Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ucuz Mazot Satan Yerler Hkk.

BaybuRtlu69
28-03-2013, 16:26
Arkadaşlar, Böyle bir konu varmıydı arattım ama bulamadım pek faydalı bilgi...

Günümüzde Benzin-Mazot fiyatları tavan yaptı, habire zamlanıyor..

Şuanda Mazot 4.19 - 4.20 TL den satılıyor Petrol Ofisi-Opet-Shell gibi markalarda

Fakat bunların yanı Sıra ; Uspet , Lukoil , Aytemiz,Kadoil, Jetpet Türkiye Petrolleri, Starpet, Total , euroil , Alpet , pasific , pars vb. Daha nice bu şekildeki benzin istasyonları Nasıl fiyatı uygun tutabiliyor ?

Daha dün Uspet ti yanlış hatırlamıyorsam benzini mazotu 3.65 Tl de sabitlemişti... Ki yolda daha ucuz satan yerlerede denk geldim..

- Bazı kişiler ön yargıyla yaklaşıyor ucuzsa vardır birşeylik diyip pek yanaşmıyor fakat aslı nedir bu konunun ?

Bu yazdığım benzikliklerden sürekli mazot veyahut benzin alanlar varmı acaba ? Her hangi bir sıkıntıyla karşılaşan oldu mu. yoksa çoğu bilgi uydurmamı, yok motora zarar verir araç gitmiyor gibi laflar

Kadyr
28-03-2013, 16:28
Eskiden karadenizli abilerimiz rus mazotu derlerdi simdi nedir bilmiyorum ama almam

BaybuRtlu69
28-03-2013, 16:30
Eskiden karadenizli abilerimiz rus mazotu derlerdi simdi nedir bilmiyorum ama almam

Peki neden almazsın dostum ? Kullandın mı yoksa sadece bi önyargı mı bu

Can's
28-03-2013, 16:31
bır gun bır yerden uspet aldım araba vtec altı kalıyordu baskı mı kacırıyor dıye suphelendıkten sonra bır sure sonra benzın bıtmek uzereydı tekrar shelden aldım duzeldı o yuzden ben pek uspet onermıyorum hatta en kotu ıstasyon gozumde

BaybuRtlu69
28-03-2013, 16:38
Bu ucuz satan yerlerde çoğu zaman, Shell Opet gibi markaların aldığı yerden alıyormuş benzini mazotu zaten... öyle deniliyor

Litre başına 40 krş - 60 krş gibi birşey farkedince, insan ister istemez yönelior

c20let
28-03-2013, 16:39
Araba kiraladığımızda sürekli ucuz mazot satan yerlerden alırdım kısa sürede bi sıkıntı çıkaramdı :D

Bu ucuz satan yerlerde çoğu zaman, Shell Opet gibi markaların aldığı yerden alıyormuş benzini mazotu zaten... öyle deniliyor

Litre başına 40 krş - 60 krş gibi birşey farkedince, insan ister istemez yönelior

Hepsi ortak rafineriden almıyor mu zaten ? Önemli olan firma bir şey karıştırıyor mu ? (hepsi karıştırıyor ama yararlı-zararlı neler konuyor) Kalitesini bozuyor mu ?

Kadyr
28-03-2013, 16:42
Peki neden almazsın dostum ? Kullandın mı yoksa sadece bi önyargı mı bu

On yargidan dolayi. He arkadaslarin dedigi gibi kiralik arac kullanirsam alirim.ama kendi aracima almam ki hep gtl alirim aracima

uerbas
28-03-2013, 17:16
deneme amaçlı bende mazotu m oil den almıştım arabanın sesi değişti traktör gibi çalışmaya başladı bi daha son... :)

freelife
28-03-2013, 17:21
şimdik haberlerde verdi , istasyonlar kendileri ana firmadan gizli kaçak mazot alımı yapıyorlar . Ana firmalar denetimleri yetersiz buda onu gösteriyor.
Bunun muhtemelen marka ile alakası yok istasyonla alakası var istasyondan istasyona farkediyor sahibinin vicdanına kalmış herşey o yüzden genelde firmanın işlettiği istasyonlardan almayı tercih ediyorum.

