Orijinalini görmek için tıklayınız : devo astra gsi & stp typer
devolation
08-04-2013, 09:05
stp nin sahibi cok kalender bir arkadas zaten duzcede yasadigim yillardan ortak birsuru tanidik cikti ayagina saglik kardesim mekanimiz belli herzmaan beklerim selcuguda forum harici canli gorup tanistik ikiside adam gibi adamdir sukurediyorm buaralar kibirli ve artis hondacilara denk gelmiyorum :)
devo astra gsi & stp typer ep3 part2 - YouTube (http://youtu.be/9GBR8HOn_Io)
devo astra gsi & stp typer ep3 - YouTube (http://youtu.be/XTpHCtlKCLI)
devo astra gsi & stp typer ep3 - YouTube (http://youtu.be/k7Xi0Lmga8k)
Devo seni tanımıyorum ama gerçekten 10 numara adamsın :)
Verdiğin videolardaki samimiyetin ve açıklamaların takdir-e şayan.. Bu kadar açık sözlü roller tanımadım daha..
Allah kaza bela vermesin...
halilcan9455
08-04-2013, 09:13
abi basınç hala 0.5 bar mı ?
daha önce sormuştum c20let orjinal basıncı demiştiniz
vikipedi de Turbo pressure: 0.6 bars (8.7 psi) continuous with a 0.8 bars (12 psi) overboost
yazıyor yani orjinal basıncın da altında yürüyorsunuz değil mi?
KA®ANLIK
08-04-2013, 09:14
vikipedi bu tarz şeylerde çok hata yapıyor :)
0.8 bar değildir orjinali c20let in
halilcan9455
08-04-2013, 09:15
vikipedi bu tarz şeylerde çok hata yapıyor :)
0.8 bar değildir orjinali c20let in
06.bar cont 0.8 bar peak yazıyor zaten abi
dragon07
08-04-2013, 09:21
standart basınçlı arabaya komple egzoz(downpipe) yaparsan bile basınç yükselir :)
Almanci Tane-R
08-04-2013, 09:27
masallah araclara
İki aracada maşallah
Astranın sahibi arkadaşımızı tebrik ederim, n/a bir aracı turbolamak dışarıdan fön makinasını fişe takmak kadar kolay gözüksede ciddi emek gerektiren bir olay, kendisini çok iyi anlıyorum. Emeklerinizin karşılığını almanıza çok sevindim kendi adıma.
devolation
08-04-2013, 09:39
İki aracada maşallah
Astranın sahibi arkadaşımızı tebrik ederim, n/a bir aracı turbolamak dışarıdan fön makinasını fişe takmak kadar kolay gözüksede ciddi emek gerektiren bir olay, kendisini çok iyi anlıyorum. Emeklerinizin karşılığını almanıza çok sevindim kendi adıma.
saol kardesim senle kader ortagiyiz benim cektiklerimi az cok sende bilirsin yanliz bnm bi avantajim var parcalarim aftermarket degil hepsi orginal gm.calibra turbo motoru swap olarak dusunelim basinc suan 0.6-0.7 peak 0.5 count. yani hala ayni basinc acmaya calisinca yazilimla avans veremedigimiz icin araba yurumuyo egt hemen yukseliyo kafa silkeliyo yani acamiyorum yazilim olmadan tabi bir ep3 turbolayip stabil sekilde kullanmak daha zor ve maliyetlidir eminim oyuzden senide ayrica tebrik ederim dou kardesim
maşşallah devo. dahası olabilirmiş söylediğine göre ama kısmet artık. :)
typer a da maşşallah iyi tutunmuş. emeğe saygı.
devo kardesim seninle sabaha kadar denesem sikilmam ilk defa denememize ragmen ne erken basma ne baska bi kasarlik hicbirsey yasamadik cunku aramizda oyle bir rekabet yok keyif almak icin denedik artik duzceye bekliyorum bende eski gunlerini yad edersin hem:)iyi dilekleri icin diger arkadaslarada tesekkur ederim.
