Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mugla'da olan üyelerden yardım

kingaf
12-04-2013, 14:06
herkeze iyi günler..
bu ayın 20 sinde muğla merkeze gideceğiz bir arkadaşımın ziyaretine.. sizlere sorum o zamanda denize girilir mi? ve muglaya araçsız gıdecegımız ıcın mugla merkezden toplu tasıma ıle dolasabılecegımız tavsıye edeceğiniz ''gezilecek görülecek yiyebilecek'' her yorumunuzu bekliyorum..
sürekli internette olamıyorum cevaplarınıza gecıkmelı cevap verebılırım sımdıden ozur dılerım..

herkeze teşekkür ederimm.

TuGaY_TaN
12-04-2013, 14:41
Ben gecen hafta sonu denız sezonunu actım bu ayın 20 den sonra daha da guzel olabılır. Vesaitle mugla merkezden marmarıs e gıdebılırsınız fethıye derım ama bı 150 km var mugla merkezden gunu bırlık gıtmenızı tavsıye etmem. Onun harıcınde Akbük didim mutlaka gıtmelısınız gece bodrum sezonu da yenı yenı baslıyor bodrumada gecebılırsınız.

kingaf
12-04-2013, 15:00
Ben gecen hafta sonu denız sezonunu actım bu ayın 20 den sonra daha da guzel olabılır. Vesaitle mugla merkezden marmarıs e gıdebılırsınız fethıye derım ama bı 150 km var mugla merkezden gunu bırlık gıtmenızı tavsıye etmem. Onun harıcınde Akbük didim mutlaka gıtmelısınız gece bodrum sezonu da yenı yenı baslıyor bodrumada gecebılırsınız.

denıze gırebılıyosak cok güzel :) onun harıcınde biraz da dolaşabilirsek arkadaşlarımla dolaşmayı planlıyoruz... tesekkurler

Ozus
15-04-2013, 23:41
20 yıllık muglalıyım merkeze en yakın sahil Gökova/akyaka dır Merkez'den 15 Dkk da bir otobüs olması lazım.ama bu mevsimde su biraz serindir :)

Tayfun-E30
16-04-2013, 16:26
valla ben bodrumdayım, şu an denize girilir =) hafif serin ama olsun..

akay
16-04-2013, 18:33
valla ben bodrumdayım, şu an denize girilir =) hafif serin ama olsun..

cesur hareket. bodrum buz gibi?