ACTPK
28-03-2013, 17:31
Mazot diye depoya başka şeyler giriyor. Yağ üretimi yapan bir tanıdığım var en fazla sattığı şey 10 numara yağ, en büyük müşterileri petrolcüler. Dedem shell bayisiydi alanyada petrolcüydü yani, babam keza bir süre yaptı kendi tüketimimizden dolayı. Mazotta kar oranı %15-16 civarı olmalı (epdk ve firmalar belirliyor) şuan maksimum. İşletme giderleri vs çıkarıldığında şehir dışında yollarda görülen kuş uçmaz kervan geçmez istasyonlar için kendini kurtaracak rakam hiç değil.

ANIL ERCAN
28-03-2013, 17:32
Aklı kel'den mazotu shell'den alıcan..

Asla arabama Shell GTL Mazot'tan baska mazot koymam.. Pahalı olsun kaliteli olsun..

Babam full'den mazot almıs bi bidon Mazot rengi Eurodizel rengi yesilimsi sarımsı Olur acık sarı Yesilimsi gibi Rengi bi acayip Öyle olur Full'un mazotu kahverengiye dönüyordu koymadım Arabaya.

darkmoon
28-03-2013, 17:36
yeni nesil common ve sonrası motorlara ucuz kalitesiz euro standartları düşük dizel almamanızı öneririm ya motoru bir zaman sonra bozarsınız yada aracınızın performansı yerlerde sürünür bu sefer seri gitmek için daha çok basarsınız buda daha çok yaktırır aracınıza..

fthdrn
28-03-2013, 17:40
ben full den alıyorum hem ucuz hem kaliteli hemde Türk sermayesi ;)

atabay
28-03-2013, 17:52
Performansta ...Total exellium plus dizel uzerine tanimam.deneyen arkadaslar farki gorecetir .

+ucuz dizel yakitta aracin performansi kalitesiz oldugu icin yanma odalarinda kizartma yaglarindan dolayi jellesme oluyormus diye duydum.

Ranthor
28-03-2013, 18:21
Full kapandi, lukoil oluyor.

halilcan9455
28-03-2013, 18:26
sonuçta hepsi aynı yerden çıkıyor ancak katılan katkılar depo temizliği vs çok önemli .
1 kere yolda kaldık bidonla gulf mu ney öyle bir yerden aldık. bidonun içine elimle toz-toprak katsam daha temiz olurdu .gittim sordum bu ne iş diye sel geldi ya abi ondandır diyor.
bizim gibi küçük motorlarda kesinlikle enjektörler vs sıkıntı çıkarır.
ancak otobüs-tır-kamyon gibi araçlar nerde ucuzsa ordan alıyor.Birşey de olmuyor.

fthdrn
28-03-2013, 18:26
dün aldım abi kapandı derken ?

Remon
28-03-2013, 18:47
sefaköyde Ki Full kapanmış 2 gün önce görmüştüm. Lukoil in gücü varmış demek ki :D

erdem325
28-03-2013, 18:52
temiz ve ucuz mazotu tırcılardan alabilirsiniz..
bizim firmadaki tırcılarda satar genellikle, örneğin şirket güzergahı için trcıya 400litre mazot verdi diyelim, tırcı canını dişine takıp yaktırabildiği kadar az yaktırıp kalanını da satar..
bu şekilde denk getiriyorsanız alın mazotu, onun dışındaklerde ben çok güvenmiyorum açıkcası..
bu arada aldığınız tırın çalıştığı firmada önemli, kimi sıfır arabaya bile direkt 10 numara yağı doldurup yola çıkarabiliyor, kimisi de shell vs kullanıyor..
genellikle avrupaya çalışan firmalar yakıtına daha çok dikkat eder, ortadoğu vs çalışanlarda kalitesiz ve kaçak mazot olma ihtimali yüksek..

tolga_55
28-03-2013, 22:06
lukoil den alıyorum indirim kartıyla %3 indirim veriyorlar. 1.7 dti da kullanıyorum.Sıkıntı çıkarmadı sağolsun sanırım ruslarınmış lukoil

