PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiyenin en hızlı tekerlekli aracı ??? ( 0-400 m )

Sayfa : 1 [2] 3

sülüman
01-08-2008, 14:47
bugra abi özel mesaj attım bi bakıp yanıtlarsan sevinirim

ef186
01-08-2008, 16:05
sanatçı olarak ben katılcam neyim eksik canııııım... :)

50 kere dedim cıvıtma diye eray gene duramadın dimi !!!! :mad::Deli:

ef186
01-08-2008, 16:06
bugra abi özel mesaj attım bi bakıp yanıtlarsan sevinirim

ilgine teşekkürler ...

senna
01-08-2008, 16:24
Buğra sınıflar arası mücadelede olacakmı en son? yoksa sınıf olarakmı en hızlılar seçilecek?

Eray Yümsel
01-08-2008, 16:32
evet sınıf olayı olursa güzel olur..

ef186
01-08-2008, 16:32
Buğra sınıflar arası mücadelede olacakmı en son? yoksa sınıf olarakmı en hızlılar seçilecek?

onuda açıklıycaz daha var azcık daha sabır :D

senna
01-08-2008, 16:43
onuda açıklıycaz daha var azcık daha sabır :D

tamam öyle olsun:)

Oytun
01-08-2008, 16:46
sabır :) sabrın karşılığı fazlasıyla alacak herkes

M_PROJECT
01-08-2008, 17:37
sanatçılar üzerinde çalışıyoruz çok güzel isimler var ortama uyacak ve coşturucak :D
yarışa yabancı katılım alamıyacağımı ilettim ***** Tr nin en hızlısı amerikada yada japonyada yaşayan birinin olmamalı bence . izlemek için gelmek isteyen arakadaşlarım oldu yurtdışından onlar gelicekler tabiki ..

ben gelmiyorum busene oyuzden birincilik arkadaslara kalsin ehehe :D

dragon07
01-08-2008, 20:07
abi gerçekten çok güsel bir organizasyon yapıcaksın gene:Dbombaları patlatıosun yavaş yavaş.Allah hepimiz için hayırlısı versin kazasız belasız olsunda gerisi teferruat.burak YETER bize yeteRR:Donunda subarusu vardı belki oda yarışa girer. böyle bi organizasyonda bulunur bence. proggressivee housEE ruless

TT VIPER
02-08-2008, 00:04
Amerika'da cok yaygin uygulanan standart private event classification'i oneririm. Tabi klaslarda toparlanan rakamlara gore uyarlama yapilabilir ama su son dakika "class 4'te kimse yok diye seni class 5'e aldik" durumlari tartismalara yol acabiliyor..

Madem international standartlarda yapilacak bu event, iste benim onerim...

Class 1 : Stock
Class 2 : Fast Street
Class 3 : Super Street
Class 4 : Pro Street
Class 5 : Eliminator
Class 6 : Pro Eliminator
Class 7 : Unlimited

Ama amac sadece Turkiye'nin tek en hizli 4 tekerlekli aracina ulasmaksa bu siniflar cok birsey ifade etmeyebilir. En azindan States'te bu siniflamaya gore yarisiliyor genelde.

Bir de araclarin minimum Street Legal olmasi sartini onerecegim. Min Street Legal derken gecerli ruhsat ve plaka, on, arka ve yan camlar, farlar ve stoplar olmasi sart. Lastikler camurluklarin disina tasmayacak (Guvenlik icin NHRA sartidir bu). Gerisi serbest.

Bir de grudge match oneririm. Izlemesi de katilmasi da cok zevkli oluyor.:p

TT Corvette'ler geliyor mu ? :D

Oz`
02-08-2008, 00:09
hangi pistte olucak çok merak ediyorum :)

Eray Yümsel
02-08-2008, 00:10

al bendende okadar.... körfezse paraşüt lazım durmak için o araçlara

Oz`
bakın 800 metre en az yer olmalı DÜZ lük

M_PROJECT

ve vht li ;)

Oz`
02-08-2008, 00:14
bence hayel olucak inşalllaholmazama neysem

TT VIPER
02-08-2008, 00:16
Arkadaslar dusunun biraz....

Dusunun bir Istanbul'da kac tane pist var ?????
Hangisinde gercek 1/4 mile duzluk var ????
Hangisinde Start isik duzenegi var ????
Hmmmmmmmmmmmmmmmmm....
Bingo....

Evet, Fikirtepe E5 baglanti yolu.... :p:p

Oytun
02-08-2008, 00:18

Hmmmmmmmmmmmmmmmmm....
Bingo....

tabi yaa :) ciddiye alan cıkar

M_PROJECT
02-08-2008, 00:20
isin en onemli kismi pist bunu unutmamak lazim ..

Oytun
02-08-2008, 00:23
yeterli uzunlukta düzlük, düzgün asfalt+vht , fazlasıyla güvenlik vs. herşey düşünüldü buğranında dediği gibi.. kafanızda mekan dışında ? kalmasın boşuna.. zamanı geldiğinde gerekli açıklamalar yapılacak

TT VIPER
02-08-2008, 00:27
Biri Istanbul Park mi dedi ?? :D

OmerRS
02-08-2008, 00:29
istanbul park çok kısa.

TT VIPER
02-08-2008, 00:43
istanbul park çok kısa.

Sanki Start - Finish duzlugu yeterli gibi....

http://i301.photobucket.com/albums/nn53/ARTRACING/IstanbulPark-1.jpg

ef186
02-08-2008, 00:50
arkadaşlar heycanınızı anlıyorum ama sabretmekte fayda var yok öle yok böle yok şöle demenize gerek yok ...
Pistin metresini size gps ve kamera eşliğinde çekip yayınlıyacağım cristmastree ye gelince o da başka biyerde olmasın BENDE MEVCUT ...
boş laf yerine arabalarımızı yapalım ...
ben bu organizasyonu ve festivali nasıl yapıcağımı emin olun çok net biliyorum ...
Ayrıca
Aranızda Hiç VHT ile kalkmış olan varmıdır ?
Vht nasıl serilir bilgisi olan ?
Vht için nasıl slick kullanılması gerektiğini bilen ....
100 kişi arasında eminim 10 kişi biliyordur 2-3 kişi kalkış yapmıştır yurtdışında ....

o nedenle siz organizasyon pist vs. kısımlarını merak etmeyin bunun için koskoca bir organizasyon firması ve koskoca bir ekip Aylardır çalışıyor .
F1 pistine milyon dolarda verseniz Kalkış yaptırmıyorlar ....
sizden ricam biraz daha sabredin ve görün kimseyi zorlamıyoruz pist için bildiğiniz gibi ...

Saygılarımla
K.Buğra YILDIRIM

ef186
02-08-2008, 01:00
Amerika'da cok yaygin uygulanan standart private event classification'i oneririm. Tabi klaslarda toparlanan rakamlara gore uyarlama yapilabilir ama su son dakika "class 4'te kimse yok diye seni class 5'e aldik" durumlari tartismalara yol acabiliyor..

Madem international standartlarda yapilacak bu event, iste benim onerim...

Class 1 : Stock
Class 2 : Fast Street
Class 3 : Super Street
Class 4 : Pro Street
Class 5 : Eliminator
Class 6 : Pro Eliminator
Class 7 : Unlimited

Ama amac sadece Turkiye'nin tek en hizli 4 tekerlekli aracina ulasmaksa bu siniflar cok birsey ifade etmeyebilir. En azindan States'te bu siniflamaya gore yarisiliyor genelde.

Bir de araclarin minimum Street Legal olmasi sartini onerecegim. Min Street Legal derken gecerli ruhsat ve plaka, on, arka ve yan camlar, farlar ve stoplar olmasi sart. Lastikler camurluklarin disina tasmayacak (Guvenlik icin NHRA sartidir bu). Gerisi serbest.

Bir de grudge match oneririm. Izlemesi de katilmasi da cok zevkli oluyor.:p

TT Corvette'ler geliyor mu ? :D

Gruplar bu şekilde olmayacak 2 günlük organizasyon planını yayınladığımızda demek istediğim daha net anlaşılıcaktır .
Ayrıca çok fazla araç alamıyacağım çünkü sadece yarış deil festivalide organize ediyoruz showlar sahne vs..vs..
amaç trnin en hızlı 400 metre aracını belirlemek bu organizasyonda o nedenle sınıflar beni açıkcası çok endişelendirmiyor .. Amaç en hızlıyı bulmak sınıf birincilerini değil malumunuz .

meraka devam yakında görürsün özgün :D

al bendende okadar.... körfezse paraşüt lazım durmak için o araçlara

element uydurma eray ...

