Orijinalini görmek için tıklayınız : Magic's GS 206GTi vs KM Golf GTi GT2871 +18
Video +18 olmuş. şaşkınlıktandır herhal hoş görelim :D
206 1 kişi
golf 2 kişi
vites'2
camcar devo gsi.
KWaDIAFa8PA
golf vites kaçırmış sanırım. detayı sürücü belirtir.
diğer yandan video yok ama uzunda teke tek denemelerde de 230 a kadar yan yana gidiliyor. yanlışsam düzeltilsin :)
Selcuk_RoL
04-04-2013, 09:18
Link yazarsaniz daha iyi olucak
Magic's GS 206GTi vs KM Golf GTi GT2871 / 1-2 Person / Gear2 / CamX / Roll1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KWaDIAFa8PA)
Öncelikle Murat kardeşimi tebrik ederim, aracınada kocaman MAŞALLAH.
İki den üç e atışta vites kaçırdık ama gazlamayı bırakmadık. Yanımda Tayfun vardı ve çok keyifli bir deneme oldu. Murat lara yolda deneme esnasında denk geldim Tayfun bir dene istersen dedi bizde hemen yanyana gelip denedik. Bu kadar tutunabileceğini hiç ummuyordum. Şaşkınlık içerisinde kaldım. Bende 18" cant olduğundan sanırım 200/210 a kadar yan yanaydık.
gt28 fakat basınc ne?206 nın specler ne?böyle videolara illet oluyorum ben yazıncada tepki oluyo..
şimdi siz atmosferik 206 yla gt28 li arabaylamı yürümüş oluyosunuz?bu konudan anladığım bu anlatılmak istenende bu sanırım :)
he çoğu konuya yazdığım gibi burayada yazıyım eğer siz buna inandıysanız kusura bakmayın ama gt28 li arabayı normalde biraz basınç bastıgında sadece rollinge başlarken yanınızda görürsünüz.
Öncelikle Murat kardeşimi tebrik ederim, aracınada kocaman MAŞALLAH.
İki den üç e atışta vites kaçırdık ama gazlamayı bırakmadık. Yanımda Tayfun vardı ve çok keyifli bir deneme oldu. Murat lara yolda deneme esnasında denk geldim Tayfun bir dene istersen dedi bizde hemen yanyana gelip denedik. Bu kadar tutunabileceğini hiç ummuyordum. Şaşkınlık içerisinde kaldım. Bende 18" cant olduğundan sanırım 200/210 a kadar yan yanaydık.
sanırım basıncınız çok düşük?
gt28 fakat basınc ne?206 nın specler ne?böyle videolara illet oluyorum ben yazıncada tepki oluyo..
şimdi siz atmosferik 206 yla gt28 li arabaylamı yürümüş oluyosunuz?bu konudan anladığım bu anlatılmak istenende bu sanırım :)
he çoğu konuya yazdığım gibi burayada yazıyım eğer siz buna inandıysanız kusura bakmayın ama gt28 li arabayı normalde biraz basınç bastıgında sadece rollinge başlarken yanınızda görürsünüz.
Haklısın kardeşim ben aracımın spec lerini yazıyorum Murat konun başlığına ekler.
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/53994-hzk88-206gti-n-a.html
aracın konusu burda 206 nın stock ile alakası yok :D
sanırım basıncınız çok düşük?
gt28 kit (turbo intercooler injektör)
oem beyin ile basınç 1.4.
Araç ta herşey takılı + 18" cant ve ciddi bir müzik sistemi var.
Yanlış anlaşılmasın bunları savunma anlamında yazmıyorum sadece sorduğunuzdan dolayı yazıyorum.
206 nın zaten konusu var ciddi gideri olan bir araç. ITB, beyin, methenol, sökük ve ön kaput ve arka bagaj hafifliği var. Araç sahibi ayrıntılarını yazar.
alperkirman
04-04-2013, 09:31
2 aracada maaşallah ...
videonun böyle arkadan olmasını sevmiyorum keşke devolar önden basıp gitselerdi :)
Bu 206 nın gerçekten güzel k20 ler ile yürümesini izlemek istiyorum. k20 harici bukadar mükemmel çalışmaları izlemek gurur verici
alikosar
04-04-2013, 09:42
İki Aracada maşallah 206 gti yine de çok başarılı
varsa benzer bir aracın getir deneyelim. bakalım ne kadar tutunacağız atmosverik ile :)
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/53994-hzk88-206gti-n-a.html
aracın konusu burda 206 nın stock ile alakası yok :D
karıştırmışın güntürk. araç o değil.
gs 206 videodaki.
golf e maşşallah. ve sahibine teşekkür ederim. bu kişilikdeki insanlarla denemeler oldukça keyifli oluyor.
Video cekildigi gun devoyu gecmsti bu golf herkes golf e massallah diyordu.. 206 ile deneyince yurumuyomu oldu:) garippp:)
Massallah 2aracada
Cliosportve
04-04-2013, 10:15
GS yi zevklen izliyoruz
Tebrikler
varsa benzer bir aracın getir deneyelim. bakalım ne kadar tutunacağız atmosverik ile :)
gt28 li golf 5 gti var ama ankara işte yoksa görürdük atmosverik arabanla tutunabiliyomuymuşsun :)
karıştırmışın güntürk. araç o değil.
gs 206 videodaki.
golf e maşşallah. ve sahibine teşekkür ederim. bu kişilikdeki insanlarla denemeler oldukça keyifli oluyor.
Hee kusura bakmam urat abi de güntürk kim yav :D
206 nın sesi çok iyi gidişi de..ikisine de maşallah..
Arkadaşlar bence hiç alınganlık yapmaya turbo atmosferik vs. diye sidik yarıştırmaya gerek yok ki turbo tek tuşla azıcık basınç açarsın herşey değişir, ben bu videoyu izlediğimde her iki araç içinde harcanan zamanın emeklerin karşılığını görüyorum fazlası için kafa yormamayı tercih ediyorum.
206 nın dynosunu, kantar sonucunu, typer ve s2000 ler ile imtihanını merak ediyorum.
Allah utandırmasın.
devolation
04-04-2013, 10:32
meco ya benim bu son ayardan sonra bizde kafa burun kalacaz ozaman desene bnm araba baya hizlanmis neguzel kimse gecmiyo gecilmiyo zevkli oluyo :)
gt28 li golf 5 gti var ama ankara işte yoksa görürdük atmosverik arabanla tutunabiliyomuymuşsun :)
inanmışız ya biz tutunurduk bir şekilde.
Hee kusura bakmam urat abi de güntürk kim yav :D
he ya günkut kusurabakma. sonradan fark ettim de editleyemedim zaman dolmuş :)
bu arada urat kim yav? :)
inanmışız ya biz tutunurduk bir şekilde.
bizdekini inanmakta kurtarmazdı ;)
bizdekini inanmakta kurtarmazdı ;)
sensin arkadaşım oke. kalabalık olmasın.
meco ya benim bu son ayardan sonra bizde kafa burun kalacaz ozaman desene bnm araba baya hizlanmis neguzel kimse gecmiyo gecilmiyo zevkli oluyo :)
Müsait bir zamanda deneriz inşallah kardeş. Bu aralar düğün hazırlığım var epeyce yoğunum ayarlayalım müsait bir zamana.
dragon07
04-04-2013, 10:40
alan memnun satan memnun videoyuda çekip koymuslar ;)
fhe li bi typerla nasıl yürür 206 denedinizmi hiç?
devolation
04-04-2013, 10:45
alan memnun satan memnun videoyuda çekip koymuslar ;)
fhe li bi typerla nasıl yürür 206 denedinizmi hiç?
f-e-h + kpro lu typer a bile saka yapar emin olun
Devonun nasil gittigi kimlerle yurudugu belli km ztn siteyi biraz bilen nasil bir alet oldugunuda bilir gsnin bu hale gelmesi gercek bir basaridir bukadar basit yapilmayan yapilmis 130 hplik arabaya atmosferik 100 hp eklenmis nerdeyse bu gercek basaridir. Allah hicbirine kaza bela vermesin maasallah
dragon07
04-04-2013, 10:52
bencede geçer kproluyu inş daha çok video izleriz başarılar
devolation
04-04-2013, 11:01
emin olmamakla birlikte f-e-h egzantrik ve kprolu typerla zevkli olur diye dusunuyorum hatta sokuk olmazsa typer a sans vermiyorum ahanda size polemik konusu :)))) yaa bu ep3 ler noldu eskiden birsuru atarli herkesi gecen ep3 vardi :)) yerini s2k lara mi bitaktilar neoldu anlamadim
(cok kotuyum ben) :D
ykavcioglu
04-04-2013, 11:17
araçlara maşallah, 206 ciddi tehlike:D
Maşallah iki aracada.. GS formunda yine bende kprolu typer denemesini merakla bekliyorum :)
emin olmamakla birlikte f-e-h egzantrik ve kprolu typerla zevkli olur diye dusunuyorum hatta sokuk olmazsa typer a sans vermiyorum ahanda size polemik konusu :)))) yaa bu ep3 ler noldu eskiden birsuru atarli herkesi gecen ep3 vardi :)) yerini s2k lara mi bitaktilar neoldu anlamadim
(cok kotuyum ben) :D
Dönemsel:D
sımdı s2k donemı, ctrler cıkar yakında pıyasaya..
senın red s2k ıle olan vıdeodakı halın ıle 206 ıle denedıgın son halın aynımı, ona gore yorum yapılabılır
Bayrampaşalı
04-04-2013, 12:22
maşallah araçlara kazasız belasız GS çok fena olmuş :)
mecoo bey yaşlanıyosunuz artık :D
UmutRıza
04-04-2013, 12:25
len murat demedimmi sana turbolarla denemeyelim sıkıntı olur millete diye al bak ne oldu :)
maşallah araçlara kazasız belasız GS çok fena olmuş :)
mecoo bey yaşlanıyosunuz artık :D
ben hiç bir zaman genc im demedimki :D
Bayrampaşalı
04-04-2013, 12:27
ben hiç bir zaman genc im demedimki :D
tabi abi yaşlandın artık hiç arayıp sormuyosunda arabamız yok diye :cool:
bekliyorum seni buralara özlettin kendini :)
tabi abi yaşlandın artık hiç arayıp sormuyosunda arabamız yok diye :cool:
bekliyorum seni buralara özlettin kendini :)
yabancı değiliz kardeş koşuşturmaca gidiyoruz düğün hazırlıklarım var yoğunum yani :D
Bayrampaşalı
04-04-2013, 12:36
yabancı değiliz kardeş koşuşturmaca gidiyoruz düğün hazırlıklarım var yoğunum yani :D
anaaaaaaa senidemi kaybedıyoruz abi artık :D
Dönemsel:D
sımdı s2k donemı, ctrler cıkar yakında pıyasaya..
senın red s2k ıle olan vıdeodakı halın ıle 206 ıle denedıgın son halın aynımı, ona gore yorum yapılabılır
gs ile devonun denemesi var forumda. o konuda en altta bir video var gs nin önde olduğu. devo, s2k ile denerken o şekilde idi.
yani devo s2k ile denmesinden sonra bir 5 boy hızlandı ortalama.
devolation
04-04-2013, 12:44
gs ile devonun denemesi var forumda. o konuda en altta bir video var gs nin önde olduğu. devo, s2k ile denerken o şekilde idi.
yani devo s2k ile denmesinden sonra bir 5 boy hızlandı ortalama.
la olm oyle deme basinc acti diyecekler sonra 2ye tek basik bide kornayi farketmedim ben... turboyuzya yakalariz diye pesine bastim :) 5 boy olmasada 1-2 vardir rahat ama
anaaaaaaa senidemi kaybedıyoruz abi artık :D
kaybetmediniz asıl şimdi kazandınız beni :D:D:D
la olm oyle deme basinc acti diyecekler sonra 2ye tek basik bide kornayi farketmedim ben... turboyuzya yakalariz diye pesine bastim :) 5 boy olmasada 1-2 vardir rahat ama
En az bes boyun var. Brak simdi 2 boymus :D
Basinc konusunda da kadrana doru bi kamera koyarsin oldu bitti. :D
En az bes boyun var. Brak simdi 2 boymus :D
Basinc konusunda da kadrana doru bi kamera koyarsin oldu bitti. :D
o hesaplar çok öyle olmuyor bence murat ya 5 boy hızlanmıştır gibi bana sorarsanız :)
o hesaplar çok öyle olmuyor bence murat ya 5 boy hızlanmıştır gibi bana sorarsanız :)
Eee bende onu diyorum:D
Ben kendi denemlerime gore hesap yapiyorum. Ilk denedigimizle son denemw arasindaki farkdan bahsediyorum.
