Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : DF TypeR vs STP TypeR

Honda Type_R
07-04-2013, 18:24
Arkadaslar araclari az cok herkes biliyo tek tek specleri yazmiyorum.
Agirlik olarak:

STP TypeR On Arka Koltuklar sokuk surucu 114 Kg

DF TypeR Sokulu birsey yok surucu 80Kg + yolcu 98Kg

Mertcan kardesimin arabasinin masallahi var filtresini halledince daha iyi olacagina eminim.

DF TypeR vs STP TypeR (81DDXXXX) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=XQmAmdiSay0&feature=youtu.be)

DF Typer i bilmeyenler icin Projeler bolumundeki linki.

http://www.techturkey.com/forum/project-cars/134222-df-typer-reloaded-125cr.html

Volkann
07-04-2013, 18:26
maşallah araçlara.

Selcuk_RoL
07-04-2013, 18:30
Massallah df type r goz doldurdu

Shadow_Dancer
07-04-2013, 18:32
Maşallah Yılmazım..

mami_makinen
07-04-2013, 18:40
Maşallah araçlara k20 savaşları başlasın :)

EkReM
07-04-2013, 19:01
Maşallah araçlara.

Yigit-Y
07-04-2013, 19:13
maşallah yılmaz

SEÇKİN172
07-04-2013, 19:22
maşşallah df typer a bayagı iyidiyor bence df typer bu rolde çok agır hemde..

STP
07-04-2013, 19:25
Yilmazim masallah dun gecede konustugumuz gibi araba mis gibi ;) filtre harici seylerde varmis kankacim onlari ve sanzimani yapinca deneyip iyilesmeyi goruruz insllah :)

Honda Type_R
07-04-2013, 19:27
Yilmazim masallah dun gecede konustugumuz gibi araba mis gibi ;) filtre harici seylerde varmis kankacim onlari ve sanzimani yapinca deneyip iyilesmeyi goruruz insllah :)

selcuk her zaman problem yok bitince deneriz dedigim gibi uzun zamandir eglenmemistim bu kadar iyi oldu benim icin

Honda Type_R
07-04-2013, 19:28
Massallah df type r goz doldurdu

tesekkurler cok saolsin

Honda Type_R
07-04-2013, 19:31
Maşallah Yılmazım..

serdarim saolsin

maşallah yılmaz

yigit saolsin tesekkurler

maşşallah df typer a bayagı iyidiyor bence df typer bu rolde çok agır hemde..

deneme yapacagin insan duzgun olunca boyle seyler onemsiz oluyoki oradaki herkesede dedim zaten yinede cok tesekkurlerr

-HAKTAN-
07-04-2013, 19:37
Maaşallah beyler kazasız belasız

Ahmet.S
07-04-2013, 19:39
Maşallah Araclara DF typerın tam ayarları bitikten sonraki videolarını şimdiden merak ediyorum.

Yiğit Ş.
07-04-2013, 19:40
Bugün arkadaşı ataşehir tem bağlantısında polis durdurmuştu. umarım sıkıntı olmamıştır çok.. araçlara maşallah

_muhaRRem
07-04-2013, 19:46
ep3 yeni yıldızı belli oldu hadi hayırlısı

deneyen araçlara maşallah. Önemli olan önce ve sonra gülüp muhabbete devam edebilmektir.

Honda Type_R
07-04-2013, 19:46
valla bizi durduran eden olmadi insallah durdurulan arkadasada birsey olmamistir

yasinipek79
07-04-2013, 19:49
DF cok iyi oldu ki ayari tam olarak bitmedigi halde boyleyse bittikten sonra cok daha iyi olacaktir.Yilmaz tekrardan masallah..

mehzent
07-04-2013, 19:50
Masallah ayaginiza saglik Yilmaz im cok sevindim kardesim artik tadini cikarma vakti :)

Honda Type_R
07-04-2013, 19:57
ep3 yeni yıldızı belli oldu hadi hayırlısı

deneyen araçlara maşallah. Önemli olan önce ve sonra gülüp muhabbete devam edebilmektir.

muharrem tesekkurler saolsin

Honda Type_R
07-04-2013, 19:58
DF cok iyi oldu ki ayari tam olarak bitmedigi halde boyleyse bittikten sonra cok daha iyi olacaktir.Yilmaz tekrardan masallah..

