PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : körfez pisti için imza kampanyası..

Ferhat_V
22-05-2008, 09:05
arkadaşlar körfez pisti için imza kampanyası başlatılmış..başka bir sitede gördüm sizleride bu kampanya hakkında bilgilendirmek istedim..herşey linkte yazıyor isminizi yazıp gönderiyorsunuz bir imzada siz atmış oluyorsunuz..

http://motobulten.com/sinansofuoglu/

imhotep
22-05-2008, 09:10
imzamızı attık..

MiaMi
22-05-2008, 09:10
Link için teşekkürler.

ef186
22-05-2008, 09:15
Pistin asvalta ihtiyacı var ancak sinanın vefatı ile pistin bi alakası yok uzaktan yakından ...
Bilgisiz kulaktan dolma laflar ile insanları yonlendirmeyin ...

Ferhat_V
22-05-2008, 09:18
ben başka bir sitede gördüğüm için paylaştım..zaten kaza asfalttan dolayı oldu dememişler ama bu imza kampanyasının amacı pistin asfalt ve çevresini iyileştirmek bundan sonra olabilecek kazalar için bir önlem amaçlıdır..

ef186
22-05-2008, 09:33
ben başka bir sitede gördüğüm için paylaştım..zaten kaza asfalttan dolayı oldu dememişler ama bu imza kampanyasının amacı pistin asfalt ve çevresini iyileştirmek bundan sonra olabilecek kazalar için bir önlem amaçlıdır..

''Ancak 9 Mayıs Cuma günü Türkiye’nin yetiştirdiği en büyük şampiyonlardan Sinan SOFUOĞLU'nu. Kum havuzu olmayan , asfaltı yamalı ve doktoru olmayan bir ambulans’ın olduğu İzmit Körfez Pistindeki organizasyondan dolayı. Antrenman sırasında geçirmiş olduğu kazada kaybetmiş bulunuyoruz''

yazmışlar altına imza attığınız yazı bu ...

MiaMi
22-05-2008, 09:35
Buğra körfez pisti bu yarışlar için gerçekten uygundeğil ama biliyorsun. Dragta bile adam zor duruyor.

Bizim Deli Ersini siyah motoru varken defalarca izledim körfezde hatta orda kaza yaptı diye hatırlıyorum, asfaltı moto gp için bence yetersiz. Kaza ile alakası var demiyorum kendi düşüncem budur.

ef186
22-05-2008, 09:37
Buğra körfez pisti bu yarışlar için gerçekten uygundeğil ama biliyorsun. Dragta bile adam zor duruyor.

Bizim Deli Ersini siyah motoru varken defalarca izledim körfezde hatta orda kaza yaptı diye hatırlıyorum, asfaltı moto gp için bence yetersiz. Kaza ile alakası var demiyorum kendi düşüncem budur.

Tamamen katılıyorum asvaltlanması gerekiyor motor için uygun olmadıgını dusunuyorum bende ancak Rahmetliyi işin içine karıştırmaları caanımı sıkıyor ...
Ogün Ana kulede olan bendim ambulansı yollayanda bendim detayları iyi biliyorum yapılmaya çalışanıda o nedenle tepki verdim ...
yoksa asvaltlanmalı bencede ...

imhotep
22-05-2008, 09:39
bu yazıda pistin eksikliklerini söyluyor..kazanın asfalttan veya kum havuzu yokluğundan olduğunu ifade eden birşey göremedim ben..:beuj:

Kırmızı ile işaretlenmiş kısmında manası anlamadım..orada sadece yapılan bir organizasyonda kaza geçirdiğini yazıyor..

MiaMi
22-05-2008, 09:41
Beyler buğra direk olayın olduğu gün orda olduğundan hepimizden hassas. Zaten yazmış tepkisini dile getirmiş.

