Orijinalini görmek için tıklayınız : Facebook Sorunu?
Kusura bakmayın bu tarz konuları sevmem ama sabahtan beri çıldırmak üzereyim mecbur açtım.
Facedeki dükkan sayfamıza kendiliğinden saçma sapan paylaşımlar yapılıyor, önce nissan quashi kazanın diye birşey vardı şimdi de ne zaman evleneceksin diye birşey çıkıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim sabahtan beri şikayet edip spamlamaktan yoruldum gene çıkıyor gene çıkıyor.
Edit: Ayarlardan başkasının birşey paylaşımına da kapadım ama gene de yok.
spree1903
31-03-2013, 12:09
2. soru ile hergün karşılaşıyorum :D
darkmoon
31-03-2013, 12:10
ayarlar kısmından eklediğin app leri kaldır.. follow yapdığın kişilere bak içlerinde bot olabilir.. like yapdığın sayfalarada bir göz at.. bunları yaparsan sanırım sorunun büyük ihtimal çözülür..
ayarlar kısmından eklediğin app leri kaldır.. follow yapdığın kişilere bak içlerinde bot olabilir.. like yapdığın sayfalarada bir göz at.. bunları yaparsan sanırım sorunun büyük ihtimal çözülür..
Abi kimseyi takip etmiyorum. Kimseyi de beğenmedim. Appleri ayarlarda nereden kaldırıyoruz?
63owen63
31-03-2013, 12:18
ayarların içinde izin verilen uygulamalar var. Onları komple temizlemek lazım.
darkmoon
31-03-2013, 12:26
Abi kimseyi takip etmiyorum. Kimseyi de beğenmedim. Appleri ayarlarda nereden kaldırıyoruz?
Benim face ingilizce o yüzden ingilizce tarif ediyim account settings kısmına tıklıyorsun türkçe hesap ayarları oluyor solda menülerde apps yazıyor oraya tıklayıp bir bak bazen bilmediğin app leri farkında olmadan bir url ye tıklayarak falan uygulamış olabiliyorsun.
bende şimdi sana göstiriyim diye bakdım bende'de 2 uygulama çıkdı :) rotten tomates ,snow ball diye :)
Onurkk06
31-03-2013, 12:35
bence o linklere tıklamayın fake olabilir ve şifrenizi kullanıcı adınız ellerinde olabilir
uygulamalara gir herşeyi kaldır abi bide duvarda başkaları bişe paylaşabilir mi diye bişey var onu sadece ben yap sorun hallolur
Fotoğraf,video,notlar tarzında uygulamalar vardı hepsini kaldırdım bakalım olacak mı. Çıldırtıyor adamı resmen.
Fotoğraf,video,notlar tarzında uygulamalar vardı hepsini kaldırdım bakalım olacak mı. Çıldırtıyor adamı resmen.
%95olmuştur
%95olmuştur
Bu kişisel profil değil sayfa bizim dükkanın. Kendi profilimkine girdim maşallah yok yok kaldırdım hepsini :)
Bu kişisel profil değil sayfa bizim dükkanın. Kendi profilimkine girdim maşallah yok yok kaldırdım hepsini :)
:) anladım abi sayfalarda durumu bilmiyorum ama o reklamlar çok kötü duruyor ya görüntü kirliliği umarım hallolmuştur :)
Beklemedeyim şuanda birşey çıkmadı inşallah çıkmaz :)
Merak ettim bende baktım :D bilmediğim enteresan hiç bi uygulama çıkmadı :D
freelife
31-03-2013, 15:10
bende yeni konu açmıyayım , 2 gündür ***** araba satış sitesine giremiyorum ne yaptıysam olmuyor ...
bende yeni konu açmıyayım , 2 gündür ***** araba satış sitesine giremiyorum ne yaptıysam olmuyor ...
ne çıkıyor abi ne yazıyor geçmişi filan bi temizle çerezleri sil belki düzelebilir bir de başka bir tarayıcıdan dene
Adam miniyi almış neden evlensin :D
pokere gıremedım uyuz oldum :D
Sorun devam ediyor. Resmen yapan kimse dalga geçer gibi habire paylaşıyor. Çıldırmamal elde değil ne yapıcam ben kafayı yedim.
darkmoon
31-03-2013, 17:37
paylaşan adamı banla
paylaşan adamı banla
Biri paylaşmıyor ki ben paylaşıyorum olarak gözüküyor işte abi. Bundan kafayı yicem.
Bu şekilde çıkıyor.
http://b1303.hizliresim.com/17/z/lndr9.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
darkmoon
31-03-2013, 17:38
hesabının şifresini değiştir sen hesabını bir şeyle senkronize etmişsin senin hesabına girebiliyor o zaman..
hesabının şifresini değiştir sen hesabını bir şeyle senkronize etmişsin senin hesabına girebiliyor o zaman..
Şifre değiştirdim diğer yerlerdeki oturumu kapat diye birşey çıktı. Vay arkadaş ya harbiden abi hesabın şfiresini öğrenmişler. Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun. Bakalım değiştiridm şimdi bir daha yapacak mı.
darkmoon
31-03-2013, 17:51
mantıksal olarak app leri kaldırdıysan ve hala reklam gidiyorsa senin hesabından demek ki bir şey yada birileri senin hesabına ya senkronize olmuş yada şifreni öğrenmiş ama büyük ihtimal senkronize olmuşlar..
otomatik atıyorlar sende sanırım bir eklenti eklerken hesabımdan erişime izin ver kısımını es geçdin onlarda hesabına senkronize oldular..
işin halolsunda :)
mantıksal olarak app leri kaldırdıysan ve hala reklam gidiyorsa senin hesabından demek ki bir şey yada birileri senin hesabına ya senkronize olmuş yada şifreni öğrenmiş ama büyük ihtimal senkronize olmuşlar..
otomatik atıyorlar sende sanırım bir eklenti eklerken hesabımdan erişime izin ver kısımını es geçdin onlarda hesabına senkronize oldular..
işin halolsunda :)
Abi cidden çok sinir bozucu birşey. Yalan yok pek dikkat etmem öyle şeylere abuk subuk şeylerde beğenmem ama nasıl olduysa olmuş çok teşekkür ederim :)
chrome kullanıyorsan.
ayarlar - uzantılara girip buraya bi screen atarmısın?
edit: sorun çözüldü sanırım
chrome kullanıyorsan.
ayarlar - uzantılara girip buraya bi screen atarmısın?
edit: sorun çözüldü sanırım
Mozilla kullanıyorum. Çözdük sorunu şifre değiştirerek teşekkürler :)
Bende beğendiğim sayfaya giremiyorum ya.Sayfaya girmeye kalktığımda otomatik home sayfasına atıyor. Uygulamaları falan hep kaldırdım uzun süredir yaşıyorum bu sorunu anlayan arkadaşlar bi el atında çözelim :D Birçok PC forumuna yazdım bilen cıkmadı mlsf
Bende beğendiğim sayfaya giremiyorum ya.Sayfaya girmeye kalktığımda otomatik home sayfasına atıyor. Uygulamaları falan hep kaldırdım uzun süredir yaşıyorum bu sorunu anlayan arkadaşlar bi el atında çözelim :D Birçok PC forumuna yazdım bilen cıkmadı mlsf
Aynı şey bende vardı telefondan girdim orada direk beğendiklerin arasında beğenmekten vazgeç vardı o şekil kaldırdım. Bide aptal bi ismi var parti sırasında toplu foto diye :D