Orijinalini görmek için tıklayınız : BUR s2k bolt-on 100-200 km/h 11.1 sec.
bugrahan
03-04-2013, 02:26
Gece ölçüm almak için otobana çıktım fakat ufak bi şanssızlık oldu hafıza kartı kurtkoyde yanı evde, araba ise maltepede işyerinde olunca gidip alamadım bende video çekiyim dedim.
Yer çoğu kişinin bildiği gibi tır parkından kavacığa giden yolda ölçtük.
Birçok kez aynı yerde ölçüm yaptığımız için rahatlıkla söyleyebilirim ki eğim -2.80-2.90 arasındadır.
Specler;
CAI
Header
Egzoz
Flashpro
PPR Emme-kelebek işli
Aracimda emegi gecen Gokmen Yilmaz(GKM Garage) ve Eyup Duyguna tesekkur ederim.
2. dakikadan sonra başlıyor kesmek istemedim
Bur s2k 100-200 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ijt7Hhi5K6w)
ijt7Hhi5K6w
Bence çok güzel değer Buğra, emeği geçenlerin eline senin cebine sağlık :)
Maşallah kanka güzel süre :icon_tup: emeğine , emeğinize sağlık.
ChtArdARSL
03-04-2013, 08:51
MAsallah Kardesım.
Eyup ve Gokmen abının elıne saglık..
halilcan9455
03-04-2013, 09:00
Maşallah güzel hızlanıyor.
güzel süre buğra mantar ve eyüp bilir işini :)
MEC'le denemeler ne durumda oluyor Emreciğim :)
MEC'le denemeler ne durumda oluyor Emreciğim :)
Kanka mec in kapak bitsin sonrasında buğrayla deneriz bu hali çok hızlı bur un araya tır sokar :D
Bu sene typerlar out s2klar in oldu maasallah
Buğra maşallah kardeşim S2000 de 11.1 koşmak çok başarılı kazasız belasız kullan gerçi satıyorsun sanırım arabayı ama İnşallah benim yakın bir arkadaşım alır niyetide var ama hayırlısı :D
bugrahan
03-04-2013, 10:18
Bence çok güzel değer Buğra, emeği geçenlerin eline senin cebine sağlık :)
Çok sağol emeğimizin karşılığını aldığımızı görebilmek sevindiriyor hepimizi:)
Maşallah kanka güzel süre :icon_tup: emeğine , emeğinize sağlık.
Sağol kanki=)
MAsallah Kardesım.
Eyup ve Gokmen abının elıne saglık..
Çok sağol kanki=)
Güzel süre, maşallah :)
Çok teşekkürler:)
Maşallah güzel hızlanıyor.
Çok teşekkürler
güzel süre buğra mantar ve eyüp bilir işini :)
Çok Teşekkürler evet gökmen abi uğraştı baya Flashpro'dan 13hp alarak ciddi hızlandırdı BUR'u emeği çok sağolsun..
Kanki maşallah :)
Darısı senin başına kanki bekliyorum MEC'i=)
Bu sene typerlar out s2klar in oldu maasallah
Evet bu sene s2k'lar çok hızlandı
Buğra maşallah kardeşim S2000 de 11.1 koşmak çok başarılı kazasız belasız kullan gerçi satıyorsun sanırım arabayı ama İnşallah benim yakın bir arkadaşım alır niyetide var ama hayırlısı :D
Bende bu kadarını beklemiyodum açıkcası çok güzel bi süre çıktı Bolt-on bi araç için benim için bu kadarı yeterli:)
Bu arabada belli hedeflerim vardı onları tamamladım ve başka bi araç almak için satıyorum.. Nasip kısmet inşallah kıymetini bilen tanıdık birine gider araç..
iyi dileklerin için teşekkür ederim:)
Bur cildirmis videoda ibre 5er 5er atiyo :D satma beni diye bagiriyo mu bana mi oyle geliyor :D emegi gecenlerin eline saglik eyup dokturmus her zamanki gibi :)
Super! :)
Tebrikler Buğra
bugrahan
03-04-2013, 10:38
Bur cildirmis videoda ibre 5er 5er atiyo :D satma beni diye bagiriyo mu bana mi oyle geliyor :D emegi gecenlerin eline saglik eyup dokturmus her zamanki gibi :)
Çok sağol kanka aynen iyi vites bitirmiş BUR maşallah hiç üzmedi bizi yaptığımız herşeyin karşılığını aldık çok şükür..
bugrahan
03-04-2013, 10:39
Super! :)
Tebrikler Buğra
Çok sağol kanka zirvede bırakmak lazım:D
Kaçırma al arabayı:D:D
KA®ANLIK
03-04-2013, 10:42
gerçekten spec lere göre harika çıkmış 11.1 çok güzel değer...
araçta hafifletme olarak birşey var mıdır ?