Hemfikiriz

ve vht li ;)

Ben vht kullanıcam da acaba araçlar ne olucak merak içindeyim :D

bence hayel olucak inşalllaholmazama neysem

Hayal olucak birşey yok özgün hayal olucak iş deil bu sanatçılarla anlaşma imzalayacak kadar ciddi bir iş yalan olucak bişi falan yok ....

Hmmmmmmmmmmmmmmmmm....
Bingo....

Komik bi benzetme olmuş :D:hahaha:

isin en onemli kismi pist bunu unutmamak lazim ..

Tamamen doğru..

yeterli uzunlukta düzlük, düzgün asfalt+vht , fazlasıyla güvenlik vs. herşey düşünüldü buğranında dediği gibi.. kafanızda mekan dışında ? kalmasın boşuna.. zamanı geldiğinde gerekli açıklamalar yapılacak

M_PROJECT
02-08-2008, 01:02
Bugra yanlis anlama herkesin yorumu heyecanindan , hic boyle birsey olmadi biliyorsun Turkiyede . sen aciklayinca cogu soruya netlik gelir , insallah sorunsuz gusel bi org olur .

Eray Yümsel
02-08-2008, 01:02
okadar laftan geldi gene bana laf soktu

ef186
02-08-2008, 01:05
Ayrıca gece gündüz sabah akşam bu iş için yüzlerce görüşme anlaşma eylence reklam vs..vs.. birton iş kovalanıyor ...
yurt içi yurt dışı sanatçılar ile görüşüyoruz bunlar öyle kolay işler deil açıkcası o nedenle siz deyerli arkadaşlarımdan ricam 1-2 kasımda kesinlikle yapılıcak olan bu festival için kişisel görüşlerinizi e mail adresime yada pm olarak bana ulaştırmanız ...
Gerekli zamanda Tüm açıklamalar tarafımdan ve basın yayın yolu ile duyrulucaktır ...

ef186
02-08-2008, 01:07
Bugra yanlis anlama herkesin yorumu heyecanindan , hic boyle birsey olmadi biliyorsun Turkiyede . sen aciklayinca cogu soruya netlik gelir , insallah sorunsuz gusel bi org olur .

estafurullah yanlış anlamıyorum sadece insanların aylardır emek verdikleri benim gece gündüz uraştığım projemin ciddiyetini anlatmak istedim yoksa tabiki bende çok ama çok heycanla bekliyor ve her ayrıntıya inanılmaz önem veriyorum ...

TT VIPER
02-08-2008, 01:15
arkadaşlar heycanınızı anlıyorum ama sabretmekte fayda var yok öle yok böle yok şöle demenize gerek yok ...
Pistin metresini size gps ve kamera eşliğinde çekip yayınlıyacağım cristmastree ye gelince o da başka biyerde olmasın BENDE MEVCUT ...
boş laf yerine arabalarımızı yapalım ...
ben bu organizasyonu ve festivali nasıl yapıcağımı emin olun çok net biliyorum ...
Ayrıca
Aranızda Hiç VHT ile kalkmış olan varmıdır ?
Vht nasıl serilir bilgisi olan ?
Vht için nasıl slick kullanılması gerektiğini bilen ....
100 kişi arasında eminim 10 kişi biliyordur 2-3 kişi kalkış yapmıştır yurtdışında ....

o nedenle siz organizasyon pist vs. kısımlarını merak etmeyin bunun için koskoca bir organizasyon firması ve koskoca bir ekip Aylardır çalışıyor .
F1 pistine milyon dolarda verseniz Kalkış yaptırmıyorlar ....
sizden ricam biraz daha sabredin ve görün kimseyi zorlamıyoruz pist için bildiğiniz gibi ...

Saygılarımla
K.Buğra YILDIRIM

Peki hep beraber bekleyelim o zaman...
Xmas tree, VHT, run off area, vesaire...
Walla helal olsun... Insallah cok guzel olur... :)

ef186
02-08-2008, 01:17
Peki hep beraber bekleyelim o zaman...
Xmas tree, VHT, run off area, vesaire...
Walla helal olsun... Insallah cok guzel olur... :)

Sabrınız için teşekkürler
bu arada aracı yakından görmüştüm avkda siz alırken maşallah çok güzel eminim güzel bir zaman çıkartıcaktır .

alp1903
02-08-2008, 01:23
süper bi org. olucak elina saglık bugra bu uğraşların sonucunda ortaya herkezin memnun kalıcagı belli ;) inşallah enerjin bitmezde bu güzel org. sonuna kadar böle dinamik olursun ;)

benimde en çok merak ettigim 3 husus var :D

1.pist ne olucak
2.gelen ünlüler kimler :)
3.vht ile kimler kırmadan kalkıcak arabaları :)

ef186
02-08-2008, 01:26
süper bi org. olucak elina saglık bugra bu uğraşların sonucunda ortaya herkezin memnun kalıcagı belli ;) inşallah enerjin bitmezde bu güzel org. sonuna kadar böle dinamik olursun ;)

benimde en çok merak ettigim 3 husus var :D

1.pist ne olucak
2.gelen ünlüler kimler :)
3.vht ile kimler kırmadan kalkıcak arabaları :)

öncelikle çok teşekkürler :D

1-anlaşmalar yapıldı bile ancak sponsorlarımdan sus emri var :D

2-şuan anlaşmalar devam ediyor anlaştığımızda var görüşmekte olduğumuzda ama gerisi birinci madde gibi :D

3-okısmını bende çok merak ediyorum sarmayıp tutununca kaç aracın alt yapısı bunu kaldırıcak merak içindeyim trde makinası yapılı çok güzel araçlar var ancak tutununca ne olur görücez hepberaber ;) ...

Oytun
02-08-2008, 01:28
aynı sorular her sayfa devam ediyor :)

AvcI
02-08-2008, 08:16
pistin ve detayların açıklanacağı güne kadar devam edecekdir sorular,

mody
02-08-2008, 09:25
gercekten resimlerine baktigimiz zaman keske turkiyede de olsa dedigimiz tarzda bi organizasyon geliyor galiba yazilanlara gore, allah utandirmasin...

yusufcan_k
02-08-2008, 09:39
merakla beklemekteyiz

tool
02-08-2008, 10:07
biletler kac para civarinda dusunuluyor?

dragon07
03-08-2008, 19:57
bence org güzel olacak buğra yıldırım org oldugu için.VHT li pistte kaç araç kırılcak acaba?manisada bile bir sürü kırılan araç var.VHT gelince 30 aracın 15i anca kalkar galiba.org güzel olurda seyri nasıl olur acaba?

Vtec-SEDAN
03-08-2008, 20:05
Konya'da yeni yapılan pist olabilir mi acaba ?? :)

CaNeR54
03-08-2008, 23:48

Evet biLetLer ne kadar oLucak ?

Tabi sanatçıya düzenlenen şeylere vs.vs. büssürü şeye göre değişir ama tahmini bi fiyat ?

Oytun
03-08-2008, 23:51
Konya'da yeni yapılan pist olabilir mi acaba ?? :)

değil :)

OmerRS
03-08-2008, 23:56
Olsa olsa Hazerfen olur bence.

SaBRi
04-08-2008, 00:04

aynen katılıyorum zaten pist çadır konser falan uygun oraya

ef186
04-08-2008, 00:07

biletleri uygun fiyatlardan satılıcak ancak cost analizle uraştığımız için şuan bi miktar veremiyeceğim ...

M U R A T
04-08-2008, 07:55

hezarfen çok kısa ve meyilli çok güçlü araçların kalkışına pek müsait değil gibi..

ef186
08-08-2008, 02:16
hezarfen çok kısa ve meyilli çok güçlü araçların kalkışına pek müsait değil gibi..

orayıda bikaç sene önce gezmiştim ufak meyil doğruda 1 km düz bir pisti vardı. kısalttılarsa bilemiyorum tabi...

KSK-VTEC
08-08-2008, 02:23
bence org güzel olacak buğra yıldırım org oldugu için.VHT li pistte kaç araç kırılcak acaba?manisada bile bir sürü kırılan araç var.VHT gelince 30 aracın 15i anca kalkar galiba.org güzel olurda seyri nasıl olur acaba?

aksına kuvvet diyecen :heyoo::heyoo:

ef186
08-08-2008, 02:24

kanka seninkiler nasıl kuvvetlimi kas yaptımı bakim :D

KSK-VTEC
08-08-2008, 09:42
kanka seninkiler nasıl kuvvetlimi kas yaptımı bakim :D

4 haneli rakamlara kadar kaldırıyor

ef186
08-08-2008, 11:04
4 haneli rakamlara kadar kaldırıyor

e tamam işte zate sende 4 haneli rakamlara yakun deelmisin :D

Ramcho®
08-08-2008, 11:05
bu VaHiT ten nie bu kadar korkuluyor? sarmayı tam olarak sıfıra mı indiriyor?