M.degirmen
28-03-2013, 22:13
temiz ve ucuz mazotu tırcılardan alabilirsiniz..
bizim firmadaki tırcılarda satar genellikle, örneğin şirket güzergahı için trcıya 400litre mazot verdi diyelim, tırcı canını dişine takıp yaktırabildiği kadar az yaktırıp kalanını da satar..
bu şekilde denk getiriyorsanız alın mazotu, onun dışındaklerde ben çok güvenmiyorum açıkcası..
bu arada aldığınız tırın çalıştığı firmada önemli, kimi sıfır arabaya bile direkt 10 numara yağı doldurup yola çıkarabiliyor, kimisi de shell vs kullanıyor..
genellikle avrupaya çalışan firmalar yakıtına daha çok dikkat eder, ortadoğu vs çalışanlarda kalitesiz ve kaçak mazot olma ihtimali yüksek..

aynen öyle benim babam ve dayılarım hepsi tırcı avrupaya çalışıyorlar mazotu pet şişeye doldurup bakıyorum mis gibi kesinlikle tırcılardan alınmalı özellikle şöförlerden direkt olarak normal pompadan alınan mazotlar yanlız almadan önce küçük pet şişeye doldurup iyice baksınlar

Yogi
28-03-2013, 22:16
1.7 Corsa ile yazin marmaris bodruma giderken jetpet- uspet ne kadar ucuz mazotcu varsa hepsinden alirdim bir sikinti olmamisti

darkmoon
28-03-2013, 22:22
1.7 Corsa ile yazin marmaris bodruma giderken jetpet- uspet ne kadar ucuz mazotcu varsa hepsinden alirdim bir sikinti olmamisti

dti ısuzu motor olanlardanmıydı onlardansa dti motor çok dayanıklıdır doğal euro dizel aramaz.

Yogi
29-03-2013, 00:37
Evet isuzu motorlu olandi tekneden cikan pis mazotu suzup bile koyuyodum:D

darkmoon
29-03-2013, 00:44
Evet isuzu motorlu olandi tekneden cikan pis mazotu suzup bile koyuyodum:D

onlar zaten euro dizel nesline ait değil.. eski dizel yakıtta daha verimli çalışan motorlar :) eskilerin tabiriyle çamur atsan çalışır :) dti türevi motorlarda eurodizele belli bir ölçü yağ karıştırılırsa şimdi ölçüyü hatırlamıyorum yani burdaki mantık yakıtı biraz kalınlaştırmak sanırım.. motorun daha sessiz ve verimli çalışıcağını söylerlerdi. :)

Yogi
29-03-2013, 00:47
Evet kirsal mazot kalktiktan sonra arabanin yaktigi yakit litre bazinda artmisti

darkmoon
29-03-2013, 00:50
Evet kirsal mazot kalktiktan sonra arabanin yaktigi yakit litre bazinda artmisti

bir ara ucuza yağ çok kovalamışdım bir kanal yakalasaydım vectra 2.2 dti düşünüyordum :)

Germanian
29-03-2013, 00:58
konusu varken izmirde mazot gibi 10 numara arıyan olursa yardımcı olurum yaklasık 20 k kmdir 407 de kullanıyor firma sahibi tık demedi :)

Rec.O
29-03-2013, 06:31
rahatım aracım turbosuz 1.9 eski nesil motor kafama göre 3,95 , 385 öyle yerlerden alıyorum ama şöylede birşey var 2 defa ordan aldıysam bir defa bp veya shell den alıyorum arada araba iyi mazotta görsün :))

GörkemT.
29-03-2013, 09:34
ben sürekli opet , opetten baska yere girmiyorum genelde.

