Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hadımköy Yolu Magandalık Örneği

HaKo
12-04-2013, 14:31
Çok fazla bu tarz konular açan biri değilim fakat bu olay bayağıdır dikkatimi çekiyordu.

Her gördüğümde sinirlerim tavan yapıyordu bu kadar da olmaz diye. Artık çünkü gerçekten abarttık. Minibüsçü gibi her boşluğa giren önüne kıran bir araba öne geçicem diye türlü maymunluk yapanlara alışmıştık ama bu artık bildiğiniz HAYVANLIK

Gün geçtikce modernleşip medenileşmemiz gerekirken tam tersi geri gidiyoru Türk milleti olarak.

Videoyu koyuyorum yorumu size bırakıyorum. Yer b.çekmece hadımköy tem bağlantı yolu tüyap fuar merkezinin hemen alt tarafı.

beylikduzu trafik magandalari - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=QJKFr6BqXw8)

beylikduzu trafik magandalari - YouTube (http://youtu.be/QJKFr6BqXw8)

Hatta bu videoyu çektiğim sırada , bir nine anne ve küçük kızı o kaldırımda yürüyordu , bi tane opel insignia nerdeyse tepelerine çıkıyordu hepsi neye uğradıklarını şaşırdı, bağırış çağırış şerefsiz bastı gitti..

RaiTheRe
12-04-2013, 14:34
Halk otobüsü bile var aralarında

Low-Rider
12-04-2013, 14:34
pes artık otobüs bile girmiş ne denir ki

teknik
12-04-2013, 14:35
oha münferit tek aracın geçtigini gördümde böylesi seri hayvanlıga ilk defa şahit oldum.

HaKo
12-04-2013, 14:38
arkadaşlar otobüse niye şaşırdınız ben şaşırdım açıkcası :) hayvanın önde gideni onlar zaten bu millet böyle araba kullanmayı onlardan öğrendi..

İbrahim33
12-04-2013, 14:41
Fox tv'ye haber olacak cinsten :)

individual
12-04-2013, 14:42
emniyet yeni bir uygulamaya başlıyacaktı fotograf ve video ile bu tarz olayları yada emniyet şeriti ihlallerini yollayın diye.Bence twitter'da falan bu video atın.Bilgileri olsun en azından.1-2 Hafta sonra haberlerde kaldırımda yürüyen yayaları ezdi diye bir haber çıkmasını engellemiş olursunuz.

Falmor
12-04-2013, 14:43
Bence insanlık ve hayvanlık dışı bir davranış bozukluğu.

HaKo
12-04-2013, 14:44
benim anlamadığım buna resmen göz yumuluyor , çünkü 1 gün 2 gün değil her gun burası iş çıkışında aynı , yaz kış aynı manzara..

ahmetbaha-drs
12-04-2013, 14:44
TV'lere ve Emniyet Trafik Şube'ye yollanmalı bence video,illa ki bir sonuç çıkar.

AEAlmas
12-04-2013, 14:45
arkadaşlar otobüse niye şaşırdınız ben şaşırdım açıkcası :) hayvanın önde gideni onlar zaten bu millet böyle araba kullanmayı onlardan öğrendi..

:) +1907 her yerde aynımı olur bu kişiler :D

HaKo
oha münferit tek aracın geçtigini gördümde böylesi seri hayvanlıga ilk defa şahit oldum.

emniyet yeni bir uygulamaya başlıyacaktı fotograf ve video ile bu tarz olayları yada emniyet şeriti ihlallerini yollayın diye.Bence twitter'da falan bu video atın.Bilgileri olsun en azından.1-2 Hafta sonra haberlerde kaldırımda yürüyen yayaları ezdi diye bir haber çıkmasını engellemiş olursunuz.

nerden şikayet ediliyor paylaşırsan seve seve gönderirim. Dün zaten dediğin gibi gözümün önünde kadınları alıyodu bitanesi altına.