KSK-VTEC
08-08-2008, 11:07
e tamam işte zate sende 4 haneli rakamlara yakun deelmisin :D

Yok hocam n e yaptın haddimizemi

PROMINENT
08-08-2008, 11:09

çoğu araç kırılıcak ama millet sarmış birkere ağzına :)

ef186
08-08-2008, 11:10
Yok hocam n e yaptın haddimizemi

:D
hadi hadi senigidi seniii :D

ef186
08-08-2008, 11:12

VHT ile doğru lastik ve o lastiktede vht kullanılırsa işe yarar yok zemin vht lastik bizim trde kullanılan slickler gibi olur ise sonuç patinaj hemde normalden fazla herkez biliyo bu işi ben vht yi sererim gerisine karışmam ...

Ramcho®
08-08-2008, 11:14
mert abi sipariş etmişti lastiklerini ertan abi de de vardı die hatırlıyorum...valla kasımın 10 unda askere gidicem gitmeden görmek istiyorum bu yarişi...

dragon07
08-08-2008, 11:58

artık VHT gelince civic turbolar typerlar şekillerini yaparlar:).önden çektirmelillerin bayağı işine gelicek bu VHT.hayırlıısı olsun kimsenin bişeyi kırılmasında güzel bir drag izleyelim.

khan
08-08-2008, 12:50
bence ozellikle ctrlar ve civiclerin cogu kırılır cunku gozlemledigim ve bildigim kadarıyla, aks,sanzıman ve twin-triple plate debriyaj kullanan pek yok. sardıkları icin aktarmaya cok yuk binmiyor ve kırmadan sara sara gidiyorlar, fakat sarmadıkları zaman en az stage 4-5 akslar, cok saglam sanzımanlar ve cok saglam balata gerekecek. bildigim kadarıyla da civic icin dogbox tercih eden tek yuro ve oz var. competition stage 4-5 ler falan yalan olur;) birde bugranında belirttigi bir durum var, eger vht ile uygun hamurlu kaliteli bir slick kullanmazsanız oldugunuz yerde debelenir durursunuz.

Ramcho®
08-08-2008, 14:15
Oz özgün civic i sattı ama kalkar mı ki gene?

ef186
11-08-2008, 18:10
Hazırlıklar tam gaz devam etmekte bu aralar yoğun sponsorluk çalışmaları ile geçiyor ...
eyer böyle bir organizasyona sponsor olmak isteyebilicek ciddi tanıdıklarınız varsa benle yada organizasyonun prodüksyon sponsoru olan Partner Organizasyon'a ( http://www.partner.com.tr ) ulaşabilirler .

sülüman
11-08-2008, 19:33
ne oldu abi o iş bizim eleman izine cıktı haber alalmadım daha

KSK-VTEC
11-08-2008, 20:22
bence ozellikle ctrlar ve civiclerin cogu kırılır cunku gozlemledigim ve bildigim kadarıyla, aks,sanzıman ve twin-triple plate debriyaj kullanan pek yok. sardıkları icin aktarmaya cok yuk binmiyor ve kırmadan sara sara gidiyorlar, fakat sarmadıkları zaman en az stage 4-5 akslar, cok saglam sanzımanlar ve cok saglam balata gerekecek. bildigim kadarıyla da civic icin dogbox tercih eden tek yuro ve oz var. competition stage 4-5 ler falan yalan olur;) birde bugranında belirttigi bir durum var, eger vht ile uygun hamurlu kaliteli bir slick kullanmazsanız oldugunuz yerde debelenir durursunuz.

Bu saydıklarına uyan bi kaç honda tanıyorum ;)

ef186
11-08-2008, 20:58
ne oldu abi o iş bizim eleman izine cıktı haber alalmadım daha

bi ses çıkmadı valla :D bekliyorum :D

ef186
11-08-2008, 21:04

Ben birkaçtan çok tanıyorum ama sadece honda deil bir çok araç var neyazıkki :o...

khan
12-08-2008, 15:28
baska araclarin ben neredeyse hepsini taniyorumda;) dogboxli, stage5 aksli hondalar hangileri?

MeRtCaN
12-08-2008, 15:41

bende bı tane bılıyorum hatta yakında bıtmek uzere hehehehe :D

KSK-VTEC
12-08-2008, 15:46
baska araclarin ben neredeyse hepsini taniyorumda;) dogboxli, stage5 aksli hondalar hangileri?

Dogbox yok ama dişlilerim tamamen özel üretim aksım stage5 debriyaj twin plate yeter herhalde

ef186
12-08-2008, 16:11
Dogbox yok ama dişlilerim tamamen özel üretim aksım stage5 debriyaj twin plate yeter herhalde

ohhh bayıldım bayıldım :icon_tup:

levent
12-08-2008, 16:39
gelişmeleri sabırsızlıkla beklemedeyiz.
özellikle bilet fiyatları ve tam yeri :)

kolay gelsin, iyi çalışmalar.

alp1903
12-08-2008, 16:53
valla sadece bu gün için gelicem kıbrıstan :) heycan dorukta az kaldı az :)

TünayK
12-08-2008, 17:24
supercharger sınıfı yapın:) cooperlarla kaldırın benı:) cıtırdan amerıkanda olabılır:p

khan
12-08-2008, 17:36

yeter heralde :) 1 tanesini ogrendik . dislileri hangi firma uretti malzemesi ne? 2 cekerler cok sansli valla twin plateleri bizim 4 cekerler cerez niyetine cigniyor en kotu triple metal kullaniyoruz.

senna
12-08-2008, 18:01
yeter heralde :) 1 tanesini ogrendik . dislileri hangi firma uretti malzemesi ne? 2 cekerler cok sansli valla twin plateleri bizim 4 cekerler cerez niyetine cigniyor en kotu triple metal kullaniyoruz.

karbon yokmu?:)

KSK-VTEC
12-08-2008, 20:10

Made from 100% Pure Australian Steel
3 ve 4. dişliler Straight Cut yükün en fazla binen dişliler

ef186
13-08-2008, 00:42
valla sadece bu gün için gelicem kıbrıstan :) heycan dorukta az kaldı az :)

Aynen öle bizlerde heycan içinde ofiste bi oyana bi bu yana saldırmaktayız :D
bekliyoruz ayrıca trdeki 400Mt için koşabilicek araçları olan çevrendekileride davet edebilirsin ...
eyer var ise çok ciddi araç sahipleri bu işi kovalayan benle görüşebilirler ...

gelişmeleri sabırsızlıkla beklemedeyiz.
özellikle bilet fiyatları ve tam yeri :)

kolay gelsin, iyi çalışmalar.

Yer yakında fiyatlarda aynı zamanda ama üzücü fiyatlar olmıyacak bilet fiyatları ...
Zaten biletix ve üniversite klüplerinden temin edilebilicektir biletler ....

kendi başına bir prodüksyon olduğunu düşündüğünde bile uygun geliceğine eminim fiyatların ... amacımız minimum fiyat olucaktır....
bizim görüştüğümüz ve anlaştığımız yabancı sanatçıların sadece birtanesinin konserini izleyebiliceğiniz para ile 1 gün boyu adrenalin hedefimiz :D
yakındır az daha sabır :D

XoR
13-08-2008, 00:50
Kesin ve değişmeyecek Tarih 1-2 Kasım değilmi ? ona göre şimdiden yıllık iznimde planlama yapıp 1-2 Kasımı ekleyecem.
Buarada konaklama konusunda yardımcı olabileceğim bi durum varsa elimden geleni yapmak isterim 5 yıldızlı bir otelde yardımcı olabileceğim pozisyonda çalışıyorum ihtiyaç varsa Pm'den görüşelim burdan reklama girmesin ;)

ef186
13-08-2008, 01:10
Kesin ve değişmeyecek Tarih 1-2 Kasım değilmi ? ona göre şimdiden yıllık iznimde planlama yapıp 1-2 Kasımı ekleyecem.
Buarada konaklama konusunda yardımcı olabileceğim bi durum varsa elimden geleni yapmak isterim 5 yıldızlı bir otelde yardımcı olabileceğim pozisyonda çalışıyorum ihtiyaç varsa Pm'den görüşelim burdan reklama girmesin ;)

1-2 kasım değişmeyecek tarih kesin sözleşmeler imzalandı bile rhatca o tarihe alabilirsin iznini ....

ayrıca pmden msn adresini atarsan yabancı sanatçılarımızın konaklaması için otelinizle görüşmek isterim ...

