Orijinalini görmek için tıklayınız : Gri Corsa 1.7 DTI :)
akucukdogan
02-04-2013, 00:52
Arkadaşlar perşembe günü uzuuun arayışlar sonucu ankaradan bulup getirdiğim yeni arabamı paylaşmak istedim. Bayadır corsa 1.7 arıyordum. Beyazdan farklı bi renk istediğim içinde arayışım uzun sürdü biraz. Kafama yatan tertemiz bir corsa buldum çokda içime sindi :) 3.5 CM'lik H&R yaylarımız ve 15inç vectra B gt jantlarımız var üzerinde. Plakasınıda bugün 33 yaptık. 33lü resimlerini çekmek nasip olmadı henüz. Buyrun fotoğraflarımız.
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/561337_10151290902666599_655218954_n.jpg
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/558798_10151290906001599_661791345_n.jpg
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/625630_10151290902816599_1906297655_n.jpg
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/483658_10151290899896599_126160801_n.jpg
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/522049_10151290899561599_1532401798_n.jpg
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/392657_10151290902781599_895106227_n.jpg
Buda 33 olduktan sonra şipşak fotoğrafı :)
http://img40.imageshack.us/img40/2815/33alc94.jpg
Hakan Burak
02-04-2013, 01:05
Temiz Maşallah kazasız, belasız. :)
Ultraleggera
02-04-2013, 01:06
Hayırlı olsun kardeşim :)
berkay_aydin
02-04-2013, 01:06
maşallah çok güzel gözüküyor :)
Burak E.
02-04-2013, 01:08
maşallah cok guzel renk :D
otomania
02-04-2013, 01:10
masallah hayırlı olsun kazasız belasız kullan çok güzel
akucukdogan
02-04-2013, 01:11
Temiz Maşallah kazasız, belasız. :)
Çok teşekkür ederim :)
Sağolasın kardeşim taa ne zaman konuşuyorduk bu corsa mevzusunu bu güne kısmetmiş binmek :)
maşallah çok güzel gözüküyor :)
Sağolasın berkay teşekkür ettim :rolleyes:
maşallah cok guzel renk :D
Zengin duruyor :P Teşekkürler bu arada :)
Yavuz abi sağolasın teşekkür ettim :)
masallah hayırlı olsun kazasız belasız kullan çok güzel
Amin sağolun teşekkür ederim :)
JDMazda_GTR
02-04-2013, 01:14
Ben bu arabayı bir yerde gördüm ama?? Hatta sahibi ciğer sevmiyi :)
akucukdogan
02-04-2013, 01:19
Ben bu arabayı bir yerde gördüm ama?? Hatta sahibi ciğer sevmiyi :)
Koray abi yoksa gördüğün yer burası mı??
http://i46.tinypic.com/21eq3p5.jpg
d.berkay
02-04-2013, 01:22
Hayırlı olsun. Jantlar çok güzel olmuş gerçekten :) Benim arabaya jant alırken hiç aklıma gelmemişti :) Çok yakışıyormuş.
maşallah tertemiz , gt jantlar ilk defa corsa ya takılmıştır sanırım Tr'de :)
akucukdogan
02-04-2013, 01:38
Hayırlı olsun. Jantlar çok güzel olmuş gerçekten :) Benim arabaya jant alırken hiç aklıma gelmemişti :) Çok yakışıyormuş.
