Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Gaziemirde Güvenilir Expertiz merkezi?
İzmir Gaziemirden bi araç bakıyorum aracı göstermek (kaporta,mekanik) için kaliteli, güvenilir bi expertiz merkezi bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.Servise götürmeyi düşünüyordum ama serviste bayağı yüksek bi rakam söylediler.
Not:İllaki expertiz merkezi değilde sağlam işinin ehli bi usta varsa onada götürebilirim.
gaziemir otokentte dynomoss die biyer var en son 50 liraya expertiz yapıyordu. boya ölçümü kaporta değişen motor gücü ve alt takıma bakıolar..
yetkili servisler hariç sizin yıllardır tanıdığınız kişiler hariç güvenmemenizi tavsiye ederim heleki otokentten araç alıcaksanız.
hunter6725
11-04-2013, 09:04
Gel kardeşim hertürlü yardımcı olurum :)
Akın Sarıkaya
11-04-2013, 09:19
ben izmir bornova dan almıştım aracımı, ekspertize gaziemir otokente gitmiştim ama ismini hatırlamıyorum, boya kaportasına,değişenine, frenlerine, lifte kaldırıp altına,şasesine bakmışlardı. hatta dynoya bile soktular :D
Otokentin içindekini tavsiye ederim..
50 TL devam ;)
yetkili servisler hariç sizin yıllardır tanıdığınız kişiler hariç güvenmemenizi tavsiye ederim heleki otokentten araç alıcaksanız.
peki bana yardımcı olabileceğiniz tanıdığınız birisi varmı?
Benim sattığım aracı bayraklı / salhane de tekno-test diye bir yere göstermişti alıcı.
Her bir tarafına bakıldı, patlak amortisörlerine kadar söyleyip, dyno ya soktular. Çıktı alıp, imzalayıp alıcıya verildi.
Kağıtlarda yazanın dışında bir durum varsa, itiraz etme hakkınız var diye biliyorum.
rebeloghy
11-04-2013, 11:17
gaziemir deyince merak ettim vtec2 mi alacaksınız ?
peki bana yardımcı olabileceğiniz tanıdığınız birisi varmı?
tanıdığım tabiki var ama sorumluluk altına girmek istemem o yüzden en iyisi yetkili servis tüm sorumluluğu alsın.
gaziemir deyince merak ettim vtec2 mi alacaksınız ?
Yok 99 Model Honda CR-V almayı düşünüyorumda
tanıdığım tabiki var ama sorumluluk altına girmek istemem o yüzden en iyisi yetkili servis tüm sorumluluğu alsın.
peki teşekkür ederim servis fiyatı çok abartı geldi o yüzden özel bi yerler bulayım dedim tabiki serviste yapılan expertiz ile dışardakinin kalitesi muhakkak farklıdır ama yapacak bişey yok.