M_PROJECT
13-08-2008, 01:11
baskan hava durumu ne alemde . o tarihlerde hava durumu onemli asil . serin olur heralde ama yagmur olayi duman eder valla .

ef186
13-08-2008, 01:15
baskan hava durumu ne alemde . o tarihlerde hava durumu onemli asil . serin olur heralde ama yagmur olayi duman eder valla .

valla yazın ortasındada yamur yağar ...
kısmet tabi ancak 29 ekimde hiç yamur görmedim bugüne kadar ben ...
kasım ayı ama ilk iki günü ***** ...
birde şu var mesela rock n coke yapıldı senelerce her org yazın ortasında yapıldı yamura yakalandı :D
kısmet tabi :D
ben şuan yamuru açıkcası düşünmüyorum sonuçta hava durumu müdahale edilemez bir durum yaz ortasında bile :D

khan
13-08-2008, 15:06
hadi hayirlisi guzel olacak insallah:)

herkez gelsin bari de ak kara ciksin;)

scream3057
13-08-2008, 23:40
yakın zamanda açıklayacaksınız biliyorum ama merak işte :) pist çorluda mı acaba???

XoR
13-08-2008, 23:48
1-2 kasım değişmeyecek tarih kesin sözleşmeler imzalandı bile rhatca o tarihe alabilirsin iznini ....

ayrıca pmden msn adresini atarsan yabancı sanatçılarımızın konaklaması için otelinizle görüşmek isterim ...

Pm gönderdim iletişim bilgileri için ;)

alp1903
13-08-2008, 23:51
Aynen öle bizlerde heycan içinde ofiste bi oyana bi bu yana saldırmaktayız :D
bekliyoruz ayrıca trdeki 400Mt için koşabilicek araçları olan çevrendekileride davet edebilirsin ...
eyer var ise çok ciddi araç sahipleri bu işi kovalayan benle görüşebilirler ...

aslında güzel fikir ben bi kıbrısa yayıyım bu konuyu gelen olur belki;) sonra senle iletişime geçerim

ef186
13-08-2008, 23:56
aslında güzel fikir ben bi kıbrısa yayıyım bu konuyu gelen olur belki;) sonra senle iletişime geçerim

oke afişler basıldığında kıbrısa yollayabilirim bol miktarda :D

XoR
14-08-2008, 00:00

otelede gönder ben hertürlü pano yaptırır reklamını yaparım lobby'de :)

ef186
14-08-2008, 00:07
otelede gönder ben hertürlü pano yaptırır reklamını yaparım lobby'de :)

okkedir :DZaten afişler basıldığında tüm türkiyeye dağıtımı yapılıcak ..
o arada tüm arkadaşlarımız ile iletişime geçiceğim şimdilik aklımda olsun senin lobyde :D

XoR
14-08-2008, 00:18
okkedir :DZaten afişler basıldığında tüm türkiyeye dağıtımı yapılıcak ..
o arada tüm arkadaşlarımız ile iletişime geçiceğim şimdilik aklımda olsun senin lobyde :D

şuandaki genel müdür motor sporlarıyla fazlasıyla ilgili :) zaten Mc Laren'in sponsoruyuz :D

oldukça fazla ilgisine çekecektir zaten kesin beraber geliriz :)

http://lh3.ggpht.com/_5QNgRmFr0Lg/SGzONqKEe7I/AAAAAAAAAD8/yrVQtRmMQfo/Rearend+of+McLaren+F1.JPG

MKaya
14-08-2008, 10:51
abi sabırsızlanıyorum muhteşem bir organizasyon olucak :):):)

alp1903
14-08-2008, 19:31

tamam bekliyorum;)

Safak
03-09-2008, 13:48
Hort yapsın, canlansın konu :)

Tarih geliyor yavaş yavaş...

ef186
03-09-2008, 13:52
Trtuningdeki ilanı görenler bi yorum yapabilirmi geçici afişi beyendinizmi bakalım :D

Ozan'S
03-09-2008, 13:54
o afıs degılde zenci gelin almısn burhancım allah bı yadtıkta kocatsın :)

ef186
03-09-2008, 13:56
o afıs degılde zenci gelin almısn burhancım allah bı yadtıkta kocatsın :)

ozanım O bi arkaşımın kız arkadaşı manken zaten kızcağız ;)
Röpörtajı okumuşsun sen sanırım gülüm ...

Ozan'S
03-09-2008, 13:58
anlamam lazımdı sen herzamankı gıbı sap spec :)

Ozan'S
03-09-2008, 13:59
saka bı yana allah utandırmasın yardımcı olabılecegımız bısey olursa cekınme yawrum

gorke
03-09-2008, 14:04
FASTival gayet güzel. afiş daha iyi olabilir bence. merak ettğm nerde olacağı. röpörtajda çok havalı olmuş yaw.

CaNeR54
03-09-2008, 14:13
Buğra abi BiletLeri ne zaman alabiLecez ?

cem buyuK
03-09-2008, 14:21
Şu Turbo+nos lu hayabusa war bitanee o olabilir mi acaba

khan
03-09-2008, 14:21
bugra tekrar hayırlı olsun allah mahcup etmesin hazırlıklar ne alemde?

ef186
03-09-2008, 15:10
FASTival gayet güzel. afiş daha iyi olabilir bence. merak ettğm nerde olacağı. röpörtajda çok havalı olmuş yaw.
Afişin bi önceki hali baskıya girdi bi ufak aksilik sonucu ama geçici afiş olduğundan çokta sorun olmadı bizim açımızdan ama birdahaki afişte dikkate alıcağım bu fikrini.
Ayrıca teşekkür ederim sadece aklımdakileri söledim .

Buğra abi BiletLeri ne zaman alabiLecez ?
Biletixten satışa çıkıcak organizasyona 1 ay kala satış başlar diye düşünüyorum .

bugra tekrar hayırlı olsun allah mahcup etmesin hazırlıklar ne alemde?

Valla hazırlıklar yoğun biçimde devam etmekte düm tatilden geldim gece yarısı sabahtan beri ofisteyim bundan sonra hergün yapıcağım gibi tüm ekip çalışıyoruz ...
inşallah Ortaya çok güzel bir iş çıkartıp hem katılımcılarımızı hemde seyircilerimizi yüzleri güler şekilde evlerine yolcu edicez ...

Ozan'S
03-09-2008, 15:12
burhan vın dıesel gelıcekmı ???

ef186
03-09-2008, 15:13
burhan vın dıesel gelıcekmı ???

zekimürende bizi görecekmi ? Görmemiş Ozen Efendi :D

Ozan'S
03-09-2008, 15:17
sevıyorum senı panıkman :)
bugra cok cıddıyım ne gerekıyosa yaparım kardesım yardım anlamında safety lazım falan olursa range emrıne amede

ef186
03-09-2008, 15:18
sevıyorum senı panıkman :)
bugra cok cıddıyım ne gerekıyosa yaparım kardesım yardım anlamında safety lazım falan olursa range emrıne amede

peki peki görmemiş kankam benim konuşuruz sağol :D

tool
03-09-2008, 15:27
biletix satis fiyati belli oldumu?

ef186
03-09-2008, 16:13
biletix satis fiyati belli oldumu?

hayır ama olabildiğine uygun olucak üniversite öğrencilerini vb. düşünmekteyiz zaten konser bile tek başına baya büyük bir olay ***** ...

akucukdogan
04-09-2008, 02:26
Bende şimdi bunu diyecektim tam 31 sayfanın her satırını teker teker okudum yaklaşık 1 saatimi aldı.. ;)

***** universite öğrencisiyiz ve muhtemelen başka şehirden gelicez fiyatlar bütçemizi zorlayacak mı ?

Tahmini olarak 1 aralık söyleyemiyormusunuz fiyat konusunda ?

ef186
04-09-2008, 02:29
Bende şimdi bunu diyecektim tam 31 sayfanın her satırını teker teker okudum yaklaşık 1 saatimi aldı.. ;)

***** universite öğrencisiyiz ve muhtemelen başka şehirden gelicez fiyatlar bütçemizi zorlayacak mı ?

Tahmini olarak 1 aralık söyleyemiyormusunuz fiyat konusunda ?

nedesem gerçekçi olmaz şuan için ancak uygun fiyatlı olucağını söleyebilirim . (öğrenci bütçesine göre bile uygun gelicek tahminime göre )

akucukdogan
04-09-2008, 02:39
Sabırsızlıkla beklemedeyiz :)

Gerçi iki elim kanda olsa gene gelirim bu olay kaçmaz :)

Dragger
04-09-2008, 02:44
Biletix mi :D

Ben simdiden yerimi ayırtıyım :)

akucukdogan
04-09-2008, 02:56
Yavuz abi 1 tanede bana lütfen :)

Tugral
04-09-2008, 02:56
yeri belli oldumu olayın ya konuyu kacırdım :D

Oytun
04-09-2008, 02:59
Şimdilik yer konusunda açıklama yapılmayacak

ReFiK
04-09-2008, 04:44
Topic'i baştan sona bende okudum çok kararlı bi ekip var, Allah utandırmasın...