Ferhat_V
22-05-2008, 09:45
''Ancak 9 Mayıs Cuma günü Türkiye’nin yetiştirdiği en büyük şampiyonlardan Sinan SOFUOĞLU'nu. Kum havuzu olmayan , asfaltı yamalı ve doktoru olmayan bir ambulans’ın olduğu İzmit Körfez Pistindeki organizasyondan dolayı. Antrenman sırasında geçirmiş olduğu kazada kaybetmiş bulunuyoruz''

yazmışlar altına imza attığınız yazı bu ...

abi orda demek istenen pistte antremanda yada yarışta olsun pistin eksikleri..kum havuzu olsa - doktoru olan ambulans olsa belki bir ihtimal yaşama şansıda olabilirddi..

bu kampanyanın amacı bundan sonra pistten dolayı kaza olmasın..gerçi pistte illaki kaza olur ama olsa bile öldürücü etkisi olmasın diye kum havuzu- yeni asfalt ve antreman-yarış esnasında doktoru olan bir ambulansın orda olması & yaptırılması için..

sen bizden daha fazla bu işin içindesin biliyorum bunuda o gün orda olduğun için olayı daha iyi biliyorsun zaten..

ef186
22-05-2008, 09:49
abi orda demek istenen pistte antremanda yada yarışta olsun pistin eksikleri..kum havuzu olsa - doktoru olan ambulans olsa belki bir ihtimal yaşama şansıda olabilirddi..

bu kampanyanın amacı bundan sonra pistten dolayı kaza olmasın..gerçi pistte illaki kaza olur ama olsa bile öldürücü etkisi olmasın diye kum havuzu- yeni asfalt ve antreman-yarış esnasında doktoru olan bir ambulansın orda olması & yaptırılması için..

sen bizden daha fazla bu işin içindesin biliyorum bunuda o gün orda olduğun için olayı daha iyi biliyorsun zaten..

bende istekler konusunda hemfikirim zaten ancak ben bu kampanyanın solediğimiz işlerin yapılması ile ilgili deil aslında altında baska sebepler var olayın iç kısmı farklı yani ...
Zaten bu kaza oncesinde de pistin asvaltlanması işi vardı projeleri yazılar para vb.. seyler toplanıyorudu bu işler için kolay deil emin olun 1 tirilyon para gerekiyor pisti sadece asvaltlamak icin ...

STeaM
22-05-2008, 09:53
bence fazladan bir gizem aramaya gerek yok.
sebep sonuç başka birşey değil.
kaza oldu ve bir can orda kayboldu, bu pistin iyileştirilmesi için bir sebep oldu sadece.

SOMEONESPECIAL
22-05-2008, 09:54
bende istekler konusunda hemfikirim zaten ancak ben bu kampanyanın solediğimiz işlerin yapılması ile ilgili deil aslında altında baska sebepler var olayın iç kısmı farklı yani ...
Zaten bu kaza oncesinde de pistin asvaltlanması işi vardı projeleri yazılar para vb.. seyler toplanıyorudu bu işler için kolay deil emin olun 1 tirilyon para gerekiyor pisti sadece asvaltlamak icin ...

Nedir olayın iç kısmı ?

SOMEONESPECIAL
22-05-2008, 09:56
bence fazladan bir gizem aramaya gerek yok.
sebep sonuç başka birşey değil.
kaza oldu ve bir can orda kayboldu, bu pistin iyileştirilmesi için bir sebep oldu sadece.

İyileştirmek için illa birinin ölmesi mi gerekli ya bu memlekette ?
Bi kaza olacak birileri ölecek asfalt yapılacak, yok ışık koyulacak,
yok uyarı levhası koyulacak, yok mıcırlar temizlenecek...
Bu kadar ucuz olmamalı insan hayatı !

imhotep
22-05-2008, 09:58
Nedir olayın iç kısmı ?

bende merak ettim..

STeaM
22-05-2008, 10:01
İyileştirmek için illa birinin ölmesi mi gerekli ya bu memlekette ?
Bi kaza olacak birileri ölecek asvalt yapılacak, yok ışık koyulacak,
yok uyarı levhası koyulacak, yok mıcırlar temizlenecek...
Bu kadar ucuz olmamalı insan hayatı !

abi fazla duygusallaştırmaya gerek yok.
çıkırılması gereken sonuçlar insan hayatının ucuzluğu vs değil. kaldıki bu ülkede insan hayatı çok ucuz. hergün gazetelerin 3. sayfalarından takip ediyoruz hepimiz.
pistin iyileştirilmesinin geciktiği ortada, sinan sofuoğlunu unutalım gidelim demiyorum ama sonraki vakaların yaşanmasını önleyelim.