abi saolasin valla su andaki hali cok umut verici insallah bitsin dyno verilerini eklerim

Honda Type_R
07-04-2013, 19:59
Masallah ayaginiza saglik Yilmaz im cok sevindim kardesim artik tadini cikarma vakti :)

valla mehmetim bende cok sevindim anlatamam gitmeden oncede ozgune soruyorum ne yapayim bak gideyimmi diye :) ama iyiki gitmisim guzel arkadaslarla tanistim kisa gecenin kari oldu

poşetçay
07-04-2013, 20:11
o 98 kg lik ağırlığı bida alma :) maşallah

ufuck
07-04-2013, 20:26
dun ybosnada geldın ses cok guzeldı :) kopru altındakı sesıde kaydetmek lazımdı aslında :D maşAllah araçlara :):)

mtcvtc
07-04-2013, 20:32
kardeşim maşallah aracın çok güzel inşallah dahada güzel olucak senin gibi insanlarla herzaman denenir;)senin gibi bizde bir kaput ve stackla üst viteslerimizi iyileştirince daha zevkli olucak inşallah.

nemonomani
07-04-2013, 20:39
yılmaz abi maşallah diyelim nazar deymesin

orcunnn
07-04-2013, 20:42
maşallah iki aracada yanlız df agır ok hiç birşey sökük degil deme bence çünkü aracın arka koltuk kısmı yerınde degildi ;)

orcuns
07-04-2013, 20:49
Kisa bir bilgi yilmazin arabasinin sikistirmasi tahmini 12 cr

Oz`
07-04-2013, 20:59
iki aracında bitmedi eksileri olduğunu belirtirim Stp nin ya vanos ya Kproda sıkıntı var

Df ninde Knock sensorunda Malesef BENCe sorun vaR:D

Oz`
07-04-2013, 20:59
AMa genede Maşlllah ikisinede

mtcvtc
07-04-2013, 21:14
özgünüm sağol verdiğin emekler için yakında tekrar sihirli dokunuşların için gelicez kısmetse inşallah filtremizide değiştirip:)

Honda Type_R
07-04-2013, 21:29
maşallah iki aracada yanlız df agır ok hiç birşey sökük degil deme bence çünkü aracın arka koltuk kısmı yerınde degildi ;)

vay be benim arabami benden daha iyi bilen biri cikti arkadasim nereden gordun arka koltuklarin yerinde olmadigini bravo valla halbuki deneme sonrasi arka koltukta oturan koray diye bir arkadasim vardi onuda gordunmu yazik cocuga benzin deposunun uzerinde geldi valla

orcunnn
07-04-2013, 21:35
vay be benim arabami benden daha iyi bilen biri cikti arkadasim nereden gordun arka koltuklarin yerinde olmadigini bravo valla halbuki deneme sonrasi arka koltukta oturan koray diye bir arkadasim vardi onuda gordunmu yazik cocuga benzin deposunun uzerinde geldi valla

hemen atarlanma benım godugum aracın stepne yerı vs boş tu cıplak sac gözüküyordu üstüne basa hiç birşey sökük degildi deme ;)
2 tarafıda tanımam yanlış anlama ama gördügüm buydu o gece bende ordaydım

Honda Type_R
07-04-2013, 21:37
hemen atarlanma benım godugum aracın stepne yerı vs boş tu cıplak sac gözüküyordu üstüne basa hiç birşey sökük degildi deme ;)
2 tarafıda tanımam yanlış anlama ama gördügüm buydu o gece bende ordaydım

zaten stepne olmayinca otomatik olarak sac gozukuyo hayir benim bilmedigim baska birseymi var anlamadigim eger aracimi aldigimda stepnem olsaydi emin ol oda olurdu arabada sen o guzel kafani yorma birde deneme yapan araclarin hangisinde stepne varmis onu de bana ondan sonra konusalim ok kardesim

ErT_ThM
07-04-2013, 21:37
masallah araclara kazasz belasız

Honda Type_R
07-04-2013, 21:40
iki aracında bitmedi eksileri olduğunu belirtirim Stp nin ya vanos ya Kproda sıkıntı var

Df ninde Knock sensorunda Malesef BENCe sorun vaR:D

ozgunum sanirim olabilir ama su anda iyi gidiyo be :) degistiririz onuda bakalim ne olacak goruruz ellerine saglik bide bitmis halini cok merak ediyorum demedi deme

orcuns
07-04-2013, 21:40
yanı senın stepnen olmus olsaydı gecılırdın demek ıstemıs sanırım dogrumuyum ?