Tugral
04-09-2008, 14:08
Yaw izni aldıkta ucaktan erken yeri rezarvasyonu yapınca ucuza oluyodu :D

ef186
04-09-2008, 19:08
Yaw izni aldıkta ucaktan erken yeri rezarvasyonu yapınca ucuza oluyodu :D

hahahahahah :o Alemsin :)

Tugral
04-09-2008, 19:13
senin yüzünden iki kat paalıya gelicem bide bilet cıkarmıs ya :D

ef186
04-09-2008, 19:23
senin yüzünden iki kat paalıya gelicem bide bilet cıkarmıs ya :D

hem konser hem yarış hem çadır alanları hem kopkop ohoo ben daa neeediyim :rolleyes:

Tugral
04-09-2008, 19:36
benim basın kartım var yermin :D

ef186
04-09-2008, 20:26
benim basın kartım var yermin :D

yemesler :D
msnden yazsana yaw siteyi kirletmeyelim ...

ef186
04-09-2008, 20:31
bu arada kıbrıstada iyice duyuldu FASTival şuan 2 araç kayıtların açılmasını beklemekte ....

ibrahim
04-09-2008, 21:39
buğra bu oorganizasyona ailemizle gelebilecekmiyiz ***** konser kopkop alkolde olacakmı olmayacakmı bunu burda netleştire bilirmisin kardeşim

ef186
04-09-2008, 21:49
buğra bu oorganizasyona ailemizle gelebilecekmiyiz ***** konser kopkop alkolde olacakmı olmayacakmı bunu burda netleştire bilirmisin kardeşim

Konser alanı daha önceki senelerde yapılan Rock'N coke gibi olucak alkolünde olması muhtemel konser açısından ...
ama çok sıkı güvenlik önlemleri ile bi taşkınlık vb. olaya asla izin verilmiyecektir organizasyon komitesi olarak kimseye ayrıcalık yada esneklik tanımıyacak ancak pro ve saygılı güvenlik görevlileri istiyoruz o nedenle kendini kaybeden yada tatsızlık çıkartmayı deneyen olursa direk kapının dışındaki ekip otosuna konur org bitiminde serbest kalır ....
o nedenle gönül rahatlığı ile gelip keyfinize bakabilirsiniz ...

sulhi
04-09-2008, 21:52
alkol olsun tabi şimdi ramazan kendımızı tutuyoz kasıntılıyız güzel mını etekli kızlar da olsun buğra..hızlı ve ofkelideki gibi...

ef186
04-09-2008, 21:54
alkol olsun tabi şimdi ramazan kendımızı tutuyoz kasıntılıyız güzel mını etekli kızlar da olsun buğra..hızlı ve ofkelideki gibi...

dansçılar falanda olurda kanka sen hem öfkeli hem hızlı olcanmı ondan haber ver asıl ?

ibrahim
04-09-2008, 21:58
bilgilendirdiğin için sağol buğra.

Tugral
04-09-2008, 22:07
iftar cadırıda olsun :D

sulhi
04-09-2008, 22:11
dansçılar falanda olurda kanka sen hem öfkeli hem hızlı olcanmı ondan haber ver asıl ?
binboa içer öfkeli oLurum nos basar hızlı olurum hehehehe

Mr.K
04-09-2008, 22:19

HAHAHA :D

orda olcaz insallah guzel bir org. olur (: :D

ef186
04-09-2008, 22:20

valla içersen hızlı olamazsın :D yarışamazsın :D ama önce hızlı olurum sonra akşam parti varkene içerim dersen ozaman eyvallah ;)

ef186
04-09-2008, 22:23
iftar cadırıda olsun :D

kasımda oruç tutan olursa tabi :D

sulhi
04-09-2008, 22:29
kasımda orucun ne işi var ? o zaman 11 aylar baslıo...

ibrahim
04-09-2008, 22:41
valla içersen hızlı olamazsın :D yarışamazsın :D ama önce hızlı olurum sonra akşam parti varkene içerim dersen ozaman eyvallah ;)

:icon_tup:

gokhan_vti
04-09-2008, 23:29
bu organızsayon yerini agatha christie romanları okuyan acıklanmadan cozucek galıba:confused::D

alp1903
05-09-2008, 00:10
aslında hızlı arabları olan ünlülere davetiye yollarsanız çok daha güzel olur örnek olarak cem yılmaz vs. gibi

iso335
05-09-2008, 00:54
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?p=376678#post376678

ef186
05-09-2008, 08:56
aslında hızlı arabları olan ünlülere davetiye yollarsanız çok daha güzel olur örnek olarak cem yılmaz vs. gibi

davetye deil direk görüşüyoruz birçok ünlü ile ancak bunun gibi org.lara katılmak yada orda gezinmek için bile ilginç paralar istiyorlar ...
genede biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz tabiki ...

ibrahim
05-09-2008, 09:51
bu ünlülerin bedavaya yaptığı bir iş yokmu allah aşkına bukadarmı para gözler ya

ef186
05-09-2008, 10:19
bu ünlülerin bedavaya yaptığı bir iş yokmu allah aşkına bukadarmı para gözler ya

hepsi değilde birbölümü paragöz baya bir ...

alp1903
05-09-2008, 10:22
davetye deil direk görüşüyoruz birçok ünlü ile ancak bunun gibi org.lara katılmak yada orda gezinmek için bile ilginç paralar istiyorlar ...
genede biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz tabiki ...

hmm o zaman iyi çalışmalar size tekrardan;)

ibrahim
05-09-2008, 10:23
ozaman bir ayarlama yapalım buğra kenan doğuluyu çağıralım kesin gelir oda bu işe gönül verenlerden biri parada alacağını sanmıyorum kendi aracıda vardı yanılmıyorsam yarışlarda kullandığı

alp1903
05-09-2008, 10:25

bence öle düşünmemen gerekiyo sonuçta bi çok ünlünün 2. bi işi yok sadece ekranda gözükerek para kazanıyolarki zaten böle bi org. geldiklerinde org. çekicegi ilgi ve organizasyonun reklamı olucagından kendileride bu parayı istemeleri gayet normal gözüküyo , onun için sen,ben veya bi başkası olsa bi org. gitmek için para isteriz :icon_tup:

orhanyilmaz88
07-09-2008, 00:49
900 hp olucak yanlıs olmus sorry:confused:

Tuner
07-09-2008, 00:53
Yok öğle bir M3

ef186
07-09-2008, 03:44
34 plaka bi m3 war 1900 hp daha piyasa değil galiba

öle bir beygire sahip m3 yok tr de...
DA Motorsport
Pembe e36 ve e46 m3 ler var ama onlarda 1900 hp çıkmadı diye biliyorum henüz ...

TT VIPER
07-09-2008, 11:53
Sanatci olarak Sibel Kekilli'yi getirelim...
Yarislara buyuk heyecan katacagina eminim... :icon_tup::icon_tup:

Schumi
07-09-2008, 12:05
Ne sanatçısı kendileri :D Orada sanatını icra edicekse kesin heyecan olur. :hahaha:

M U R A T
07-09-2008, 12:25
artık bırakmış o işleri evinin kadını olmuş:p

OnurS
07-09-2008, 19:29

hhaahahaaahahahahahahhahahahhahahahahahahahhah
ahhahaha
çook iyiydi bu=)(-

Mr.K
07-09-2008, 19:31
Ne sanatçısı kendileri :D Orada sanatını icra edicekse kesin heyecan olur. :hahaha:

Oyle deme belki gonullu falan secer :) Turkiyede . .. . . kalan cok insan var :)

Whiteside Impreza
09-09-2008, 11:42
Bence bütün sınıflar aynı olmalı sorunun cevabı 0/400 ise.Böyle olursa bizde güzel bir araçla iştirak edebiliriz.

Tugral
09-09-2008, 11:44
sınıf yok zaten ben öyle biliyorum yani

Whiteside Impreza
09-09-2008, 17:15
Hayırlısı diyelim o zaman :)

ef186
09-09-2008, 17:35
Hayırlısı diyelim o zaman :)

Konuşuruz bro ;)

gokhan_vti
25-09-2008, 23:21
ne oldu organızasyonda son durum nedir katılan arclar felan belli oldumu:confused:

Eriador
26-09-2008, 15:16
son durum bugra beyle yaptıgımız son konusmaya gore sessiz ve derinden gayer güzel gidiyor inş. bi terslik çıkmaz süper bişi olcak

akucukdogan
06-10-2008, 01:31
Yer hala belli olmadı mı ?

