Orijinalini görmek için tıklayınız : devo astra gsi & DF typer
devolation
07-04-2013, 18:23
devo astra gsi & de ep3 typer - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=RQYZNSnx674)
devo astra gsi & de typer ep3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=-RgdgpeBcSc)
http://www.youtube.com/watch?v=QxV9-DaFPiE&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=ir0YgEO6KcE&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=NIHhzxEY5qU&feature=youtu.be
dun gecekı denemelerden DF nın sahıbı arkadasa tesekkur ederım ayarlarım yapılı degıl dedi
benımde afr sorunum vardı reguatoru her 1 km de durup ayara getırmek ıcın sıkıp durdum ama ıse yaramadı afr 11.5 olacagı yerde 12.8 lerde yurudum yınede bahane yapmam denememezlık yapmam benı tanıyanlar bılır
Selcuk_RoL
07-04-2013, 18:32
Devran gonullerin sampiyonu artik massallah 41 kere
Honda Type_R
07-04-2013, 18:33
kardesim tam ben koyacaktim sen koymussun tam ters acilarida bende var guzel olmus onlarin linki gonderririm birazdan
devolation
07-04-2013, 18:34
devran gonullerin sampiyonu artik massallah 41 kere
kanka sen su 1 bar konusunu bıdaha düşün haa :))
devolation
07-04-2013, 18:38
kardesim tam ben koyacaktim sen koymussun tam ters acilarida bende var guzel olmus onlarin linki gonderririm birazdan
allaha sukur bu ara hondası olup denedıgım arkadaslar hep ınsanogu ınsan cıkıyo sasırıyorum allah bozmasın :) stp nın sahıbı de sende hırstan kibirden uzak 10 numara adamarsınız tanıdıgıma sevindim
Massallah araclara. Devo formunda olmadigi halde ii yurumus.
mami_makinen
07-04-2013, 18:46
Maşallah araçlara
Devran arabanın hakkını veriyosun harbi
Yılmaz da arabasını yeni yeni rollere çıkarıyo kendisi geçme geçilme derdi olmayan bi kişidir
Bu ikili ile sabahlara kadar denenir yani ikiside 10 numara 5 yıldız insandır
Massallah araclara cok guzel yurumusler.
Honda Type_R
07-04-2013, 18:51
allaha sukur bu ara hondası olup denedıgım arkadaslar hep ınsanogu ınsan cıkıyo sasırıyorum allah bozmasın :) stp nın sahıbı de sende hırstan kibirden uzak 10 numara adamarsınız tanıdıgıma sevindim
devran ben tesekkur ederim uzun zamandir boyle eglenmemistim bizde seni tanidigimiza cok sevindik her zaman deneriz bundan sonra sorun yok
Honda Type_R
07-04-2013, 18:52
Maşallah araçlara
Devran arabanın hakkını veriyosun harbi
Yılmaz da arabasını yeni yeni rollere çıkarıyo kendisi geçme geçilme derdi olmayan bi kişidir
Bu ikili ile sabahlara kadar denenir yani ikiside 10 numara 5 yıldız insandır
eyvallah abi o senin guzelligin ama ama fena geliyom hee :D
mami_makinen
07-04-2013, 19:03
eyvallah abi o senin guzelligin ama ama fena geliyom hee :D
Gel gel hızını keserler ahhaha:)
devolation
07-04-2013, 19:04
DF TypeR vs Devo AstraTurbo - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=QxV9-DaFPiE&feature=youtu.be)
DF NİN İCİNDEN BU LİNKİ KONUYA ILK POSTA NASI EKLEYECEGIM BILEN VARMI
Honda Type_R
07-04-2013, 19:05
DF TypeR vs Devo Astra Turbo 2ye2 sagda 5kacik - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ir0YgEO6KcE&feature=youtu.be)
DF TypeR vs Devo Astra Turbo 2ye2 5kacik - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=NIHhzxEY5qU&feature=youtu.be)
bunlarda bendekiler yukardakilerin ters acilari bunlarida yukari tasirmisiniz lutfen arkadasalr
devolation
07-04-2013, 19:10
gel gel hızını keserler ahhaha:)
illa son sozu soyleyecen haa sen emeklılıgını ıstesene artık bilader ne salca oluyon bacak kadar cocuklara gecip gecip moralımızı bozuyon :))
tdipower
07-04-2013, 19:12
astra bence çok kıvamında yürür olarak deneyecek epey araç buluyor tadını çıkartıyor :) maşallah araçlara typer da iimiş bu arada
mami_makinen
07-04-2013, 19:14
illa son sozu soyleyecen haa sen emeklılıgını ıstesene artık bilader ne salca oluyon bacak kadar cocuklara gecip gecip moralımızı bozuyon :))
Ya Devran nasıl bi insansın bi afr ayarı ile bütün atmosferiklerle deniyosun hiçte geri kalmıyosun maşallah sonra millet seni geçicem diye masraf edip geliyo sen yeni bi afr ayarıyla yine milletin ayarını kaçırıyosun
SöZüm sana değil sana safc yi satana :) puhahaha
SEÇKİN172
07-04-2013, 19:19
maşşallah araçlara bişey sormak istiyorum vites attıgınızda açar neden geri düşüyor biraazzcık bi sıkıntı var galiba ?
