Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç trafik seti ?

Maxi
28-03-2013, 06:53
Araç trafik seti almam gerekiyor
var aslında ama eski, yeni setlerin içeriği farklı sanırım
ayrıca yangın tüpümde eski

birşey alınca en ucuzunu değilde en işe yarayanını almak isterim hep
mutlaka tecrubesi olan vardır

nereden? hangisini almalıyım sizce ?

aslan
28-03-2013, 07:05
Hakan abi şimdi üçgen bir çanta içine bütün malzemeleri sığdırıyorlar tüp.reflektör,sargı bezi vs. gibi Bauhausta vardı geçen hafta gördüm 34.90 tl di Bu şekilde birşey
http://www.webgross.com/images_buyuk/f57/Dreamcar-Autokit-Trafik-Seti-ucg_19757_1.jpg

Maxi
28-03-2013, 07:21
baya uygun fiyatmış
nasıl o kadar ucuza çıkardılar yuh
tüp te var içinde hemde

cem_subasi
28-03-2013, 08:13
Metrodan alın derim bunun aynısı olması lazım ve fiyatıda uygun hem işinizi görür hemde makul

Schumi
28-03-2013, 08:59
O tüplere güvenmeyin. Kayınpederim yangın söndürme tüpü işindeydi. Hileleri hurdaları anlattıkça benim miğdem kaldırmıyordu. Bence daha kalite ve kilo olarak büyük bir tüp alın. Ayrıca o tüp küçücük. Neyi söndürecek.

mehmetRS
28-03-2013, 10:40
bir kere hastanenin önündeki çöp kutusu alev aldı gece vakti, o an arabanın yanında sigara içiyorduk bizde, bagajdan kaptım tüpü, çöp kutusunun yanan yerine sıkayım dedim, hem alevlenmesin gece gece, hemde tüpü hep merak ediyordum.. o panikle, cektim pimi bastım mandalına.. pıs pıs pıss port. bitti.. tamamen boşalması sanırım bir kaç saniye sürdü, bir ay evvel almıstım ki basınc göstergeside ortada, yeşildeydi.. yani ideal basınc ve doluluktaydı. O gün bu gündür, güvenmem o ufak tüplere.. Şuayb'e aynen katılıyorum..

Tunç
28-03-2013, 11:01
yolunuz zeytinburnuna düşerse ben verebilirim toyotanınkini

ozan kayahan
28-03-2013, 13:14
hakan abi bim den 27,50 ye aldım tam teşekküllü fakat kalitesi tartışılır tabiiki nacizhane tavsiye

arifozcelik
29-03-2013, 04:50
bence uygun fiyatlı bir set alın en azından neyin olması gerkdiği konusunda bir referans olur
kalitesine güvenmediklerinizi güvendiğiniz ürünlerle değiştirin ben öyle yapmışdım

levent
29-03-2013, 05:36
Abi ben Ekim ayında Metro'dan aldım, kırmızı çantasıyla birlikte 50 lira gibi bi rakam, her şey var içinde gerekli olan bu üçgenlerde bazı 2-3 parça bulunması gerekenler olmayabiliyordu, açıp kontrol edip almıştım 50 tl gibi bir fiyatı vardı, muayene de de sıkıntısız geçtim :D

mechanic
29-03-2013, 07:32
35 küsüre bende almıştıum, üçgen reflekterö artık nasıl bir plastikten yaptılarsa ayakta durmuyordu... ona da bakmak lazım.

Strich Acht
21-06-2021, 11:27
Merhaba yeni konu açmamak için hortlatıyorum.

Yeni araç aldım, trafik setinden bile çalmışlar :)

İhtiyaç anında gerçekten işe yarayacak, almaya değer kaliteli bir trafik seti var mı bildiğiniz?

Ormanci
21-06-2021, 11:38
Merhaba yeni konu açmamak için hortlatıyorum.

Yeni araç aldım, trafik setinden bile çalmışlar :)

İhtiyaç anında gerçekten işe yarayacak, almaya değer kaliteli bir trafik seti var mı bildiğiniz?

Hiçbiri yaramaz. İçinde Çin malı dandik şeyler falan filan... Anca muayene geçirir, onda da hafif kusur zaten.

Bunun yerine eğer ciddi ciddi uğraşmak, periyodik olarak değiştirmesi vesairesi ile ilgilenirseniz ciddi bi yangın söndürücü, ciddi medikal ürünler, adam gibi bir çekme halatı, istavroz bijon anahtarı falan alıp koymak lazım. Ha bunlara mal Tüv kutu içinde değil diye trafik seti diye saymaz ayrı konu :)

Strich Acht
21-06-2021, 14:09
Hiçbiri yaramaz. İçinde Çin malı dandik şeyler falan filan... Anca muayene geçirir, onda da hafif kusur zaten.

Bunun yerine eğer ciddi ciddi uğraşmak, periyodik olarak değiştirmesi vesairesi ile ilgilenirseniz ciddi bi yangın söndürücü, ciddi medikal ürünler, adam gibi bir çekme halatı, istavroz bijon anahtarı falan alıp koymak lazım. Ha bunlara mal Tüv kutu içinde değil diye trafik seti diye saymaz ayrı konu :)

Piyasadakiler gerçekten çok dandik, parası neyse verip iyisini almak isteyince o da yok...