Orijinalini görmek için tıklayınız : Aramizda Suzuki bayisi olan varmi ?
Herkese selamlar arkadaslar.. 2013 0 hayabusa almaya karar verdim ancak soyle bir sey var ben motoru limited edition olan sari rengini istiyorum. Getirtebilecek olan veya onerebilecegi motorcu olan arkadaslar yazarsa sevinirim.. Tanimadigim birisi kazanana kadar aramizdan birileri kazansin istedim konu gereksiz gorulurse silinebilir.. Simdiden degerli vaktinizi ayirdiginiz icin tesekkur ederim hayirli gunler..
Istedigim renk tam olarak bu
http://a1303.hizliresim.com/17/w/ljr1g.jpg
Mototas fenerbahceyi arayip sahibi mert musaitse onunla yada satis kisminda ise fatih gorusebilirsin, gurkan yonlendirdi dersin.
Fiyat konusunda suziki cok kati ama hersene cock cok az hayabusa geliyor, gelenlerin bir cogu onceden ozel siparis ile satilmis oluyor diye biliyorum.
Yada ellerinde varsa alman icin yardimci olmaya calisirim.
tesekkur ederim.abi motoru buldum.kaporayi verdim mayis sonu teslim insallah :))
tesekkur ederim.. turkiyeye 7 sari geliyomus. 7.sini ben aldim.. sans guldu bugun :)
ChtArdARSL
28-03-2013, 18:18
tesekkur ederim.. turkiyeye 7 sari geliyomus. 7.sini ben aldim.. sans guldu bugun :)
Iyı cesaret,hayırlısı olsun kardesım. Daha once ne tur motorlar kullandın?
Iyı cesaret,hayırlısı olsun kardesım. Daha once ne tur motorlar kullandın?
kullandim usta daha once movistar aldim 5000 km onu kullandim.. sonrasinda 1000RR aldim yaklasik 13000 onu kullandim.. uzun zamandir kasiniyodum motor motor diye dun gordum sarisina carpildim :) gittim aldim bugun.. herkese iyi dilekleri icin tesekkur ederim :)
ChtArdARSL
28-03-2013, 19:49
kullandim usta daha once movistar aldim 5000 km onu kullandim.. sonrasinda 1000RR aldim yaklasik 13000 onu kullandim.. uzun zamandir kasiniyodum motor motor diye dun gordum sarisina carpildim :) gittim aldim bugun.. herkese iyi dilekleri icin tesekkur ederim :)
gule gule kullna kardesım aman dıkkat ette..
renk çok güzel çok canlı bi rengi var gerçekten :)
güle güle binin dikkat edin :)
gule gule kullna kardesım aman dıkkat ette..
eyvallah baskan :)
renk çok güzel çok canlı bi rengi var gerçekten :)
güle güle binin dikkat edin :)
renk cok sexi yahu :) Limited Edition olunca alalim evladiyelik kalsin dedim.. sabirsizlik basladi simdiden 1.5 ay nasil gececek :(
Maşallah hayırlı uğurlu olsun gmg garajın kapladıgı gtr a benziyor:D
Maşallah hayırlı uğurlu olsun gmg garajın kapladıgı gtr a benziyor:D
haha haklisin :) bende alir almaz butun kaportayi seffaf kaplatacagim cizilmesin.. su kask isinide cozersek iyi olacak.. her motoru sattigim kaski carpinca boyle kask ariyoruz :D