Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : scirocco 1.4 tsi 160hp setup?

1lker
12-04-2013, 13:49
Arkadaşlar sevdiğim bir arkadaşım roccosunu ufaktan yüklemek istiyor ne kullanılır ne takılır bilgimizde yok öncelikli olarak filtre kiti almak istiyor ne marka önerirsiniz nasıl temin ederiz bilgi verirseniz çok seviniriz filtreden sonra komple egzoz yaptıracak turbo büyütme , yazılım ve yapılabilecekler konusundada fikirlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız memnun oluruz yorum yazan yazmayan herkese çok teşekkürler.

1lker
12-04-2013, 16:43
Arkadaslar yorumu olan yokmu filtre kiti alacagiz yorumlarinizi bekliyoruz fiyat ve kit markasi nereden temin edebiliriz?

SGTI
12-04-2013, 17:03
şimdi araç dsg ise turbo büyütme olayını unutun bence.Çok üzer sizi dsg nin güncellemeye gitmesi gerekir.Değermi değmezmi size kalmış.
komple eksoz içinse free flow sıkıntısı olabilir onu iyice soruşturun tsi motorlara pek iyi gelmiyor.Yüksek ihtimal sadece downpipe yeterince memnun edecektir sizi hem performans hemde ses açısından.Filtre ise daha takmadım ama yüklemeye başlamaya karar verebilirsem direk olarak bunu takıcam kibir çok bilgili kişinin ve benim araştırmalarım sonucu BMC CDA ya karar verdim.VW racing filtresi rocco için varmı yokmu bilmiyorum ama olsa bile o kadar para vermeye değmez bence.Sizin aracınıza uyumlusuda vardır illaki BMC nin.Ha birde araç dsg ise ve uzun müddet sıkıntısız kullanılması isteniyorsa(günlük ağırlıklı denebilecek düzeyde) tork un 300 ü aşmamasına özen gösterin.Yazılım için isim vermek doğrumudur değilmidir bilemem ardından çok tartışma oluyor.Ama çok basınç açmayan 10 hp daha fazla vermek yerine gündeli kullanıma uygun yapıcak ve iyi referansları olanlara bakın.Ancak aracın garantisini devam ettiren VW ile anlaşmalı bir yazılımcı var 3000 tl gibi bir rakam ister sizden ona hiç bakmayın.Bu nacizane tavsiyemdir.Aracınızın garantisi varmı yokmu bilmiyorum ama hiçbirşeyin o paraya değeceğini sanmıyorum.Benim size tavsiyem iyice araştırın yazılım firmalarını arayın soruşturun.Aracınıza yapacağınız neredeyse en ucuz ama en önemli mod yazılımıdır.Özellikle bu yüzden buna iyi karar verin.

1lker
12-04-2013, 22:41
Arac manuel white editionlardan aem filtre ve devami silicon hortumlardan olusan bir kit bulduk ankaradan 500tl fiyati uygunmudur fazlamidir bilemedik?

997TT
12-04-2013, 22:55
Fıltre acıkta olmasın.
Boru mumkun olan en kısa ve duz olsun.
Kesınlıkle sıcak hava almasın.
Egsozu cok bosaltmayın.

Merthan
12-04-2013, 23:07
Bmc kutu içi,downpipe,dump valve,forge cooler + yazılım ile 220hp civarı gören var manuelde.
İnternette bazı ilanlarda 160lıklarda 240-250 hp yazanlar var doğrumu bilmem

SGTI
12-04-2013, 23:12
filtre mutlaka sıcaktan uzak bir yerde konumlanmalı ne kadar hava çektiğini ne tip bir filtre olduğunu bilmediğim için bi yorum yapamıycam.Ama bmc CDA dediğim filtre carbon yapısı sebebiyle kesinlikle sıcaklık geçirmiyor.Aynı zamanda bizim TSI araçlardada oldukça tuttu.Yeni tip ve yeni bir teknoloji olan OTA da var ancak fiyatı biraz daha tuzlu.500 olmasa bile 550-600 tl civarına gelir benim bahsettiğim filtre.Filtrenin sesine aldanmayın taktıktan sonra,çok harul gürül çalışması performansının çok iyi olduğu anlamına gelmez.

1lker
14-04-2013, 03:31
Bmc kutu içi,downpipe,dump valve,forge cooler + yazılım ile 220hp civarı gören var manuelde.
İnternette bazı ilanlarda 160lıklarda 240-250 hp yazanlar var doğrumu bilmem

net olarak öğrendiğimizi özetlemişsiniz. 250hp sonrası motor kırma ihtimali yüksek dediler yazdıklarınızla 210-220 hp arası bir güç alıp keyiflini çıkarabileceğimizi eklediler :) peki bu custom kit için 500tl uygun bir meblamı fazla mı sizce ?

Yorum yapan herkese teşekkürler.

Eyup Duygun
14-04-2013, 14:29
Kıt fıyatlarından cok haberm yok ancak.Dumpvalve , downpipe , yazılım ıle 220-230 rahat bır sekılde olur.Cokda keyıflı ve yeterlı olur benım dusumce.Sadece yazılım dumpvalve ilede 200-205hp civarı güc almıstık roccodan o sekılde de zevklı arac.

kalender61
26-08-2013, 22:27
Arkadaşlar sevdiğim bir arkadaşım roccosunu ufaktan yüklemek istiyor ne kullanılır ne takılır bilgimizde yok öncelikli olarak filtre kiti almak istiyor ne marka önerirsiniz nasıl temin ederiz bilgi verirseniz çok seviniriz filtreden sonra komple egzoz yaptıracak turbo büyütme , yazılım ve yapılabilecekler konusundada fikirlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız memnun oluruz yorum yazan yazmayan herkese çok teşekkürler.

ilker ben afoyndan unıversıteden ilker revo yazılımı tavsıye ederım bılgın olsun

Tunacan
27-08-2013, 06:37
White edition lara yazilim atilamiyor diye biliyorum. Arastirmanizi tavsiye ederim.