Orijinalini görmek için tıklayınız : Mitsubishi Carisma yay
Ömer Musaoğlu
28-03-2013, 15:19
Merhabalar ülkemizde Carisma için yay yaygın olarak bulunmamakta. Ancak Voglant marka 35 mm yay buldum. Bu yaylar nasıldır Voglant tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi
BurakUckun
28-03-2013, 16:45
Voglant hiç kullanmadım ama ,
bir mitsubishi yedek parça satıcısı olarak takmamanı pres yaptırmanı öneririm , presden memnun kalmazsan çok cuzi bir rakama sana orjinal yay veririm.
Voglant lüks olur çok iyi bir yay markasıdır ancak arkadaşında söylediği gibi orjinal yayları presletmek hem daha ucuz hem daha kolay olucaktır
Ne presi Ömer.. Viraj kasan, gazlayan adamsın.
Bulduysan al kardeşim. Hadi hayırlısı olsun.
Ömer Musaoğlu
28-03-2013, 17:48
İşte bu ikilemdeyim pres yaptır diyen var yay al diyen var. Yaylar presten daha ucuz tabi ancak çok agresif kullanımda sıkıntı çıkarır diyolar pres
Anlamadım. Voglantlar mı sıkıntı çıkarır diyorlar ?
Ömer Musaoğlu
28-03-2013, 18:07
Herkes preslettir diyor valla yay'a o kadar para vermeye gerek yok diye. universal coil varmış onları denicez bakalım en temizi o gözüküyor
Universal Coil neymiş bi izah et sen bana özelden.
Ömer Musaoğlu
28-03-2013, 18:12
valla bana bi aksesuarcı dedi google amcaya sordum öyle bişe yokmuş :D
Yok tabi yavrucuğum :)
Peki sorarım mesele maliyetse eğer.
4 Tane yay + Soğuk ya da sıcak her ne haltsa Presledin.
Ne kadara patlıyor ?
halilcan9455
28-03-2013, 18:19
yapmayın etmeyin ne presletmesinden bahsediyorsunuz.
aracınıza uygun yay var sa alın takın.
universal coil den kasıtları custom yapılanlar mı NAMİŞTAİN filan yapıyor?
Ömer Musaoğlu
28-03-2013, 19:16
98-03 s40larla aynıymış yürüyen. s40'a uyumlu eicbah yay var ama kesin bilgi lazım tam uyumlu diye
Emir_b16a
28-03-2013, 19:18
görüntü amaçlı yapıcaksan gazlamıcaksan presletebilirsin maliyet açısından ama yok bn kullanıyorum dersen pres işi sakat iş
Ömer Musaoğlu
28-03-2013, 20:19
pres işi bana sakat abi genelde limitleri zorluyorum arada aileyle biniyoruz sakatlık çıkar filan
hic girme pres fln.. bak ben 2012 a6 ya yay yoktu 4 tane yay aldim onlari preslettim hayattan soguttu beni.. sonra yurt disindan a6 icin eibach getirttim mutluluk resmen.. voglant da iyi markadir kuzenimin passatta 4 cm var 10 numara oldu dususu fln cok guzel yumusakligida iyi derecede tavsiye ederim kesinlikle
Okumanızı Tavsiye Ediyorum. Ne yapacaksanız daha sonra karar veriniz. Bu bir linktir :D (http://www.techturkey.com/forum/karsilastirmalar/150533-yay-presleme-kestirme.html)
Ömer Musaoğlu
28-03-2013, 23:23
Okumanızı Tavsiye Ediyorum. Ne yapacaksanız daha sonra karar veriniz. Bu bir linktir :D (http://www.techturkey.com/forum/karsilastirmalar/150533-yay-presleme-kestirme.html)
Ben cevabımı aldım abi yay veya biraz daha para biriktirip custom coil :D