Orijinalini görmek için tıklayınız : Ferrari F50 Showdown
8PQ4VGMDMQU
Ferrari F50 Showdown - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=8PQ4VGMDMQU)
İyi seyirler. :)
ben gta oynarken arayıp bulamıyodum olaylara bak :D
BreatHTaKinG
10-04-2013, 13:12
çok güzeller :(
Sanırım 5-10 yıl sonra E30 yerine F50 yle yanlayacaklar sokaklarda :)
Low-Rider
10-04-2013, 13:30
ip bağlama olayı nedir ya boş boş işler
ghibli06
10-04-2013, 13:39
ben İtalya'dayken iş yaptığımız firma sahibi evine davet etmişti, ev aynen böyle bir köy evi formatındaydı ama garajında ferrari doluydu :) garip adamlar, hele o ip olayı kopardı beni...
individual
10-04-2013, 13:43
bu aralar moda oldu böle egzotik arabaları ciftlikte inşaatta çamurda dağda bayırda videosunu çekmek.ama güzel araba.
arabadan dünyada sayılı adet kalmış, içine ettiler canım arabanın ya :)
F50 olsa beni vursalar o çakıllı taştan geçmem ada gibi asfalt dökerim o araba hatrına
Emre İlbi
10-04-2013, 18:33
F50, F50 olalı böyle eziyet görmedi!
ben günlük kullandığım arabamla girmiyorum o tarz yollara :)
BuRaK_eFe
10-04-2013, 18:38
binmeyi bilmeyene bisiklet bile fazla...
@00:33 yatmış arabanın içine :D
bu aralar moda oldu böle egzotik arabaları ciftlikte inşaatta çamurda dağda bayırda videosunu çekmek.ama güzel araba.
Top gear dan alinti "Do you remember when a Rolls Royce Phantom did massive ballerina-esque skids in someone's garden? Or the Ferrari Enzo that thought it was a rally car? Well the guys behind those jaw-dropping videos are back, and being just as outrageous."
Sanirim ayni adamlar :D
benim F50im olacak ve böyle sürecem onu he :) yemin ediyorum garajdan çıkartmam
JosephuS
10-04-2013, 20:36
Boyle adamlara niye araba verirlerki :(
blumenberg
10-04-2013, 21:17
almanya'da bir tane varmış fiyatı da 555bin euro:) adamlar acımamış ama içim parçalandı izlerken
b.ustaoglu
10-04-2013, 21:47
normalde ferrari, bentley her türlü kullanılır tabi ama sınırlı sayıda üretilen araçların bende saklanması taraftarıyım. yoksa bi ff ve turbo s ile hafif off road bile yapılır bence :) neticede bu işler eğlence anlayışı ve para ile orantılı :D
son harekete hiç gerek yoktu cidden, içim kıpır kıpır oldu :D
araçlar mükemmel ama neden bu eziyet yaparlar ki bu arabalara moda oldu son zamanlarda bu tarz videolar.
mezara bizle gelmiyceğine göre her türlü gazlanır beni eğlendiricekse :) sayılı olsa ne olur ..
adam lambosunu wrc gibi kullanıyor ferrariyi kullansa ne olur ..
http://www.youtube.com/watch?v=GuIe3TZzFZk
youtube yorumu :)
Better than 70% of the people who buys these just to sit in a parking lot and rev the fuck out of them, in my opinion
mezara bizle gelmiyceğine göre her türlü gazlanır beni eğlendiricekse :) sayılı olsa ne olur ..
adam lambosunu wrc gibi kullanıyor ferrariyi kullansa ne olur ..
The Lamborghini WRC - Stage One - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=GuIe3TZzFZk)
youtube yorumu :)
Better than 70% of the people who buys these just to sit in a parking lot and rev the fuck out of them, in my opinion
Bunu sürende tam öküzmüş, bari ağzını kapayaydın
erhanarici18
11-04-2013, 10:03
bu ne mal bi video yaa kim niye çeker böyle bi video
güzelim arabnın düştüğü duruma bak
gerizekalı kelimesi az kalır
ipin kopmasını diledimde. Olmayınca olmuyo...
Kahraman castle
11-04-2013, 12:31
tanrılar çıldırmış olmalı II :)
çeneler yoruldu baya :)
para-çokomel, istediğini yapar
lamboya cok icim acimadi ama f50 be kardesim napiyosun sen f50 bu boru mu ?
tayreep_john
11-04-2013, 19:57
bi bitmediler yaa bu wrc özentileri :D
458'le FF'le 360'la 430'la yap da iki senede topu topu 350 tane üretilen bir araçla :(