Typar rengine bittim yaw masallah.
Honda Type_R
07-04-2013, 19:32
Typar rengine bittim yaw masallah.
tesekkurler cok saolsin
hikmetcubukcu01
07-04-2013, 19:59
maşşallah araçlara güzel denemeler olmuş.İstanbulda son günlerde denemeler hızlandı.araçlar zaten çok hızlı kocaman maşşallah.
xILuciferIx
07-04-2013, 20:07
Maşallah araçlara Typer'ın rengi çok özel ve güzelmiş devolation F kasaya yeniden aşık olma nedenim Allah tekerinize taş değdirmesin.
KA®ANLIK
07-04-2013, 20:14
maşallah devo canavar yürüyor c20let (:
İki aracada maşallah..bir devolation night daha :)
Regulatorun diaframini yirttin git yenisini al kalitelilerden alda daha stabil calisir. Gidisi fatk ediyor beyin harita secimi daha stabil yapiyor duzgun olmadinda surekli kalibre etcem diye ugrasiyordu kotu gidiyordu benimki
c20let gerçekten nalet :D maaşallah ikisinede
Regulatorun diaframini yirttin git yenisini al kalitelilerden alda daha stabil calisir. Gidisi fatk ediyor beyin harita secimi daha stabil yapiyor duzgun olmadinda surekli kalibre etcem diye ugrasiyordu kotu gidiyordu benimki
valla bence de regülatör falan yenileyip bu klasmanda kalsın adam keyifle her hafta sıkıyo zevkle let beynini biraz kandırmayı öğrense içeri iki üç tane pod :D çok daha fazla eğlenir gibi
maşallah devranıma
yanlız bende typerın rengıne sesıne bayıldım
valla bence de regülatör falan yenileyip bu klasmanda kalsın adam keyifle her hafta sıkıyo zevkle let beynini biraz kandırmayı öğrense içeri iki üç tane pod :D çok daha fazla eğlenir gibi
Basinc acmadigi surece iceri pek yapcak bisey yok basinci acsin ben icerideki islemi icin gerekeni yapcam zaten hehe
Hikmet Gönül
07-04-2013, 21:16
Gonullerin sultanina basta olmak uzere araclara masallah...
Maşallah deneyen araçlara kazasız belasız . Ne güzel dostça denemeler olmuş .
maşallah araclara çok keyif aldım çok çekişmeli olmuş
aLperTunga
07-04-2013, 22:01
denemeler çok iyiydi.ben devonun yanına gectim ikiye iki denemelerinizde.parmakla sayarak cok ıyı aynı anda oturdunuz gaza.insanlıgınıza zaten diyecek laf yok bence:icon_tup:
bişey dikkatimi cekti opeti kacırdık ben devoya cıkıştan girelim diyorum bizim videoda sizin videoda da aynısını söylüyor arkadaş aynı anda aynı şeyleri konuşmuşuz gibi olmuş.
