Orijinalini görmek için tıklayınız : Mahalli amatör draglara katılmak.
arkadaşlar yaz sezonu açılıyor amatör olarak büyük ihtimal samsun trabzon gibi bölgelerimizde draglar olacaktır bu draglara hep katılmak istemişimdir araçlarım buna uygun olmadı mlsf şimdi 206 RC aracımda Kısa şanzıman 7900 gazihan yazılım komple düz varex ve simota filtre komple söksem koltukları önlere sac jant yapsam neler yapabilirim sonra güldürmeyelim kendimize :) şu anda çok tatlı devir çeviriyor ama orda ne olur bilmiyorum katılmalımıyım iş yaparmı işin özü bu ? bu arada dynoda 194 bg çıkıyor..
amatör draglar diyosun katılırsın bence, samsunda hangi aylarda oluyor draglar ona göre geleyim memlekete :)
haziran temmuz döneminde smok düzenliyor.
öncelikle mrhb..
yıllardır Hitok Çorum'da bi çok organizasyona başarıyla imza atmıştır.. geçen yılda Samok Samsun'da yıllar sonra ilk organizasyonunu gerçekleştirdi.. Son 3-4 yıldır yakından takipçisi olarak bütün çorum ve samsun organizasyonlarında vardım.. pist ve süre ölçümü olmamasına rağmen gerçekten çok iddaa lı araçları görmek mümkün oluyor bu draglarda.. aracın 206 rc ile 2.0 kategorisine katılırsın.. bu kategoride son yıl yarışan arabalar arasında civic typer , eg kasa b20 kategorinin kupa kaldıran araçlarıydı.. tabi birde gerçekten ciddi yürürü olan 106 gti ların üst kategoriye girebilme haklarını kullanarak 2.0 kategorisinde de yarıştıklarını unutmamak gerek.. ama yarışacağın araçlarla yürüyebilcek bi aracın var.. tosfed in kurallarına göre 2.0 kategorisinde araç hafifletmeye gitmen serbest.. koltuklar ve kabut ve bagaj fiber olarak slik lastiklerle yabana atılmıcak bi şansın olucaktır.. yarışıcağın araçlar ne olursa olsun gerçekten mükemmel keyif verici bi ortam olduğunu o atmosferi tatmanı öneririm :) umarım bu yaz 206 rc yide keyifle izleriz :)
Direksiyonda essek varsa motor daki beygirin ne önemi var. ( sözüm meclisten dışarı )
Slik lastik kullan dostum büyük faydasını görürsün. Hatta 15 inç teneke lazım olursa pm atabilirsin. Birde RC' nin koltukları cok ağır onlari söktur mutlaka.
PiscocuK
30-03-2013, 07:10
2000cc kategorisinde ben rc lere pek sans vermiyorum.hayirlisi olsun
ulasoztas1
30-03-2013, 08:15
illa bir şey başarmak için katılınmamalı bence. Sırf o anı yaşamak için bile katılını o asfaltın tadını almak için.. Ki sizin aracınız kötü bir araç değil en azından sizin tabir ettiğiniz durumlara düşmezsiniz.
bence o heyecanı tat derim rc ler kalkışta yabana atılacak araba degil şakaya gelmez güzel bir slip lastikle bence iyi işler çıkartır...
yok öyle kupa felan hevesim yok da ilk yarıştan elenirsem üzülürüm zamanında coci vardı 206 rc ile çok iyi şeyler yaptığı söyleniyor specleri aynı kısa şanzıman yokmuş onda ama bakalım denicem en azından o adrenalini yaşamak istiyorum.
yok öyle kupa felan hevesim yok da ilk yarıştan elenirsem üzülürüm zamanında coci vardı 206 rc ile çok iyi şeyler yaptığı söyleniyor specleri aynı kısa şanzıman yokmuş onda ama bakalım denicem en azından o adrenalini yaşamak istiyorum.
nacizane fikrim eger yarısa katılmayı kafaya koyduysanız ve daha önceden yarış antremanınız yoksa yarıştan önce defalarca kendinizi test edip (mesafe ve süre ölçerek ) hazırlanmanızın çok faydası olacaktır :icon_tup:
Rc yi yabana atmamak lazım.. bu kalkış final kalkışıydı.. ilk yarışı 206 rc almıştı ve balata sıyırdığı için 106 ya verilmişti 1. kupası..
