Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sigortam net ile alisveriste bulunanlar

BaybuRtlu69
05-04-2013, 23:15
Merhaba arkadaslar

Yaza doğru bi araci devir alcam kendi uzerime gecicek ruhsati, bunun icinde trafik sigortasi yaptiracagim malumunuz

Sigortam.net te fiyat karsilastirmasi yapilip, site üzerinden police satin alinabliyormus. Daha once hic bu siteden faydalanmadim. Sigortam netten bu gibi alisverisi olupta sıkıntı yasayan oldu mu?

Ve gercekten uygun fiyat secenekleri cikartiyormu? Bu siteden faydalandiktan snra tkrar arastrmaya gerek var mi diğer acentelerin fiyatlarini vs ?

Low-Rider
05-04-2013, 23:18
Ben kullanıyorum 2 senedir sıkıntı yaşamadım yeterince ilgileniyorlar, verdikleri fiyatlar güzel..

Oradan fiyat aldıktan sonra piyasadan da araştırabilirsin

deeperblack
05-04-2013, 23:22
Yarın öğleden sonra ara beni Bayburtlu :)

CasabLanca
05-04-2013, 23:52
bugün bir araç için fiyat aldık dışarda 150 lira daha ucuzunu buldum

Low-Rider
05-04-2013, 23:54
bugün bir araç için fiyat aldık dışarda 150 lira daha ucuzunu buldum

Hacı daha ucuz fiyatı poliçeden birşeyleri eksilterek verebiliyorlar söylemeden, ona dikkat edin

CasabLanca
05-04-2013, 23:55
Hacı daha ucuz fiyatı poliçeden birşeyleri eksilterek verebiliyorlar söylemeden, ona dikkat edin

kanka zorunlu sigorta kasko değil. axadan aldığım en ucuz fiyat

Low-Rider
05-04-2013, 23:56
Haa öyle desene sigorta diye :D

BaybuRtlu69
06-04-2013, 00:02
Cumhur abi numarani ozel mesajla bkliyorum.

Sigortam neti biraz arastirinca memnun olan kitle fazla fakat sikayetvar sitesinde de yine bir cok sikayet dolu sigortam net ile ilgili. Yazin sigorta yaptircagim gun yinede ilk basvuru yapacagim yer olacak sanirim bu site. Trafik sigortasinda uygun fiyat belirleyp ve iyi bi musteri hizmeti sunarsa, kaskoyuda bakalm burdan arastircam.

Dragger
06-04-2013, 00:27
2006 yılından beri sigortam.net kullanıyorum.

Bugüne kadar kendi araçlarım, eş dost derken 10 üzerinde kasko ve trafik sigortası yaptırdım.

En ufak bir problem sorun da yaşamadım, herkese de tavsiye ederim.

Hatta Audiyi Tekirdağdan kasko yapmıştım uygun diye, sonrasında plaka değişikliği yapınca sigortam.net yine uygun çıktı ve o trafiği de kaskoyu da iptal edip onlardan yaptırdım. 700 TL kar ettim.

Çok seçenekli, çok uygun fiyatlar çıkartmasının yanısıra başınıza birşey geldiginde de inanılmaz destek oluyorlar.

Örnek vermek gerekirse kaza yaptığınızda araç servise çekildikten sonra tayin edilen exper zamanında gelmediğinde ya da exper kıl birisi çıkıp aracınızda değişmesi gereken bir parçayı vermediğinde exper değişimini direk yaptırabiliyorsunuz. Ciddi şekilde poliçe sattıkları için sigorta şirketlerinde etkileri büyük, her türlü talebi karşılatabiliyorlar.

Bunun dışında bir telefonla kasko ve trafik poliçeniz eve geliyor. Yine bir telefonla iptal edip iadeleri aynı gün içinde yaptırabiliyorsunuz yani artı yönü çok bence.

Ben 2002 senesinde normal biryerden kasko ve trafik yaptırmıştım, gerizekalı heriflerin trafik yaptığı yer (bayındır sigorta) battı ve 2002 senesinde kaza yaptıgımda 4 bin lira cebimizden ödedik. Senelerce mahkeme sürdü ve 2 bin lirasını zar zor aldık o da avukata gitti zaten...Bu süreçte o acenta hiçbir şekilde bize destek olmadı. Trafik sigortası yapılan sirket batsa da kasko (anadolu) tamamını ödeyebiliyormus onu bile söylemediler. Özetle hayatta sigortam.net dışında biryerden kasko yaptırmam.

baretta
06-04-2013, 00:43
İyidir sigortam.net , ben de iki aracımda kullanıyorum gayet memnunum , Cumhur abi yardım eder :)

SGTI
06-04-2013, 02:31
aracımıza kasko düşünüyoruz bizde.Bu sitedende bir fiyat aldım en uygun bunlar olmasına rağmen yinede kasko fiyatları cidden yüksek.Bu %2 muafiyetli seçeneğine tıklayınca 5000 liralara kadar iniyor.Muafiyet i kullanmak sıkıntı yaratırmı.Ufak bi araştırma yaptım ama kullanmak mantıklı geliyor kulağa ? Ufak tefek bilmek gereken detaylar varmı ?

EmreS13
06-04-2013, 06:02
Konuyu takipteyim bende 2 hafta içinde araç alıp yaptırcam.

TGY
06-04-2013, 06:46
bende kullaniyorum arkadasim calisiyo, hic sormuyorum bile yapicagini yapip,karttan cekiyo hicbir sikinti cikmadi senelerdir.

BthnKrkt
06-04-2013, 07:15
Ben astranın sıgorta ve kaskosu bittiğinde sigortam.net e yaptırıyım dedım fakat hem karta yaptıkları taksit-vade farkı durumu, hem telefonda konustugumuz değerlerle alakasız bir poliçe+ yanlış yazan şasi no gibi nedenlerden dolayı poliçe elime geldiği anda iptal ettirdim emre_ nin daha önce tavsiye ettirdiği ve yaptırdığım yerde yaptırdım tekrar. Babamın ve kardeşimin araçlarınıda orada yaptırıyorum.

fatihtemizer
06-04-2013, 08:01
bende devamlı kullanırım..ilgililer..memnunum tavsiye ederim.

SiMaO
06-04-2013, 09:04
Bende 2 sene önce Honda'yı alırken nette araştırırken görmüştüm teklif aldık en uygun orasıydı karttan çektiler poliçe eve geldi
Poliçe bitimine yaklaşırken arayıp ilgileniyorlar tekrar araştırma yapıp fiyat veriyorlar bu senede ordan yaptırdım bi sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar

BoraRS
06-04-2013, 09:05
Sigortam.Net' in heralde en kapsamli musterilerindenimdir :) Sen Sigortam.Net' i ara oradan Melike hanimi iste. Bora Taser Bey' in selami var de sana ozel ilgi gostersin :)

Kisacasi ben de cok memnunum. Daha yeni jipim icin teklif aldim full kasko. Fiyat acikcasi beni bile sasirtti.

aksel
06-04-2013, 09:17
Ben 3 senedir yaklaşık 12-13 tane poliçe yaptırdım hiç sıkıntı yaşamadım. Benim referansımla yapılan poliçeler sayesinde geçen sene trafik sigortası bedavaya geldi :)