Eee bende onu diyorum:D
Ben kendi denemlerime gore hesap yapiyorum. Ilk denedigimizle son denemw arasindaki farkdan bahsediyorum.
ben tam bakamadımda s2k ile astra aynı gidiodu galiba sonra astra 5 boy hızlandı 206 ile yanyana gidiyor değilmi
yani 206 s2k dan 5 boy hızlımı olmalı,valla mantıklı düşününce çok zor gibi geldide o yüzden dedim :)
devolation
04-04-2013, 13:09
ben tam bakamadımda s2k ile astra aynı gidiodu galiba sonra astra 5 boy hızlandı 206 ile yanyana gidiyor değilmi
yani 206 s2k dan 5 boy hızlımı olmalı,valla mantıklı düşününce çok zor gibi geldide o yüzden dedim :)
iste o yuzden denemek istiyorum red yada bur la merak ediyorum farki ozaman anlariz
Devo ile 206 nin video konusundaki ilk mesaji okursan tam soru isaretleri kaybolacaktir.:)
63owen63
04-04-2013, 13:18
f/e/h k-pro 'lu ep3 , hem golfe hem 206'ya biraz zor tutunur..
Mecoo : Abi tekrar denemediniz mi tek sefer mi sıktınız ?
206'yı o evel hafta pek izleyememiştim, güzel deneme olmuş,senin fazlaların da olmasaaa :)
alperkirman
04-04-2013, 13:21
fazla mecit abide çok gibi adam tesisatsız çıkmam dışarı diyo :)
nissansunnygti
04-04-2013, 13:24
206 maşallahı allah utandırmasın ep3 deneme yapılmadı sanırım merak ettiğim bi konu var ep3 biraz zor gecer denilmiş yukarıdaki yazılarda hemde f-h-e kprolu ep3 gercekten bu kadar ciddimi yürüyor devo+206 yakından görmedğim için merak ediyorum.
Mecoo : Abi tekrar denemediniz mi tek sefer mi sıktınız ?
206'yı o evel hafta pek izleyememiştim, güzel deneme olmuş,senin fazlaların da olmasaaa :)
fazla mecit abide çok gibi adam tesisatsız çıkmam dışarı diyo :)
valla sadece gazlamak için yapmadım ben arabayı yeri geliyor sahile inip gezip dolaşıyorum yeri geliyor ailemi alıp akraba ziyaretine gidiyorum, tesisat keyfinden vaz geçmem varsın iki boy geriden gelim sorun değil :D
devolation
04-04-2013, 13:33
206 maşallahı allah utandırmasın ep3 deneme yapılmadı sanırım merak ettiğim bi konu var ep3 biraz zor gecer denilmiş yukarıdaki yazılarda hemde f-h-e kprolu ep3 gercekten bu kadar ciddimi yürüyor devo+206 yakından görmedğim için merak ediyorum.
bak bi video ekledim f-e s2000 le peslerine bastigimi seslerden anlayabilirsin :)
nissansunnygti
04-04-2013, 13:40
bak bi video ekledim f-e s2000 le peslerine bastigimi seslerden anlayabilirsin :)
sadece f-e s2000 ilemi böyle gidiyo?
devolation
04-04-2013, 13:57
sadece f-e s2000 ilemi böyle gidiyo?
neyse yakinda yeni saglikli videolar yapariz 206 ninda gsi inda giderini gorursunuz bunlari saymayn:)
chiefkadir
04-04-2013, 14:02
Fhe li Typer ile stock (de-cat) s2k aynı gider aşşa yukarı ,
206 ve devo çok geçer fhe li typer'ı:icon_tup:
nissansunnygti
04-04-2013, 14:09
neyse yakinda yeni saglikli videolar yapariz 206 ninda gsi inda giderini gorursunuz bunlari saymayn:)
merakla bekliyoruz yeni rakipler belli sanırım başarılarınızın devamını diliyorum:icon_tup:
63owen63
04-04-2013, 14:20
valla sadece gazlamak için yapmadım ben arabayı yeri geliyor sahile inip gezip dolaşıyorum yeri geliyor ailemi alıp akraba ziyaretine gidiyorum, tesisat keyfinden vaz geçmem varsın iki boy geriden gelim sorun değil :D
Tesisat , jant neyse de o göbek yok mu o göbek :P
Pilot değişse 3 boy hızlanır yaw. Birde evlilik stresinin ağırlığı var onu saymıyorum :icon_tup:
İki araca da maşallah. Keşke çekimler araç içi olsaymış
Maşallah araçlara. Golf ün hiç K20 ile denemesi car mı?
offf çok kötü bir noktaya el attın Mehmet kardeşim. Sizdeki çiğ köfte partisinde çekindiğimiz resim neydi öyle yaa, kendime inanamadım :D
Pilot değişse 3 boy hızlanır yaw. Birde evlilik stresinin ağırlığı var onu saymıyorum :icon_tup:
İki araca da maşallah. Keşke çekimler araç içi olsaymış
Hüsnü sende bu konuda haklısın :d
Yaw ben ne beter haldeymişim oturup ağlıycam şimdi :D
ama çok üstüme geldiniz sizi gidi eski pis bora cılar. 1.6 bora larınız zamanındada çamur atardınız bana şimdide atıyorsunuz :D
Maşallah araçlara. Golf ün hiç K20 ile denemesi car mı?
Yok malesef.
sinansimbil
04-04-2013, 14:54
maşallah tü tütü maşallah arabalara :)
maşallah tü tütü maşallah arabalara :)
saol kardeş pm atmıştım sana ilgilenirsen sevinirim.
Bu 206 pejoların piyasasını tavan yaptırır demedi demeyin :)
Maşallah iki araca da, 206 çok farklı yürüyor diğer 206lara göre.
206 yenı efsane olma yolunda ılerlıyor:D tayyar vıdeosu gelırse 200 mesajı garanti:D:P
206 cok basarili masallah, cok emek harcandi, cok detayli yapildi bildigim kadariyla
klasmani bence herkesin dusundugunden cok daha yukarisi
Surekli gelistiriyorlar son gelinen nokta 206ya bakis acisini degistirecek bence:)
ihtiyaci olan bence bi R denemesi:)
Uyuyan dev hzk da ayaklanaydi iyiydi:D
çok yakında ;)
mami_makinen
04-04-2013, 15:19
Maşallah araçlara
Gs herkesi şaşırtmaya devam ediyor emeği geçenlerin eline sağlık
Umut uda tebrik ediyorum bu şekilde kimsenin yapmamış olduğu bi arabayı yaparak bi ilke imza attı
çok yakında ;)
İçim kıpraştı. Teaser mı versem ? :D
Bulun bir typer rahatlayin :)
Bulun bir typer rahatlayin :)
Sanırım 1 haftaya kadar 1-2 araç hazır olucak sahipleride ılımlı kişiler duyduğum. Olabilir n eden olmasın.
UmutRıza
04-04-2013, 16:52
Sanırım 1 haftaya kadar 1-2 araç hazır olucak sahipleride ılımlı kişiler duyduğum. Olabilir n eden olmasın.
o hazır olacak araçlar oyalıyor geçen hafta kafayı yedik hatırlıyorsan 5 defa yola çıkıp deneyemeden gelmek sinir bozuyor :) geçen haftaki typer ın (R) si fazla büyükmüş :)
devolation
04-04-2013, 17:13
o hazır olacak araçlar oyalıyor geçen hafta kafayı yedik hatırlıyorsan 5 defa yola çıkıp deneyemeden gelmek sinir bozuyor :) geçen haftaki typer ın (R) si fazla büyükmüş :)
ouuuuwww bicak gibi sozlerr.. :)burdan denemek isteyipte yan cizen tum R cilere gelsin genelde sonucu tahmin edince boyle oluyo kronik bisey galiba :)
brs_odbs
04-04-2013, 17:17
maşallah 206 gerçekten başarılı gidiyor emeklerinize sağlık
ouuuuwww bicak gibi sozlerr.. :)burdan denemek isteyipte yan cizen tum R cilere gelsin genelde sonucu tahmin edince boyle oluyo kronik bisey galiba :)
jm plaka. adam bana 5 kere plan bozdurdu. son sozleşmeden sonra da 1 saat kala yoldan döndürdü. ben vazgeçtim diye :) aklıma geldikce sinirim bozuluyor.
ayrıca gazcı olduun her halinden belli oluyor he devran :D
meco barıngını aç metilini bas, yürümüyo mu ne araban anlamadım :D
ya abi siz bu gs ye ne yaptınız ya :) bu nasıl bir gidiş ya hey maşallah ya murat abi sayende yürümeyen 206 gti kalmıcak:D:D
ya abi siz bu gs ye ne yaptınız ya :) bu nasıl bir gidiş ya hey maşallah ya murat abi sayende yürümeyen 206 gti kalmıcak:D:D
inş. tek temennimiz bu :))
nemonomani
04-04-2013, 22:07
gt28 kit (turbo intercooler injektör)
oem beyin ile basınç 1.4.
Araç ta herşey takılı + 18" cant ve ciddi bir müzik sistemi var.
Yanlış anlaşılmasın bunları savunma anlamında yazmıyorum sadece sorduğunuzdan dolayı yazıyorum.