volkan23
29-03-2013, 09:49
ben benzınlıkte calısıorum bı yondende ogrencıyım opette calısıyorum bıze malı getıren tır baska bı fırma war star pet orayada mal bosaltıyor yalnız mazot 4.31 bızde starpette 3.65 sonradan bızım tır soforune sordum adamın verdıgı yanıt opetten alınan yakıtta tır soforunun maası sıgortası kdvsı opette yapılan%4 luk ıskonto vs vs vs calısanın yemk parasıdır felan hepsı opet fırmasının gıderı oldugu ıcın malın gelıs fıatının ustune vurulunca 4.31 cıkıyor o yuzden opette bu fıat fakat starpet olsn dıger fırmalar olsn atıyorum opet fırmasının kamyonu yola cıkınca kamyonu yola cıkaran mal sahıbıne bellı bı mıktar ucret wererek kendısınede mal getırmesını ısteynce aradakı fark dusuyo ve cuzzı mıktarda bı kar ıle mazotu satıyor aynı mal mı degıl ama bı zararıda yok hatta aksıne karı bıle war opetın mazotu ınce cok ınce ve asırı cok yakıyo starpet olsn dger fırmalar olsn agır kukurt oranı fazla olan kalın mazot oldugu ıcın arac tam kıvamına gelıyo zaten trkyede kullanılan cogu motor euro5 motor yanı mazot olsunda ne gerısı kolay dıecegım o kı bırının adı war we adı oldugu ıcın çeşıtlı oyunlarla %4 %5 ındrımlerle ne bıleyım çeşitlı bedava kazandıran kartlarla kandırmaca yapılıp musterı cekılıyor dıgerı ıse dırek pompadan kar kazandırarak ama ısmı olmadıgından dolayı oyle werıyor ben starpetten koyuyorum banamısın demıyo 1.9 tdı motor sehır ıcınde 900 km yapıyorum 200 lıraya

Ertekin
29-03-2013, 09:56
Çekoilden dobloyada kangoo yada mazot alıyorum mis gibi kullanıyorum. 3.83 en son aldığım rakam.Çekiş de yakışda çok güzel.

darkmoon
29-03-2013, 10:21
trkyede kullanılan cogu motor euro5 motor yanı mazot olsunda ne gerısı kolay

euro 5 standartı avrupada 2009 da standart haline geldi türkiyede tam anlamıyla bütün markaların ve fabrikaların euro5 e geçmesi 2011 i buldu yani euro5 standartı araçlar toplasan ortalama 3-4 senedir satılıyor türkiyede.... 2014 de yani seneye avrupa euro6 ya standart olarak geçicek.. türkiyede çoğunlukla euro4 motorlu araçlar vardır.. euro5 normundaki bir motorda yakıtta hassasdır bırak dizeli mazotu normal euro dizeli bile seçer.. konulardada buna denk gelebilirsin arkadaşlar mesela yazıyorlar şurdan yakıt aldım araba gitmiyor sürünüyor şurdan yakıt aldım araba uçuyor resmen falan diye.. :)

motorun euro standart değeri arttıkça egzos salınım değeri minumuma insede yakıttaki seçiçiliği ve hassasiyeti bir o kadar artıyor buda türkiye gibi kalitesiz yakıtın bol olduğu bir ülkede pek iyi bir şey değil..

by_lucky
29-03-2013, 13:52
pendik sahil'deki uspet'ten mazot alıyorum 3-4 aydır 15 günde bir fullüyorum 1000 km yol gidiyorum, totalden de shellden de alınca aynı yolu yapıyorum arabanın çekişindede gidişindede bir fark yok baya uyguna geliyor.

BaybuRtlu69
29-03-2013, 18:06
Çoğu Firma Hakkında şikayet var zaten araştırdımda, shell den alan adamda yazmış aracım gitmedi tekledi diye..

Bu biraz istasyonla alakalı sanırım, yalnız biz sürücüler olarak, nerde doğru mazot var bilemeyiz. Alışmışız belli markalar güvenlidir düşüncesiyle hareket ediyoruz fakat yazdığım firmalardan da memnun olan çok insan varmış, ki bi o kadar olmayanda..