Eyüp kardeşim de iyidir, ellerine sağlık herkesin...
bugrahan
03-04-2013, 10:46
gerçekten spec lere göre harika çıkmış 11.1 çok güzel değer...
araçta hafifletme olarak birşey var mıdır ?
Eyüp kardeşim de iyidir, ellerine sağlık herkesin...
Öncelikle çok teşekkür ederim.
Araçta 70-80 kilo civarı hafifletme var..
BMK TypeR
03-04-2013, 11:46
güzel deger egim kurtarıyosa, 3vites değişmissin, ona ragmen çok iyi. 90gibi 3de otursan gaza belki daha iyi çıkabılır denesen 2vites değişirsin,
Harika sure cikti kardesim masallah, bolt-on bir arac icin buyuk basari bence nazar degmesin
Tebrikler süre çok güzel.
yanlız vites gecişleri fenaymış tebrikler. sureye bişe demıyorum zaten :)
90gibi 3de otursan gaza belki daha iyi çıkabılır denesen 2vites değişirsin,
vtec altı kalmıyor mu abi ? 2'de 80'de vtec açık arabanın 3'de 90 zor olur sanki ..
BMK TypeR
03-04-2013, 13:46
vtec altı kalmıyor mu abi ? 2'de 80'de vtec açık arabanın 3'de 90 zor olur sanki ..
3de nerde vtec acıyo tam bilgim yok öneri söyledim, 105 110 gibi dolarsa 3de güzel süre cıkabılır. 2de 80de degıl altan basarsan 70lerde vtec acar s2k
Maşallah mükemmel ivmeleniyor Hayırlı olsun
maşallah çok güzel değer
illaki ölçmüşsünüzdür dynamics die düşünüyorum,ölçüldüyse öğrenebilmemiz mümkünmü
bugrahan
03-04-2013, 14:31
güzel deger egim kurtarıyosa, 3vites değişmissin, ona ragmen çok iyi. 90gibi 3de otursan gaza belki daha iyi çıkabılır denesen 2vites değişirsin,
Eğim %99 kurtarıyor çünkü daha öncedende hep aynı yerde ölçüm yapıyordum 2,80-2,90 çıkıyordu sürekli..birkaç farklı kombinasyon denedim ama en iyi süreleri bu şekilde elde ettim 3ten basınca çok altta kalıyor ve araba 2de 80deki ivemelenmeyi yakalayamıyor maalesef..
Yinede yardımcı olmaya çalışıp fikir verdiğiniz için teşekkür ederim..
Harika sure cikti kardesim masallah, bolt-on bir arac icin buyuk basari bence nazar degmesin
Çok sağol kanka EMG detailinginde bu sürede payı var illaki:D
Tebrikler süre çok güzel.
Teşşekürler..
yanlız vites gecişleri fenaymış tebrikler. sureye bişe demıyorum zaten :)
Teşşekür ederim vitesler bi tık daha iyide olabilir daha mükemmel değil:)
Maşallah mükemmel ivmeleniyor Hayırlı olsun
Çok teşekkürler
bugrahan
03-04-2013, 14:34
maşallah çok güzel değer
illaki ölçmüşsünüzdür dynamics die düşünüyorum,ölçüldüyse öğrenebilmemiz mümkünmü
Öncelikle teşekkürler..
Tabikide mümkün buyrun:)
http://img822.imageshack.us/img822/250/img5171wb.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/822/img5171wb.jpg/)
Öncelikle teşekkürler..
Tabikide mümkün buyrun:)
http://img822.imageshack.us/img822/250/img5171wb.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/822/img5171wb.jpg/)
bnm aracımla küsüratına kadar aynı şuan görünce şaşırdım:),ama maşallah hp sinden daha çok gidiyor gibi aracınız
tekrardan tebrikler,sorunsuz gazlamalar :)
Eyup Duygun
03-04-2013, 15:57
Maşallah canım benim :)
BlackEmperor
03-04-2013, 16:03
ciddi güzel süre maşallah ekibe Eyüp bi ara uğra bursaya
tdipower
03-04-2013, 16:04
maşallah harika olmuş Eyüp ünde ellerine sağlık iyi iş çıkartmışsınız :)
Bu da bonus olsun :)
BUR s2k cai and exhaust sound - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=EhROj2tb7RQ)
EhROj2tb7RQ
bugrahan
03-04-2013, 17:22
MasAllah..