SOMEONESPECIAL
22-05-2008, 10:06
abi fazla duygusallaştırmaya gerek yok.
çıkırılması gereken sonuçlar insan hayatının ucuzluğu vs değil. kaldıki bu ülkede insan hayatı çok ucuz. hergün gazetelerin 3. sayfalarından takip ediyoruz hepimiz.
pistin iyileştirilmesinin geciktiği ortada, sinan sofuoğlunu unutalım gidelim demiyorum ama sonraki vakaların yaşanmasını önleyelim.

Farkındamısınız bilmiyorum ama hepimiz aynı şeyi konuşuyoruz...

MiaMi
22-05-2008, 10:14
Nedir olayın iç kısmı ?

Muhtemelen Ticari bi olay için bu kazanın kullanılmasıdır Buğra açık açık yazmamış ancak benim çıkarttığım sonuç budur. Pisti Karalama için olabilir, yeni bir pist geliyor olabilir, ayrıca linkte yazılan bir yazı var FEDERASYONUN Yeninden yapılanmasını istiyoruz.

STeaM
22-05-2008, 10:15
Farkındamısınız bilmiyorum ama hepimiz aynı şeyi konuşuyoruz...

abi hepimizi hem fikir kalıcaz bazı noktalarda. hepimzn mutlaka orta karar noktası var.
bu işin sonunda pisti kullanımımıza kapatırlar, sadece motorsporları kluplerine tahsis ederler. klasik bir TÜRK mevzuat işleyiş şekline sokulur bu işin sonu.

Baran^
22-05-2008, 10:15
Pist kesinlikle motorsikletlere uygun değil bu 1,pist araclar içinde asfaltı yüzünden uygun değil asfaltının yenilenmesi gerekiyor buda 2.

cengiz üngör
22-05-2008, 10:31
İmzaladım...Hatta bende başka bi foruma koydum linki...

umut01
22-05-2008, 17:06
federasyon kısmıyla ilgim yok ama ambulans ve sağlık yönünden eksiklerin giderilmesi için imzamı attım.

SERKANS
22-05-2008, 17:14
bence bu pist komple baştan yenilenmeli,

Dragger
22-05-2008, 17:22
Katılıyorum komple yenilenmeli, tesisleriyle asfaltıyla herseyiyle...

ST
22-05-2008, 17:26
O gün drag organizasyonunda bile girişi rezaletti millet çamurlara bata çıka girmişti..

Yeniden yapılandırılması lazım..

İmzamızı attık. :/

imhotep
22-05-2008, 17:28
otopark sorunu bir dert hadi onu geçtim yağmur yağdımı giriş çıkış başka bir dert..komple yenilenmeli

egdeniz
22-05-2008, 18:14
imk yeni bir pist yaptığı için körfezle pek ilgileneceğini zannetmiyorum şahsi fikrim tabikide

overblack
22-05-2008, 19:23
sinanınki eceldi,abiside araba çarptığı için vefat etti o da eceldi.motorsporları riskli sporlar olabilir ama elma ile armutu karıştırmayalım.pist bakımına gelince elbetteki periyodik olarak yapılması lazım.

Oytun
22-05-2008, 19:28
imk yeni bir pist yaptığı için körfezle pek ilgileneceğini zannetmiyorum şahsi fikrim tabikide

o nerden çıktı? nereye yapmış yeni pist imk?

egdeniz
22-05-2008, 19:31
duyduğuma göre yeni yapıyor fakat nerde olduğunu hakikaten unuttum...

ef186
22-05-2008, 22:51
duyduğuma göre yeni yapıyor fakat nerde olduğunu hakikaten unuttum...

Tamamen Yanlış bilgi İMK Başka Biryere pist yapmıyor ....