Şuanda ucuz diye tercih edilebiliyor açıkçası

Mr.K
29-03-2013, 18:48
ruslar atağa geçti omv 'yide aldılar biçok şubesini,tr'dede full'ü almışlar(burdan okudum) ..
Moil benzin dizel alıyorum km'de düşmüyo(menzil) ses vs farkedemem zaten takık değilim o kadar.Çekiş düşse gitmese opetten shellden aldıgım yakıtla daha fazla yol gıtmem gerekır.Demek ki bi fark yok..280binde ki audide de sorun yok 250bindeki mercedestede..

kısaca takılmayın fazla,sirkülasyonu bol olan benzinliğin yakıtı her zaman iyidir.

By_emre
29-03-2013, 18:54
Taksici tanıdığım var full'den alın vs diye söylerdi bize biz müdürüyle konuştuk böyle böyle uzun süre full'den aldılar 1.3 albea araçları enjektör ve bir kaç parça arızalancı ondan sonra hep shel'den almaya başladılar

_yekta_
29-03-2013, 21:16
Akaryakıtçı olarak söylemek isterim hepsi mazotu , benzini aynı yerden alıyor , reklamlara aldanmayın , hele ki bazı firmalar diğer firmaların ürününü direk kullanıyor , büyük firmanın sahip olduğu depolardan alıp sonrada fiyatı 3 küsürden satıyolar , aslında 4 küsürden satılan bütün ürünler aynı , tek fark içlerine katkı maddesi konuluyor , duruma göre 50 km fark ediyor ,

Temizlik ve kalite konusu istasyonun kendi özenine kalmış birşey , depolarını temizlettirip , düzgün ürün alıp satarsa sorun olmaz , yoksa bir shell de kaçak yakıt satabilir , bpette , akaryakıt istasyonuna göre değişir

BAzı araçlar katkı maddesine göre yada mazotun inceliğine göre tepki verebilir , sesi değişir yada çekişi

reklamlara aldanmayın , firmanın ismine değil , istasyonun ismine bakın alın , ve boşuna para vermeyin , büyük firmların istasyonları bile pompalarını ayarlattırıp eksik ürün veriyolar , bu oyunu büyük firma adı altında yapıyolar , o yüzden istasyonun kendi ismine bakın......kendiniz deniyin

Büyük firmalar örnek olarak veriyorum rakamlar günceldir , fazla küsürata girmiyorum kar paylaşımında %7 kendilerine %7 istasyona bırakırlar , sonrada fiyat 4 küsürden satılır ( her zaman yarı yarıya olmaz , bazen %8 olur bazen %10)

Ufak firmalar piyasada tutunmak ve istasyon sayısını arttırmak için kendine kimisi %0.25 alanda var % 1 alanda var %3 alanda , geriye kalan %13.75 yada %13 istasyon sahibine kalıyor (yine aynı şekilde her zaman aynı oranlar olmaz firmasına göre değişir)

Bu ne demek yani 100 tl akaryakıt alınınca 13 tl benzinlik sahibine gidiyor demek ama bu kişi ismi ufak firma ile çalıştığından yani "3.lig yada 2.lig firması" insanlarında aklında boş reklamlarına inandıkları büyük firmalar olduğu için bu kişi kendi karından iskonto yaparak ucuza akaryakıt verip satışını arttırmak yolunu seçer

yani yukarıda ki örnekte olduğu gibi 100 tl lik akaryakıtta 13 tl kazanan istasyon sahibi kazancını mesela 11 tl ye yada 9 tl ye düşürerek aradaki farkı müşterisine bırakmaktadır.

Her ucuz gördüğünüz akaryakıtı hileli ürün sanmayın , adam kendi karından kısarak veriyor......
Boşuna diğerlerinden kazıklanmayın

BaybuRtlu69
29-03-2013, 23:21
Yarın Captiva ya Uspet ten bi 100 tl lik alıp deneyeceğim bakalım

BaybuRtlu69
04-04-2013, 22:42
Arkadaslar pendik uspetten mazot aldım o gün, aracin gidisinde falan bir sorun yoktu..