Tolga-R
07-04-2013, 21:41
Maşallah 2 typerada.

Ha stepne ha yarım depo benzin farkı takılmayın bu kadar stepneye yıllardır typera binerim bebek arabasıyla rollinge çıktım ama hiç stepnem olmadı.

orcunnn
07-04-2013, 21:41
zaten stepne olmayinca otomatik olarak sac gozukuyo hayir benim bilmedigim baska birseymi var anlamadigim eger aracimi aldigimda stepnem olsaydi emin ol oda olurdu arabada sen o guzel kafani yorma birde deneme yapan araclarin hangisinde stepne varmis onu de bana ondan sonra konusalim ok kardesim

ya bi aracta hıcbır sey sokuk degıl demen için bunu stepne de dahil olur
benıde çok ilgilendirmiyor k20 n/a larız
ben sadace gördügümü yazdım dedıgım hiç umrumda degıl ;)

orcunnn
07-04-2013, 21:43
Maşallah 2 typerada.

Ha stepne ha yarım depo benzin farkı takılmayın bu kadar stepneye yıllardır typera binerim bebek arabasıyla rollinge çıktım ama hiç stepnem olmadı.
tolga abı adam video konu başına hiçbirşey sökük derse bende bagaj kısmında sac gözüküp stepne vs olmadıgı söylerim konu bu stp falanda tanımıyorum bile
tarafda tutmuyorum sadace bilgilendirmek istedim abartırıyor

Tolga-R
07-04-2013, 21:44
tolga abı adam video konu başına hiçbirşey sökük derse bende bagaj kısmında sac gözüküp stepne vs olmadıgı söylerim konu bu stp falanda tanımıyorum bile
tarafda tutmuyorum sadace bilgilendirmek istedim abartırıyor

yav tamam kızma orcunum bidaha erken gelin özüstte kave içelim boşverin typerları :)

aLperTunga
07-04-2013, 21:44
maşallah araclara.gercekten cok eglenceli geceydi.

orcunnn
07-04-2013, 21:47
yav tamam kızma orcunum bidaha erken gelin özüstte kave içelim boşverin typerları :)

yavaş specler :D
olur abi içeriz sıkıntı yok

ümitech
07-04-2013, 21:47
maşallah..

Honda Type_R
07-04-2013, 21:50
ya bi aracta hıcbır sey sokuk degıl demen için bunu stepne de dahil olur
benıde çok ilgilendirmiyor k20 n/a larız
ben sadace gördügümü yazdım dedıgım hiç umrumda degıl ;)

hmm bundan sonra bir stepne alip araba koyacam oyle gelicem maksat lafimizin arkasinda duralim admin arkadaslardan rica edelimde degistirsinler stepne koyunca sacimizda kapanmis olur oda gozukmez :icon_tup:

orcunnn
07-04-2013, 21:52
hmm bundan sonra bir stepne alip araba koyacam oyle gelicem maksat lafimizin arkasinda duralim admin arkadaslardan rica edelimde degistirsinler stepne koyunca sacimizda kapanmis olur oda gozukmez :icon_tup:

o senın fikrin zaten aracının maşallahı var sesi görüntüsü gisişi ile 10 num :icon_tup:
ama benı yanlış anlama art niyetle söylemedim

Honda Type_R
07-04-2013, 21:53
Maşallah 2 typerada.

valla tolga ben hala gunluk kullaniyorum benim arabamdada cocuk koltugu var allaha cok sukur oylede kullaniyorum ama hicbir arabadada o kdar roll dede kimsenin aa bundada stepne yokmus dedigini hatirlamam ya

Yigit-Y
07-04-2013, 21:54
Yılmaz'ın en büyük hatası STP kadar sökük gelmemesi ve yanına kg alması.

Yılmaz sökük olsa kendisi kullansa ben neler olacağını görür gibiyim şuan.

Honda Type_R
07-04-2013, 21:55
Yılmaz'ın en büyük hatası STP kadar sökük gelmemesi ve yanına kg alması.

