecek olsam gidemiyorum o zaman da arabanın bi değeri kalmıyor :(
Gel trafik var gel :D Bi yarıyım seni
Azmini sevdim cocuk :) uzaktayim edirnedeyim ya atara devam :)
Eser akşam geliyonmu sende?
Yok Aslan ben artık Edirnedeyim
Herkese merhaba diyim ilk önce ne zamandır aklımda corsa d sport çok sevdiğim bir araç görünümü olsun tek kapı olması cam tavan olması çok güzel ama dizel araca hiç binmedim sevemedim bir türlü hep vtece bindik artık yakıt parası tak etti canıma aslında type-r almayı düşünüyorum vtecimi satttıktan sonra ama bütçeyi biraz aşıyor hızlı arabada masraf demek olan güçü ile yetinemiyorsunuz corsa aklıma ve bütçeme çok iyi yatıyor sizden bir fikir alım dedim ilandaki lere baktım bir kaç tanesi çok hoşuma gitti ama 30 yakın olması vazgeçmeme neden oluyor.
Fazla uzat mıyım sizce temiz bir corsa dizel d sport ne kadar eder yakıtı ne kadardır şehir içi şehir dışı masraflı bir araç mıdır bilgi verirseniz çok sevinirim.Teşekkür ederim şimdiden :)
yakıtı uzun yolda son hesaplarımda kmde 20-22 krş yakıyor hız 100-140 arası, şehir içi agresif kullanımda 27krşu geçmez, kronik olarak genelinde volan problemi olduğunu söylerler 2. d sportum hiç yaşamadım ama alırken dikkat etmek lazım,corsanın dolu olanına binersen keyfi başka :) bir vti gibi gitmez ama şehir içi performansı seni üzmez 75 likle aralarında çok fark var alırsan 90lık tavsiye ederim,
bu arada bu araç çok iyiymiş düşünen varsa kaçırmasın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2008-boyasiz-hatasiz-orjinal-53-000-km-de-90-bg-6-vites-121625446/detay
ugr_kskn
17-04-2013, 13:41
yakıtı uzun yolda son hesaplarımda kmde 20-22 krş yakıyor hız 100-140 arası, şehir içi agresif kullanımda 27krşu geçmez, kronik olarak genelinde volan problemi olduğunu söylerler 2. d sportum hiç yaşamadım ama alırken dikkat etmek lazım,corsanın dolu olanına binersen keyfi başka :) bir vti gibi gitmez ama şehir içi performansı seni üzmez 75 likle aralarında çok fark var alırsan 90lık tavsiye ederim,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2008-boyasiz-hatasiz-orjinal-53-000-km-de-90-bg-6-vites-121625446/detay
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim artık yakıt ve görünüm odaklı bir araç alım diyorum uzun yılları binmeyi düşünüyorum linkte araç güzel ama vtec açmıyo bari sunrof olsun onu açarım :) siyah ya da kırmızı olacak tercihim :)
Ultraleggera
17-04-2013, 15:22
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim artık yakıt ve görünüm odaklı bir araç alım diyorum uzun yılları binmeyi düşünüyorum linkte araç güzel ama vtec açmıyo bari sunrof olsun onu açarım :) siyah ya da kırmızı olacak tercihim :)
Biraz düşük km li sunrooflu düzgün bi corsa sport istiyorsan 30 31 liralara maal olur gibi gözüküyor şuan.
S.Özeren
17-04-2013, 15:29
Opel Corsa 1.3 CDTI Sport 2008 Model 27.900 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 121625446 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2008-boyasiz-hatasiz-orjinal-53-000-km-de-90-bg-6-vites-121625446/detay)
kanka volan problemi genelde baskı balatayı değiştirirken çıkıyor sebebi 6 ileri olması aracın , tamamen şans işi orjinal baskı ile değiştirceğin zaman 600 lira işcilikle birlikte tutarken volan masrafı çıkarsa 1 teklik falan tutuyor
kronik sorunları
Turbo valfi 70 bin kmde çıkıyor 100 ile 180 arasında o sizin parçacınıza kalmış
sunroff 50 binnden sonra taş yolda ses yapmaya başlar
araç basık ise arka bakalitleden ses gelmeye başlar
Kalorifer petekleri kırılıyor (ben yaşamadım ama yaşıyan çok gördüm ) 40 ,50 tl
Fren balatasından gelen ses oda ısındığı zaman yapıyor
Kısacası benim bindiğim sahip olduğum en sorunsuz araçlardan bitanesi corsa d 1.3cdti :)
herkese tavsiye ederim, sahibini üzmez
Senin üzerinden soran arkadaşa baya cevap verdim kanki :D:D
edit;
Bu arada opel sahibi olup düzgün servis bulamayan insanlar benle irtibaat geçebilirler , sizi üzmeden istediğiniz gibi servis sağlarım size
numaram 530 415 30 73 (reklamlar bitti :D)
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim 1.3 cdti dizel olması okurken güçsüz gibi duruyor ama dizelin az yakması çok güzel 25 tl 150 km vtecde hayal gibi :D Aracı tek kullanacağım için tek kapı olması spor olması çok önemli corsa da bu var hız ayrı bir hastalık ama artık benzin fiyatları aldı başını gitti uzun yol gezmeye gidecek olsam gidemiyorum o zaman da arabanın bi değeri kalmıyor :(
Uzun yol keyfi cok daha ayrı. Ben aldım Çanakkale edirne turu yaptım :) Corsayla insanın gezdikçe gezesi geliyor
Arkadaşlar benim araba kredili satışını nasıl yapabilirim.??
Ultraleggera
17-04-2013, 15:46
Bildiğim kadarıyla kredi rehini varken satışı yapamıyorsun eğer kredin bittiyse gidip rehini kaldırtıyorsun öle verebiliyorsun ancak. Hee şölede bişi yapabilirsin aracı sattığın kişiden parayı alırsın gider kredi borcunu kapatıp ölede satışı verebilirsin.
S.Özeren
17-04-2013, 16:19
bankaya gidiceksiniz kredi borcunu kapatcaksınız , banka arkadaşa kağıt vericek güvence için aracın satışı için borcu kapattığını beyan eden kağıt veriyolar sonra gidip satış yapıyorsunuz