Orijinalini görmek için tıklayınız : A RH + Kan İhtiyacı
İş yerinden bir arkadaşımın babası yarın kalp ameliyatı olacak A RH + kan ihtiyacı mevcut , kan vermeye gideceğim sevaptır eğer kan vermek isteyen olursa bana ulaşabilir.Akşam 21:00 'a kadar Çapa Kan merkezinden kan verebiliriz.
Şimdiden teşekkürler
Birde Animal Pak kullanıyorum bilgisi olan varsa kan vermem sakıncalı olurmu , çapada izah etmek anlatmak uzun sürecek gibime geliyor.
Cep 0533 500 54 54
Tayfun
AB RH(+) ihtiyaç olduğu anda gelebilirim abicim, aradım uymuyormuş malesef :(
AB RH(+) ihtiyaç olduğu anda gelebilirim abicim, aradım uymuyormuş malesef :(
Sağolasın Eray net değil takas olmuyor gibi konuştular ama ihtiyaç olursa ararım seni kardeşim.
açık kalp ameliyatı için sanırım trombosit gerekiyor aynı işlem için 0 rh + için bugün ordaydık
Baypas olacakmış 16 ünite kan lazım başka gruplarda oluyormuş haber geldi
Nasıl yani ? AB RH(+) oluyorsa telefonum var abi sende ara geleyim hemen yakın bana çapa.
Konu silinebilir kardeşim sağol bu kadar beni taniyan adam içinde bir kişi cikmadi sen aradin yerimiz yurdumuz belli oldu birazda.
geçmiş olsun.. ankarada olsaydı verirdim ben..
GokhanRS
28-03-2013, 21:57
kanka 0 rh pozitif kabul eder takas ederlerse hemen gelir veririm kanımı saat tarih farketmez.
Dün istanbul üniversitesi avcılar kampüsünde verdim abi:( Hemde aynı grup,acil şifalar diliyorum, malesef halkımız çok bilinçsiz, okulda kimse bağışta bulunmuyordu!
Saygılar