Yılmaz sökük olsa kendisi kullansa ben neler olacağını görür gibiyim şuan.

yigit arabayi ben kullaniyorum zaten :)

poşetçay
07-04-2013, 21:56
valla tolga ben hala gunluk kullaniyorum benim arabamdada cocuk koltugu var allaha cok sukur oylede kullaniyorum ama hicbir arabadada o kdar roll dede kimsenin aa bundada stepne yokmus dedigini hatirlamam yamillet ağırlık yapmasın die yakında kendisi binmicek adamın istedmesi konu oluyo araçtaki yatılıtımdan haberi olan varmı mevzu olmasın konu açılmasın die rollinge çıkmadı adam videoyu koy die ben dedim pişman oldum

Honda Type_R
07-04-2013, 22:02
benimde anlamadigim oydu zaten aracin havuzu oldugu gibi yalitimla kapli nasil sac gozuktu onu anlamadim

Yigit-Y
07-04-2013, 22:02
yigit arabayi ben kullaniyorum zaten :)

bilirem kardeşim specler yazılıp 2 araçda sökükdü denecekti o zaman sökük değil muhabbeti olmaaycaktı.gerçek farkı görücektik.sonra kafalarda soru işaretleri kalır böyle.

koltukları sökmek çok kolay :)

bence sen sök tekrar deneyin olmadı bu :)

_muhaRRem
07-04-2013, 22:03
biz stepneye hiç inanmadık yaklaşık 10 yıldır :D

stepne ney ya araba içindeki gereksiz gofret naylonu gibi bişe temizlerken depoya kaldıyoruz :)

Honda Type_R
07-04-2013, 22:04
bilirem kardeşim specler yazılıp 2 araçda sökükdü denecekti o zaman sökük değil muhabbeti olmaaycaktı.gerçek farkı görücektik.sonra kafalarda soru işaretleri kalır böyle.

koltukları sökmek çok kolay :)

valla oyleymis yigit gozumun onunde soktu selcuk inanamadim ama dedimya benim coculuk cocuk biniyo birde kiyamiyorum arabayi sokmeye biliyorsun seninlede konusmustuk bunlari pek taraftar degilim sokmeye ama gerekiyo demekki

nemonomani
07-04-2013, 22:04

abi mdf kes engüzeli :D

poşetçay
07-04-2013, 22:05
benimde anlamadigim oydu zaten aracin havuzu oldugu gibi yalitimla kapli nasil sac gozuktu onu anlamadimyalıtım malzemesi parlıo :)

Honda Type_R
07-04-2013, 22:05
biz stepneye hiç inanmadık yaklaşık 10 yıldır :D

stepne ney ya araba içindeki gereksiz gofret naylonu gibi bişe temizlerken depoya kaldıyoruz :)

muharrem bundan sonra stepne yazilmasi gereken bir ayrinti aklinda bulunsun :icon_tup:

Erol
07-04-2013, 22:06
iki aracada mşllh.

ortalama 70 kg. bir insan yaklaşık 2.5 boy fark ettiriyor

demekki bu video da df tek kişi olsa 4-5 boy fark olur.

Yigit-Y
07-04-2013, 22:07
valla oyleymis yigit gozumun onunde soktu selcuk inanamadim ama dedimya benim coculuk cocuk biniyo birde kiyamiyorum arabayi sokmeye biliyorsun seninlede konusmustuk bunlari pek taraftar degilim sokmeye ama gerekiyo demekki

cumartesi sabahı sök pazar sabahı tak makina 2 elektrik direği göstersin yan aynadan :)

Dou
07-04-2013, 22:07
Bende 3 senedir stepnesiz gezip ihtiyaç duymayanlardanım.

Araçlara maşallah sıkıntısız gazlamalar dilerim.

_muhaRRem
07-04-2013, 22:08
iki aracada mşllh.

ya sen onu bırak bi kadran videosu koy artık gönnüllerde uhde kaldı :D

Erol
07-04-2013, 22:08
hafta içi oz izmirde ondan sonra kadran gelicek kanka ;)

hee bu arada kadran ın önündeki maxi göstergeden ve 1.4 kadranından bişey anlaşılmıyor kadranıda degiştirmem lazım..