ALPER-VNS
06-10-2008, 01:47
neresi olsa gidicez artık napalım :)

alp1903
06-10-2008, 03:12
kıbrıstan gelicem ona göre :D

ef186
06-10-2008, 03:38
Yarın Hava durumu ile ilgili resmi rapor gelicek arkadaşlar meteorojiden tarafımıza olumlu yada olumsuz hertürlü bilgi yarın burdan net bi şekilde herkeze duyurulacak arkadaşlar bikaç saat daha beklerseniz herşey hazır ve nazır açıklanmayı beklemekte.

_sinan_
06-10-2008, 13:49
4gözle yarını bekliyoruz..

Tugral
06-10-2008, 13:52
bileti alıcam hadi olm ayırttık yeri beni kim alcak havaalanından :D Hangi şanslı erkek :D

akucukdogan
07-10-2008, 09:38
Sabırsızlıkla bekliyorum..

ef186
07-10-2008, 10:22
Arkadaşlar önemli bir değişikliği bildirmek istiyorum .
Devlet meteorolijiden istediğimiz rapor doğrultusunda organizasyon tarihi İLERİKİ BİR TARİHE ERTELENMİŞTİR .

Tarih netleştiğinde sizlere burdan iletilicektir .

Görğşmek üzere ...

excalıbur
07-10-2008, 13:22
hava durumu kötü galiba..buğra ertelediğine göre..

AvcI
25-10-2008, 10:55
Arkadaşlar önemli bir değişikliği bildirmek istiyorum .
Devlet meteorolijiden istediğimiz rapor doğrultusunda organizasyon tarihi İLERİKİ BİR TARİHE ERTELENMİŞTİR .

Tarih netleştiğinde sizlere burdan iletilicektir .

Görğşmek üzere ...

buğra belirtmişin ama yinede sormakda fayda var. kasım 1-2 sinde yapılacağı hakkında söylemler var. tekrar bir açıklık getirirmisin.

newzat_r56
25-10-2008, 11:30
tabiki veyron:D

Ozan'S
31-10-2008, 14:17
organızasyon ıptalmı oldu bugra senı arıyorum cebınde kapanmıs faturayı odememıssın :)
saka bı yana ne oldu 1 -2 kasım krız senıdemı vurdu bu bır burhan altın yıldırım organızasyonu ıptalmı oldu
kardesım ara benı

DaRkNeSs-
31-10-2008, 14:21
izlemeye gelmek isterim net bir tarih olursa :)

yusufcan_k
31-10-2008, 14:31
valla ankarada hava gayet güzel =)

Tholl-ga
31-10-2008, 14:41
organızasyon ıptalmı oldu bugra senı arıyorum cebınde kapanmıs faturayı odememıssın :)
saka bı yana ne oldu 1 -2 kasım krız senıdemı vurdu bu bır burhan altın yıldırım organızasyonu ıptalmı oldu
kardesım ara benı

uaheuahuaheuhaue :)

bad cat
31-10-2008, 17:24
bence rc carlarda iyi sonuçlar elde ediyo onları yabana atmamak lazım :D:D

Vtec-SEDAN
02-11-2008, 19:12
iptal yanii.. ??

dragon07
02-11-2008, 19:13
bugra abi hergün sitede sonuçta yazılanları görüyor...bence iptal veya gelecek yıllarda yapılacak.

ef186
02-11-2008, 19:17
önümüzdeki seneye ertelemek durumunda kaldık arkadaşlar. hem hava şartları hemde bazı çalışmaların yetişmemesinden dolayı erteledik.
İptal etmedik sadece ertelendi ...

Eriador
02-11-2008, 20:29
tüh ulan tamda 1. olcaktım o kdar hazırlanmıştım .. küstüm seneye yokum banane ...

sulhi
02-11-2008, 20:36
sabret gönlum sabret zamanLa bu yariş gelecek elbet.. drag deil bir gun deil bir yıl deil ömur boyu hastalık demek:D

ef186
02-11-2008, 21:35
sabret gönlum sabret zamanLa bu yariş gelecek elbet.. drag deil bir gun deil bir yıl deil ömur boyu hastalık demek:D

Gel gülüm seni ratsnrop yapalım boşver müzikal yaşamı :D

DaRkNeSs-
03-11-2008, 00:44
abi aman diyim açık öğretim sınavlarıyla aynı güne denk gertirmeyin :D

maxpower
07-02-2009, 12:43
bu organizasyon ne zaman olacak

baharda fln mı?

yusufcan_k
07-02-2009, 12:47
ileri bir tarihe ertelendi diye biliyorum ama büyük ihtimal o zamanlarda olur yagmur camur derdi olmaz

ef186
07-02-2009, 12:50
bu organizasyon ne zaman olacak

baharda fln mı?

ileri bir tarihe ertelendi diye biliyorum ama büyük ihtimal o zamanlarda olur yagmur camur derdi olmaz

Bu proje
2009 Yaz için PistGünleri.com Serisi dahilinde Yapılıcaktır.
Proje geçen sene İstenmeyen aksaklıklardan dolayı tarafımdan ertelenmişdi.
Bu sezon Bu keyfi hep beraber yaşıycaz inşallah.

maxpower
07-02-2009, 12:52
ertelendiğini biliyordum, konuyu takip ediyordum çünkü

sabırsızlıkla bekliyoruz

birsürü yeni proje de yapıldı bu arada:)

ef186
07-02-2009, 12:56
ertelendiğini biliyordum, konuyu takip ediyordum çünkü

sabırsızlıkla bekliyoruz

birsürü yeni proje de yapıldı bu arada:)

:D Arada çok farklı birçok Organizasyon yaptık ekipçe Bu Sezonda devam ediceğiz yapmaya .

İnşallah bu Sezonda da çok eğleniceğiz :D

Baran^
07-02-2009, 12:57
Eğlenmek istiyorum :D

ef186
07-02-2009, 12:58
Eğlenmek istiyorum :D

uheuheueh :D Alem Genç Adam Seni :D
Kanın kaynıyo dimi :D

yusufcan_k
07-02-2009, 14:01
bizim motor yalan oldu =(( katılmak zor gibime geliyo bugra abi ne zaman olacagını tahminen yazarsan yada p.m atarsan sevinirim belki yeni motor toplarız

Boost Up
07-02-2009, 14:05
inş istanbul taraflarında olurda izlemeye geliriz:D

ef186
07-02-2009, 14:06
Busefer herşeyim hazır olsun ozaman tarih yazıcağım sizlere arkadaşlar .
Sonrasında eksik gedik bir iş yapmamak için ertelediğimizde yanlış algılanıyor.
Bakalım bu sezon İnşallah güzel bir sezon olucak ...

Boost Up
07-02-2009, 14:09
Buğra abi mümkünse havada güzel olsun yağmurdu-çamurdu uğraşılmasın:D:D

Runaway
18-05-2009, 12:45
ne zaman olck bu yarış???belli mi?

Runaway
21-05-2009, 09:11
cwp gelmedi:( olmıcak galba:(

PROMINENT
21-05-2009, 12:00
birazdaha sabır :)

BlackEmperor
21-05-2009, 13:07
Biz uyuyoruz abi TR'de neler oluyomus neler. :D FXX'ler fln... Eminim Studie'ler, Veyron'lar da vardır... :D

azeri iş adamının siyah mavi veyronu 10 bin bakımına bile geldi resimleride var bakımdayken istersen link gönderebilirim. Aynı şekilde garajdan çıkartılmaya çalışılan FXX... :)

AvcI
22-05-2009, 08:08
son mesaj 2. ay, şuan 5. ayın sonundayız ve ortada bişey yok daha

FaBeRgE
22-05-2009, 13:24
azeri iş adamının siyah mavi veyronu 10 bin bakımına bile geldi resimleride var bakımdayken istersen link gönderebilirim. Aynı şekilde garajdan çıkartılmaya çalışılan FXX... :)

link istiyoruz :)

ahmet3425
20-07-2009, 19:32
bu organizasyonun durumu nedir?

ibooo
20-07-2009, 19:41
veyronu bende maslak otomotion da çekmiştim.dükkandaki pc de kaldı yarın upload ederim

DaRkNeSs-
16-09-2009, 04:02
bu konuyu hortlatmak istiyorum :D

turbo&quattro
16-09-2009, 04:17
veyron serviste:D

http://img145.imageshack.us/img145/563/img0096x.jpg (http://img145.imageshack.us/i/img0096x.jpg/)

http://img145.imageshack.us/img145/1088/15032009001o.jpg (http://img145.imageshack.us/i/15032009001o.jpg/)

http://img142.imageshack.us/img142/1356/94667farukbugatti122241.jpg (http://img142.imageshack.us/i/94667farukbugatti122241.jpg/)
http://img88.imageshack.us/img88/9715/post27891228776403thumb.jpg (http://img88.imageshack.us/i/post27891228776403thumb.jpg/)
http://img231.imageshack.us/img231/3518/post27891228776616thumb.jpg (http://img231.imageshack.us/i/post27891228776616thumb.jpg/)

M_PROJECT
16-09-2009, 04:56
uygun pistte veyronu gecebilicek araclar mevcut trde. 1000 beygir olmasina ragmen agirligi ve aktarimi yuzunden arac 10.4 civarinda ceyrek mil suresine sahip .

douu
16-09-2009, 17:35
msky 10.8 yapmamışmıydı ???

