Orijinalini görmek için tıklayınız : TM & KD VTI farklı bir bakış
TM & KD Vti larımıza farklı bir bakış. Maşallahları eksik etmeyelim arkadaşlar :D
TM VTI
http://c1303.hizliresim.com/17/z/lmspx.png
KD VTI
http://c1303.hizliresim.com/17/z/lmsr3.png
Maşaallah. KD hep ön planda ama ben TM'i de seviyorum :)
Maşaallah. KD hep ön planda ama ben TM'i de seviyorum :)
Teşekkür ederiz :)
KD VTI (bacanak) büyüğümdür saygı duyarım :D
Masallah guzel calisma olmus
Masallah guzel calisma olmus
Teşekkkür ederiz Tuncay Başkan.. bi gündüz vakti buluşup EH Vti içinde yapalım :)
çağlarcoskun
31-03-2013, 00:55
maşallah ikiside çok güzel Allah kaza bela vermesin
Teşekkkür ederiz Tuncay Başkan.. bi gündüz vakti buluşup EH Vti içinde yapalım :)
Valla cok ayri kaldik en kisa zamanda insallah
Maşallah iki aracada kazasız belasız.
Eline sağlık bacanak :) istediğim gibi yapmışsın, MAŞALLAH fitiaylarımıza:D
Skyhawk34
31-03-2013, 08:07
tekerlere taş değmesin Maşallah :)
Bi Prof resim çekmedin abi bana yaa :) saka bu yana güzel olmuş maşşalah bacanaklar birliği :)
fsunnetci
31-03-2013, 19:16
maşallahı haketmiş güzel olmuş
Eline sağlık bacanak :) istediğim gibi yapmışsın, MAŞALLAH fitiaylarımıza:D
Rica ederim Bacanak :) farklı versiyonlarda deneriz.. artık havalar güzel bahar geldi yollar kurudu :)
Bi Prof resim çekmedin abi bana yaa :) saka bu yana güzel olmuş maşşalah bacanaklar birliği :)
Umutum görüşelim bi haftasonu, mesela güzel bir pazar günü hava aydınlıkken organizasyonu yapalım mangal filan foto da çekeriz. tahminimce güzel bir etkinlik olur :)
kocaman maşallah ikisinede
Rica ederim Bacanak :) farklı versiyonlarda deneriz.. artık havalar güzel bahar geldi yollar kurudu :)
farklı versiyonlar derken ? Herşeyide şeffaf yapma baco arasıra kendi fotolarımızıda çekip koyuyoruz onlarıda şeffaf yaparsan benim aem V2 de gözükmesin :D
Umutum görüşelim bi haftasonu, mesela güzel bir pazar günü hava aydınlıkken organizasyonu yapalım mangal filan foto da çekeriz. tahminimce güzel bir etkinlik olur :)
Yapalım abi valla bana uyar :) etkinlikler güzel olur :)
orhan_guney
01-04-2013, 09:40
Maşallah iki aracada şanslı bacanaklar :)
-Murat Özcan-
01-04-2013, 10:09
maşallah kazasız belasız
farklı versiyonlar derken ? Herşeyide şeffaf yapma baco arasıra kendi fotolarımızıda çekip koyuyoruz onlarıda şeffaf yaparsan benim aem v2 de gözükmesin :d
:) :) :) :) :)
İki boncuk yanyana :) maşallah abim :icon_tup:
AslanMustafa
03-04-2013, 16:02
Maşallah çok güzel plmuş metin abi benimde resmimi çekermisin :)
Maşallah çok güzel plmuş metin abi benimde resmimi çekermisin :)
Mustafam resmini çekeriz ama photoshop işlerini ben yapmıyorum :) Bacanağımın kardeşi yapıyor :) gerçi oda sorun değil resmi göndeririz halleder gönderir bize :p
kd ve tm vtec çok güzeller kazasız belasız zevkle kullanmanız dileğimle maşallah...