206 nın zaten konusu var ciddi gideri olan bir araç. ITB, beyin, methenol, sökük ve ön kaput ve arka bagaj hafifliği var. Araç sahibi ayrıntılarını yazar.
abi beni yanlış anlama ama araban 2871r a göre biraz yavaş değilmi 1.4 de 320 hp falan olması lazım o arabanın bunu tartışmak için söylemiyorum ya senin araban yavaş yada 206 normal ötesi hızlı dynıya çıktınmı hiç
Video cekildigi gun devoyu gecmsti bu golf herkes golf e massallah diyordu.. 206 ile deneyince yurumuyomu oldu:) garippp:)
Massallah 2aracada
Genelde boyle olur. Sekil a 1 yukarida.:)
nemonomani
04-04-2013, 22:29
Genelde boyle olur. Sekil a 1 yukarida.:)
abi beni yanlış anlamayın aynı şey devo içinde geçerli 2871 methanol eksoz 2,0 bar basınçta 400+ hp güç verir önden çeker arabada bu güçle devoyuda 206 da delip geçmesi lazım sözüm ne devoya 206 ya nede golf e abi sadece mantıksız geldi
bu abide 1.4 basıyosa methanolu yoksa minimum 320 vermesi gerekmezmi ?
nemonomani
04-04-2013, 22:59
buna ek olarak unuttuğum o arabada agu kapak var normal 1.8 lerden çok daha geniş portları var o motor o kapakla 1.4 de 350 de çıkar
videoyada ukku nun a3 ü agu motor k03s le typerla kafa burun yürüyo heralde k03 le 2871 in arasındaki uçurumu farkediyosunuzdur
Ukku (AD) A3 1.8T vs Enes (BA) Type-R - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=d7qykp2XVUA)
d7qykp2XVUA
aslında arabalardan daha cok dikkatimi başka bişey çekti 206 cı arkadaşta bi şampiyon edası var cevaplar falan çok şekil sanarsınki dünyanın en hızlı 206 sını yaptıda geziyo..bu forumda dünyanın en hızlı sürelerini yapan adamlar bile senin kadar cool ve havalı yazamıyo tebrik etmek lazım oda bi başarı :)
hangi typr ile yürüyor?
bende bir video koyayim madem.
devo astra gsi turbo & fn2 typer 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=YA_KEghA_-0)
aslında arabalardan daha cok dikkatimi başka bişey çekti 206 cı arkadaşta bi şampiyon edası var cevaplar falan çok şekil sanarsınki dünyanın en hızlı 206 sını yaptıda geziyo..bu forumda dünyanın en hızlı sürelerini yapan adamlar bile senin kadar cool ve havalı yazamıyo tebrik etmek lazım oda bi başarı :)
ahaha bana mı dedin bunu. :) bence senin hazımsızlığından kaynaklanan bir antipati fln oluşmuş bana karşı. yoksa ben gayet normal yazıyorum.
ha ama şu andan itibaren sana özel havalı , cool oluyorum. dünyanın en hızlı 206 sını yapmamış olabilirim belki ama, türkiyenin atmosverik en hızlısı şu an bu. aksini iddia ediyorsan çıkart getir?
15 yıllık kardeşim cool oldu çıktı ya lan. :) Yürümeyen GTI'lar yürür oldu. Dünya bize daha neleri gösterecek acaba.
chiefkadir
04-04-2013, 23:25
aslında arabalardan daha cok dikkatimi başka bişey çekti 206 cı arkadaşta bi şampiyon edası var cevaplar falan çok şekil sanarsınki dünyanın en hızlı 206 sını yaptıda geziyo..bu forumda dünyanın en hızlı sürelerini yapan adamlar bile senin kadar cool ve havalı yazamıyo tebrik etmek lazım oda bi başarı :)Fatih, senin baz aldığın Doğukanın golf turbo büyütmedende baya iyiydi,yeni turbosu ile dahada iyi oldu..Her araba aynı gidecek diye bişey yok..Ayrıca rakım farkından enaz 4-5 boy atmosferikler istanbulda avantajlı onuda esgeçme..Doğukanın araba istanbula gitse yine hızlıdır bu gruptanda hızlı olacaktır o ayrı bir boyut :)
15 yıllık kardeşim cool oldu çıktı ya lan. :) Yürümeyen GTI'lar yürür oldu. Dünya bize daha neleri gösterecek acaba.
yok yok. gti ların yürüdüğünden değildir o. gti ile deneyen araçların yürümemesindendir.:)
, türkiyenin atmosverik en hızlısı şu an bu. aksini iddia ediyorsan çıkart getir?
206 gti olarak soyluyosunuz dimi bunu.
206 gti olarak soyluyosunuz dimi bunu.
Komple 206 olarak. XS,Quik,GTI,RC. :)
Komple 206 olarak. XS,Quik,GTI,RC. :)
dyno su varmi suayb bu 206 nin.
max gucu ve devri nedir bellimi
jm plaka. adam bana 5 kere plan bozdurdu. son sozleşmeden sonra da 1 saat kala yoldan döndürdü. ben vazgeçtim diye :) aklıma geldikce sinirim bozuluyor.
yapılan hareket yanlıs onda hemfıkırız ama plakasını yazman gereksız olmus
Dyno mevcut ama paylaşmamayı tercih ediyoruz şimdilik İbo. :)
devolation
04-04-2013, 23:39
evet bu arac tr nin atmosferik en hizli 206 sidir.. murati da cok eski tanimiyorum ama gordugum kadariyla bu forumun en efendi adamlarindandir...bu araci turbolu bir aracla kiyaslamak cok mantikli degildir cunki bi hafta once beni 3-4 boy gecen bi arac ufak bi afr ayari ile yanina geldim heleki buyutulmis turbonun onu herzmaan aciktir ama atmo da bukadar performansi yakalamak bi basaridir ben basariyi tebrik ederim herzaman ki beni gectigi gunde tebrik ettim sizde edin dostluk kazansin
nemonomani
05-04-2013, 00:07
hangi typr ile yürüyor?
bende bir video koyayim madem.
devo astra gsi turbo & fn2 typer 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=YA_KEghA_-0)
Murat abi sözüm sana veya devran abiye değildi araban gerçekten hızlı abi kızmadın inşallah bana
Murat abi sözüm sana veya devran abiye değildi araban gerçekten hızlı abi kızmadın inşallah bana
hayır tabiki neden kızayım. herkes fikirlerini söyleyecek karşılıklı.bu topluluğun amacı bu. art niyet iğneleme olmadığı sürece sıkıntı yok.
henüz istediğimiz kıvama gelmedi. istediğimiz gibi gitmiyor. tamamlanınca dyno da koyacagım.
Maşallah böyle güzel giden 206 görmedim. Emeğinize sağlık. Ciddi güzel gidiyor.
devolation
05-04-2013, 00:20
henüz istediğimiz kıvama gelmedi. istediğimiz gibi gitmiyor. tamamlanınca dyno da koyacagım.
la daha nereye gidecek otur oturdugun yerde :)))) bak sen kurcalarsan bende kurcalarim kozlarim var daha oynamadigim bak.. atmolar haddinizi bilin ;)))
la daha nereye gidecek otur oturdugun yerde :)))) bak sen kurcalarsan bende kurcalarim kozlarim var daha oynamadigim bak.. atmolar haddinizi bilin ;)))
Var daha gideceği yer. Vakit ve bir miktar nakit ile beraber daha gidecek. Sana zorla basınç açtıracağız. :)
Var daha gideceği yer. Vakit ve bir miktar nakit ile beraber daha gidecek. Sana zorla basınç açtıracağız. :)
ahaha aynen öyle o basınç açılacak arkadaşş! :D
Ii sabrediyonuz massallah ya :) ne cins adamlar var burda ben diom bu forumda adam olmayacan sonra havali oluyon , gider yapicaksn sokup cikarticaksn arabasinin tekerine ole normal olunuo:D
Ayrica dunyanin en hizli 1.4hdi i bende havalisin diyene 40psi hava basayim
Fatih, senin baz aldığın Doğukanın golf turbo büyütmedende baya iyiydi,yeni turbosu ile dahada iyi oldu..Her araba aynı gidecek diye bişey yok..Ayrıca rakım farkından enaz 4-5 boy atmosferikler istanbulda avantajlı onuda esgeçme..Doğukanın araba istanbula gitse yine hızlıdır bu gruptanda hızlı olacaktır o ayrı bir boyut :)
abi şimdi olay şu benim burda takıldığım nokta millet direk gelip gt28 li araba geçtik şeklinde konuşması..konuyu açıyolar gt28 li golf vs 206,gt28 li golfun ne basıncı var ne bişeyi yazılmış yani zaten dogukanın arabayla kıyaslamıyorum abi dogukanın araba enkada bu arabayı en az 1 direk geçer bittiginde niye çünkü adam gt28 in hakkını verecek.dogukan 1 bar basıncla bu şekilde gidiyor onu saymıyorum bile.benim demek istediğim 206 yla yarışa gelmiş gt28 li 1.8 t yi geçemessin..ama insanlar inatla sanki bu şekildeki bi arabayı geçmiş gibi konu açıyolar..yazsalar konunun başına adam 1.4 basıncta osu var busu var zevkine bı denedık arabaları gorduk düşünceler değişir..
bence tr de turbo araçlar o kadar yanlış ellerde yanlış şekilde yürütülmeye çalışıldığı için bugün insanlar geniş geniş gt28 li arabaları geçmenin gayet normal olduğunu düşünmeye başladı..bugün arabasına turbo takacak olan herkez gt28 i begenmez bile min. 30 la başlar niye çünkü tipik türk düşüncesi büyük iyidir.
tekrar yineliyorum yarışa gelmiş gt28 li 1.8T bu güçlerdeki falan atmoların aklını alır onun haricindekiler keyfi ve öylesine denemelerdir yada araçları görmek için bi kıstas almak için yapılan denemelerdir..
ahaha bana mı dedin bunu. :) bence senin hazımsızlığından kaynaklanan bir antipati fln oluşmuş bana karşı. yoksa ben gayet normal yazıyorum.
ha ama şu andan itibaren sana özel havalı , cool oluyorum. dünyanın en hızlı 206 sını yapmamış olabilirim belki ama, türkiyenin atmosverik en hızlısı şu an bu. aksini iddia ediyorsan çıkart getir?
ne bi 206 ım vaar nede sana rakip bi arabam hazımsızlık derken :) ben sadece olası dışı olanları acıklama yapmadan olmuş gibi gösterenlerden haz etmiyorum yoksa kimseye bi hazımsızlığım olmaz çok şükür..
araban illaki hızlıdır ben yavaş dediğimi hatırlamıyorum yada başka bir 206 senin arabanı geçer dediğimide hatırlamıyorum bence sende takıntı almış bu durum.ben sadece herkezin bir rakibi bi klasmanı oldugunu düşünüyorum onun dışındaki denemelerin dostca deneme araç görme şeklinde oldugunu düşünüyorum...oda bana yarıştan daha çok eğlence olarak gelir vede video koyarken bence belirtilmesi gerekir.sonucta herkezin bi emegi var sen tutup adamın gt28 li arabasını geçmiş gibi konu acarsan bu adamın emeklerine yazık değilmi?
kendi arkadaşlarına vede arabanı övene tabiki güzel konuşcan benim dediğim konuşmalar yarışın böyle olmıyacagını söyleyenlere karşı olan konuşmalar :)
yada boşver kardeş yazdıklarımı güncel türk halkına ayak uyduralım maşşallah araban çok çok hızlı güle güle bin darısı gt30 lu arabalara inşallah.
yada boşver kardeş yazdıklarımı güncel türk halkına ayak uyduralım maşşallah araban çok çok hızlı güle güle bin darısı gt30 lu arabalara inşallah.
yukarda yazdiklarinin tek kelimesini bile okumadim biliyormusun :)
Iyi dileklerin icin sagol.
dragon07
05-04-2013, 08:33
ölçü alınabilecek bi araçla denerseniz bizleride fikir sahibi yapmıs olursunuz , tabii sırf biz istiyoruz diye yarısmanızıda beklemiyoruz ama denerseniz aracın nerde oldugunu görürsünüz bana turbo astra ve gt28li golf denemeleri fikir vermedi.çünkü golf gezmeye gitmiş yarısmaya degil.astrada 5boy daha hızlandı filan diyorsunuz olaylar çok karısık :D
bence NG ile bi denemelisiniz.
