Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da araç baktırabileceğim bir yer arıyorum (Mazda)
herkese merhaba bgn bu aracı alcam yardım edecek arabayı baktırabılecegım bır yer var mı mazda 3 hakkında hıc bılgım yok.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acil-satilik...mazda-3-triptronik-fuulll-120672666/detay
CasabLanca
05-04-2013, 11:50
başkent sanayide arc otomotiv şenol usta vardır kendisi eski mazda ustasıdır yardımcı olabilir
arcın boyası çok kötü duruyor sağ çamurlukla sağ kapıda berbat boyanmış
Araç ruhsatta çift renk diye geçiyor heralde :) Sağ kapıdan sonrası farklı bir renk resmen.
valla tebrikler, galericilerin yüzlerce lira verip aldığı boya kalınlık ölçüm cihazlarının yaptığı işi klavye başından yapabiliyorsunuz. yansıma, plastik parça falan hikaye.
Burak Mehmet
05-04-2013, 12:24
valla tebrikler, galericilerin yüzlerce lira verip aldığı boya kalınlık ölçüm cihazlarının yaptığı işi klavye başından yapabiliyorsunuz. yansıma, plastik parça falan hikaye.
Biraz tecrübe kazan sende yaparsın.. Yukarıdaki yorumlar tamamen doğru aracın boyası rengarenk...
5664 den plakaya baknca muayene tarıhı felan cıkmıyor bırde sıgortacıya sordurdum arac 2011 yılından sonra plakayı gırınce opel astra dıye gorunuyor nedn olur acaba?
göz var nizam var şimdi bu arabadaki boya farkını görmek için makineye gerek yok
free-hifi
05-04-2013, 13:42
5664 den plakaya baknca muayene tarıhı felan cıkmıyor bırde sıgortacıya sordurdum arac 2011 yılından sonra plakayı gırınce opel astra dıye gorunuyor nedn olur acaba?
Şase numarasından sorgula