28AC106 vs.206 RC - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=uupbMw319ps&list=UUipaZ4ZpaPUHM0H5YEYrTDg&index=37)
bende bu videoyu arıyordum gerçekten çok iyi kalkış yapmış RC nin koltuklarını sökünce gerçekten mütiş devir çeviriyor sırf buna güveniyorum zaten.
bu rc de ordu ya satılmıştı yanlış hatırlamıorsam karadeniz tarafında olduğunu biliorum.. en son sahibinden de satılığı vardı..
giresunda ümit arkadaşımızda..
kanka geçen sene çağrdım gelemedin çoruma,herkezin söylediği gibi gerçekten gel ve o atmosferi bi yaşa,katılıp katılmayacağına tam bi kararını ver hertürlü yanındayız merak etme,neler yapabileceğimizi janttı lastikti hafifletmeydi hepsini araştırır en ince ayrıntısına kadar uygularız,sen yeterki kararını ver :)
iz_sport
31-03-2013, 13:57
bana bile heves bastı bendemi katılsam ne yapsam :D
kanka geçen sene çağrdım gelemedin çoruma,herkezin söylediği gibi gerçekten gel ve o atmosferi bi yaşa,katılıp katılmayacağına tam bi kararını ver hertürlü yanındayız merak etme,neler yapabileceğimizi janttı lastikti hafifletmeydi hepsini araştırır en ince ayrıntısına kadar uygularız,sen yeterki kararını ver :)
kardeşim allah razı olsun iş güç sıkıntıları biliosun daha :( bunlardan dolayı coruma belki gidememde samsunda olursa kaçirmicam bu sefer..
Arabanı görmek için giriyorsun neden rezil olasın ki? Herkesin arabası, harcayabildiği para kendine o sebeple girmelisin bence.
iz_sport
31-03-2013, 15:59
1.6 larda hangi araçlar cıkar acaba :D :D
1.6 larda hangi araçlar cıkar acaba :D :D
1.6 kategorisi ikiye ayrılıyor.. 1.6 ve 1.6 süper kategorileri olarak.. 1.6 süperde gti , vti benzeri araçlar.. 1.6 ies , 1.6 gli benzeri araçlarda 1.6 kategorisindeler.. 1.6 süper kategorisinde gerçekten çok güzel yürüyen gti ve vti lar kategoriyi üst düzeye taşıyolar.. 1.6 kategorisinde de genel olarak dağılım 1.6 ies ler ve clio sport lar arasında geçiyor.. 1.6 ies olarak çorum arabası olan ferio rs 19 de 884 , gerçekten çok süratli.. ama bunlar detay şeyler o ortamı atmosferi herkes tatmalı :)
rekord2000
31-03-2013, 22:10
arkadaşlar yaz sezonu açılıyor amatör olarak büyük ihtimal samsun trabzon gibi bölgelerimizde draglar olacaktır bu draglara hep katılmak istemişimdir araçlarım buna uygun olmadı mlsf şimdi 206 RC aracımda Kısa şanzıman 7900 gazihan yazılım komple düz varex ve simota filtre komple söksem koltukları önlere sac jant yapsam neler yapabilirim sonra güldürmeyelim kendimize :) şu anda çok tatlı devir çeviriyor ama orda ne olur bilmiyorum katılmalımıyım iş yaparmı işin özü bu ? bu arada dynoda 194 bg çıkıyor..
bence git dene ne olucak neden gülsünler? illa kazanmak zorunda değilsin sonuçta gününü geçir eylen yeni yeni bi dunya insanla tanış her şey kazanmak değil o zevki yaşa bana sorarsan.
Önce 15 tenekelere slick al JantMax satıyor yarı slick. Sonra memnun kalırsan sıfırından kalkışından o zaman gir. :D Ben senin yerinde olsam kısa şanzımanı söker girerim.
RC zaten 1inci viteste orjinal jant lastik ve orjinal 7250 kesici ile 71 km yapıyor. Sen orjinal şanzımanı takarsan ve 7900 dönersen 1inci viteste aşağı yukarı 80 km ye yakın birinci vitesin biter. Dragda bizimki gibi ağır araçların minimum sarma ile kalkması önemli. 1inci vitesin uzun olması tercih sebebi. :)
Önce 15 tenekelere slick al JantMax satıyor yarı slick. Sonra memnun kalırsan sıfırından kalkışından o zaman gir. :D Ben senin yerinde olsam kısa şanzımanı söker girerim.
RC zaten 1inci viteste orjinal jant lastik ve orjinal 7250 kesici ile 71 km yapıyor. Sen orjinal şanzımanı takarsan ve 7900 dönersen 1inci viteste aşağı yukarı 80 km ye yakın birinci vitesin biter. Dragda bizimki gibi ağır araçların minimum sarma ile kalkması önemli. 1inci vitesin uzun olması tercih sebebi. :)
bi arim bakim jantmaxı ne kadarmış fiyatları.. ama abi uzun şanzımanla hantal kalkıyor araba yere iyi tutunmayla halledemezmiyiz sarmasını..