DeWiLmEnTt
08-04-2013, 19:49
maşallah araçlara
mami_makinen
08-04-2013, 19:58
Devran harbi helal sana her hafta herkesle deniyosun kimseyede arabanı ezdirmedin tebrik ederim
Mami abi bize maşallah yokmu?
devolation
08-04-2013, 21:13
kardesim sana 42 kere maasallah marmarisin onunden yukari bi bastin o sese dedik ya... yedik :) sirf sesi icin asigim o motora allah kaza bela gostermesin cumlemize
mami_makinen
08-04-2013, 21:16
Olmazmı be kardeşim 41 kere maşallah hemde
2013 devo ve pejo yılı oluyo hadi hayırlısı :) maaşallah hem stp ye hem devoya
xILuciferIx
08-04-2013, 21:30
Maşallah arabalarınıza uslubunuz ve birbirinize olan saygınızdan dolayı teşekkür ederim bizim gibi gençlere ve diğer herkeze çok güzel örnek olduğunuz için, Allah tekerinize taş değdirmesin
dieseland
08-04-2013, 21:36
ilgiyle ve büyük keyfle takip ettiğim devodan yine keyfle izlediğim bir deneme. ilk yorumdakı arkadasın dedıgı gıbı samimiyetle ve olgunlukla bıcok kısıden sıyrılıyorsun tanışmış olmasakta konu baslıklarında devo astra gsi gordum mu tereddutsuz gırıp izliyorum. yine çok güzel keyfli bir deneme olmus kafa kafaya gıtsede turbo farkı one cıkarmıs sonlarda. hayallerının yasamanın tadı farklı olsa gerek, tekrardan maşallah kaza bela vermeden devam videolara ;)
Araçlara maşallah. Özellikle Devo'ya çünkü baban LPG dönüşüm servisi ama galiba benzin istasyonunuz da var her akşam sıkıyorsun :D Birde şu telefonu yan koy geniş alsın görüntüyü. :D
MOV_0274 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=w6D35lSSxc4&feature=youtu.be)
MOV_0265 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=1_o3jJ11cLY&feature=share)
geceden bende video ekliyim
osman 1.8t
08-04-2013, 21:45
maşallah kaedeşime ve typer a
devolation
08-04-2013, 21:56
2013 devo ve pejo yılı oluyo hadi hayırlısı :) maaşallah hem stp ye hem devoya
ya valla ahdim vardi geregini yapiyorum
Maşallah arabalarınıza uslubunuz ve birbirinize olan saygınızdan dolayı teşekkür ederim bizim gibi gençlere ve diğer herkeze çok güzel örnek olduğunuz için, Allah tekerinize taş değdirmesin
saol guzel kardesim sende yasinin cok uzeri bir olgunlukta olmasa. buraya bu guzel dilekleri yazmazsin zaten tesekkur ederim
ilgiyle ve büyük keyfle takip ettiğim devodan yine keyfle izlediğim bir deneme. ilk yorumdakı arkadasın dedıgı gıbı samimiyetle ve olgunlukla bıcok kısıden sıyrılıyorsun tanışmış olmasakta konu baslıklarında devo astra gsi gordum mu tereddutsuz gırıp izliyorum. yine çok güzel keyfli bir deneme olmus kafa kafaya gıtsede turbo farkı one cıkarmıs sonlarda. hayallerının yasamanın tadı farklı olsa gerek, tekrardan maşallah kaza bela vermeden devam videolara ;)
aynen ortaokuldan beri cuzdaninda gsi resmi tasiyan devonun hikayesi bu
Araçlara maşallah. Özellikle Devo'ya çünkü baban LPG dönüşüm servisi ama galiba benzin istasyonunuz da var her akşam sıkıyorsun :D Birde şu telefonu yan koy geniş alsın görüntüyü. :D
kanka valla kafaligin icine dik sokuyorum telefonu :) guzel denk geliyo bidahaki sefere yan denerim ama acisi tam oluyo boyle babama inat benzine devam ben evliyim evim koyum isim ayri karisamiyo artik :)