Maşallah araclarınıza :)
Honda Type_R
07-04-2013, 22:12
denemeler çok iyiydi.ben devonun yanına gectim ikiye iki denemelerinizde.parmakla sayarak cok ıyı aynı anda oturdunuz gaza.insanlıgınıza zaten diyecek laf yok bence:icon_tup:
bişey dikkatimi cekti opeti kacırdık ben devoya cıkıştan girelim diyorum bizim videoda sizin videoda da aynısını söylüyor arkadaş aynı anda aynı şeyleri konuşmuşuz gibi olmuş.
Maşallah araclarınıza :)
sorma ikimizde sanki anlasmis gibi ayni replikler farkettiysen videolar bile ayni sadece ters acilar guzel ve eglenceli oldu
chiefkadir
07-04-2013, 22:20
Zevkle izledim,ikisinede maşallah..
Devo arabanın hakkını dibine kadar veriyosun helal sana:)
devolation
07-04-2013, 22:28
allah hepinizin gonlune gore versin arkadaslar keyif aldik bir dost daha kazandik herkes mutlu ayrildi onemli olanda buydu bence
bazi genc arkadaslar deneyelim deneyelim diyosun sonra ayarim bozuldu diyosun diyo 20 yasinda bi araci 90larin teknolojisiyle kosturuyosun bravo abi diyen yok... nevarsa bizim jenarasyonda var bu bebeler yuzunden birakacam bu isleri
allah hepinizin gonlune gore versin arkadaslar keyif aldik bir dost daha kazandik herkes mutlu ayrildi onemli olanda buydu bence
bazi genc arkadaslar deneyelim deneyelim diyosun sonra ayarim bozuldu diyosun diyo 20 yasinda bi araci 90larin teknolojisiyle kosturuyosun bravo abi diyen yok... nevarsa bizim jenarasyonda var bu bebeler yuzunden birakacam bu isleri
Senin bebelerle ne isin var haci birak sen onlari
Devam devam
20 yasindaki araci 90 larin teknolojisi ile kosturuyosun bravo Devran :D
Masallah insanin cani cekmiyor degil :)
Typerın rengi muhtesem ya favorim :(
İki aracada Maşallah cok keyifli olmuş.typerin ayari yapıldımı.yoktu bi ara
mami_makinen
07-04-2013, 22:36
Devran eline bileğine sağlık
Meyve veren ağaç taşlanır herşeyi kaale alma
cok cok keyifli olmus, c2o lete gsi a saygilarimizi sunuyoruz...:) c20 nin nasil makine oldugunu goruyolardr artik sanirim.
replik olsun eskiler bilir yeniler ornek alir...:)
ayıpsın devran ben derim sana bravo. bravo devran. bravoo... :D
gokcell13
07-04-2013, 23:07
DF typer a hayran oldum.Maşşallah.Misller gibi yuruyor.
Eğlenceli denemeler olmuş maşallahh
devran sen hep bu afr de yuru benceee:) cok temiz videolar ve temiz bi gece olmus.
MAŞALLAH her iki aracada ya devo bi haftada boş geç be kardeşim her hafta sıkıyorsun :D
devolation
08-04-2013, 08:51
devran sen hep bu afr de yuru benceee:) cok temiz videolar ve temiz bi gece olmus.
yasinim skn ile gs gti in denedigi gun tekrar goruselim oldumu :)
nissansunnygti
08-04-2013, 09:49
ALLAH c.c astra arkadaşa kaza bela göstermesin hemen hemen 1 aydır her iki günde bir yeni yarış videoları ekleniyo gercekten tebrik ederim arabanında maşallahı var hiç bi yarışta aksilik cıkarmıyo...
typrın speclerini bilmiyorum ama iki kişi olmasına rağmen aracta ciddi iyi yürümüş n/a arabada bir kişi bile cok fark ediyo kendim denediğim için söylüyorum tek tek denenseydi sonuç biraz daha farklı olabilirdi ama iki aracıda tebrik ediyorum..