Honda Type_R
07-04-2013, 22:09
iki aracada mşllh.

zaten su anda boyleyken 4 boy oluyo ama dedigim gibi DD Typer cai den problem oldugu icin halledince tekrar deneriz sorun yok mertcanla aramizda

_muhaRRem
07-04-2013, 22:10
hafta içi oz izmirde ondan sonra kadran gelicek kanka ;)

oz suz olsun 120 = 3.75 boy :D

merakla beklemedeyim tekrar hayırlı olsun

_muhaRRem
07-04-2013, 22:11
zaten su anda boyleyken 4 boy oluyo ama dedigim gibi DD Typer cai den problem oldugu icin halledince tekrar deneriz sorun yok mertcanla aramizda

sende stack var mı ?

yoksa sende takınca yine sonuç aynı olcakki .

poşetçay
07-04-2013, 22:12
söküp yürütceksen ne ugrasıosun doldurmakla parça takmakla emek harcamaya gerek yok bence basite kaçmak

Erol
07-04-2013, 22:13
oz suz olsun 120 = 3.75 boy :D

merakla beklemedeyim tekrar hayırlı olsun

ahauhuahaa:D

vallahi ne yalan söyliyeyim gidişi bir harika ama ondan daha iyisi rolantide çalışma sesi :icon_rule

Honda Type_R
07-04-2013, 22:14
sende stack var mı ?

yoksa sende takınca yine sonuç aynı olcakki .

bende stack yok hatilarmisin gns typerin filtre sistemini onun aynisini tekrardan yaptim

mustafa_yaman
07-04-2013, 22:15
maşallah deneyen araçlara stp nin specler nedir acaba?

Honda Type_R
07-04-2013, 22:16
söküp yürütceksen ne ugrasıosun doldurmakla parça takmakla emek harcamaya gerek yok bence basite kaçmak

kankacim demekki gerekiyo oyle oluyomus bu islerden uzak kalinca ama biliyorsun beni pek sevimiyorum sokme takma islerini

_muhaRRem
07-04-2013, 22:18
bende stack yok hatilarmisin gns typerin filtre sistemini onun aynisini tekrardan yaptim

hatırladım.

dynoya gittiğinde kaputu söküp stacki takabilirisn en fazla 30 dk nı alır. belkide stack daha iyi hava çekebilir. bi denemelisin .

poşetçay
07-04-2013, 22:18
kankacim demekki gerekiyo oyle oluyomus bu islerden uzak kalinca ama biliyorsun beni pek sevimiyorum sokme takma islerinidua et sen uçuştayken zamanım yoktu :D:D

orcunnn
07-04-2013, 22:20
kankacim demekki gerekiyo oyle oluyomus bu islerden uzak kalinca ama biliyorsun beni pek sevimiyorum sokme takma islerini

ya diyorum kı art niyetle yazmadım halen konuyu uzattıyorsun
sankı stepne olsa yanyana gidicek dedım
benım aracımda da stepne yok takmıyorum takmamda
konuyu başka yerlere çekmessen sevinirm
bana yazıcagım cvp stepne yok konu düşünmedım evet arkadaşlar stepme yok zaten kg olarak yeterınce agırım desen yeterdi bı hondacıalar hemen saldırın anasını satayım :D

CupraR
07-04-2013, 22:22
Stepnedeki ebatlarda cok onemli kalin var ince var.Stepne var derken ebatlari gecmeyelim lutfen.
Araclar cok guzel yurudu sahipleri ve kullananlar adam gibi adamlardi velasil hersey cok guzendi.icinde bende oldugum halde DF de cok iyidi.

Honda Type_R
07-04-2013, 22:23
bana yazıcagım cvp stepne yok konu düşünmedım evet arkadaşlar stepme yok zaten kg olarak yeterınce agırım desen yeterdi bı hondacıalar hemen saldırın anasını satayım :D

valla alinganlik yapma kardesim seni dusunerek yazmadim zaten yazsam yazdim da derim o ayri yazdim bitti konu uzatmak gibi bir huyum yoktur o yuzden sen icini rahat tut sana yazdim bitti o kadar

poşetçay
07-04-2013, 22:25
bana yazıcagım cvp stepne yok konu düşünmedım evet arkadaşlar stepme yok zaten kg olarak yeterınce agırım desen yeterdi bı hondacıalar hemen saldırın anasını satayım :Dben hondacı fln değilim yürüyen tüm arabaları seviyorum birbirimizle şakalaşıoyoruz nie üstüne alınıosun bu kadar gri ep3 zaten sökük istedmeyi koysa yılmaz ne olucak bence ondada yoktur

BoraRS
07-04-2013, 22:26
Yilmaz Maşallah kardesim araba on numara olmus. Tipi de sahane rengi de.