Çok teşekkür ederim :) Alacağım zaman stock teneke jantlı bi tane bulacağımı düşünerekten kafamda hep başka jant seçenekleri vardı. Bende görünce yakışıyormuş dedim arkadaşlarım falanda söylüyor güzel olduğunu :) Gayet hoş bi görüntüsü var bence.
maşallah tertemiz , gt jantlar ilk defa corsa ya takılmıştır sanırım Tr'de :)
Teşekkür ederim. Aldığımda üzerinde GT jantları vardı. Mutlaka yapan vardır bilmediğimiz :rolleyes: Eğer ilk ise benden önceki sahibine teşekkür etmek gerek :)
Hayirli olsun, kazasiz belasiz sürüsler :)
hayırlısı olsun kazasız belasız Maşallah
KA®ANLIK
02-04-2013, 07:50
yalnız vectra b gt jantları hem 16 dır hem de vectra b 5 bijondur...
jantlar tip olarak vectra b gt jantı ama başka bir jant sanki enterasan gerçekten bende merak ettim şimdi :)
maşallah araç harika duruyor
Jantlar çok yakışmış, GT modeli ama başka bi modelin oemi heralde. :)
hayırlı olsun alican guzel gunlerde kazasız belasız kullan.
yalnız vectra b gt jantları hem 16 dır hem de vectra b 5 bijondur...
jantlar tip olarak vectra b gt jantı ama başka bir jant sanki enterasan gerçekten bende merak ettim şimdi :)
maşallah araç harika duruyor
Ya arkadaş dur yazayım diyorum hep benden once davranıyorsun irmscher in bi modeli olabilirmi acap enteresan gercekten :D
Maşallah araba çok düzgün gerçekten
Bende arıyorum 12 liraya kadar ama geneli çöp çıkıyo :)
jantı lastiği müzik sistemi vs üzerinde hazır halde almak ister misin :) tek parça boyalı en ufak sıkıntısı yok :)
kardeşim maşallah. yap yazılımı da geç o aslan şişkosunu :):)
jantı lastiği müzik sistemi vs üzerinde hazır halde almak ister misin :) tek parça boyalı en ufak sıkıntısı yok :)
yazılım yaptı alican zaten ikimizdede 100 hp olan dumansız eco spec var :D itinayla denerik :D
akucukdogan
02-04-2013, 10:32
Hayirli olsun, kazasiz belasiz sürüsler :)
Teşekkür ederim çok sağol :)
hayırlısı olsun kazasız belasız Maşallah
Amin çok teşekkürler.
Jantlar çok yakışmış, GT modeli ama başka bi modelin oemi heralde. :)
Vallahi B GT jantlarına çok benziyor ama arkadaşım olmayabilir diyor :)
Çok teşekkürler. Ben uzun zamandır arıyorum dediğin gibi birçoğu feleğin çemberinden geçmiş oluyor. Ben uzun araştırmalar sonucu sadece saksı düşmesinden dolayı ön kaputu değişmiş bi araç buldum onun dışında hiç kazası ve boyası yok :)
hayırlı olsun alican guzel gunlerde kazasız belasız kullan.
Ya arkadaş dur yazayım diyorum hep benden once davranıyorsun irmscher in bi modeli olabilirmi acap enteresan gercekten :D
Hacı allah razı olsun sağolasın teşekkürler :D O jantların modelini cuma gününden beri bulacam bulacam dedin hala bulacaksın :D
Maşallah cillop :D
Hayırlı olsun kazasız belasız
Hemşerim hayırlı olsun :)
rekord2000
02-04-2013, 11:37
böyle temizlerden kaldı mı artık yahu:) maşallah varya renk duruş falan 10 numara kazasız belasız güle güle kullan:)
Maşallah, çok diri ve şık duruyor :)
Vectra jantı değil, onlar 16 ve 5 bijonlu. İrmscher'e bakındım da onlardan birinin de değil, Corsa B, Tigra ya da Astra F lerden birinin aksesuar jantıymış bence bu :)
maşallah,kazasız belasız günlerde olsun :)
akucukdogan
02-04-2013, 12:42
Maşallah cillop :D
Hayırlı olsun kazasız belasız
Sağolasın timuçin teşekkür ettim hacı :D
Hemşerim hayırlı olsun :)
Sağolasın kardeşim teşekkürler. Mersinlisin sanırım sende ? :)
böyle temizlerden kaldı mı artık yahu:) maşallah varya renk duruş falan 10 numara kazasız belasız güle güle kullan:)