Teşekkürler..
bnm aracımla küsüratına kadar aynı şuan görünce şaşırdım:),ama maşallah hp sinden daha çok gidiyor gibi aracınız
tekrardan tebrikler,sorunsuz gazlamalar :)
Evet biraz fazla gidiyor dyno sonucuna göre:D
Teşekkürler iyi dilekleriniz için
Maşallah canım benim :)
Sağolasın kanki emeğin çok fazla..=)
ciddi güzel süre maşallah ekibe Eyüp bi ara uğra bursaya
Teşekkürler iyi dilekleriniz için..
maşallah harika olmuş Eyüp ünde ellerine sağlık iyi iş çıkartmışsınız :)
Çok sağol :)
harbi harbi iyi süre, emeğinize sağlık...
bugrahan
03-04-2013, 17:26
Bu da bonus olsun :)
EhROj2tb7RQ
Kanka ellerine sağlık çok iyi bi noktada çekmişsin filtre sesi çok başarılı çıkmış:D
Eski videodakiyle alakası yok:D
bugrahan
03-04-2013, 17:28
harbi harbi iyi süre, emeğinize sağlık...
Çok teşekkürler..
bugra wideband'ı unutmadım.ilk gördügüm yerde hesaplaşıcaz canımın içi
bugrahan
03-04-2013, 18:17
bugra wideband'ı unutmadım.ilk gördügüm yerde hesaplaşıcaz canımın içi
Bu taraflara geldiginde alo demen yeterli..
suprolla
03-04-2013, 18:28
maşallah kanka malzeme gidiyo :)
devolation
03-04-2013, 18:39
Öncelikle çok teşekkür ederim.
Araçta 70-80 kilo civarı hafifletme var..
red s2k ile denedigin haldemi arac suanda ? cok guzel deger maasallah demek ayni saniyeleri yapicaz asagi yukari
Hernekadar tatli sert atışmış olsak da uzatmamak en güzeli :)
Maşallah çok güzel değer çıkarmış. Kazasiz belasiz inşallah. Bana da ışık tuttu :)
2. Vitesten başlamak yerine 3te başlasan 80den basmaya bence daha iyi süre cikarabilirsin. Maşallah :)
bugrahan
03-04-2013, 18:54
maşallah kanka malzeme gidiyo :)
Sagol kanka bu parcalarla bu kadar:)
red s2k ile denedigin haldemi arac suanda ? cok guzel deger maasallah demek ayni saniyeleri yapicaz asagi yukari
Ayni halde hicbirsey degismedi zaten degisebilcek birsey kalmamistir bolt-on olarak:)
2. Vitesten başlamak yerine 3te başlasan 80den basmaya bence daha iyi süre cikarabilirsin. Maşallah :)
Dogrudur belki ama bu sure bile yeterli bolt-on bi arac icin:D
Cok guzel deger kazasız kullanman dılegıyle
bugrahan
03-04-2013, 19:00
Hernekadar tatli sert atışmış olsak da uzatmamak en güzeli :)
Maşallah çok güzel değer çıkarmış. Kazasiz belasiz inşallah. Bana da ışık tuttu :)
Ben zaten uzatmamak adina susmustum.. İki tarafta birbirini tanimadigindan dogal seyler bunlar.. Bir buyuk olarak alttan alip bu konuya yazmaniz bu forumda bircok kisinin yapamayacagi birsey bence benimde size karsi bi kusurum olduysa affola..
Tebriginiz icinde tesekkur ederim..
2. yerine 3. vitesten başlansa biraz daha iyi viteslerle 10.xxx mümkün bana göre
bugrahan
03-04-2013, 19:02
Cok guzel deger kazasız kullanman dılegıyle
Tesekkur ederim..
bugrahan
03-04-2013, 19:03
2. yerine 3. vitesten başlansa biraz daha iyi viteslerle 10.xxx mümkün bana göre
Havalar kurudugunda tekrar denerim umarim olumlu bi sonuca ulasabiliriz..