Honda Type_R
07-04-2013, 22:28

abi saol ben sende orada olursun diye geldim ama yoktun seninle denemeyi cok istiyordum musait bir zamanda deneyelim abi

Gry
07-04-2013, 22:28
İki aracada maşallah :icon_tup:

canlı canlı görmek ayrı bir şey, DF type R gerçekten emsallerinden çok farklı kalem gibi desek yeridir :)

Emeklerinizin karşılığını almanıza cidden çok sevindim, ağız tadıyla gazlayasın maşallah tekrardan :)

Dragger
07-04-2013, 22:30
Güzel deneme olmuş, maşallah Yılmaz :)

Honda Type_R
07-04-2013, 22:31
İki aracada maşallah :icon_tup:

canlı canlı görmek ayrı bir şey, DF type R gerçekten emsallerinden çok farklı kalem gibi desek yeridir :)

Emeklerinizin karşılığını almanıza cidden çok sevindim, ağız tadıyla gazlayasın maşallah tekrardan :)

Allah razi olsun daha guzelleri sizlerin olur insallah

Tolga-R
07-04-2013, 22:31

Bırak iltifatı çok pis geçicek seni :D ordan ne getiricen bana parfin getirsene

percussionali
07-04-2013, 22:33
maşşallh allh kaza bela göstermesin iki araçta emek var
emeğinize cebinize bileğinize sağlık....

BoraRS
07-04-2013, 22:34
Bırak iltifatı çok pis geçicek seni :D ordan ne getiricen bana parfin getirsene

Kankasana arap parfümü getiricem :D Kanka RED de fena yurumuyor be :) Yeter ki deneyecegim araba oyle girtlak sokuk teneke spec olmasin :)

BoraRS
07-04-2013, 22:36
abi saol ben sende orada olursun diye geldim ama yoktun seninle denemeyi cok istiyordum musait bir zamanda deneyelim abi

Bilmukabele kardesim. Yurtdisindayim. Bu hafta sonuna dogru donecegim. Debriyaj siparisimi gectim o da yetisir bu haftasonuna. Rodaji da yapmaya calisirim hizlica.

Beni gecersin ama baya zevkli ve cekismeli olur :) Yeter ki 240-250 gorelim SKN ile gordugumuz gibi.

src106
07-04-2013, 22:38
maşallah df typer

Honda Type_R
07-04-2013, 22:40
Bilmukabele kardesim. Yurtdisindayim. Bu hafta sonuna dogru donecegim. Debriyaj siparisimi gectim o da yetisir bu haftasonuna. Rodaji da yapmaya calisirim hizlica.

Beni gecersin ama baya zevkli ve cekismeli olur :) Yeter ki 240-250 gorelim SKN ile gordugumuz gibi.

abi cikariz senimi kiracaz yol musait oldugu muddetce sorun yok :icon_tup:

BoraRS
07-04-2013, 22:48
abi cikariz senimi kiracaz yol musait oldugu muddetce sorun yok :icon_tup:

Dur hazir yakalamisken artirayim biraz o zaman. 270 de birakiriz :hehe:

Şaka bir yana donunce haberlesiriz kardesim kazasiz belasiz keyifle gazla ve bin insallah :icon_tup:

poşetçay
07-04-2013, 22:48
Bırak iltifatı çok pis geçicek seni :D ordan ne getiricen bana parfin getirsenetolga sen fn2 ye headers aldımız arkadasmısın

Honda Type_R
07-04-2013, 22:51
tolga sen fn2 ye headers aldımız arkadasmısın

evet o kardesim

poşetçay
07-04-2013, 22:52
evet o kardesimkanka o araba bana fn2 leri sewdirdi

gokcell13
07-04-2013, 23:04
Maşşallah Typer lara.İstanbulda olmak vardı.