Çok çok teşekkür ederim benim için beyazdan farklı olması önemliydi gönlümde kırmızı vardı ama gride içime çok sindi :) Temizlik konusunda illaki vardır dahada temizi iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler :)
Maşallah, çok diri ve şık duruyor :)
Vectra jantı değil, onlar 16 ve 5 bijonlu. İrmscher'e bakındım da onlardan birinin de değil, Corsa B, Tigra ya da Astra F lerden birinin aksesuar jantıymış bence bu :)
Sağolasın levent teşekkürler :) Valla jantların tam olarak ne olduğunu çözemedik gitti bizde :confused:
maşallah,kazasız belasız günlerde olsun :)
Çok teşekkürler hepimize inşallah :)
4 bijon ve 16" olanları var ingiltere'de de, biraz araştırdım 15" olanını hiç görmedim :D
akucukdogan
02-04-2013, 12:45
4 bijon ve 16" olanları var ingiltere'de de, biraz araştırdım 15" olanını hiç görmedim :D
Ateistler ? :D ahaha :D Şaka bi yana bende araştırıyorum bulucam inşallah :D
2 seneden beri takip ettiğim araba her ilan açıldığında arabam vardı alamadım.Çok güzel temiz bir araç kazasız belasız kullanın
akucukdogan
02-04-2013, 14:12
Çok sağolasın doğu aslanla yapacaz bişiler :)
2 seneden beri takip ettiğim araba her ilan açıldığında arabam vardı alamadım.Çok güzel temiz bir araç kazasız belasız kullanın
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :)
kanka maşallah cok güzeeeel
JDMazda_GTR
02-04-2013, 16:18
Koray abi yoksa gördüğün yer burası mı??
http://i46.tinypic.com/21eq3p5.jpg
benim tükkana benziy burası :) Güle güle kullan Allah kaza bela vermesin kardeşim
kuzenımle konusuyorduk ne zaman konusu acılır dıye :) masallah cok guzel orjınal bı araba aldınız bız cok tıtız,temiz kullandık umarım bundan sonrada boyle gıder :)
Sağolasın kardeşim teşekkürler. Mersinlisin sanırım sende ? :)
Evet hocam bende Mersinliyim :)
Ama üniden dolayı Ankara dayım :)
akucukdogan
02-04-2013, 22:12
kanka maşallah cok güzeeeel
Aruba blue daha güzel pampaaa :D Sağolasın kardeşim benim :)
benim tükkana benziy burası :) Güle güle kullan Allah kaza bela vermesin kardeşim
Abi çok çok sağolasın :)
kuzenımle konusuyorduk ne zaman konusu acılır dıye :) masallah cok guzel orjınal bı araba aldınız bız cok tıtız,temiz kullandık umarım bundan sonrada boyle gıder :)
Çok sağolasın kardeşim :) Bizde çok titizlikle bakıp öylede kullanacağız uzun yıllar inşallah ;)
Evet hocam bende Mersinliyim :)
Ama üniden dolayı Ankara dayım :)
Anladım mersinde olduğun zamanlar katıl bize :)
Hayırlı olsun Maşallah çok güzel duruyor :)
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
yasindamar
02-04-2013, 23:00
Hayirli olsun pampa :) gule gule kullan kazasiz belasiz insallah :)
akucukdogan
02-04-2013, 23:21
Hayırlı olsun Maşallah çok güzel duruyor :)
Teşekkür ederim :)
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
Amin inşallah, teşekkürler :)
Hayirli olsun pampa :) gule gule kullan kazasiz belasiz insallah :)
Damaaaaar :D Sağolasın hacı. senin bu arabayı almamda emeklerin büyük kardeşim hakkın ödenmez ;)
hayirli olsun alican plaka cuk oldu :icon_tup:
akucukdogan
03-04-2013, 13:54
hayirli olsun alican plaka cuk oldu :icon_tup:
Reyizzzz çok sağolasın vallahi benimde yeni plaka içime çok sindi :)
Ö.öztüRk
03-04-2013, 14:36
Maşallah ;)
fatihyılmaz
04-04-2013, 08:51
hayırlı olsun alican Allah kaza bela vermesin plaka da afilli olmuş :D
Rabbit33
04-04-2013, 08:59
Alicannn ! Yakışır ;) güle güle bin çok temiz bir corsa :icon_tup:
Hayırlı olsun, Allah kazasız belasiz kullanmayı nasip etsin :) On tamponda oturmamislik mı var bana mı öyle geldi?
