Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW 3.16 Hakkın BİLGİ
BosphorusBoys
05-04-2013, 11:31
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2011-firsat-araci-full-bi-xenon-deri-sunroof-vs-119397478/detay
İlandaki araçla ciddi ilgilenmekteyim.
Aracın Fiyat konusundaki düşünceleriniz çünkü hiç bir bilgim yok
internette aşşağı yukarı belli ediyor ama işin pirleri burada mevcut.
(-) yönleri
(+)yönleri nelerdir ??
Yakıt Konusunda Düşünceleriniz nelerdir? hiçbir bilgim yok ve araca gündelik bilinecek.
yakıt konusunda Söylediğine göre 90/350=257 Kuruş.
Şimdiden Tşk Ederim Cvp veren arkadaşlara.
fiyat olarak yorum yapamayacağım ama bu kasa alınacaksa son çıkan makyajlılar gerçek m paket ve ekranlı onlardan bakmanızı tavsiye ederim.
aracın yakıtı / performansı pek iç açıcı değil. Çok yakan ve gitmeyen bir araç. Bu kasaya yakışmayan bir motor var üstünde. Ama performans aranmıyorsa , sakin kullanılacaksa her türlü alınıp binilir sonuçta 3 serisi bir bmw
Araç görsel olarak şüphesiz güzel ama;
e90 lardaki 1.6 motor çok verimsizdir tüketimi yüksek performansı düşüktür yetersiz kalan performans vede ağırlıktan ötürü tüketimin artacağı *****
İlandaki aracın donanımı konusunda bişey gözüme takıldı araçta bmw professional müzik sistemi yok business var
Kendi aracımda professional var ses kalitesi ! berbata yakındır business hakkında yorum yapmaya gerek yok sanırsam :)
Not: LPG olduğunu görmemişim tüketim yorumumu pas geçin diğerleri baki.
3.20 d tavsiyemdir ;) bi onlara goz atin isterseniz
adam 316i konusu açmış 320d tavsiyemdir bi bak demenin mantığı nedir şimdi ? O bilmiyo mu 320d almayı, sanki aynı para aynı şartlarda sahip olunuyor da adam gidip ısrarla 316i bakıyor. Biraz mantık..
bence 335i bak 316i kadar yakıyor 10 katı gidiyor.
Ekransız Araç Almayı Kesınlıkle. Ama onun dısında goruntu cok ıyı .
BosphorusBoys
05-04-2013, 11:51
gereksiz vergi dilimi
maddiyat vs vs diye sıralayıp devam edebilirim.
2006-07 modellere bu paraları istiorlar ve km bilmem kaç olmuşh.
11-12 modelden aşağı olmamalı araç.
servisle orayla burayla uğraşacak zmnım yok.
BosphorusBoys
05-04-2013, 11:52
fiyat olarak yorum yapamayacağım ama bu kasa alınacaksa son çıkan makyajlılar gerçek m paket ve ekranlı onlardan bakmanızı tavsiye ederim.
aracın yakıtı / performansı pek iç açıcı değil. Çok yakan ve gitmeyen bir araç. Bu kasaya yakışmayan bir motor var üstünde. Ama performans aranmıyorsa , sakin kullanılacaksa her türlü alınıp binilir sonuçta 3 serisi bir bmw
Performans aramıyorum işin acıkcası gündelik kullanacağım ev iş iş ev misali.
performans arasam neler alırım neler ama hnm la Kavga ederiz :hahaha:
devil_berk22
05-04-2013, 13:03
bence 3.16i hiç almayın 1.6 motor o kasaya yetmıyor ve gereksiz bir yakıtı var 3.20i alsanız aynı yakar gidişi ona nazaran daha iyidir fiyatlarıda birbirine yakındır
ahmetuygur
05-04-2013, 13:12
Çok yakıyor gitmiyor hele bide otomatikse
arkadaş arabasını çok methetmiş donanım olarak da kendi arabası da abartılacak dolulukta değil :) donanımı tamsa ekranın nerde, spor koltuğun nerde diye sorarlar
güzel araba, sadece benim tavsiyem replika jantlı body kitli (hele önü düz arkası M) bir araba olmasın bu haliyle çok eksik görünüyor. 318 de bakılabilir makyajlıda varsa. muhtemelen aynı yakıp daha iyi gidecektir, parası da çok farklı değildir
Herkesin ortak görüşü yakıtı ve gitmiyor olmasıdır.
Ama siz diyorsunuz ki bana performans lazım değil bu baktığınıza ek olarak ekranlı 3,16 tavsiye ederim.
Almışken tam dolu alın :)
adam 316i konusu açmış 320d tavsiyemdir bi bak demenin mantığı nedir şimdi ? O bilmiyo mu 320d almayı, sanki aynı para aynı şartlarda sahip olunuyor da adam gidip ısrarla 316i bakıyor. Biraz mantık..
bence 335i bak 316i kadar yakıyor 10 katı gidiyor.
peki vatandaş 335i bakmayı bilmiyor mu ? :icon_wack
arkadaş arabasını çok methetmiş donanım olarak da kendi arabası da abartılacak dolulukta değil :) donanımı tamsa ekranın nerde, spor koltuğun nerde diye sorarlar
güzel araba, sadece benim tavsiyem replika jantlı body kitli (hele önü düz arkası M) bir araba olmasın bu haliyle çok eksik görünüyor. 318 de bakılabilir makyajlıda varsa. muhtemelen aynı yakıp daha iyi gidecektir, parası da çok farklı değildir
Misal (sunroof yok ) > http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-m-paket-ekranli-tv-dvd-nevigasyon-116970294/detay
Üzerine 15-18 daha ekleyip şu kasadan almak daha mantıklı olurdu.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-cikisli-bmw-3.16-i-ilk-sahibinden-2012-model-118658136/detay
Not:ilandaki araçla alakam yoktur.