Vts_Power
16-09-2009, 18:29

Konyadaki süreler gerçek süreler değil.ortalama +-1sn lik bir response time hatası var.10sn altı denebillir düzgün süre ölçülürse

M_PROJECT
16-09-2009, 18:32

kagit ustunde o sure. ama yukarda belitrrigim gibi uygun pistte high 10 lukbi araba degil msky mid 9 zorlar bence .

Mikrop_Ali
16-09-2009, 19:43
Buğra bir araştırma sonuçu 2005

ALINTI (http://www.modifiyem.com/forum/f264/turkiyenin-en-hizli-400m-drag-arabasi-12548/)

Re: Turkiye'nin en hizli 400m drag arabasi?

--------------------------------------------------------------------------------

Şahsen benim bildiğim en hızlı araç Selahattin Vardarlı'nın 2. nesil camarosu. Komple fiberden kasalı toplamda 900kg. 500hp'lik motoru var. 7 saniye falan diye duymuştum 1/4 'ünü. (alıntı)

oraya yazmışlar "Selehattin Vardarlı" bu şahsın garajındaki arabaları bi ben bilirim bide kendisi:) aracların plakaları VV seri yapmış:)) sadece bu garajda 6 adet var, başka varmı bilmiyorum.
resimler pek net değil ama idare eder.

http://img41.imageshack.us/img41/6673/15062009003e.jpg
http://img5.imageshack.us/img5/7356/15062009004f.jpg
http://img5.imageshack.us/img5/2807/15062009005.jpg
http://img5.imageshack.us/img5/1531/15062009006g.jpg
http://img9.imageshack.us/img9/9876/15062009007.jpg
http://img5.imageshack.us/img5/852/15062009008.jpg
http://img5.imageshack.us/img5/5162/15062009009.jpg
http://img40.imageshack.us/img40/125/15062009010.jpg

Oytun
16-09-2009, 19:46
7 sn ?
7 sn dediğin http://www.youtube.com/watch?v=6wPkoSd0rCE bunun gibi birşey..

DaRkNeSs-
16-09-2009, 19:49
tr de o kadar hızlısı olduğunu sanmıyorum :)

SONE-R
16-09-2009, 19:51
evet 7 sn biraz zor ali kardeşim :)

Selman
16-09-2009, 19:51
7 sn Trde yok gibi ama belki garajlarda vardır bilinmez.

M_PROJECT
16-09-2009, 19:54
gerekli ekipmanin olmadan olcemezsin , olcmeden de zaten 7 saniyelik araba vardir demek zor . heleki trdeki asfaltta 7 saniye cikaran araba normal pist sartlarinda mid 6 kosar demektir ki buda imkansiz bisi :D

khan
16-09-2009, 20:15
7 saniye falan mumkun degil, tr deki en hizli araba MSKY su anda ikinci de Zn, bu iki arabada adam gibi yurtdisi standartlarinda ve autostarti olan bir pistte 10 saniye altina rahat inecek araclar.

omercanilica
16-09-2009, 20:39
ınsallah ısanbula yakın guzel bır zamanda olurda epey toplulukla ızlemeye gelırız:)

_sinan_
16-09-2009, 22:58
aman allahım selahattin vardarlı'nın garajındaki şeyler nedir öyle , kitlenmiş bakıyorum şuan :eek: :eek: :o

elpadre
17-09-2009, 00:09
aslında bılmedıgımöız o kadar cok araba varkıı mesalaaa cok yakın bır arkadasım forumda tanıyanlar vardır neyse ısmı onemlı deyıll dımıtrının aracları aksu abının araclarıı bılmıyurm belkı bılen vardır ama yukluler bu arada ankaralılar butun araclar turbo :)

gambit49
17-09-2009, 00:20
bilinenler arasında 1600 luk supra tutunma sorununu çözerse o gibi görünüyor ama bide işin gizli yanları var mesela 9500 CC lik + nos lu dehşet bi amerikan görmüştüm sahibi ile kısa bi konuşmamız olmuştu draglara getircekmisiniz diye sorduğumda bana göre değil hobi için yapıyorum bunları demişti :) belki daha neler vardır yane Ferrari FXX bile getirildiğine göre :) FXX de can yakar yane :)

FXX ar ge protatip bi arac pist disinda kullanilmasi yasak :D nasil oldu anlamadim

ef186
17-09-2009, 00:22
FXX ar ge protatip bi arac pist disinda kullanilmasi yasak :D nasil oldu anlamadim

Geçen sene yada bir önceki sene geldi trye baya zamandır koleksyon otomobili olarak trde mevcut ...

gambit49
17-09-2009, 00:45
Geçen sene yada bir önceki sene geldi trye baya zamandır koleksyon otomobili olarak trde mevcut ...
bilgi icin tesekkrler;) dunyada 30 tane olan aracin 1i trde olmasi gercekten hos

ef186
17-09-2009, 01:00
bilgi icin tesekkrler;) dunyada 30 tane olan aracin 1i trde olmasi gercekten hos

rica ederim videosunuda buldum :

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-QsINtdsEGw&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-QsINtdsEGw&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

DaRkNeSs-
17-09-2009, 01:46
bu videoyu çeken çocuk kör oldu :D
hakkaten bunu çektiği ve nete koyduğu için işinden oldu diye bi duyum almıştım :D
sonuşta gizli bi araçtı ama gizliliği kalmadı adam sayesinde :D

buğra bey bırakınız video koymayı organizasyon bekliyoruz sizden :) gelip lastik koklamak istiyoruz :D

streetracer_nos
17-09-2009, 03:10
ahauahaua araba surtcek diye kaç kişi bakıyor yaw:D

MeJo
17-09-2009, 03:40
bu nası bi araç ya hayırlısı olsun :) en hızlısı bitmezzzz..
bu konuya type-r ları katan olmamış hayret :)

turbo&quattro
17-09-2009, 03:43
Yaw fxx eskidi bile..Mehmet Basaran;dan daha farkli birseyler bekliyoruz:D

Ferhat_V
17-09-2009, 16:42
Yaw fxx eskidi bile..Mehmet Basaran;dan daha farkli birseyler bekliyoruz:D

reventon almış deniliyordu..:)
belki getirmiştir garaja bi ara skylineyle gezerken gördüm siyah 2 haneli bir plakası vardı..

dragon07
17-09-2009, 16:51
7 saniye falan mumkun degil, tr deki en hizli araba MSKY su anda ikinci de Zn, bu iki arabada adam gibi yurtdisi standartlarinda ve autostarti olan bir pistte 10 saniye altina rahat inecek araclar.

khan abi seninkini saymıyormuyuz :D

fatiii
17-09-2009, 17:00
simdi arac diyince motorlarda giriyor sanıırm işin icine vede izledigim videolardanda diyebilirimki 400 mtreyi cok sert giden hayabusalar mevcut...
süre olarak bilemiyeceğim ama videodan bi kıstas olabilir.

http://video75.com/gnvSn1ERXP8/msky-vs-dragster-hayabusa/

DaRkNeSs-
17-09-2009, 19:56
rica ederim videosunuda buldum :