Araci surerkende oyle hissediliyor ama sureye bakinca oyle olmuyor malesef :) minide bn cok denemistim hep kotu cikardi 3 te basinca
Ama sizinki gibi cupralarda falan cok avantaj ust viteste basmak
devolation
03-04-2013, 19:19
Ben zaten uzatmamak adina susmustum.. İki tarafta birbirini tanimadigindan dogal seyler bunlar.. Bir buyuk olarak alttan alip bu konuya yazmaniz bu forumda bircok kisinin yapamayacagi birsey bence benimde size karsi bi kusurum olduysa affola..
bu ortamda su adam kotudur adinin tekidir diyebilecegimiz kimse yokki herkes belli bir egitim duzeyinde gormus gecirmis insanlariz tek sikinti yazilan cizilen seylerden yanlis sonuclar cikarmak yanlis anlasilmak ve bunlarin herkesin gozuonunde olmasi gazmanlarda cabasi:))) bora reiside tebrik ediyorum olgunlugundan oturu
artik biriniz benle dener artik dimi :)
bu ortamda su adam kotudur adinin tekidir diyebilecegimiz kimse yokki herkes belli bir egitim duzeyinde gormus gecirmis insanlariz tek sikinti yazilan cizilen seylerden yanlis sonuclar cikarmak yanlis anlasilmak ve bunlarin herkesin gozuonunde olmasi gazmanlarda cabasi:))) bora reiside tebrik ediyorum olgunlugundan oturu
Hahaha Devran ben denicem diyorum su NOS tupunu takayim hemen geliyorum Şekerpinara :D
Affetmek Allah' a mahsustur. Bi aksam Atasehirde bi cay ismarlarsin ödeşiriz :)
KA®ANLIK
03-04-2013, 19:35
devranım bende araya karışmak istiyorum ama sizin arabalara 1-2 kişi fazladan almanız lazım çekişme istiyorsanız :D
chiefkadir
03-04-2013, 19:38
11.1 çok iyi değer, bizde sizlerin sayesinde ölçmeden az çok ne çıkacağımızı görmüş oluyoruz :)
Maşallah :)
11.1 çok iyi değer, bizde sizlerin sayesinde ölçmeden az çok ne çıkacağımızı görmüş oluyoruz :)
Abi bence en iyisi Mami kankam ölçsün bizi uğraştirmasin biz de çikan surenin ustune 1 saniye ekler kurturuluruz :hehe:
devolation
03-04-2013, 19:46
Hahaha Devran ben denicem diyorum su NOS tupunu takayim hemen geliyorum Şekerpinara :D
valla bu yakuzalardan korkulur bak arabayida sokmuyorm onuda yaptracaksiniz en sonunda :)))
devranım bende araya karışmak istiyorum ama sizin arabalara 1-2 kişi fazladan almanız lazım çekişme istiyorsanız :D
engin bu kasayla ben zor basediyorum 1-2 kisiyle cozulecek biseyse hallederiz sen yeterki gel :)
abi sen bu tahmin isini ticarete doksen guzel sonuclar alirsin gibi geliyo bana nokta tuttuyosun helal valla :) bide red&gsi tahmini bekliyorum senden :))
maşallah çok iyi sonuç :)
KA®ANLIK
03-04-2013, 19:52
engin bu kasayla ben zor basediyorum 1-2 kisiyle cozulecek biseyse hallederiz sen yeterki gel :)
hahaha eyvallah hacı, Allah razı olsun :D
yanımda bi kul çuvalı getircem zaten ekstra olarak :D
Sonuc cok basarili masallah
bugrahan
03-04-2013, 19:59
Ben haftaya musait olurum ancak duruma gore ayarlayip deneyebiliriz:)
Affetmek Allah' a mahsustur. Bi aksam Atasehirde bi cay ismarlarsin ödeşiriz :)
Tabiki herzaman haberleselim bi haftasonu:)
Birde dun gece sicaklik 17dereceydi, daha soguk bi hava olsa sure biraz daha assagilara iner tahminimce..
Tesekkur ederim..
maşallah çok iyi sonuç :)
Cok tesekkurler..