her iki aracada maşallah, df gönlümüzdesin ;)
mr.korhan
08-04-2013, 10:05
maşşallah iki aracada kaza bela göstermesin allah,
devran senide sürekli aracını koşturmandan dolayı ayrıca kutlarım kardeşim maşşallah tekrar :icon_tup: ,
yasinim skn ile gs gti in denedigi gun tekrar goruselim oldumu :)
hönk skn gs gtı ile mi deneyecekmiş:) benim neden haberim yok laaa
o gün senide 1 barda görelim artık ya da 0.7 :)
devolation
08-04-2013, 13:01
denerler elbet neden denemesin ikiside hizli arac sahipleride guzel insanlar yada getir skn yi rovans yapalim yada df ile deneyin merak etme 1 barlik astram 1aya kalmaz hazir sende kaclik tup istersen tak kac shot basarsin sana birakiyorum
Benimde yok. :) Denerseler demek istedi devranim herhalde.
Gs km golf konusunda bir arkadas skn hazir demisti. Ona istinaden sanirim.
Benimde yok. :) Denerseler demek istedi devranim herhalde.
Gs km golf konusunda bir arkadas skn hazir demisti. Ona istinaden sanirim.
anladım o konuyu takip etmiyorum. nasip olursa denenir tabi ki. neden olmasın.
denerler elbet neden denemesin ikiside hizli arac sahipleride guzel insanlar yada getir skn yi rovans yapalim yada df ile deneyin merak etme 1 barlik astram 1aya kalmaz hazir sende kaclik tup istersen tak kac shot basarsin sana birakiyorum
yok kanka nosla mosla işimiz yok skn ile denediğin gibi deneriz ne kadar ileriye geldiğini görürsün sende. skn de sorun yoksa.
ama seninle ygz ile deneriz inşallah skn geçersen. istediğin barlar da.
maşallah devo astra koşturuyor
devolation
08-04-2013, 13:33
yok kanka nosla mosla işimiz yok skn ile denediğin gibi deneriz ne kadar ileriye geldiğini görürsün sende. skn de sorun yoksa.
ama seninle ygz ile deneriz inşallah skn geçersen. istediğin barlar da.
ozman skn df den hizLi bir aracsa deneriz.. kimse alinmasin 1 bar zaten skn ye agir gelir senin yeni setup inla demek istemistim ben zaten
muratim aynen bi arkadas skn hazir demisti ona istinaden dedim bende
ozman skn df den hizLi bir aracsa deneriz.. kimse alinmasin 1 bar zaten skn ye agir gelir senin yeni setup inla demek istemistim ben zaten
muratim aynen bi arkadas skn hazir demisti ona istinaden dedim bende
vallahi devrancım bi ahenk oluşmuş içinde. df den hızlıysa filan... denediğimizde ne kadar hızlı olduğunu görmedik mi_? o zaman
ama otobana çıkınca hersey değişir. skn sökük df takılı. bende isterim df ile denemek, ben typer ile denerken yanıma adam almam hiçbir zaman. farklılıklar var, o farklılıkları göz önünde tutmanda fayda var.
benim yeni setup ımda sana ağır gelecektir...
_muhaRRem
08-04-2013, 14:03
olmayan birşey için atarlaşmak iyi değildir.
çıksın yine denersiniz neyin nası olacağı belli değil.
turbo arabayla şaka olmaz :D
[QUOTE=yasin_R;6758917]vallahi devrancım bi ahenk oluşmuş içinde. df den hızlıysa filan... denediğimizde ne kadar hızlı olduğunu görmedik mi_? o zaman
ama otobana çıkınca hersey değişir. skn sökük df takılı. bende isterim df ile denemek, ben typer ile denerken yanıma adam almam hiçbir zaman. farklılıklar var, o farklılıkları göz önünde tutmanda fayda var.
edit....
devolation
08-04-2013, 14:21
vallahi devrancım bi ahenk oluşmuş içinde. df den hızlıysa filan... denediğimizde ne kadar hızlı olduğunu görmedik mi_? o zaman
benim yeni setup ımda sana ağır gelecektir...
