Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kinforest Lastik

RC Burakcarisma
10-04-2013, 09:58
Herkese merhaba, duster için lastik arayışına girdim ve kinforest lastik markasıyla karşılaştım. Fiyatı diğer lastiklere göre epey hesaplı fakat markayı ilk defa duyduğum için almaya cesaret edemiyorum. İçinizde bu lastiği kullanan var mıdır?

Rec.O
10-04-2013, 10:00
bence markasını duymadıgın bi lastiği kullanmamalısın arabanın en önemli aksamı jant olsun lastik olsun. ucuz arıyorsan bilinmiş markanın ucuzu olsun hiç değilse.

Jön Türk
10-04-2013, 10:22
Sıfır değil mi bu araba ? Hangi ara bitirdiniz. Bence hiç girişme.

STP
10-04-2013, 10:27
Jantmaxtan audime aldim kinforest. Oncesinde sportcontact 2 vardi. Ben bu kadar konforlu sessiz tutunan bi lastik hatirlamiyorum. Taktigim ve ertesi gun yol tepkilerine cidden sasirdigim icin cem abiyi defalarca aradim surda bu oldu virajda soyle oldu diye. Uzerindeki bilgi stickerlarinda aldigi notlar gayet iyi bi cok markadan hatta kaliteli markalardan . İslak performansida garip sekilde iyi. Ben cidden tavsiye ederim

RC Burakcarisma
10-04-2013, 10:41
bence markasını duymadıgın bi lastiği kullanmamalısın arabanın en önemli aksamı jant olsun lastik olsun. ucuz arıyorsan bilinmiş markanın ucuzu olsun hiç değilse.En ucuz lastik 230TL civarında ama kinforest in fiyatı 155TL 4 lastikte de çok fazla fiyat farkı oluyor o yüzden sorayım dedim.

Sıfır değil mi bu araba ? Hangi ara bitirdiniz. Bence hiç girişme.Orjinal lastiklerde birşey yok ki araba daha 750km olmadı ben 17" ler için lastik bakıyorum :)

Jantmaxtan audime aldim kinforest. Oncesinde sportcontact 2 vardi. Ben bu kadar konforlu sessiz tutunan bi lastik hatirlamiyorum. Taktigim ve ertesi gun yol tepkilerine cidden sasirdigim icin cem abiyi defalarca aradim surda bu oldu virajda soyle oldu diye. Uzerindeki bilgi stickerlarinda aldigi notlar gayet iyi bi cok markadan hatta kaliteli markalardan . İslak performansida garip sekilde iyi. Ben cidden tavsiye ederim
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim birde yerinde göreyim lastiği en iyisi :)