Bir de şunu farkettm bazi bu seklde suanda ufak capli bazi istasynlarda mazot 4.21 tl olanda var. Po shell gibi firmalarda dahi 4.19 du... bunun sebebi nedir acaba

Muzaffer
04-04-2013, 23:01
Bi gün arkadaslar ile gezerken yakıt göstergesinin arızalı oldugundan dolayı yolda kalmıştık. Benzinlik ile aramızda 1-2 km oldugu için arabanın bagajında ki 5 Litrelik bidonu alıp koyulduk yola. Opete geldik 5 Litrelik mazot alcagımızı söyledik tamam dediler başladılar doldurmaya.

Dolum sonunda Makine 5.96 Lt olarak gösterdi. Ama bidon tam 5 Litrelikti ? Ordaki yetkilelerede göstererek bu duruma itiraz ettik. Çünkü bidon 5 litrelik su bidonuydu.
O günden sonra araba üstüne her çıkışımızda En ucuz neresiyse orayı tercih ediyoruz. Hiç bir sıkıntıda çıkmadı bu zamana kadar. UCUZ olan her zaman kötü değildir. Bence adı çıkmış firmalardan daha güvenilir.

Not : Ayrıca mazot rengi yeşile dönük gibiydi.

aylingokberk
02-06-2016, 14:29
Ucuz ve indirimli akaryakıt kullanmak için Shell Taşıt Tanıma Sistemi'ni tavsiye ederim.
Şirketiniz için başvuru yapabiliyorsunuz (aracın şirketinizin üstüne olmasına da gerek yok)
Yaklaşık %5 civarı bir indirim sağlıyorlar. Ayrıca her yakıt ikmalinde ödeme yapmıyorsunuz. Tüm ödemeleri tek seferde yapıyorsunuz.
Araçlarınıza ne zaman, nerede yakıt alınmış gibi detaylı raporlara da ulaşabiliyorsunuz.
Online ve ücretsiz başvuru için OfisPaneli Akaryakıt Anlaşması (https://www.ofispaneli.com/akaryakit/) sayfasından bilgi alabilirsiniz.
Ayrıca Shell TTS (https://www.ofispaneli.com/shell-tasit-tanima-sistemi-tts/) hakkında bilgiye de ulaşabilirsiniz.

alperaslann
02-06-2016, 17:36
Banned is coming aylingokberk :D

Arda_7
02-06-2016, 17:54
Ucuz ve indirimli akaryakıt kullanmak için Shell Taşıt Tanıma Sistemi'ni tavsiye ederim.
Şirketiniz için başvuru yapabiliyorsunuz (aracın şirketinizin üstüne olmasına da gerek yok)
Yaklaşık %5 civarı bir indirim sağlıyorlar. Ayrıca her yakıt ikmalinde ödeme yapmıyorsunuz. Tüm ödemeleri tek seferde yapıyorsunuz.
Araçlarınıza ne zaman, nerede yakıt alınmış gibi detaylı raporlara da ulaşabiliyorsunuz.
Online ve ücretsiz başvuru için OfisPaneli Akaryakıt Anlaşması (https://www.ofispaneli.com/akaryakit/) sayfasından bilgi alabilirsiniz.
Ayrıca Shell TTS (https://www.ofispaneli.com/shell-tasit-tanima-sistemi-tts/) hakkında bilgiye de ulaşabilirsiniz.

Şimdi REKLAMLAR

Ahmet Bby
06-06-2016, 08:57
Reklam kokan hareketler

enesy
06-06-2016, 10:45

aaa 40 litre deposu olan araca tam yakıt bitmemişken 47 lt benzin satan Shell den misiniz ?

Trance-R
06-06-2016, 10:57
ucuza aldın mı, pompadaki Kalibrasyonu illaki hatalıdır... yada yakıt gerçekten kötüdür.

Ucuza alıp da Avans vuran araçlar çoğunlukta.
bilindik güvenilir markalar daha iyi olur kanaatindeyim.

Sezgin
06-06-2016, 11:03
aaa 40 litre deposu olan araca tam yakıt bitmemişken 47 lt benzin satan Shell den misiniz ?

