Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyük Ada'da gece kalmak

furkane
06-04-2013, 22:41
Arkadaşlar bi kaçtır adalara gidiyoruz , arkadaş grupuyla bugün de ordaydık. Bi gece kalmayı planladık , kalmak istediğimiz yerde anıtsal şehitliğin az ilersindeki kayalar mükkemmel manzarası var. adada bu şekilde dışarda kalan var mı ? herhangi bir sorun ile karşılaştınız mı paylaşırsanız sevinirim ...

nitrO_Oxide
06-04-2013, 22:45
1 kere kaldım bende arkadasımla

gece eczane sıkıntısı var sadece nöbetçi dedikleri kapalıydı :)

furkane
06-04-2013, 22:50
1 kere kaldım bende arkadasımla

gece eczane sıkıntısı var sadece nöbetçi dedikleri kapalıydı :)

oda güzelmiş:) benim için daha önemlisi sonuçta dışarda kalıcaz kızlı erkek li grup olarak ada zifiri karanlık öle sıkıştıran dalaşan eden vs. olur mu ?

Aranel Ciryatan
06-04-2013, 22:50
Kalamari otel var iskelenin orada, ben arada gidiyorum tek gecelik konaklama için :D

nitrO_Oxide
06-04-2013, 22:54
oda güzelmiş:) benim için daha önemlisi sonuçta dışarda kalıcaz kızlı erkek li grup olarak ada zifiri karanlık öle sıkıştıran dalaşan eden vs. olur mu ?

bu havada macera aramayın yaf :D gidin kalın mis gibi hoteller var uygun fiyatlı

dallama adamlar pek olmaz orda olsada gece olmaz.

furkane
06-04-2013, 22:55
Kalamari otel var iskelenin orada, ben arada gidiyorum tek gecelik konaklama için :D

:DO şekilde kalmak değil amaç yoksa evde kiralanabilinir maksat manzara , zifiri karanlık maceracı ruh:)

furkane
06-04-2013, 22:56
bu havada macera aramayın yaf :D gidin kalın mis gibi hoteller var uygun fiyatlı

dallama adamlar pek olmaz orda olsada gece olmaz.

bu ay olmaz zaten cıg mı gece gece donar bi taraflar :) mayıs ortası sonu gıbı

BaybuRtlu69
06-04-2013, 23:08
Çadır kurun kalın agaclar arasinda , bunu bi ara bnde denemeyi dusunuyorum :D

furkane
06-04-2013, 23:13
Çadır kurun kalın agaclar arasinda , bunu bi ara bnde denemeyi dusunuyorum :D

Çadır kurmak kesinlikle yasak adada

BLuEBoY
07-04-2013, 22:04
biz bi kaç sene önce vapur kurbanı olarak 3 arkadaş adada mahsur kalmıştık.. gece sokakda köpeklerden yada neden o saatten dolaştıgı belli olmayan tek tük faytoncudan başka kimse yoktu.. ama karanlık korkutucu olabilir bence macera aramayın derim :D

brs852
07-04-2013, 22:48
heybeliada'da sabahlamıştık biz çok zevkli oluyor sohbet muhabbet falan ama yinede kestirmek için bişeyler bulunsun... birde oralar daha bir soğuktur ya henüz erken böyle bir etkinlik için bence

furkane
07-04-2013, 23:28
şu soğuklar bi geçsin 1- 1,5 ay içinde planı gerçekleştircez zifiri karanlık zaten efsane :)

_sinan_
07-04-2013, 23:43
Vallahi benimde aklımda hatta çadırlara bakmışım, konu iyi denk geldi.

Daha öncede çadır kurup kalan var mı? Çayır çimen istediğimiz yere kurabiliyor muyuz ve çevreden sıkıntı oluyor mu ? Ben daha çok heybeli adayı düşünmüştüm sakin olur diye.

Birde adalarda polis var mı ? :)

Ome_RS
07-04-2013, 23:49

Daha öncede çadır kurup kalan var mı? Çayır çimen istediğimiz yere kurabiliyor muyuz ve çevreden sıkıntı oluyor mu ? Ben daha çok heybeli adayı düşünmüştüm sakin olur diye.

3.post usttekı cevap

Çadır kurmak kesinlikle yasak adada

*AddO*
07-04-2013, 23:54
Ben Mimoza'da kalmıştım 1 gece, güzel pansiyondu.Tavsiye ederim orasını, sahile çok yakın zaten. Güneş batarken sahile gidip 1 şişe şarap bitirmiştik kız arkadaşımla. Hiçte sorun olmadı. Akşam 6 dan sonra falan bomboş oluyor zaten, son vapurdan sonra.

Kaldığım pansiyona yiyecek içecek sokmak bile serbestti, hatta kapısına yazmışlardı; Alışverişlerinizi xxx marketinden yaparsanız çok memnun oluruz diye :D

Oznsrl
08-04-2013, 00:05
lise dönemlerinde arkadaşlarla kalıyoduk bazen tek sıkıntı uyurken köpekler tarafından uyandırılmak onun dışında bi sorun olmuyodu :D bide acaip souk oluyor yazın bile tedbirli gitmek lazım :)

_sinan_
08-04-2013, 00:11
Çadır kısmı gözümden kaçmış, teşekkürler bilgilendirme için. Acaba yalnızca Büyük Ada'damı yasak yoksa bütün adalarda mı ?

berkay_aydin
08-04-2013, 00:18

Polis olmaz mı, ateş yakmaya kalkın hemen geliyorlar, o değil bisikletleri yavaşlatan kontrol eden trafik polisi gibi polisler var :D

FB10ur
08-04-2013, 04:56
Polis olmaz mı, ateş yakmaya kalkın hemen geliyorlar, o değil bisikletleri yavaşlatan kontrol eden trafik polisi gibi polisler var :D

Aynen öyle ben o olayla karşılastığımda çok şaşırmıştım :) yok öyle kullanmayın böyle kullanmayın vs mübarek sanki filmden ceza yazacak sanki :D

Muharrem C.80
08-04-2013, 15:03
Heybelide ve Büyükada da ciddi bir köpek problemi var anormal derecede fazla insanların kasten getirip bıraktıklarından şüpheleniyorum. Köpekten korkan birileri olursa yanınızda devamlı tetikte olmanızda fayda var.