battalgazi
04-04-2013, 10:48
kazasız belasız bin Alican maşallah güzel araç
akucukdogan
04-04-2013, 11:49
Hayırlı olsun...
Teşekkür ettim :)
Maşallah ;)
Çok teşekkürler.
kazasız belasız..
Sağolun, amin hepimize kazasız belasız.
hayırlı olsun alican Allah kaza bela vermesin plaka da afilli olmuş :D
Fatihim sağolasın allah razı olsun :D Yakışanı aldık ahaha :D
Alicannn ! Yakışır ;) güle güle bin çok temiz bir corsa :icon_tup:
Abi çok çok sağolasın :) Tam kafama göre aldık bi tane :)
Hayırlı olsun, Allah kazasız belasiz kullanmayı nasip etsin :) On tamponda oturmamislik mı var bana mı öyle geldi?
Teşekkür ederim. Evet tamponda ufak bi oturmamışlık var. Ilerleyen günlerde ilk iş onları düzeltmek olacak.
kazasız belasız bin Alican maşallah güzel araç
Hasan abi sağolasın çok çok teşekkürler :)
atilla54
04-04-2013, 12:13
maşallahh beyazdan başka bir renk aramanız iyi olmuş gümüş gri çok başka :)
Devrem hayırlı uğurlu olsun inş.Kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileklerimle..
koray ozan
04-04-2013, 21:02
masallah Alican, Allah kaza bela vermesin...
06 vp-eth 320
06-04-2013, 00:37
Hayirli ugurlu olsun alican kardesim umarim seve seve iii gunlerde kullanirsin ....... kilitsiz kadir
Foto dahi cekememistim tech e koymayi birak :)
Ozenle herseyinin Listesini hazirladim Egt Boost Vs 61 Yazilim Nasip Olmadi ?... Ae86 yuzunden Vazgectim :) yakanda Fotolarini Ekliyecegim insallah Yeni projem Daha dogrusu Tech De Ae Takipcileri Bilir Tr De Sayili Yapili Araclardan Biri Gene Bizde alican Kardesim e Nasip Oldu Corsa Bizede Nasip Oldu 86 :)
Senol Demirağlı
06-04-2013, 20:05
Hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin. :)
akucukdogan
08-04-2013, 00:01
maşallahh beyazdan başka bir renk aramanız iyi olmuş gümüş gri çok başka :)
Çok teşekkürlerrr :)
Devrem hayırlı uğurlu olsun inş.Kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileklerimle..
Çağrı sağolasın kardeşim benim :)
masallah Alican, Allah kaza bela vermesin...
Koray sağolasın kardeşim.
