PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra 3 classic 1,6 115bg easytronic

muarrem
08-04-2013, 21:23
Merhaba arkadaslar 1 ay öncesinde bir baslık almıstım arac alicaktik. En son sıfır astraya karar verdik fiyati ve sıfır olması acısından.
Aractan performans olarak bir beklentimiz yok performans aramiyoruz. Tek merak ettigim manuel mi alalim yoksa easytronic mi ? İkisi arasinda 3 milyar kadar bir fark var.

Easytronic bize bir sorun cıkarır mı ?
Kullanan arkadaslar memnun mu ?

izmirlicem
12-04-2013, 20:54
Easytronic var bende 1.6 115 hp. 4.viteste 215 yapıyo kadranda,gps te 207 yapıyo.5.viteste 220 ile giderken 5000 de oluyo devir. 1 kere 225-230 gibi bi hız gördüm kadranda,gpste ise 218 di an.bulunduğum yerde otoban olmadığı için 222 fln yapıyo en fazla yokuş aşağı 5-10 saniye gidiyorum yol bitiyo çok dik değil yokuş.dik ve uzun olsa görür fazlasını glb.çok zorlarsan virajda arkayı bırakıyo uzun olduğundan dolayı ve arka taraf bağımsız süspansiyon olmadığı için.klimayı açarsan çok kasıyo ve yakıyo.klima açık ve klima kapalı şehir içi en az 2 litre fark ediyor.süspansiyonları biraz sert.benimki 95 binde daha tık demedi.öok gazlarım devir çeviririm sapa sağlam motorda şanzımanda.baskı balata hiç değişmedi daha.85 binde triger değiştik.manuelin şanzımanı otomatiğe göre kısa olduğu için biraz daha güzel yürür manuel.eğer rahat olayım trafik sıkışık buralarda diyosanız otomatik alın.manuelle otomatiğin yakıt farkı 0.2 litre 100 kmde.otomatik daha az yakıyodu yanlış hatırlamıosam.otomatik alırsanız sport tuşunuz olcak ve gaz tepkileriniz artıcak sport modda iken.esp off yok bunlarda ama tech 2 den bi işlemle esp off olabiliyo sporta basılı tutunca. Easytonic sorun çıkarsa bana çıkarırdı 95 bindir.Gazı pompalayıp çok kalkış yaptım.Gazı pompalayınca devir yükseliyo istediğin devirde kaldırabiliyosun aracı.Sorun çıkarmaz

dureich
16-04-2013, 01:32
esp falan da var o easytronic farkının içinde, değer bence..