Ii sabrediyonuz massallah ya :) ne cins adamlar var burda ben diom bu forumda adam olmayacan sonra havali oluyon , gider yapicaksn sokup cikarticaksn arabasinin tekerine ole normal olunuo:D
Ayrica dunyanin en hizli 1.4hdi i bende havalisin diyene 40psi hava basayim
Bir dusunur vasviye teyzenin dedigi gbi.
Sabretmeyip de napacan yavrum.kendinimi paralayacan. Sabredecen tabi. Ne cektik biz beeee.. :D
ölçü alınabilecek bi araçla denerseniz bizleride fikir sahibi yapmıs olursunuz , tabii sırf biz istiyoruz diye yarısmanızıda beklemiyoruz ama denerseniz aracın nerde oldugunu görürsünüz bana turbo astra ve gt28li golf denemeleri fikir vermedi.çünkü golf gezmeye gitmiş yarısmaya degil.astrada 5boy daha hızlandı filan diyorsunuz olaylar çok karısık :D
Ng de piston erittikden sonra pek deneme yapmadi ve sonrasinda dahada hizlandi olcu olmaz o ama denenicek herhalde.
Olcu almak pek mantikli deil bi gun dier gune uymaz hava sartlarindan benzinine ama illa olcu diyorsan sole dusunuyorum ben;
Devonun eski haliyle bi cok deneme var devonun o halini 3 4 boy geciyordu bunun aksini iddaa eden yok. Ona gore hesap edeblrz herhalde:)
Bi hafta icinde olcu alman icin bisiyler yapicam ben merak etme ;)
geçen seferki gibi R olmasın da....
Bayrampaşalı
05-04-2013, 09:19
Umut abi aklıma bu yorumun geldi hani nerdesin sen :)
Maaşallah bence jokey mokey uğraşma o kadar emek para harcamışsın kendin bin varsın 1 boy geriye düşsün ( 115 kg başka biri olarak tavsiyem) :D
bu nedır boyle...
206 yapmıs adam golf le yurumus yurumemıs belkıde golfte sıkıntı vardı yada oyle gıdıyor
206 ya laf etmeye ne gerek var adam yapmıs eline saglık daha ıyısını yapan cıksın
ne 206 yı tanırım ne golfun sahıbını
Umut abi aklıma bu yorumun geldi hani nerdesin sen :)
Bu denemedeki jokeyinde assa kalir yani yok ztn:D 90 95i vardir:D
Bayrampaşalı
05-04-2013, 09:23
benim jokeye lafım yok kemal ben kadran vıdeosu koydugumda bide hafif biri kullansın öle denicem dedım umut abı olmaz demişti o yuzden şey ettim :D
ayıp ayıp...:(
ng değil de um 106yla deneyebilirsiniz ben istanbuldayken shumiyi aramıştım deneyelim diye ama açmadı ulaşamadım gayet ölçüsü belli bi araç olur 28li golfün böyle gideni de olur daha yavaşı da 20 boy hızlısı da en güzeli N/A deneyip giderini görmektir bence
75 kg jokey icin atarsa 33 mesut uygun fiyata video cekimi icin pilot co pilot olunur:p
Bayrampaşalı
05-04-2013, 09:30
75 kg jokey icin atarsa 33 mesut uygun fiyata video cekimi icin pilot co pilot olunur:p
sen hala askerlikmi yapıyosun moruk :D kaç sene oldu askere gideli gel artık yani :D
sen hala askerlikmi yapıyosun moruk :D kaç sene oldu askere gideli gel artık yani :D
Sorma aq ömurluk yapioz:D
nemonomani
05-04-2013, 09:37
ng nin bozuk haliyle deneyenlerin aslında şimdi bi denemesi güzel kıstas olur ;)
KADİR KIRIŞ
05-04-2013, 09:45
iki aracada maşallahhh 2 aracında giderini biliyommmm ama km golf meconun daha çok çok gideri olduğunu biliyorumm bence bu şekilde kıyas almayınnn bagajııı dolu artı yanındaki adamda 120 kilooo yaniii bunlarııı çıkarırsak meconun daha iyi gidebileceğini biliyorummm zaten umut abinin arabyıda biliyosss ama bu denemeyiii kıyas almayınnnn.... ;) ama bu 206 da değişik gidiyooo muratın ellerine sağlıkkkk :icon_tup:
chiefkadir
05-04-2013, 09:48
ng değil de um 106yla deneyebilirsiniz ben istanbuldayken shumiyi aramıştım deneyelim diye ama açmadı ulaşamadım gayet ölçüsü belli bi araç olur 28li golfün böyle gideni de olur daha yavaşı da 20 boy hızlısı da en güzeli N/A deneyip giderini görmektir benceUm106 ile gs 206 denemesi baya zevkli olur:)
ng değil de um 106yla deneyebilirsiniz ben istanbuldayken shumiyi aramıştım deneyelim diye ama açmadı ulaşamadım gayet ölçüsü belli bi araç olur 28li golfün böyle gideni de olur daha yavaşı da 20 boy hızlısı da en güzeli N/A deneyip giderini görmektir bence
Bir gün önce beni arayıp normalde üstünde şeması olan ana röleden benzin pompasını çıkışını sormuştun bende ezberimde değildi ve diğer laptopum yanımda olmadığı için sana yardımcı olamamıştım. Ertesi gün aradığını gördüğümde tekrar aynı şeyi sorucağını düşündüğüm için geri dönüş yapmadım.
Beni denemek için arıyacağın aklımın ucundan geçmez. Çünkü sanırım bu olay en son sana kalır. Mami'de benim telefonum var sağolsun arada bir arar hatrımı sorar. Öyle birşey söylecek olsa direk ondan beklerdim. Daha atacak kurşunum var henüz cephanemiz bitmedi. İstediğimiz seviyeye gelince dyno grafiğide paylaşırız iddalı araçlarıda bizzat arar söyleriz müsaitmisiniz çay içmeye geliyoruz diye.
dragon07
05-04-2013, 10:08
bizden koşturcaz yarıstırcaz daş üstünde daş bırakmıcaz diye aldınız hakkını verin. extreme sounda selam para hesapta. ;)
nissansunnygti
05-04-2013, 10:15
bursada olsaydı çok ekmek çıkardı iki aracada:)
percussionali
05-04-2013, 10:22
yarin aksam UM 106 atasehirde olacak tum hizlilari bekliyoruz ;)
Bir gün önce beni arayıp normalde üstünde şeması olan ana röleden benzin pompasını çıkışını sormuştun bende ezberimde değildi ve diğer laptopum yanımda olmadığı için sana yardımcı olamamıştım. Ertesi gün aradığını gördüğümde tekrar aynı şeyi sorucağını düşündüğüm için geri dönüş yapmadım.
Beni denemek için arıyacağın aklımın ucundan geçmez. Çünkü sanırım bu olay en son sana kalır. Mami'de benim telefonum var sağolsun arada bir arar hatrımı sorar. Öyle birşey söylecek olsa direk ondan beklerdim. Daha atacak kurşunum var henüz cephanemiz bitmedi. İstediğimiz seviyeye gelince dyno grafiğide paylaşırız iddalı araçlarıda bizzat arar söyleriz müsaitmisiniz çay içmeye geliyoruz diye.
ben ecu pinout var mı elinde ordan bikaç tanesini sorucam diye aramıştım sade ana rolenin üstünde ne var değil anladın ;)
elimde senin telefonun vardı sana sormayı denedim öyle bi kural mı var aranızda deneme talebiyse mami arasın gibi mami zaten yazmıştı size benim aramamın sebebi istanbuldaydım kabul ederseniz canlı izlemek istedim başka araçlarla gidişini tek aradığım rica ettiğim de siz olmadınız o gün
ama bu yazıyla yaklaşımınızı görmüş oldum bu daha iyi oldu iyi niyetle de olsa aramaya gerek yokmuş :icon_tup:
KADİR KIRIŞ
05-04-2013, 10:25
üffff atar fena gelmişşş ;)
nissansunnygti
05-04-2013, 10:27
:icon_tup:
herkes GERİ VİTES yapar benim bildiğim STP geri vites yapmaz :)
mami_makinen
05-04-2013, 10:44
Oooo çok sert olmuş :beuj:
mami_makinen
05-04-2013, 10:49
vuuvv titredim :D
Sen şimdi titrerken roling te yapamassın :D
Sen şimdi titrerken roling te yapamassın :D
aynen. titreye titreye olmaz o iş :D
mami_makinen
05-04-2013, 10:51
aynen. titreye titreye olmaz o iş :D
Hahhahaha:D
percussionali
05-04-2013, 10:59
vuuvv titredim :D
Yılın En Komik Videosu - Titreyen Adam - Pşikolocik Uçuş - Çok Komik Video Klip - Dailymotion video (http://touch.dailymotion.com/video/xnsv1k_yylyn-en-komik-videosu-titreyen-adam-pyikolocik-ucuy-cok-komik-video-klip_fun) :D:D
herkes GERİ VİTES yapar benim bildiğim STP geri vites yapmaz :)
Lpg cimin sen haci
Murat o olayda benim kontrolum disinda gelisti olay suayb bahsetmis olmasi lazim , ama cok guzel moral bozarim suphen olmasin . Hic bi denememe gecilmeye gelmedigimi bilmemene sasirdim :) camiaya uzaksin sanirim :)
206 nizi skn typer ile denedinizmi ? 2 lt sinifinda guzel bi deneme olur.
devolation
05-04-2013, 11:33
ooo senlik baslasin bende gelimmii :)
Lpg cimin sen haci
ender lpg ci benim uzunlar lpg gebze atiker romano kme lovato yetkili bayii :)
hatta buaksamda guzel olur aslinda ben musaitim red,bur,skn de olursa cok zekli bi gece olur bide baska atarli ep3 ler varsa ertesi gun muabbeti guzel oluyo :))
Yarin aksam benim eski STP ayari bitmis sekilde hazir olucak Allah kismet ederse, suan savas motorpsorts ta hazirlaniyo.roll spec hale sokup denemeye geliriz mertcanla. İki trafinda istedigi yerde basariz...
devolation
05-04-2013, 11:44
herzmaanki yer guzel oluyo banada uzak ama muabbet ve otoban yakin ve keyifli spec nedir onuda bilmek hakkimiz diye dusunuyorum
herzmaanki yer guzel oluyo banada uzak ama muabbet ve otoban yakin ve keyifli spec nedir onuda bilmek hakkimiz diye dusunuyorum
Bizim araci soruyosan kanka
12cr+ , dg 2.2 egzantrik, RRC emme,Portpolish, kelebek, kidd hdrs, 76 boru ve son
percussionali
05-04-2013, 11:52
ooo senlik baslasin bende gelimmii :)
bekleriz...:icon_tup:
Murat o olayda benim kontrolum disinda gelisti olay suayb bahsetmis olmasi lazim , ama cok guzel moral bozarim suphen olmasin . Hic bi denememe gecilmeye gelmedigimi bilmemene sasirdim :) camiaya uzaksin sanirim :)
bende sana sen gelmedin demedim. belkide sandığın kadar ses getirememişsindir. öyle olsa duyardım. kulaklarım keskindir. :)
bu seferki de kendi aracın değil sanırım? sonra arada kalıyorsun moralin bozuluyor...