devil_berk22
05-04-2013, 13:44
Üzerine 15-18 daha ekleyip şu kasadan almak daha mantıklı olurdu.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-cikisli-bmw-3.16-i-ilk-sahibinden-2012-model-118658136/detay
Not:ilandaki araçla alakam yoktur.
kumuaş koltuklu sunroofsuz bir araca 88 lira çok bence
Eski bir 3.16 kullanıcısı olarak yorum yapayım :)
Öncelikle aracın performansı cidden kötü eğer hızla işim yok araba şekil olsun derseniz görünüş bakımından sıkıntı yok. :)
Yakıt olarak şöyle söyliyim benim aracım düz vitesti ortalama 8 litre civarı yakıyordu, tabikide bu değer hic sert kullanmadan. Zaten sert kullanmak istersenizde araç hem gitmiyor hemde ortalama 16 17 litrelere fırlıyor.
LPG benim aracımda da mevcuttu lpg konusunda bir sıkıntı yaşamadım tabi marka ve montaj şekli çok önemli.
Fiyata gelecek olursak bence bu fiyat biraz gereksiz şahsi fikrim olarak bu paralara 2008 model 3.20 d alıp binilir çünkü aracın performansı sizi arabadan soğutacak emin olun.
Eğer modelli olsun gitmesin 3.16 olsun dersenizde sizin fikriniz :)
mustafa sancak
05-04-2013, 14:10
bende e46 316i kullanıcısıyım.aracında lpg yok ve şehir içi 400 450 lira yakıyor.ve performans olarakta "0" acizhane kendi düşüncem bmw'de 320 den aşşağı motorlusuna binilmemesini tavsiye ederim. saygılar...
Misal (sunroof yok ) > http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-m-paket-ekranli-tv-dvd-nevigasyon-116970294/detay
bunda görünürde M paket ve ekran opsiyonları var. zaten bmw-merc-audi tam dolu almaya kalksan bugün 3 serisi arabaya 520 parası bayılırsın, hatta her donanımı beraber tam alamıyosun da, bütün paketleri alsan atıyorum bi logic 7 ses sistemini sonradan koyuyosun vs vs. o yüzden full bmw mercedes audi zor iş
bu arada linkteki araba çok iyi, yaş kriteri olmasa bence arkadaş bu arabayı almalı :)
2011de bu arabanin aynisinin sadece duz vitesini 62.000liraya almistik 0 olarak.. kampanya dahilinde.. otomatigi ise 67.000 tl idi muhtemelen buda o kampanyadan alinmistir.. fiyat bence cok.. kulluk aracta yok demis yani vitesin onundeki yerde 12v cikisi yok. arkaya m paket tampon koymus jant koymus on tampon yok.. belki onuda yaptirdi kaza yapip masraf etmemek icin soktu orj takti.. ustune para eklenip yeni kasa alinabilir en azindan yeni yendir..sizin bileceginiz is tabiki ancak galerici bu arabaya 60 liradan 1 lira fazla vermez
bunda görünürde M paket ve ekran opsiyonları var. zaten bmw-merc-audi tam dolu almaya kalksan bugün 3 serisi arabaya 520 parası bayılırsın, hatta her donanımı beraber tam alamıyosun da, bütün paketleri alsan atıyorum bi logic 7 ses sistemini sonradan koyuyosun vs vs. o yüzden full bmw mercedes audi zor iş
bu arada linkteki araba çok iyi, yaş kriteri olmasa bence arkadaş bu arabayı almalı :)
Aynen öyle. Zaten bu 3'lü almanlarda full araba almak dibi delik kuyu gibi. Sonunu bulamazsın :p
kumuaş koltuklu sunroofsuz bir araca 88 lira çok bence
Kumaş koltuk ve sunroof olarak görmemek lazım. Yeni kasa ve yeni jenerasyon olarak görmek lazım. Benim düşünceme göre araç yeni olsun donanımı normal olsun.
Satan eleman araba konusunda bilgili gibi gözüküyor ama biraz abartıyor.Professional teyp olmayan aracını öve öve bitirememiş.Lpg de ki 25 kuruş ortalamayı anca uzun yolda yakalayabilir bu araçla.Zaten şehir içinde bukadar yaksa kocaman kocaman yazar.Öyle bir tip satıcı belli.Tampon kombinasyonu ise yoruma gerek bırakmıyor..
gıtmıyo dıyen arkadaslar neye gore kıme gore gıtmedıgını soylesınlerde bızde bılelım, bızdekı bıraz gıdıyorda 116hpye gore ondan dedım,
e39 manuel 520ı kadar gıdıyor ıste..
sehır ıcı yakıtı evet az degıldır ama cokta deıldır, 9 10 arası yakar, uzun yolda 6 cıvarı yakar, top speedte en ıyı 1.6dır..
busıness ses sıstemı gercekten berbattır:D
cerkez_kral
05-04-2013, 16:49
Aracın aynısından bendede var mpaket siyah bundan dolu ilanlarımda aracım mevcut arkadaşın dedigi gibi sadece arkaya m tampon takmış başkada hiçbişey yok o paralar verildikten sonra dizel almanı öneririm
3.16i almayı düşünene F30,3.20D al demekte ayrı bir mantık :)
E90 3.16 ile şehir içi kullanımda sıkıntınız pek olmazda sollamalarda vs. boğuluyor araç..Kasayı taşıyamadığı içinde yakıtı sömürüyor diğer arkadaşların dediği gibi..
Benim tavsiyem yeni 1 serisine bakmanız..Hem o bütçelere güzel araçlar alınabilir hemde performansı yerinde görünümü güzel bir araç..HB olması sorun değilse düşünün derim..