PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : arac basmak için uygulanacak en mantıklı yol???

Mantaboy
01-04-2013, 12:38
Selam Forum Abilerim - kardeşlerim.

almera 1.5 tekna 2006 modeli için arkadaşımla tartışıyoruz. sadece önü basıp arkayı orijinal bırakmayı düşünüyo . ben ise ısrarla yol tutuşunun azalıcağını söylüyorum . biraz aksiyonsever bir arkadaş olduğundan da korkuyorum patates olur diye.

soğuk press ya da ısıttırmayı düşünüyor. spor helezon bulmak zor bu araçlar için diye. uyumlu bir yay bulunmaz mı acaba?

araç komple stock. önceki aracı ise rover 200vi...
zor bi durum tabi. büyük bi beklenti var ortada :D

Cagrii
01-04-2013, 12:50
soğuk pres yada ısıttırmak sağlıksız olur.Forumu biraz incelerseniz gerekli bilgiyi bulursunuz ayrıca spor yayda bulunur forumda birkaç tekna gördüm galiba basılmış

Mantaboy
01-04-2013, 12:58
soğuk pres yada ısıttırmak sağlıksız olur.Forumu biraz incelerseniz gerekli bilgiyi bulursunuz ayrıca spor yayda bulunur forumda birkaç tekna gördüm galiba basılmış

teşekkür ederim.

biraz yeniyim de ben :D ilk defa da forum kullanyorum ama öğrenicem :D

Seven7
01-04-2013, 14:59
Spor yay var mıdır bilmiyorum ama ben olsam yay presleyeceğime coil yaptırırdım, en azından oem yay elimde kalırdı.
Önü ne kadar basacağına bağlı, ön dip basık olup arka standart kalırsa çok rahat arkayı bırakma durumu olabilir.

batuu
02-04-2013, 07:28
en mantıklısı coilover

serkanaygün
02-04-2013, 07:53
Arka standart kalırsa yol tutuş ciddi şekilde azalacaktır. Isıttırma işlemine kesinlikle yanaşmayın. Mantıklı olanı coilover bence de.

uqur
02-04-2013, 08:00
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-vogtland-nissan-almera-00-35mm-spor-helezon-dd-tune-120328281/detay
bu sizin araca uyabilirtesaduf eseri gördüm