devolation
08-04-2013, 22:03
MOV_0274 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=w6D35lSSxc4&feature=youtu.be)
MOV_0265 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=1_o3jJ11cLY&feature=share)
geceden bende video ekliyim
vaay camcar kardesime bak ayaginiza saglik beyler
maşallah kaedeşime ve typer a
kanka sende gecenin king i oldun motorla herkesi gectin :))
osman 1.8t
08-04-2013, 22:06
vaay camcar kardesime bak ayaginiza saglik beyler
kanka sende gecenin king i oldun motorla herkesi gectin :))
kanka arkadaşımı bekliycem diye sizi sonlarda kaybetmeseydim daha güzel olucaktı ama zevkli oluyor yanınızda direk rolling seyretmek :) bu cumartesi motorla değilde arabayla gelebilirim
Selcuk_RoL
08-04-2013, 23:52
yine devo yine deneme bu nedir kardeşim ya vidoelor bölümünde sana ayrı bir yer açsınlar artık:D:D
maşşallah her iki aracada
Iyi dilekler icin tesekkürler arkadaslar devranla denemelerimiz cok keyifliydi:)
kardesim sana 42 kere maasallah marmarisin onunden yukari bi bastin o sese dedik ya... yedik :) sirf sesi icin asigim o motora allah kaza bela gostermesin cumlemize
Allah razi olsun kardesim bizim aracimiz dostumuza güven düsmana korku salar;)ne özlü söz oldu he:Dikimizede masallah.
Olmazmı be kardeşim 41 kere maşallah hemde
Sagol abim allah razi olsun gönüller bir yeter;)
life is life
09-04-2013, 09:11
Maşallah iki aracada , keyifli denemeler olmuş .:icon_tup:
ÇALIŞKAN07
09-04-2013, 22:31
maşallah her ikisine de
Maşallah araçlara astra rüyalarıma giriyor :D hayallerimi yaşıyorsun abi aman tekerine taş değmesin
Hikmet Gönül
09-04-2013, 23:53
Yine devo! Yine devo!
Ya kardeaim yine mi sen?
Sen hic dinlenmeMisin uyumazmisin:))
Aman bole devam et..videolar bolumu bundan boyle sensiz olmaz gayrı:))
Kocaman masallahimizi da eksik.etmeyelim...
Mertcan,stp adim.adim ilerliyo..emeginin.karsiligini alacaksin hic suphesiz. Allah nazarlardan korusun..masallahlar olsun kardsm...
devolation
10-04-2013, 11:23
Maşallah araçlara astra rüyalarıma giriyor :D hayallerimi yaşıyorsun abi aman tekerine taş değmesin
bnmde hayalimdi senin yaslarindayken :) allah gonlumuze gore verdi birazda emek verdik insallah daha iyisi senin olur saol kardesm
Yine devo! Yine devo!
Ya kardeaim yine mi sen?
Sen hic dinlenmeMisin uyumazmisin:))
Aman bole devam et..videolar bolumu bundan boyle sensiz olmaz gayrı:))
Kocaman masallahimizi da eksik.etmeyelim...
Mertcan,stp adim.adim ilerliyo..emeginin.karsiligini alacaksin hic suphesiz. Allah nazarlardan korusun..masallahlar olsun kardsm...
saol hikmetim bir aile gibi olduk hirs ve kibir olmayinca daha zevkli oluyo bu isler mertcan kardesimle guzel bi dostluk kurduk seninle oldugu gibi herzaman basimizin uzerinde yeriniz var
bnmde hayalimdi senin yaslarindayken :) allah gonlumuze gore verdi birazda emek verdik insallah daha iyisi senin olur saol kardesm
Amin abi zaten nickim yeterince belli ediyor durumumu :) Yolun Kuşadası'na düşerse tanışmak isterim.