UmutRıza
05-04-2013, 14:37
maaşallah sayfa atar gider sayfası olmuş bu cumartesi mesele karakolda bitmesin sonra :)
akşam deneme varmı yokmu şimdi ona göre ayarlama yapalım
bende sana sen gelmedin demedim. belkide sandığın kadar ses getirememişsindir. öyle olsa duyardım. kulaklarım keskindir. :)
bu seferki de kendi aracın değil sanırım? sonra arada kalıyorsun moralin bozuluyor...
Bende ses getiremediysem :) kendi aracim varken sen yoktun ortada :) yarin suaybi ararim deneme icin merak etme ... Gs icinde birak umut konussun diycem olmiycak :)
Stp kankam yazmis sanirim yarin kismetse cikicaz araç selcugun kendi araci biz denemek isteyenle deneriz;)
Selcuk_RoL
05-04-2013, 16:32
Herhalde muvzular ctesi bu gece eksin yok? Bsy yapicagimizdan degilde izlemeye geliriz:)
Herhalde muvzular ctesi bu gece eksin yok? Bsy yapicagimizdan degilde izlemeye geliriz:)
Biz bu gece ufak bi deneme yapicaz yawru kendi aramizda
Bende ses getiremediysem :) kendi aracim varken sen yoktun ortada :) yarin suaybi ararim deneme icin merak etme ... Gs icinde birak umut konussun diycem olmiycak :)
gs benim arabam. o konuda sıkıntın olmasın. senin gibi başkasının düdüğünü öttürmek benim adabım değildir.
gs benim arabam. o konuda sıkıntın olmasın. senin gibi başkasının düdüğünü öttürmek benim adabım değildir.
Ahahahha ben baskasinin dudugunu otturuyorum aynen :) naparsin paramiz pulumuz bilgimiz bi haltimiz yok senin gibi :) hic arabada yapamadim yurutemedim :) el verirsen bana makbule gecer ;) en yakin surede 3 korna yapariz senin ve benim istedigim devirde km de :)
devolation
05-04-2013, 17:52
Biz bu gece ufak bi deneme yapicaz yawru kendi aramizda
kendi aramizda baskalariyla yabancilarla diye biseymi var alicim biz hepberaber degilmiyiz savasmi var kavgami..? tatli bi rekabet var o ayri ama en onemlisi hepimiz dostuz bence ayri gayri yok mekanik yarisir dostluk kazanir
Ahahahha ben baskasinin dudugunu otturuyorum aynen :) naparsin paramiz pulumuz bilgimiz bi haltimiz yok senin gibi :) hic arabada yapamadim yurutemedim :) el verirsen bana makbule gecer ;) en yakin surede 3 korna yapariz senin ve benim istedigim devirde km de :)
bir zamanlar yapmıştım etmiştim ile olmuyor. varsa kendi araban getir yoksa uzatmaya gerek yok.
kendi aramizda baskalariyla yabancilarla diye biseymi var alicim biz hepberaber degilmiyiz savasmi var kavgami..? tatli bi rekabet var o ayri ama en onemlisi hepimiz dostuz bence ayri gayri yok mekanik yarisir dostluk kazanir
yok devo yok. öyle bir şey yok. milleti bi hırs sarmış gidiyor...
Hayir kendi dukkanimiz icindeki iki arabayi deniycez, kprosuz denedik simdi kprolu deniycez JM ile, devranim sikinti yok :)
bir zamanlar yapmıştım etmiştim ile olmuyor. varsa kendi araban getir yoksa uzatmaya gerek yok.
Murat haddini asma! Tepemide attirma! Gs nin ruhsatinda murat yaziyosa getircegim typerinkindede selcuk yazmasi 80 liraya mal olur rahat ol sen... Sen baskasinin arabasiyla konusma bana diycegine... He atarin cok bu ara arabaniz yuruyoya gorusuruz bi iki gune hic dert etme sen
Stp kankam yazmis sanirim yarin kismetse cikicaz araç selcugun kendi araci biz denemek isteyenle deneriz;)
Adam yazmis ama anlayana :)
tepeni attırsam ne olacak? kendi kendini kurup bana şekil yapma!!
ben kimseye atar gider yapmadım. kendi kendine konuya dahil olup atar gider yapan sensin. olmamış birşeyden bahsetmiyorum. olanı yazdım. kendine gel!
Bundan sonra ruhsat kontrolü de mi yapicaz rolling başinda :D Peki ya ruhsat benim ustumeyse ama kredili alinmis olup uzerinde satilamaz şerhi varsa :D
Nerde bu forumun ateistleri?
Bundan sonra ruhsat kontrolü de mi yapicaz rolling başinda :D Peki ya ruhsat benim ustumeyse ama kredili alinmis olup uzerinde satilamaz şerhi varsa :D
Hacizlidir :)
Bora abi bu geceye sende dahil olucakmısın ?
Dahil olucam ama gonlumle :) Şu anda uçaktayim Dubai' ye uçacagim. Haftaya Cuma donucem.
meco barıngını aç metilini bas, yürümüyo mu ne araban anlamadım :D
Ben arabamı seviyorum kardeş ne basıç açarım nede map yapılmadan methenol koyarım. Benim en büyük dezavantajım ağırlık, onuda hiç kafama takmıyorum. Arabamı söküp 3 boy hızlanıp kendimi kandıracak halim yok.
abi beni yanlış anlama ama araban 2871r a göre biraz yavaş değilmi 1.4 de 320 hp falan olması lazım o arabanın bunu tartışmak için söylemiyorum ya senin araban yavaş yada 206 normal ötesi hızlı dynıya çıktınmı hiç
abi beni yanlış anlamayın aynı şey devo içinde geçerli 2871 methanol eksoz 2,0 bar basınçta 400+ hp güç verir önden çeker arabada bu güçle devoyuda 206 da delip geçmesi lazım sözüm ne devoya 206 ya nede golf e abi sadece mantıksız geldi
bu abide 1.4 basıyosa methanolu yoksa minimum 320 vermesi gerekmezmi ?
Burda çok farklı şeyler yazılıp çiziliyor ama herkez sadece gider durumlarına bakıyorlar. Ben aracımı sadece gazlamak için yapmadım. Hızlanmasını engelliyecek bir çok dezavantajlarda var, ( tesisat, 18" can vs) ama ben böyle mutluyum 3 boy yavaş gitmesi beni rahatsız etmiyor. Bazı konularda haklısın atmosferik bir 206 nın benimle 200 e kadar yan yana yürümesi bir çok kişi tarafından 206 nın çok iyi hazırlanmış bir araç, benim aracında iyi hazırlanmamış gt28 li 1.8T gösterebilir. 206 sadece ve sadece gitmesi amacı ile yapılmış bir araç. Tüm denediğim insanlara söylerim benim takıntım olmaz, tüm wag cılarda bilir kimse 3. vites 100/110 dan aşağı basmaz. Ben 2 de 70/80 le bastım çünkü takıntım yok. Zaten aynı klasman araçları olmadıklarını bu piyasada olan bir çok kişi bilir. Atara gidere gerek yok. 206 iyi hazırlanmış bir araç 3 viteste 100/110 da bana tutunması imkansız ama biz videoda 2 de 70/80 bastık +2 kişiyiz ve 2 den 3 e atarken vites kaçırdım (yanımdaki arkadaşta şahit) yinede gazlamayı bırakmadan devam ettim.
Beni tanıyan herkez bilir, öyle bi araba alıp iki senede kevgire çevirip satıp başka araba alıp motor kıran deposunu ekstra yakıt atan altından girip üstünden çıkan biri değilidir. Bu araç 5 seneyi aşkın bende ve daha uzun bir müddet daha bende olacak.
Burda sadece bir video üzerinden yorum yapmak kolay geliyor bazı arkadaşlara. (burda lafım sana değil) şartları eşitlyelip deneyelim ondan sonra yazsınlar çizsinler.
Ben arabama güveniyorum. gt28 li 1.8t daha iyi olması gerek diyen varsa, oem beyinle yürüyen gt28 li 1.8t getirsinler deneyelim. Tüm şartlar eşitleyip doğru olanı herkese gösterelim. kimseye gider yapmıyorum bu kadar yazılıp çizildikten sonra gt28li 1.8t nin yavaş olduğu kanısına varan yada benim aracın yavaş olduğunu düşüncesindeki arkadaşlara bir açıklama yapmak istedim. saygılar
ben kimseye atar gider yapmadım. kendi kendine konuya dahil olup atar gider yapan sensin. olmamış birşeyden bahsetmiyorum. olanı yazdım. kendine gel!
kardesım uzatmaya gerek yok burdan bence daha fazla aracların kimin olduğuda önemli değil selçuk gibi bi insanın boşa konuşmuyacağını sanırım forumda aşağı yukarı herkez bilir seninde kendi aracındır veya değildir önemli değil.yarın işlerimiz biterse allahın izniyle deneriz konu kapanır sizede uygunsa.diğer typerın gelmeme konusuna gelince bugün anlattı selçuk bana yüzyüze gelirsek anlatırız sizde anlayışla karşılarsınız buna eminim...
Yarin sanayideyim yuzyuze gorusuruz ;)
Gerekirse ustume alirim abi bilirsin beni, klasiktir seninmi seninse dene olayi ;)
dragon07
05-04-2013, 19:30
arabalarımı deniyceksiniz yoksa ruhsatlarımı yarıstırcaksınız?
UmutRıza
05-04-2013, 19:40
yarın gece benle bilek güreşi yapacak olan varmı :D sakin arkadaşlar germeyin ortamı adamı pişman etmeyin bi yapılmamış bişey yapalım dedik ortalık birbirine girdi
kardesım uzatmaya gerek yok burdan bence daha fazla aracların kimin olduğuda önemli değil selçuk gibi bi insanın boşa konuşmuyacağını sanırım forumda aşağı yukarı herkez bilir seninde kendi aracındır veya değildir önemli değil.yarın işlerimiz biterse allahın izniyle deneriz konu kapanır sizede uygunsa.diğer typerın gelmeme konusuna gelince bugün anlattı selçuk bana yüzyüze gelirsek anlatırız sizde anlayışla karşılarsınız buna eminim...
bende her zaman bundan bahsediyorum. uzatmaya gerek yok denenip görülür.
şu forumda hiçbir zaman deneme yaptığım inşanlar ile sıkıntı yaşamadım. hep konuya salça olan kişiler yüzünden sorun çıktı. bu s.tiim arabayla da uğraştık da. emek var bunda da. hondaya harcanan emek, japona harcanan emek de buna harcanan değilmi. savunacaz elbet. bunun adı artislik ise artislik yapıyorum o zaman daha ne diyim.
maşşallah demek bu kadar mı zor arkadaş.
o benim hakkımda "şunu bi geçinde havası sönsün" diye konuşan arkadaşlara da slmlarımı iletiyorum. 206gti ı geçmek için hırs yaptıysanız vay halinize. ortaya çıkıp ben im arabam geçilmez, varmı lan beni geçecek adam demişim gibi bir tavır içerisine girmiş millet. benimle deneme yapan arkadaşlar ne olduğumu bilir.
o gece de ne devoya nede golf e gelin deneyeli,m dedim. onlar bana gelip teklif ettiler denedik. turbo araçla denemek zaten bence yanlış. herzaman söylerim bunu. golf zaten diğer araç ile fark çok olunca deneme içerisinde yanıma gelip sordu oke dedim. arabada ne var ne yok bilmiyordum bile. gerisini hesap edin. geçme geçilme korkusu olan biri değilim yani.
deneme oldu videolar konuldu. millete ne oluyor anlamış değilim.