Sonuc cok basarili masallah
Tesekkurler..
chiefkadir
03-04-2013, 20:15
Abi bence en iyisi Mami kankam ölçsün bizi uğraştirmasin biz de çikan surenin ustune 1 saniye ekler kurturuluruz :hehe:Mami terzi gibidir ölçü alır ölçü vermez :D
Ben 10.5xx çıkarım diye düşünüyorum hayırlısı :)
abi sen bu tahmin isini ticarete doksen guzel sonuclar alirsin gibi geliyo bana nokta tuttuyosun helal valla :) bide red&gsi tahmini bekliyorum senden :))O gece denersiniz diye tahmini yaptıydım bile kupon cebimde maçı bekliyom:hahaha:
TYPERHAKAN
03-04-2013, 20:42
maşaallah çok güzel değer ,nazar değmesin
bugrahan
03-04-2013, 21:14
maşaallah çok güzel değer ,nazar değmesin
Cok tesekkurler..
Caner B.
03-04-2013, 21:55
Cok guzel sure masallah ve gayet yeterli :)
masallahhh kazasız belasızzz .........
bugrahan
03-04-2013, 23:03
Cok guzel sure masallah ve gayet yeterli :)
Çok teşekkürler..:)
masallahhh kazasız belasızzz .........
Sağolun..
Maşallah kardeşim çok güzel sonuç. emeğinize sağlık.
bugrahan
03-04-2013, 23:11
Maşallah kardeşim çok güzel sonuç. emeğinize sağlık.
Çok teşekkürler tolga abİ:)
bugrahan
04-04-2013, 11:30
sesine gurban canim :D
Sagolasin Tarikscim:)
maşallah emeklerinize sağlık,11.1 çok iyi bir değer :)
Gunes G.
04-04-2013, 11:41
Ufak detaylar guzel dusunulmus, urettigi gucune gore iyi giden bir arac gercekten.
maşallah play kardeşime:D
bugrahan
04-04-2013, 12:29
maşallah emeklerinize sağlık,11.1 çok iyi bir değer :)
Çok teşekkürler
Ufak detaylar guzel dusunulmus, urettigi gucune gore iyi giden bir arac gercekten.
Ne kadar farkettirir bilmiyorum ama hepsi birleşince fayda sağladığı şüphesiz
sağol yorumun için:)
maşallah play kardeşime:D
Sağolasın kanka asıl ben senin gibi play görmedim:D:D
mami_makinen
04-04-2013, 15:20
Maşallah çok iyi bi süre çıkarmışsın
Süre çok iyimiş gerçekten tebrik ederim. Araçtaki parçaların markaları gizli değilse alabilirmiyiz. Header, Intake, Egzantrik felan neler var ?
bugrahan
04-04-2013, 16:33
Maşallah çok iyi bi süre çıkarmışsın
Teşekkürler..
Süre çok iyimiş gerçekten tebrik ederim. Araçtaki parçaların markaları gizli değilse alabilirmiyiz. Header, Intake, Egzantrik felan neler var ?
Öncelikle teşekkürler.. Araçta egzantrik yok öncelikle bunu belirteyim :)
Parça listesi:
Toda Headers
Injen filtre kiti
Greddy 70lik egzoz
PPR emme kelebek
Flashpro
haricinde birşey yoktur
70-80 kilo civarı bir hafifletme var
Eyup Duygun
04-04-2013, 16:34
FlashPro unutmuşşsun canım :)
bugrahan
04-04-2013, 16:35
FlashPro unutmuşşsun canım :)
Düzelttim kanki:D
cem_subasi
04-04-2013, 16:38
Maşallah allah nazarlardan saklasın :)
bugrahan
04-04-2013, 16:55
Maşallah allah nazarlardan saklasın :)
Teşekkürler:)
josefsalvatini
04-04-2013, 19:37
Daha İyilerini Bir Bekliyoruz Maşallah Emeğinize Sağlık
bugrahan
04-04-2013, 20:30
Daha İyilerini Bir Bekliyoruz Maşallah Emeğinize Sağlık
Daha iyisi yapilir heralde bolt-on aracla bu kadar oluyo:)
Abi 70-80 kilo ne soktunuz cidden merak ettim cok ciddi kg?
Mustafa Toprak
30-08-2013, 23:09
Maşallah BUR'a
En nizami 100-200 ölçümüdür. Sonuna kadar tebrikler. GTR arkasından basan, Hayabusa ile basanlara inat bu video çok hoşuma gitti. Keşke herkes böyle video çekebilse.
Diğer 100-200 çekenlere örnek olması ümidiyle büyük bir tebrikler hoca. Aracına da maşallah. Allah kaza bela vermesin.
Masallah gzel yürüyoo .... 100/200 11.1 sn s2000 için çok iyi süre kazasz belasız inş ..