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-QsINtdsEGw&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-QsINtdsEGw&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

bişey geldi aklıma
top gearde fxx in pist süresine bakmak için videosunu tekrar izledim de
fxx için jeremy şöyle diyordu,bu arabayı alıyosunuz ama sadece pistte kullanmak için.
ferrarinin garajında duruyor,siz piste çıkçağınız zaman arabayı ödünç alıyosunuz gibi birşey söylemişti
bu durumda bu fxx in tr de ne işi var :D

fatiii
17-09-2009, 20:33
bişey geldi aklıma
fxx için jeremy şöyle diyordu,bu arabayı alıyosunuz ama sadece pistte kullanmak için.
ferrarinin garajında duruyor,siz piste çıkçağınız zaman arabayı ödünç alıyosunuz gibi birşey söylemişti

garajdan çalmış olmasınlar :D:D

_Mehmet_
19-09-2009, 19:12
bi de bu varmış
http://www.sahibinden.com/tr_nin_en_hizli_imprezasi-40WQQaXQQ12294729WQQpXQQdisplayitem

onursumer
19-09-2009, 19:16
bişey geldi aklıma

tam tersi bence turkiyelik :)

plaka ,ruhsat çıkmıyor ama turkiyede hiçbir poliste bu aracı çevirip plakan yok demez bence :D hadi çevirdi diyelim gene bi yolu bulunur nerden bilicek polis trafiğe çıkma izni olup olmadığını bu arabanın :D

gambit49
19-09-2009, 19:18
bi de bu varmış
http://www.sahibinden.com/tr_nin_en_hizli_imprezasi-40WQQaXQQ12294729WQQpXQQdisplayitem

buna da araba :D diyorlar iste

DaRkNeSs-
19-09-2009, 19:19
bence polis çevirse ancak egzosuna takar kafayı ona bi ceza yazar :D trafik izni olmadığını bilmez :D

AvcI
23-09-2009, 15:22
bi de bu varmış

bu ZN dostum,

altima
23-09-2009, 16:28
sanırım kimse AVK servisin yaptığı 1400 kusur hp (hemde tekerde) dodge viperden bahsetmemiş.. tahminimce tr deki en saygın değerler onda olacaktır.

henüz 0-400 lük bi videosunu bulamadım.. bulursam burada paylaşırım.

saygılar
Rıdvan.

Ferhat_V
23-09-2009, 16:30
o viper sağlammı ? bi yerde pert diye okudum kazamı yaptı yoksa motordamı sorun oldu bilemiyorum..

mmustu
23-09-2009, 16:31
sanırım kimse AVK servisin yaptığı 1400 kusur hp (hemde tekerde) dodge viperden bahsetmemiş.. tahminimce tr deki en saygın değerler onda olacaktır.

henüz 0-400 lük bi videosunu bulamadım.. bulursam burada paylaşırım.

saygılar
Rıdvan.

yok öle 1400 hp ler göstersin DBN sini inanalım :hehe:

Ferhat_V
23-09-2009, 16:34
http://www.avkservis.com/yeni/tr/ttviper.html

altima
23-09-2009, 16:44
nerdeyse 1500 hp çok ciddi bi rakam.. maşallah yani..

sanırım bu araç tr de ulaşılması güç derecelere imza atar..

saygılar
Rıdvan.

BlackEmperor
25-09-2009, 20:54

bu araçla ilgili başka bi forumda baya bi geyik dönmüştü fake diye yüklendi herkez sonrası ***** adam çekip gitti ve gerçek olduğu anlaşıldı galiba buydu o viper :p:D

BlackEmperor
25-09-2009, 20:56
Viper Türkiye' de yapıldı ama sahibi yurt dışında yaşamıyor mu?

evet Amerikada olması lazım kumral bi cocuktu galiba avatarı hayal meyal aklımda

XoR
25-09-2009, 21:06
evet Amerikada olması lazım kumral bi cocuktu galiba avatarı hayal meyal aklımda

Leopar Havlulu resmi vardı avatarında :D :D

BlackEmperor
25-09-2009, 21:10
Leopar Havlulu resmi vardı avatarında :D :D

ohaaaaa aklından gitmemiş resmi :D:D:D gülümseyen biri vardı sanki bana öyle geliyo:hehe:

BlackEmperor
25-09-2009, 21:13
http://www.youtube.com/watch?v=xPKglx62N0Y

yaşlanmış adam :)

M_PROJECT
25-09-2009, 21:13

halil cakira soleyinde o galeri olumundeki yazilari duzeltsin :D " Galeri/Bilgi ve Resimler" resim ne abi ellemi cizdiniz arabayi :D " fotograf " !!

XoR
25-09-2009, 21:18
http://www.youtube.com/watch?v=xPKglx62N0Y

yaşlanmış adam :)

Yok arabayı kullanan o değil :) Çok küçüktü yaşı bahsettiğimiz kişinin.

Ferhat_V
26-09-2009, 10:00
bu araçla ilgili başka bi forumda baya bi geyik dönmüştü fake diye yüklendi herkez sonrası ***** adam çekip gitti ve gerçek olduğu anlaşıldı galiba buydu o viper :p:D

hauahsudahsda :D

o konuda bende vardım millet ne laflar söyledi adam çıkarttı getirdi arabayı türkiyeye :)

arnawood omer
26-09-2009, 10:43
Ahahaa:D bende hatırladım o konuyu:D

___

Viper o lastiklerle 0-400'de en iyi felan olamaz asla. Tutunana kadar zn, msky gibi araçlar birkaç boy önüne geçerler ki sonrada viper yetişene kadar 400m biter.
Bi aralar beyaz justy vardı alakasız saçma sapan gidiyordu 2-3 sene önce en iyi 400m koşucusu deniyordu hatta ne oldu o araca bilemeyeceğim. Amerikadaki pistlerden olsa en iyi koşucu 2çeker çıkar bence tr'den;)

ayder77
26-09-2009, 11:10
İyi araba pek severdim onu :)

0-402m:5.8 sec

http://img258.imageshack.us/img258/8696/p9070040vi1me.jpg

http://img258.imageshack.us/img258/9849/131nr.jpg

twinturbocharged NSX V6 engine 1500+ hp

-Specs-
ENGINE: 3.2-Liter NSX V6
COMPRESSION RATIO: 11.5:1
CRANKSHAFT: Custom Billet
TRANSMISSION: Lenco Five-Speed
RODS: GRP Aluminum
PISTONS: Wiseco Forged
VALVETRAIN: Ferrea
CAMSHAFTS: Crane Cams
ROCKER ARMS: AEM Custom
CAM GEARS: AEM
INTAKE MANIFOLD: Hogan’s Racing Manifolds
INTAKE SYSTEM: AEM Custom
ENGINE MANAGEMENT: AEM EMS + AEM Peak & Hold Injector Driver Modules
ENGINE DATA AQ: AEM EMS
AIR/FUEL CONTROLLER: AEM Dual-Channel Wideband UEGO
FUEL PUMP: Waterman Racing Components
INJECTORS: RC Engineering 1600cc (12)
DRY SUMP SYSTEM: Bill Dailey Engineering
THROTTLE BODY: 80mm
TURBOCHARGERS: Twin Garrett Ball Bearing Turbochargers
WASTEGATES: Twin Tial
EXHAUST: Bob Marker Fabrication 321 Stainless Steel
IGNITION: AEM C2DI
RADIATOR: Fluidyne
CLUTCH: ACT XTM Drag Clutches
BELL HOUSING: Trick Titanium
ENGINE MACHINE WORK: Cosworth

5.8 1500hp hayatda çikamaz.
Ultima Maxximus G-Force 2009. 1600HP. 1227KG. 1324 Ton/Kg. 7.97sec. 186.03 mil.

http://www.letstorquebhp.com/calculator.asp

http://www.letstorquebhp.com/rwd.asp

TünayK
26-09-2009, 11:48
5.8 1500hp hayatda çikamaz.
Ultima Maxximus G-Force 2009. 1600HP. 1227KG. 1324 Ton/Kg. 7.97sec. 186.03 mil.

http://www.letstorquebhp.com/calculator.asp

http://www.letstorquebhp.com/rwd.asp

:D kardes turkıyemı orası yalan konussunlar?!?! sadece guc mudur 0 400 suresını belırleyen???

Dookan
14-02-2012, 19:56
Ahahaa:D bende hatırladım o konuyu:D

___

Viper o lastiklerle 0-400'de en iyi felan olamaz asla. Tutunana kadar zn, msky gibi araçlar birkaç boy önüne geçerler ki sonrada viper yetişene kadar 400m biter.
Bi aralar beyaz justy vardı alakasız saçma sapan gidiyordu 2-3 sene önce en iyi 400m koşucusu deniyordu hatta ne oldu o araca bilemeyeceğim. Amerikadaki pistlerden olsa en iyi koşucu 2çeker çıkar bence tr'den;)

amerikadaki pıstlerden olsa bizdeki 2 çekerler en iyi koşucu cıkmaz...sdece yerinden cıkar yamulur kırılır kopar..turkıye daha yuruyen yapmaya baslamadı..pistler başlasın o zaman belli olacak akkoyun karakoyun