Yarin sanayideyim yuzyuze gorusuruz ;)
aynen bekliyorum ;)
şu forumda hiçbir zaman deneme yaptığım inşanlar ile sıkıntı yaşamadım. hep konuya salça olan kişiler yüzünden sorun çıktı. bu s.tiim arabayla da uğraştık da. emek var bunda da. hondaya harcanan emek, japona harcanan emek de buna harcanan değilmi. savunacaz elbet. bunun adı artislik ise artislik yapıyorum o zaman daha ne diyim.
o benim hakkımda "şunu bi geçinde havası sönsün" diye konuşan arkadaşlara da slmlarımı iletiyorum. 206gti ı geçmek için hırs yaptıysanız vay halinize. ortaya çıkıp ben im arabam geçilmez, varmı lan beni geçecek adam demişim gibi bir tavır içerisine girmiş millet. benimle deneme yapan arkadaşlar ne olduğumu bilir.
o gece de ne devoya nede golf e gelin deneyeli,m dedim. onlar bana gelip teklif ettiler denedik. turbo araçla denemek zaten bence yanlış. herzaman söylerim bunu. golf zaten diğer araç ile fark çok olunca deneme içerisinde yanıma gelip sordu oke dedim. arabada ne var ne yok bilmiyordum bile. gerisini hesap edin. geçme geçilme korkusu olan biri değilim yani.
aynen bekliyorum ;)
sende eminim sıkılmışsındır forumdaki fuzuli muhabbetten eğer yarın ikimiz içinde uyarsa deneriz benim içinde geçme geçilme mevzusu önemli değil önemli olan muhabbet ve zevk almak tadımız kaçtıktan sonra kıymeti yok zaten;)selçuklada eminim yüzyüze bu mevzuların ve tadsızlıkların hiçbirini yaşamazsınız bunada eminim.
sende eminim sıkılmışsındır forumdaki fuzuli muhabbetten eğer yarın ikimiz içinde uyarsa deneriz benim içinde geçme geçilme mevzusu önemli değil önemli olan muhabbet ve zevk almak tadımız kaçtıktan sonra kıymeti yok zaten;)selçuklada eminim yüzyüze bu mevzuların ve tadsızlıkların hiçbirini yaşamazsınız bunada eminim.
bu tarz yaklaşan adama her zaman kapımız açık. atar gider karalama olmasın yeter ki. bu iş zevk işi. :icon_tup:
Murat senin konuna salca olmadim plakamizi verdin gerek yoktu dedim sen bulandirdin, isi baska yone kaydirdin.. O arabaniz icin yakit bile aradim buldum ben sen ne konusuyosun ? Benim kim oldugumu suaybla yakinligimi bilmiyip gereksiz gereksiz konusyosun.... Neyse rollde hesaplasicaz...
en sonunda doğru yolu buldunuz bencede rollde hesaplaşın zaten burdaki amaç o bunlar tatlı hırslar gerisi boş allah herkezin emeğini sonuna kadar görmeyi nasip etsin aksilik olmazsa murat ve selçuk kardeşim rollde görüşürüz;)
mami_makinen
05-04-2013, 20:15
Bende rol yaparak hesaplaşmak istiyorum ama kredi kartı geçiyormu bi sorayım dedim :)
Laa siz manyakmısınız konuyu yeni gördüm ayıp be yaşını almış evli insanlarsınız hiç yakışmamız harbi daha da uzatmayın bence
Murat senin konuna salca olmadim plakamizi verdin gerek yoktu dedim sen bulandirdin, isi baska yone kaydirdin.. O arabaniz icin yakit bile aradim buldum ben sen ne konusuyosun ? Benim kim oldugumu suaybla yakinligimi bilmiyip gereksiz gereksiz konusyosun.... Neyse rollde hesaplasicaz...
offf be kardeş be. hey allahm biz ne diyoruz adam yine neden bahsediyor.
face de plakan verilirken nerelerdeydin?
ben sana sadece geçen seferki gibi r olmasın dedim. buna senin cevabın, "geçilmek için gelmem, moral bozarım, sen yenisin galiba" şeklinde oldu. ve konuyu bulandıran ben oldum :) haklısın kardeş ama haklı sebeplerimiz vardı şeklinde yaklaşsaydın ya madem senlik bi durum yok.
sen yakıt buldun. ne kadar zor bir iş :) ben neredeyse 2 hafta 4-5 kere plan program iptal ettim. arabasının civatasına değişmeyeceğim insanlara verdiğim sözleri yuttum. en son bildiğin buluşma yerine giderken yoldan döndüm.
brak da birdaha böyle olmaz umarım diye soralım artık.
neyse hesaplasalım her yerde sorun yok. :)
offf be kardeş be. hey allahm biz ne diyoruz adam yine neden bahsediyor.
face de plakan verilirken nerelerdeydin?
ben sana sadece geçen seferki gibi r olmasın dedim. buna senin cevabın, "geçilmek için gelmem, moral bozarım, sen yenisin galiba" şeklinde oldu. ve konuyu bulandıran ben oldum :) haklısın kardeş ama haklı sebeplerimiz vardı şeklinde yaklaşsaydın ya madem senlik bi durum yok.
sen yakıt buldun. ne kadar zor bir iş :) ben neredeyse 2 hafta 4-5 kere plan program iptal ettim. arabasının civatasına değişmeyeceğim insanlara verdiğim sözleri yuttum. en son bildiğin buluşma yerine giderken yoldan döndüm.
brak da birdaha böyle olmaz umarım diye soralım artık.
neyse hesaplasalım her yerde sorun yok. :)
Hesaplasiriz seve seve, azcik tanisaydin beni bu camiadan roll konularinda en ufak R m olmadigini gorurdun :) neyse temde hersey belli olur :)
Bende rol yaparak hesaplaşmak istiyorum ama kredi kartı geçiyormu bi sorayım dedim :)
Laa siz manyakmısınız konuyu yeni gördüm ayıp be yaşını almış evli insanlarsınız hiç yakışmamız harbi daha da uzatmayın bence
Sanada gider :D
aynen bekliyorum ;)
Murat bu konuda haklı denemelerde hiç bir zaman hırs olmadı, o gece normalde ben eve doğru yöneldim yolda emniyet şeridinde devran, kadir, tayfun ve daha tanışmadığım murat ı gördüm, sonuçta aynı camiadayız çektim sağa sordum bişeymi oldu varmı yardıma ihtiyacınız diye, sorun varmış hallolmuş, sonrasında 206 ile gsı lar arasında bir kaç deneme yaptılar, devran ve tayfun bana abi sen dene istersen dedi, hatta tayfun a ayıp olmasın böyle yol üstü gel deneyelim demek diye sordum problem olmaz dedi ve hareket halinde hemen organize olup gazladık. Gazlama sonrası Murat la tanıştım ve araçlarımızda neler olduğunu konuştuk, ne ben onun aracında neler olduğunu biliyordum nede o benim aracımda ne olduğunu biliyordu.
Murat bu konuda haklı denemelerde hiç bir zaman hırs olmadı, o gece normalde ben eve doğru yöneldim yolda emniyet şeridinde devran, kadir, tayfun ve daha tanışmadığım murat ı gördüm, sonuçta aynı camiadayız çektim sağa sordum bişeymi oldu varmı yardıma ihtiyacınız diye, sorun varmış hallolmuş, sonrasında 206 ile gsı lar arasında bir kaç deneme yaptılar, devran ve tayfun bana abi sen dene istersen dedi, hatta tayfun a ayıp olmasın böyle yol üstü gel deneyelim demek diye sordum problem olmaz dedi ve hareket halinde hemen organize olup gazladık. Gazlama sonrası Murat la tanıştım ve araçlarımızda neler olduğunu konuştuk, ne ben onun aracında neler olduğunu biliyordum nede o benim aracımda ne olduğunu biliyordu.
:icon_tup:
Ben açık açık yazıyorum buradan. Birisinden yamuk yer o kişi yüzünden başkasına mahçup olunursa yamuk yapanı hala savunmak yanlış. Selçuk sana orada da dedim. Mevzu senin plaka yazmaya takılmandan çıkmış. Ben seni senelerdir tanırım severim. Ben şimdi burada plaka değil isimde yazıyorum ahada hodri meyden. Şahin yüzünden bize mahçup düştün ki ben sana mahçup olma yok öyle birşey dedim. Ama şimdi gelip onu veya bizim garajın arabası diye plakasını yazma yazarsan olmaz. Murat benim kankam değil öz kardeşimdir. Benzer durumda beni *** gibi bıraksa hala kardeşim olur ama gidipte haksız olmasına rağmen bahsi olan konuda onu korumam. Sende bu kadar olay üstüne gelip Şahin'i yada plakasını felan koruma. Yazıktır. Konuşmaları sen duydun daha ne yorum yapayım.
sinansimbil
05-04-2013, 21:28
Ben açık açık yazıyorum buradan. Birisinden yamuk yer o kişi yüzünden başkasına mahçup olunursa yamuk yapanı hala savunmak yanlış. Selçuk sana orada da dedim. Mevzu senin plaka yazmaya takılmandan çıkmış. Ben seni senelerdir tanırım severim. Ben şimdi burada plaka değil isimde yazıyorum ahada hodri meyden. Şahin yüzünden bize mahçup düştün ki ben sana mahçup olma yok öyle birşey dedim. Ama şimdi gelip onu veya bizim garajın arabası diye plakasını yazma yazarsan olmaz. Murat benim kankam değil öz kardeşimdir. Benzer durumda beni *** gibi bıraksa hala kardeşim olur ama gidipte haksız olmasına rağmen bahsi olan konuda onu korumam. Sende bu kadar olay üstüne gelip Şahin'i yada plakasını felan koruma. Yazıktır. Konuşmaları sen duydun daha ne yorum yapayım.
şimdi gelelim asıl konuya yarın deneme varmı yokmu :)
yeter artık gerilmeyin
Ben yazman gereksiz olmus dedim nerelere geldi konu, yani o 206 icin senle neler konustuk simdiki modele bak. O konu kapanmisti facede yapacagini yapmistin sen, baskasina yorum dusmez... Kapanan konuyu acti sagolsun. Hatasini anladi benden ozur diledi sonucta sanada soyledim dimi kanka? Zaten ne amacla deneyecegimiz belliydi simdi farkli yone geldi. Gecmek gecilmek degildi, BK nin gideri belli diye emsal alin diye denenecekti aramizda, simdi ic gecme gecilmeye dondu. İs gecme gecilmeye gelince beni herkes biliyo. Neyse denemeler sonrasi konusuruz yine
mami_makinen
05-04-2013, 21:38
Sanada gider :D
Sökük olmayan arabaların alayına giderrrr
Sökük olmayan arabaların alayına giderrrr
Beklerim yakisikli :D
Ben yazman gereksiz olmus dedim nerelere geldi konu, yani o 206 icin senle neler konustuk simdiki modele bak. O konu kapanmisti facede yapacagini yapmistin sen, baskasina yorum dusmez... Kapanan konuyu acti sagolsun. Hatasini anladi benden ozur diledi sonucta sanada soyledim dimi kanka? Zaten ne amacla deneyecegimiz belliydi simdi farkli yone geldi. Gecmek gecilmek degildi, BK nin gideri belli diye emsal alin diye denenecekti aramizda, simdi ic gecme gecilmeye dondu. İs gecme gecilmeye gelince beni herkes biliyo. Neyse denemeler sonrasi konusuruz yine
Moruk o konu kapandı diyorsunda sana bana olay kolay biz bilgisayar başında telefonda felandık Murat eşini kayınpederine bıraktı kalktı yoldan geri döndü. Murat için olayın şıp diye kapanmasını beklemek komik olur.
