Orijinalini görmek için tıklayınız : Amator Fotografci ve blog yazari & profosyonel araba tutkunundan selamlar :)
ahmetmalcok
02-04-2013, 03:45
merhabalar ahmet ben , trakya universitesi makine muhendisligi 2. sinif ogrencisiyim. cok cok oncelerden beri forumlari takip ediyorum ama belli bi zamandir heyecanla baktigim bi forum yoktu , onu yeni yeni kazanmaya basladm tekrardan techturkey sayesinde sanirim .. amatorce fotograf cekip kendi capimda hazirladigim bi blog sayfam var .. arabalar ve onlarin cevresinde gelisen her sey beni heyecanlandiriyor ve dikkatimi cekiyor.. herkese tekrardan selamlar :)
ve emektar bi 98' renault 19 + 12' FD6 beyaz bir civic imiz var birisi babamin birisi abimin olmak kosuluyla :)
buda blogum:
ahmetmalcok (http://ahmetmalcok.blogspot.com/)
The_Doctor
02-04-2013, 06:55
Hoşgeldiniz...
Hoş geldiniz.
Blogunzada göz attım, resimleriniz bence gayet iyi. Ancak yazıların ingilizce olmasının özel bir sebebi var mı? Yurt dışından takipçileriniz mi var. Yazılarnınız türkçe ve daha detaylı devam ederseniz blogunuzda kararında bence.
immortalboss
02-04-2013, 09:36
Vay be. :) Hoş geldiniz.Ben de geçen sene amatör olarak blog açmıştım ama şu anda kapalı.Sadece otomobil fotoğrafları üzerine açmayı düşünüyorum.Ben de jeoloji müh 2. sınıf. :D
ahmetmalcok
02-04-2013, 17:44
Hoşgeldiniz... cok tesekkurler hosbulduk.
Hoş geldiniz.
Blogunzada göz attım, resimleriniz bence gayet iyi. Ancak yazıların ingilizce olmasının özel bir sebebi var mı? Yurt dışından takipçileriniz mi var. Yazılarnınız türkçe ve daha detaylı devam ederseniz blogunuzda kararında bence.
oncelikle yorumunuz icin cok tesekkur ederim , ilk basta blog yapmaya karar verdiigmde cektigim fotograflari koyarim basinada bir kac cumle yaziyim dedim biraz da bana yarasin bari ing yaziyim dedim cunku takip ettigim sitelerde daha cok bu tarz bi sey gordugum icin ilk aklima oyle geldi bozmadm , sonra biraz da ingilizce mi gelistiririm umudu vardi aslinda ama sonradan daha bi detayli yazmam gerektigini dusundugumde bende turkceye gectim disardan bakan olursa diyede translate butonu ekledim ..
Vay be. :) Hoş geldiniz.Ben de geçen sene amatör olarak blog açmıştım ama şu anda kapalı.Sadece otomobil fotoğrafları üzerine açmayı düşünüyorum.Ben de jeoloji müh 2. sınıf. :D
benim aklimda uzun zamandir vardi anca ilgilenebiliyorum , biraz amatorce gelsede umarim gun gectikce daha iyi olur , ve hosbulduk tesekkur ederim :)
Hoşgeldin :)
trakya universitesi makine muhendisligi 2. sinif ogrencisiyim
Bu kısım özellikle dikkatimi çekti,
Bu yüzden ilk sorum, alttan kaç dersin var :D
Aynı yer, aynı bölüm uzatmalı öğrencisiyim ben de. Yarın eve geçicem ama Nisan 15 itibari ile bi ara görüşelim :)
Hoşgeldiniz. Bende eski bi trakyalıyım. Orada okul zamanında bitmez ki ben sınıf öğretmenliğini 6 yılda bitirdim :)) Keyifli forumlar ;)
ahmetmalcok
02-04-2013, 18:44
Hoşgeldin :)
Bu kısım özellikle dikkatimi çekti,
Bu yüzden ilk sorum, alttan kaç dersin var :D
Aynı yer, aynı bölüm uzatmalı öğrencisiyim ben de. Yarın eve geçicem ama Nisan 15 itibari ile bi ara görüşelim :)
hosbulduk :)
bu donem icin alttan dersim yok ilk donem iki tane kaldi onun haricinde baska yok :)
tamamdir dostum goruselim :)
ahmetmalcok
02-04-2013, 18:45
Hoşgeldin kardeşim.
hosbulduk abi saol :)
ahmetmalcok
02-04-2013, 18:47
Hoşgeldiniz. Bende eski bi trakyalıyım. Orada okul zamanında bitmez ki ben sınıf öğretmenliğini 6 yılda bitirdim :)) Keyifli forumlar ;)
:) haklisiniz , bizim biraz daha var gorucez bakalim :) cok tesekkurler ..
hosbulduk :)
bu donem icin alttan dersim yok ilk donem iki tane kaldi onun haricinde baska yok :)
tamamdir dostum goruselim :)
:) haklisiniz , bizim biraz daha var gorucez bakalim :) cok tesekkurler ..
alttan kalmaması iyi, 5. yılım yarı yarıya durumdayım 7 görürüm gibi geliyor :D
face kullanıyosan ekle beni, sevim soyadım..
ata55ata
02-04-2013, 21:04
Hoş geldiniz.
ahmetmalcok
02-04-2013, 21:10
hoş geldiniz :)
cok tesekkurler , hosbulduk :)
ahmetmalcok
02-04-2013, 21:12
Hoş geldiniz.
hosbulduk merhablar , blogum hakkindaki yorumlarinizida alabilir miyim ayni zamanda ? daha yeni yeni bisiler yapmaya calisiyorumda merak ediyorum nasil duruyor diye :)
ahmetmalcok
04-04-2013, 03:30
kararinda bir CRX gormek istiyorsaniz henuz ekledim , iyi seyirler :)
ahmetmalcok (http://ahmetmalcok.blogspot.com/)
blumenberg
04-04-2013, 04:08
Hoşgeldiniz bu arada merak ettim professional araba tutkunu nasıl oluyo:)
ahmetmalcok
04-04-2013, 11:55
Hoşgeldiniz bu arada merak ettim professional araba tutkunu nasıl oluyo:)
haha orasi biraz isin sakasiydi :) ama soyle analtabilirim sarkicilar derler ya kcuuklugumde taragi alip sarki soylerdim taklit yapardim diye bende o hesap , hep bi ugras hep bi arabalarla olma istegi var :) biraz esprili olsun diye oyle yazdm :) ayrica hosbulduk tesekkurler .