dogrudur senin yeni setupin liste olarak agir gelebilir seninde dedigin gibi yolda isler degisir dener goruruz.. buarada ciddi emek harciyorsun allah utandirmasin dostum bide stp ile skn specleri ayni diye biliyorum koltuklarida sokuktu yan koltukta olmak uzere ozaman ya skn de bilmedgmz extra bisey var 7 kg lik tampon demirleri sokuk oldugu disinda methanolun fisi cikik kullanmiyorum demistin o gece ya astra hizlandi yada stp de bi sorun var enguzeli denemek tabi sorular sorular....
buarada atar gider yok yasin kardesim osman ve ben boyle tatli tatli atisiriz dozunu kacirmadan tabi tadi tuzu bu islerin :))
WarmongeR
08-04-2013, 14:52
şu şuna ağır gelir, bu buna ağır gelir demenin gereği yok, Allah izin verirse cumartesi skn ataşehirde. O zaman net görülür.
devolation
08-04-2013, 15:06
şu şuna ağır gelir, bu buna ağır gelir demenin gereği yok, Allah izin verirse cumartesi skn ataşehirde. O zaman net görülür.
yanlis anlasilma olduysa kusura bakmayin amacim araci kucumsemek vs degil ama dogruya dogru 1bar turboya gore pistonsuz typer neyapabilir? oyuzden mantikli olmaz anlaminda kullandim o kelimeyi.. zaten turboyla atmoyu kiyaslamak bile dogru degil buda typerin motorunun basarisini kanitlar zaten aciklama yapmaya bile gerek yok aslinda
dogrudur senin yeni setupin liste olarak agir gelebilir seninde dedigin gibi yolda isler degisir dener goruruz.. buarada ciddi emek harciyorsun allah utandirmasin dostum bide stp ile skn specleri ayni diye biliyorum koltuklarida sokuktu yan koltukta olmak uzere ozaman ya skn de bilmedgmz extra bisey var 7 kg lik tampon demirleri sokuk oldugu disinda methanolun fisi cikik kullanmiyorum demistin o gece ya astra hizlandi yada stp de bi sorun var enguzeli denemek tabi sorular sorular....
buarada atar gider yok yasin kardesim osman ve ben boyle tatli tatli atisiriz dozunu kacirmadan tabi tadi tuzu bu islerin :))
stp nın setup ı skn ye göre cok daha hard...
farkındasın mertcanın arabada sorun vardı. df ile kıstas alsan neyse derim. arabası yuruyor ama sökük değil. ben metenol le yürümedim haikaten fişi cekikti.
o farklılık dediiğim olay bunlar aslında. otobanda işler değişiyor tekrar denemekten keyıf alırım.
ayrıca yan koltugu takılı idi...
yanlis anlasilma olduysa kusura bakmayin amacim araci kucumsemek vs degil ama dogruya dogru 1bar turboya gore pistonsuz typer neyapabilir? oyuzden mantikli olmaz anlaminda kullandim o kelimeyi.. zaten turboyla atmoyu kiyaslamak bile dogru degil buda typerin motorunun basarisini kanitlar zaten aciklama yapmaya bile gerek yok aslinda
Pistonluu araba sıkıştırması yüksek araba demek degilmidirr, kapakla cam le vs vs gidikladiginnnn zaman zaten pistonunun aşağı yukarı sikistirma degerine denk getirebilmen cok basit,
kelalper
08-04-2013, 18:57
Yasin pistonlu arabada illaki sıkıştırma olması şart değil. Hafiflik ve sağlamlıkda ayrı bir etken. Sıkıştırma sabittir ama daha hafif ve sağlam piston kullanarakta güç alırsın. Konu ne bilmiyorum ama teknik kısmı bu.
DeWiLmEnTt
08-04-2013, 19:33
iki aracada kocaman maşallah cok güzel denemeler olmuş.
Sağlamlık degil alınan güçten bahsettim tabi ki daha sağlam sağlıklı olabilir
osman 1.8t
08-04-2013, 22:02
bende geliyorum cumartesi devran ayarla ortamı lau iyi dinlendi biraz koşsun
kelalper
08-04-2013, 22:22
Sağlamlık degil alınan güçten bahsettim tabi ki daha sağlam sağlıklı olabilir
Sağlamlık değil hafif pistonla daha fazla güç alırsın. Daha kolay çevirir.