He bak güzel diyorsun. O erdeme sahipmiş en azından senden özür dilemiş. Benden özür dilemesine gerek yok Murat'a var aslında ama onuda siktır et biraz dürüst olsaydı.
Yüzün burada ben sana hiç gider yaptım mı? Geçersiniz bence ama sen yabancı değilsin gel sen geç demedim mi ? Şimdi olayların geldiği noktaya bak.
mami_makinen
05-04-2013, 21:52
Beklerim yakisikli :D
Hemen gel maslak yapalım bekliyorum
mami_makinen
05-04-2013, 21:56
Evet Selçuk haber bekliyorum
Evet Selçuk haber bekliyorum
Ahahaha abi seviyorum tarzini :D bi aksam sozleselim ki"NG" le deneyelim :)
mami_makinen
05-04-2013, 22:42
Ahahaha abi seviyorum tarzini :D bi aksam sozleselim ki"NG" le deneyelim :)
Eyvallah Selçuk ne zaman istersen araba garajda çıkartır deneriz ( ki'NG ) ile :)
Ki,NG 106 bu iyi olmuş eline sağlık hayatta aklıma gelmezdi
Eyvallah Selçuk ne zaman istersen araba garajda çıkartır deneriz ( ki'NG ) ile :)
Ki,NG 106 bu iyi olmuş eline sağlık hayatta aklıma gelmezdi
ayıp ettın ;) ki"NG"
İBRAHİM_MEY_GTİ
06-04-2013, 08:37
maşallah araçlara bu GS 206 neler yapıyo böle bu arac tehlike içerir gibi duruyo +18 :):)
Way anasini be 206yi vti in rakibi goruyolardi birak vti i typer lar kaldiriyo hemde 206gti ile hemen hemen ayni speclerle:)
UmutRıza
06-04-2013, 09:31
Way anasini be 206yi vti in rakibi goruyolardi birak vti i typer lar kaldiriyo hemde 206gti ile hemen hemen ayni speclerle:)
aynı spec olamaz onda magic murat spec var :)
Şuan hazırda typer yok. Çoğu araç yapılıyor.
1 tane araç var hazırda denendimi diye sorduk tenezzül edilip cevap verilmedi. Bir kaç hafta sabredilirse stage 2-3-4 nasıl istiyorsanız typer getiririz görürüz hep birlikte gti typer denemelerini ...
Şuan hazırda typer yok. Çoğu araç yapılıyor.
1 tane araç var hazırda denendimi diye sorduk tenezzül edilip cevap verilmedi. Bir kaç hafta sabredilirse stage 2-3-4 nasıl istiyorsanız typer getiririz görürüz hep birlikte gti typer denemelerini ...
Utanmicanizmi stage bilmemkac full cakili typerla 206 ile denemeye:) hani vti i bile gecemezdi ya ondan diyorm :D
bi tane var dedigin yukarda bahsedilen ise solenmis denememekden vazgecilmis bence iyi de yapms o gucle zaten bu 206 yi gecemezdi bence.. :)
Farkli bi typer gelir gecer belki ona sozum yok solemek istedgm dolu bi 206nin stock typer gecmesine bile cogu kimse inanmicakken dolulariyla kiyaslanmasi peugeot ve bu araci bu sekle getirenler icin buyuk basari.
Utanmicanizmi stage bilmemkac full cakili typerla 206 ile denemeye:) hani vti i bile gecemezdi ya ondan diyorm :D
bi tane var dedigin yukarda bahsedilen ise solenmis denememekden vazgecilmis bence iyi de yapms o gucle zaten bu 206 yi gecemezdi bence.. :)
Farkli bi typer gelir gecer belki ona sozum yok solemek istedgm dolu bi 206nin stock typer gecmesine bile cogu kimse inanmicakken dolulariyla kiyaslanmasi peugeot ve bu araci bu sekle getirenler icin buyuk basari.
yoo niye utanalım. Utanılacak değil övünülecek iş yapıyoruz :) konudaki gti 2 lt değilmi ? egzantiriği, hafifletmesi vs ile stage 3 typer klasmanı olmuyormu ? Bence oluyor.
Benim bahsettiğim typer selçuk ile ilgili typer degildi.
Masallah araclara 206 baska gidiyor :)
yoo niye utanalım. Utanılacak değil övünülecek iş yapıyoruz :) konudaki gti 2 lt değilmi ? egzantiriği, hafifletmesi vs ile stage 3 typer klasmanı olmuyormu ? Bence oluyor.
Heh tmm iste bende bunu diyorum 206gti demekki bayaga ilerlemis vti i atlayip typer klasmaninda olmus baska soze gerek yok saygilar:)
Dip not belirtmek isterimki hacime gore kiyaslasaydik typer gecen 106 lar gormememiz gerekiyordu:)
Tolga utanman lazim. Utanmiyosan bi sorun vardir.
Stp Ben, Sarjim bitti mertcandan yaziyorum,
Cruel cok uyaniksin masallah yok utanmiomusunuz vs ? 206 da itb dahil olabilecek hersey var dimi? Iki litre dimi? 900 kilo dimi? Arabayi kucuk gorme pasa dynoda 267 cikmis bugun basit araba dimi?
Ben suan STP typerlayim atasehirde bekliyorum ... Atari olan buyursun... Gecersek tebrik isterim geceni tebrik ederim ....
Stp Ben, Sarjim bitti mertcandan yaziyorum,
Cruel cok uyaniksin masallah yok utanmiomusunuz vs ? 206 da itb dahil olabilecek hersey var dimi? Iki litre dimi? 900 kilo dimi? Arabayi kucuk gorme pasa dynoda 267 cikmis bugun basit araba dimi?
Ben suan STP typerlayim atasehirde bekliyorum ... Atari olan buyursun... Gecersek tebrik isterim geceni tebrik ederim ....
Haha cok uyanigimdir peuegeot turkiye sahibiyim satis yelpazemi genisletiyorum:D
ya abicim bak bence çok haksızlık yapıyorsun bu şekilde söyleyerek :soru:
206 gti dedigin arac 206 xs 1.6 4 kapı ile aynı giden bi araç fabrikasyon olarak
ve adam ciddi bi emek harcamış ve ciddi bi araç yapmış
düne kadar vteclere aemv2 takınca emek oluyordu peki bu ne emegın kralı adam olmamışı yapmış ve size tebrik etmek düşer
sunu belirtiyim gs 206 gti hiç bir typer 220 lere kadar arkasına alamaz
benıde yanlış anlama aracın sahıbı eşim dostum degil sadace selamız var oda ataşehirde araçla deneme fırsatı bulduktan sonra oldu ...
206 gti dedigin arac 206 xs 1.6 4 kapı ile aynı giden bi araç fabrikasyon olarak
düne kadar vteclere aemv2 takınca emek oluyordu peki bu ne emegın kralı adam olmamışı yapmış ve size tebrik etmek düşer
benıde yanlış anlama aracın sahıbı eşim dostum degil sadace selamız var oda ataşehirde araçla deneme fırsatı bulduktan sonra oldu ...
Honda yapmayan munafıktır
Sen neyin pesindesin senin mustangida N/A k20 ile gecerim:D
alperkirman
07-04-2013, 11:29
Honda yapmayan munafıktır
Sen neyin pesindesin senin mustangida N/A k20 ile gecerim:D
teşekkürler butonu koyulsun heryere arkadaş :)
honda yapmayan munafıktır
sen neyin pesindesin senin mustangida n/a k20 ile gecerim:d
dogrudur abi geçersin valla hondacılar ınanmış insanlar
düne kadar vti modası vardı ucanı kaçanı geçiyorlardı şimdi alayı onları geçiyor typerlar çok hızlıydı onlarında n/a sı artık kesmıyor başka araclarda düzgün parçalar kullanırsa typerı geçtigi görülmeye başladı
ender abi bu arada tolga abi 10 num insandır onun demek istedigi
2.0 lt ciddi malzeme var ne den yüremesin diyo ama 206 dan bahsediyoruz
k20 karşı 10-0 dan başlıyor :d
adam kafa yormuss para harcamıs emekk harcamıss vıdeo koyup kanıtlamısss bırakında o kadar atar yapsınnn masallah 206'yaa kazasızz belasızzz arkadsmm....
dogrudur abi geçersin valla hondacılar ınanmış insanlar
düne kadar vti modası vardı ucanı kaçanı geçiyorlardı şimdi alayı onları geçiyor typerlar çok hızlıydı onlarında n/a sı artık kesmıyor başka araclarda düzgün parçalar kullanırsa typerı geçtigi görülmeye başladı
ender abi bu arada tolga abi 10 num insandır onun demek istedigi
2.0 lt ciddi malzeme var ne den yüremesin diyo ama 206 dan bahsediyoruz
k20 karşı 10-0 dan başlıyor :d
Ben baskasina hitaben yazmadim genel.fanatiklige isaret ettim fenerliler gibi.hondalilarda hahha
Insallah fenerli degilsindir:D
Aractaki gucu nerden nereye cikarmis asil emek olan odur, hizli araci daha hizli yapmak degil. yada bilinen parcalar takip gelmek degil..
Ben baskasina hitaben yazmadim genel.fanatiklige isaret ettim fenerliler gibi.hondalilarda hahha
Insallah fenerli degilsindir:D
yok fenerli degilim ve hiç bir marka fanatikligim de yoktur
olmaz gitmez diyip zoru başaranların yanındayım
kendımde dahil :D
WarmongeR
07-04-2013, 15:17
206 gti maşallah güzel güç çıkarmış, eğer yürüyen bir type-r la kıstas alınmak isteniyorsa ve 206 nın sahibide isterse skn her zaman denemeye hazır.
206 kac verdi simdi dynoda ?
Serhat Y.
07-04-2013, 15:32
ortalama 230 uzman bence. araç sahibinin yorumuda önemli tabi.
Tebrikler icin tesekkurler. Emege deger veren insanlar da varmis ya arkadas.:D
206 kac verdi simdi dynoda ?
Şimdi ortalık bulanmasın Cem sen yabancı değilsin biz konuşuruz aramızda. Eğriyi bile gösteririz sana sıkıntı yok. Hatta Maslak'a geçince uğra Murat'a göstersin kağıtları.