Hayirli ugurlu olsun alican kardesim umarim seve seve iii gunlerde kullanirsin ....... kilitsiz kadir
Foto dahi cekememistim tech e koymayi birak :)
Ozenle herseyinin Listesini hazirladim Egt Boost Vs 61 Yazilim Nasip Olmadi ?... Ae86 yuzunden Vazgectim :) yakanda Fotolarini Ekliyecegim insallah Yeni projem Daha dogrusu Tech De Ae Takipcileri Bilir Tr De Sayili Yapili Araclardan Biri Gene Bizde alican Kardesim e Nasip Oldu Corsa Bizede Nasip Oldu 86 :)
Kadir sağolasın kardeşim güzel bi araba aldık senden. Seninde maaşallahın var gözün gibi bakmışsın bizde bundan sonra devam edeceğiz :)
Hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin. :)
Çok teşekkürler :)
hort olsun benden ya araştırrken denk geldim gt jant 16" 5 bijon olur vauxhall sayfalarınıda takip ediyorum ingiliz ama ordada denk gelmedim 12 yıllık vectra kullanıcısıyım hiç b kasa gt jant görmedim 4 bijon 15" orjinal duruyor hemde replica gibi de değil :D
akucukdogan
11-06-2014, 15:05
hort olsun benden ya araştırrken denk geldim gt jant 16" 5 bijon olur vauxhall sayfalarınıda takip ediyorum ingiliz ama ordada denk gelmedim 12 yıllık vectra kullanıcısıyım hiç b kasa gt jant görmedim 4 bijon 15" orjinal duruyor hemde replica gibi de değil :D
Bana sitedeki levent söylemişti. ingiliz versiyonlarında bile nadir olarak bulunduğunu. Aldığım arkadaşta buraya üye oda zamanında özel siparişle getirildiğini bildirmişti :) Hatta levent bana jant içerisinde bir yazı olduğunu o yazıya bakmam gerektiğini o şekilde orjinal olup olmadığını anlayabileceğimizi söylemişti. O yazıda duruyor :)
Bari güncel olsun applerimizide taktık ayak üstü resimledik
http://i58.tinypic.com/rvvko8.jpg
maşallah kazasız belasız .)
Orjinal spec :icon_tup: Maşallah, kazasız belasız...
koray ozan
11-06-2014, 19:37
egzos olmamış, değiştir onu bence :)
akucukdogan
11-06-2014, 20:47
maşallah kazasız belasız .)
Çok teşekkür ederim hepimize kazasız belasız :)
Orjinal spec :icon_tup: Maşallah, kazasız belasız...
Teşekkürler sağolun :)
egzos olmamış, değiştir onu bence :)
Koray neden olmasın gayette güzel orjinal steinmetz son susturucu :D Çokda başarılı sesi var bence :beuj:
koray ozan
11-06-2014, 20:51
tipini yakıştıramadım.irmscherin ucunu bulabilirsen tak, o daha çok yakışır :)
akucukdogan
11-06-2014, 20:54
Evet irmscher çok daha muntazam oluyor aklıma yazdım sağolasın :)
LnchCntrl
11-06-2014, 21:54
ınstagramda da görüyorum , maşallah kazasız belasız..
Irmscher uç bulursanız bende arıyorum gençler. :)
Pazar günü Erdemlide ışıklardan Honda ile kalkışın bayağı iyiydi dostum, Maşallah aracına. :D
sadettin
12-06-2014, 11:33
Maşallah emsallerine göre çok diri duruyor tekrar hayırlı olsun
akucukdogan
12-06-2014, 11:55
ınstagramda da görüyorum , maşallah kazasız belasız..
Teşekkür ederim dostum. Allah kimseye kaza bela vermesin :icon_tup:
Irmscher uç bulursanız bende arıyorum gençler. :)
Pazar günü Erdemlide ışıklardan Honda ile kalkışın bayağı iyiydi dostum, Maşallah aracına. :D
Hacı konuştuğumuz gibi kalabalık grup olarak mangala gittik tam senin bizi gördüğün esnada ortalık karıştı :D
Maşallah emsallerine göre çok diri duruyor tekrar hayırlı olsun
Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun :icon_tup:
Hayırlısı olsun cok güzel duruyor :)
maşallah kazsız belasız kulan inşallah...
akucukdogan
12-06-2014, 20:52
Hayırlısı olsun cok güzel duruyor :)
maşallah kazsız belasız kulan inşallah...
Sağolun çok teşekkürler :)
Harun S.
13-06-2014, 20:27
Çok diri toplu. Maşallah. GT' ler de çok yakışmış ayrıca.