Alper_
07-04-2013, 23:16
Maşşallah Typer lara.İstanbulda olmak vardı.

haha git kanka aklin kalmasin :D

gokcell13
07-04-2013, 23:20
Nasip abi oraya boş gidilmez ama :D

Alper_
07-04-2013, 23:24
Nasip abi oraya boş gidilmez ama :D

yani orasi istanbul :D

bu arada iki araca da masallah :icon_tup:

Mehmet-a
08-04-2013, 00:10
Maşallah..

AslanMustafa
08-04-2013, 07:17
Maşallah DF type-R çok güzel olmuş yılmaz abi eline saglık :)

yasin_R
08-04-2013, 07:47
yilmaz mertcan tebrik ediyorum. yilmaz araban cok iyi olmus, mertcanin arabasinin cok daha gideri var bence, orada sikintisi olmazsa skn de olsaydi tadindan yenmezdi, super bi gece olmus.

Almanci Tane-R
08-04-2013, 09:29
maşallah araçlara

JDM CIVIC R
08-04-2013, 09:34
tayyarlara masallahhhhh :)) keske bende gelıp bi gazlayabılsem sizle

D.CaN
08-04-2013, 10:09
Maşallah iki aracada, marmarisin ordan yukarı doğru peş peşe sıktınız bizi bitirdiniz beee :D Eksikler giderildikten sonraki denemeyi merakla bekliyoruz :)

ysn zkn
08-04-2013, 10:19
iki k20 yede maşallah çok zewkli olmuş :)

luca55
08-04-2013, 10:19
yılmazım maşallah DF ye. yazılanlara bakarsak senden daha cok vıdeo ızlıcez gibi :)

OmeR-FE
08-04-2013, 10:28
MaşAllah araçlara.

mtcvtc
08-04-2013, 11:07
guzel yorumlar icin teskkuler arkadaslar...

Honda Type_R
08-04-2013, 12:33
yılmazım maşallah DF ye. yazılanlara bakarsak senden daha cok vıdeo ızlıcez gibi :)

Muratim cok saol bu yaz kismetse guzel bir yaz gecirecegiz

sandman
08-04-2013, 17:13
masallah iki aracada cok keyifli olmus :)

DeWiLmEnTt
08-04-2013, 19:41
maşallah tayyarların savaşı süper olmuş

resatgurcuoglu61
26-05-2013, 12:23
Mermi Mübarek :) Allah Nazarlardan Saklasın...

ADALET BAKANI Yılmaz Abeeey :D

Patisever
26-05-2013, 15:52
cok güzel teşşekkürler arkadaslar bizlere böyle araçlar izlettiğiniz için ep3 herkez için ayrı bir sempati zaten selcuk arkadasımız zaten işin uzmanı olmus diğer arkadasımızda resmen bir monaliza yarattı bizlere keyifli izlenım sundugunuz için tekrar teşekkürler

ümitech
26-05-2013, 16:18
maşallah tayyarelere

Zero
27-05-2013, 03:22
Konuyla kel alaka galiba ama df type r 19mayista istanbul parktamiydi?arac ici video varsa paylasirmisiniz bizle??gidisi bu kadar efsane bir aracin onboard videolari ayri bir keyif verir..

life is life
27-05-2013, 08:57
Maşallah deneyen iki aracada..

mtcvtc
27-05-2013, 10:06
konu hortlamis:) yorum yapan arkadaslara tesekkurler iyi dilekleri icin.

Honda Type_R
27-05-2013, 10:37
Konuyla kel alaka galiba ama df type r 19mayista istanbul parktamiydi?arac ici video varsa paylasirmisiniz bizle??gidisi bu kadar efsane bir aracin onboard videolari ayri bir keyif verir..

tesekkurler bu guzel yorum icin evet istanbul parktaydim yanimda arkadasim vardi cekti sanirim video sormam lazim varsa tabiki yuklerim

SerkanÇakır
27-05-2013, 10:55
Maşallah Araçlara..

cvk_sport
27-05-2013, 15:26
Istanbul parkta da kendini belli etmisti zaten gecisleriyle masallah

ÇALIŞKAN07
27-05-2013, 20:14
maşallah df typer çok iyi yürüyor

PiscocuK
27-05-2013, 20:20
Masallah araclara Allah kaza bela yuzu gostermesin

mtcvtc
27-05-2013, 23:45
Yılmaz kardeşimin uçuşu olmazsa iki tayyarda 2haziranda pistte olucak;)

Star
28-05-2013, 18:23
masallah deneyen araçlara