Böyle birşey mi var ya ben TTS'den aldığımda hıc dıkkat etmıyorum kaç litre vs geldiğine Shell'de ?

enesy
06-06-2016, 13:36
Böyle birşey mi var ya ben TTS'den aldığımda hıc dıkkat etmıyorum kaç litre vs geldiğine Shell'de ?

Çekmeköy Şile Yolu Shell de geldi başımıza , yakıt daha tam bitmemişken doldurduk 47 litre aldı aracın deposu 40 litre dediğimde pompacı kardeş iddaa etti 50 lt depo olduğunu benim arabadan haberimin olmadığını falan söyledi. İstsasyon da yetkili yok ki adam akıllı en yetkilidsi kasiyer ile pompacı.

Day Walker
06-06-2016, 13:58
Ama güzel reklam yaptı arkadaş :D

aklı kelden benzini şelden ama ben mazotu BP den alıyorum :hehe:

Mehmetmert
06-06-2016, 14:13
Mazotu ben BP'den alıyorum,%3 indirim muhabbeti var VW kullanıcılarına...
Birde adanada bir total var,benim diyinden ucuza satıyor orayı çözemedim nasıl öyle satabiliyor (Hasanusta kavşşağındaki total)

AliGizda
06-06-2016, 14:21
Ben 19 mayıs haftası Rize' ye gittim giderken Mehmetçik Vakfı-Opet' ten fulledim tam 1100 km' de ışık yaktı araba dönüşte Rize' de İstanbul' a göre çok pahalıydı mazot o yüzden 100 TL Kadoil' den aldım sonra Giresun' da çeyrek depodan biraz fazla mazot varken yine Kadoil' den fulledim ve İstanbul girişinde ışık yaktı araba. Bundan sonra ucuz yerden ve Opet' ten başka yerden asla mazot almam.

TigeR
06-06-2016, 19:01
Mazot 3.62 iken BP'De 3.28e almıştım ben o nasıl oldu anlamadım

Paradox
26-09-2017, 10:30
Dakka başı zam geliyor anasını satıyım , ankara etimesgut civarında var mı kaliteli ve ucuz mazot satan bayiler ?

anamur
26-09-2017, 11:07
flash tvnin verdiği kartı lukoilde kullanıyorum

78nakres
26-09-2017, 13:44
27.09.2017 günü 13 kuruş zam mesajı attı opet :)

free-hifi
26-09-2017, 14:19
27.09.2017 günü 13 kuruş zam mesajı attı opet :)

Beyler zamı biz yapmıyoruz aman ha müşteri o bilinçle geliyor :D

Her zam ertesi sabit ameka yine zam yapmışsınız sürekli alan müşteri tavrı :D

darkmoon
26-09-2017, 15:39
bizim taşeron çalışdışdığımız şirketteki ustada yeni egea vardı .. adam hep pendik kaynarca taraflarından bir benzinlikden ucuz diye mazotu ordan alıyormuş.. geçen beni alırmısın metrobüsün ordan dedi tamam ustam dedim .. gittim aldım hayırdır arabayı sattınmı dedim yok ustaya motora verdim dedi ..

daha sıfır araba hayırdır dedim enjektörler falan filan gitmiş komple şimdiden 4-5 bin tl lik masraf varmış.. yani kısaca 10 kuruş ucuza yakıt alıcam diye hem güzelim yep yeni araba mahboldu hemde 3-4 bin tl den oldu adam..

free-hifi
26-09-2017, 16:07
bizim taşeron çalışdışdığımız şirketteki ustada yeni egea vardı .. adam hep pendik kaynarca taraflarından bir benzinlikden ucuz diye mazotu ordan alıyormuş.. geçen beni alırmısın metrobüsün ordan dedi tamam ustam dedim .. gittim aldım hayırdır arabayı sattınmı dedim yok ustaya motora verdim dedi ..

daha sıfır araba hayırdır dedim enjektörler falan filan gitmiş komple şimdiden 4-5 bin tl lik masraf varmış.. yani kısaca 10 kuruş ucuza yakıt alıcam diye hem güzelim yep yeni araba mahboldu hemde 3-4 bin tl den oldu adam..

Energy olabilir :D