Şimdi ortalık bulanmasın Cem sen yabancı değilsin biz konuşuruz aramızda. Eğriyi bile gösteririz sana sıkıntı yok. Hatta Maslak'a geçince uğra Murat'a göstersin kağıtları.
hacı anlamadım muabbetide napım yaw eğriyi ben ölesine muabbeti geçmiş die sordum :)
hacı anlamadım muabbetide napım yaw eğriyi ben ölesine muabbeti geçmiş die sordum :)
Moruk bir kaç kişi ısrar ile eğriyi sordu da bizim güç nerede geliyor nerede gidiyor diye biz kimseye söylemedik bu güne kadar. Sen yabancı değilsin diyorum eskiden sende vardı merak ediyorsan bakarsın dedik. Olay bu yani. :)
Moruk bir kaç kişi ısrar ile eğriyi sordu da bizim güç nerede geliyor nerede gidiyor diye biz kimseye söylemedik bu güne kadar. Sen yabancı değilsin diyorum eskiden sende vardı merak ediyorsan bakarsın dedik. Olay bu yani. :)
anladım olur sanayide gece rollerde öle şeyler hayırlısı olsun :) pm at madem hp yi önemli değil eğri ben görmesemde olur :)
Aractaki gucu nerden nereye cikarmis asil emek olan odur, hizli araci daha hizli yapmak degil. yada bilinen parcalar takip gelmek degil..
emege saygi + rep:D
bu ayrıntıları yakalayanlara özellikle teşekkür ederim :)
Sariyerde bazen goruyorum ama hep orta yasli hafif kir sacli karizmatik bir amca kullaniyordu o arac mi bu gs206 :) masAllah cok guzel guc cikmis emege her zaman saygi gostermek lazim gecmek gecilmek onemli degil bence hirsa gerek yok.bide konuda gecen hzk hzk nerden taniyorum diyorum rc jantli 206 o da piyasa caddesinde park halinde dururdu hakkaten ne oldu o arac da cok guzel gozukuyordu
Honda degil hic bir otomobil firmasinin fanatigi degilim bunu bastan bekirteyim
206 RC nin fabrikadan cikan halinin 1.6 4 kapi gitmesi sence bir kistas mi??
Bence degil bu kimseyi baglamaz 206 rc ye masallah ama araba hafifletilmis itb konulmus olucak hersey var
Bu durumda esit sartta bir type R gelmesi lazim karsisina
Eger simdi bu adalet mi olurmu dersen olur olmaz dersen zaten siz sartlamissiniz demektir o type R gecilecek arkadas diye :D
Emege bence kimsenin bise dedigi yok emeklerine saglik ama ayni setup da hazirlanan type R da emek yok mu para dgil pul mu harciyolar ??
Honda degil hic bir otomobil firmasinin fanatigi degilim bunu bastan bekirteyim
206 RC nin fabrikadan cikan halinin 1.6 4 kapi gitmesi sence bir kistas mi??
Bence degil bu kimseyi baglamaz 206 rc ye masallah ama araba hafifletilmis itb konulmus olucak hersey var
Bu durumda esit sartta bir type R gelmesi lazim karsisina
Eger simdi bu adalet mi olurmu dersen olur olmaz dersen zaten siz sartlamissiniz demektir o type R gecilecek arkadas diye :D
Emege bence kimsenin bise dedigi yok emeklerine saglik ama ayni setup da hazirlanan type R da emek yok mu para dgil pul mu harciyolar ??
Konuda bahsi geçen ITB'li hafifletilmiş araç 206 RC değil. Bildiğimiz 138 hp motorlu 206 GTI temeli üzerine geliştirdik bu aracı biz. Adalet anlayışınız hacim usülüne göre işliyor sanırım. B segmenti aracı 206 ile C segmenti Civic diye yorumlayanlarda çıkar kesin aramızdan.
Her halukarda olayda adalet aranıyor olsa C20LET makinalı Astra GSI ve 1.8T motorlu Golf GTI ile deneme yapılmazdı. Eğer bahsettiğiniz gibi ITB'li ve hafifletilmiş bir EP3 gelip bize deneme teklif edipde biz adaletli değil diye geri çevirseydik haklı olurdunuz. Ayrıca şuan halihazırda yürümekte olan EP3'lerin %99'u bolt on uygulamalar yapılmış. %1 içerisinde all motor makinalar mevcut.
Sariyerde bazen goruyorum ama hep orta yasli hafif kir sacli karizmatik bir amca kullaniyordu o arac mi bu gs206 :) masAllah cok guzel guc cikmis emege her zaman saygi gostermek lazim gecmek gecilmek onemli degil bence hirsa gerek yok.bide konuda gecen hzk hzk nerden taniyorum diyorum rc jantli 206 o da piyasa caddesinde park halinde dururdu hakkaten ne oldu o arac da cok guzel gozukuyordu
karizmatik amca diyince bizim peder mi diyorum, oda karizmatik dir de gs yi hiç kullanmadı :D
hzk hala duruyor. benim kendi aracım. övgüler için teşekkür ederim. tekne, gezi işlerini bıraktığım için artık piyasa caddesinde pek bulunmuyorum :) ondan görünmüyor ortalık da...
karizmatik amca diyince bizim peder mi diyorum, oda karizmatik dir de gs yi hiç kullanmadı :D
hzk hala duruyor. benim kendi aracım. övgüler için teşekkür ederim. tekne, gezi işlerini bıraktığım için artık piyasa caddesinde pek bulunmuyorum :) ondan görünmüyor ortalık da...
O dur bence benimki gibi arabayi kacirmistir haberiniz yoktur sayemde ogrendiniz :) baska gs 206 gti tertemiz gri renk denk gelmez ki Sariyer de.neyse konuyu cip etmeden saka bir yana gs gti i yakindan gormek isterim en yakin zamanda tecrubeler paylastikca guzeldir ;) pm bekliyorum sizin icin de bir mahsuru yoksa.
Konuda bahsi geçen ITB'li hafifletilmiş araç 206 RC değil. Bildiğimiz 138 hp motorlu 206 GTI temeli üzerine geliştirdik bu aracı biz. Adalet anlayışınız hacim usülüne göre işliyor sanırım. B segmenti aracı 206 ile C segmenti Civic diye yorumlayanlarda çıkar kesin aramızdan.
Her halukarda olayda adalet aranıyor olsa C20LET makinalı Astra GSI ve 1.8T motorlu Golf GTI ile deneme yapılmazdı. Eğer bahsettiğiniz gibi ITB'li ve hafifletilmiş bir EP3 gelip bize deneme teklif edipde biz adaletli değil diye geri çevirseydik haklı olurdunuz. Ayrıca şuan halihazırda yürümekte olan EP3'lerin %99'u bolt on uygulamalar yapılmış. %1 içerisinde all motor makinalar mevcut.
Konunuzla alakalı olmayabilir ama 1.8T Golf GTI ın sahibi olarak şunu belirtmek isterim. Devran (astra nın sahibi) ile hiç bir atarmız olmadan sohbet ve muhabbet üzerine deneme yaptık. Yani araçlarımızın durumunu biliyorduk ve (adeletli olup olmaması umurumuzda değildi) tamamen zevk için çıktık.
206 ya maşallah ama
şimdi 2871 var
Garrett 743347 2 GT2871R Turbo 86A R 56 Trim 475HP DBB T25 Actuator Included | eBay (http://www.ebay.com/itm/Garrett-743347-2-GT2871R-Turbo-86A-R-56-Trim-475hp-DBB-T25-Actuator-Included-/150998820662?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item23283b2736&vxp=mtr)
2871 var
GT2871 GT25 GT28 T25 T28 GT2860 Turbo turbocharger Turbolader Water Oil 64 A R | eBay (http://www.ebay.com/itm/GT2871-GT25-GT28-T25-T28-GT2860-Turbo-Turbocharger-Turbolader-Water-Oil-64-A-R-/350577136239?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item51a006926f&vxp=mtr)
ama şanzıman oranları aktarım durumuda önemli ve tabi arac map le mi yürüyor maf lamı yürüyor bu bile büyük etken
206 ya maşallah ama
şimdi 2871 var
Garrett 743347 2 GT2871R Turbo 86A R 56 Trim 475HP DBB T25 Actuator Included | eBay (http://www.ebay.com/itm/Garrett-743347-2-GT2871R-Turbo-86A-R-56-Trim-475hp-DBB-T25-Actuator-Included-/150998820662?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item23283b2736&vxp=mtr)
2871 var
GT2871 GT25 GT28 T25 T28 GT2860 Turbo turbocharger Turbolader Water Oil 64 A R | eBay (http://www.ebay.com/itm/GT2871-GT25-GT28-T25-T28-GT2860-Turbo-Turbocharger-Turbolader-Water-Oil-64-A-R-/350577136239?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item51a006926f&vxp=mtr)
ama şanzıman oranları aktarım durumuda önemli ve tabi arac map le mi yürüyor maf lamı yürüyor bu bile büyük etken
orjinal t25 li garret 2871R var araçta, oem beyinle ve maf sensörü ile yürüyor + 2 vites sarmaktan yok 3. vites 100/110 (4000 devir) civarı bastığımda ancak tutunabiliyor.
Arasts61
23-04-2013, 15:21
orjinal t25 li garret 2871R var araçta, oem beyinle ve maf sensörü ile yürüyor + 2 vites sarmaktan yok 3. vites 100/110 (4000 devir) civarı bastığımda ancak tutunabiliyor.
vites kaçırınca basarsan dostum,
gt 28 li araçla 2 de 60 da sara sara basarsan dostum,
dibine kadar sökük araca karşı aracında müzik sistemi beslersen dostum,
bi de en önemlisi 210 a kadar basarsan dostum sana boyle çok turbo linki atarlar.
bence konuyu fazla uzatmadan bi dbn koy veya ne bilim cupralarla vs bi denemeni koy da insanlar kendine gelsin..
vites kaçırınca basarsan dostum,
gt 28 li araçla 2 de 60 da sara sara basarsan dostum,
dibine kadar sökük araca karşı aracında müzik sistemi beslersen dostum,
bi de en önemlisi 210 a kadar basarsan dostum sana boyle çok turbo linki atarlar.
bence konuyu fazla uzatmadan bi dbn koy veya ne bilim cupralarla vs bi denemeni koy da insanlar kendine gelsin..
Öncelikle belirteyimki konuyu uzattığım yok, araçlarda ne olduğunu bilmek isteyen arkadaşlara bilgilendirme mesajı yazıyorum. Ben aracımın nasıl gittiğini çok iyi biliyorum (cupra, s3 veya golf r gibi araçlarlada denemişliğim ve videom var) ama bunu ispatlamak için videolarını buraya yükleme zorunluluğu hissetmiyorum. Haklısın dez avantajlarla iş yaparsam link atanım çok olur, tavsiyen için teşekkür ederim.
ortalama tahmini güç nedir peki
birde yazilim konusuda önemli maf 1.3 bar a kadar önerilir aracimi almadan önce wag grubunu arastirmistim aracınız agu kapak mi
alperkirman
23-04-2013, 17:37
ortalama tahmini güç nedir peki
birde yazilim konusuda önemli maf 1.3 bar a kadar önerilir aracimi almadan önce wag grubunu arastirmistim aracınız agu kapak mi
araç agu motor
Öncelikle belirteyimki konuyu uzattığım yok, araçlarda ne olduğunu bilmek isteyen arkadaşlara bilgilendirme mesajı yazıyorum. Ben aracımın nasıl gittiğini çok iyi biliyorum (cupra, s3 veya golf r gibi araçlarlada denemişliğim ve videom var) ama bunu ispatlamak için videolarını buraya yükleme zorunluluğu hissetmiyorum. Haklısın dez avantajlarla iş yaparsam link atanım çok olur, tavsiyen için teşekkür ederim.
Bosver abi :) aslinda mesele senle alakali degil. Insanlar 206 nin gidenini gormemisler o nedenle senin aracini problemli saniyorlar. Bana kalirsa da su videolari koy da insanlar "kendilerine gelsinler" ;) o zaman anlarlar neyin ne oldugunu :)
EmreArslan
24-02-2016, 09:07
Zevkle Keyifle canım sıkıldıkça 2013 den beri konuyu açıp açıp okuyorum MAŞALLAH yapılan iş harcanan emek helal olsun. :)
yunusozgul
10-03-2016, 18:42
Maşallah araçlara . 206nın sesi ayrı bi güzel geliyor. Ellerinize sağlık .