GokhanRS
karakter yoksunu bir topluluk yollarda böyle magandalıklara hergün devam edecekler.

aramızdada varsa bu hareketi yapanlar onlarında yüzlerine karşı aynı lafları söylediğimi varsaysınlar.

by.gkn
12-04-2013, 14:47
Bence de videoyu twitterdan ibb trafik kontrol merkezi, ibb beyaz masa ve murat kazanasmaz gibi yerlere ulaştırın. En azından belki olası bir can kaybının önüne bile geçmiş olabilirsiniz. Sosyal medya üzerindeki bildirimleri genellikle dikkate alıyorlar.

mcy
12-04-2013, 14:48
emniyetin ihbar ve şikayet sitesinden resim video gönderebiliyorsunuz. bence hemen gönderin bunu.

https://www.iem.gov.tr/iem/?menu_id=34

cemsultan
12-04-2013, 14:48
Sığırlığın bu kadarı diyecem ama 1 tane değil ki, Allah kurtarsın ne diyim.

mcy
12-04-2013, 14:50
ara yol cep yolu falan kullanıldığını gördüm ama yay kaldırımında nerden baksan 40 50 km ile gidiyor hayvanlar

ErK_aY
12-04-2013, 14:54
insanlar yoldan yuruse daha guvende olurlar

YavuzNaz
12-04-2013, 14:55
Hayvanlığın daniskası hiç hazmedemediğim bir durum bu, Arkadaşlar ben yazdım gönderdim hatta ilgili videonun linkinide ekledim, sizde büyükşehir belediyesi beyaz masaya şikayette bulunun
WebForm1 (http://application2.ibb.gov.tr/forms/beyazmasa/)

Göki,ZD
12-04-2013, 14:55
Hako, orası kaldırım mı ?

_sinan_
12-04-2013, 14:56
onlara yapılması gereken tamda bu..

СтопХам 24 - ĞÑтраханÑкий Ğбзац/ Peacedeath from Astrakhan - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ZmKvsvIQnhk)

HaKo
12-04-2013, 15:00
Hako, orası kaldırım mı ?

aynen hacı bildiğin kaldırım , yeni yapıldı hadımköy yolu boyunca 2 tarafada, karşı tarafınki yeni bitti benim korkum öbür tarafda da başlayacaklar aynı hayvanlığı yapmaya

HaKo
12-04-2013, 15:03
Benim asıl sinirimi bozan şey ne biliyo musunuz , bazen bu kaldırıma çıkan lüks son model jeepler görüyorum , ya da lüks araçlar e serisi s serisi bmw ler audiler falan , ve bu araçları kullananlar muhtemelen hadımköy ve esenyurtta iş yeri veya fabrika sahibi hatrı sayılır insanlar o kesin ,çünkü bu yol hadımköy sanayi bölgesini e-5 e ve tem e bağlayan yol. Tamam parayla adam olunmaz , insan hiç olunmaz ama sen koskoca şirket sahibisin, bi statün var , daha çok göz önündesin örnek gösterilmesi gereken belkide gösterilen bir konumdasın. Bu hayvanlığı yapınca senin ilk okul mezunu ya da hiç okumamış gün görmemiş ayıdan ne farkın kalıyor ? Yani insan kendini yontmamak için bu kadar mı çaba gösterir ? O arabayı almak için gösterdiğin çabayı biraz da insan olmak için göstersen neren eksilir ?

YavuzNaz
12-04-2013, 15:04
ben orda yürüyen yaya olsam kaldırımın ortasından yürürüm.

matthardy
12-04-2013, 15:05
bir belgeselde izlemiştim ;
bir ülkenin gelişmişlik düzeyi kaldırım boylarına bağlıdır diye.

adam hollanda sadece çizgi çekmiş kaldırımla yolu ayıran.
bizdede boy farketmiyor araba cıkıosa cık anasını satim uza

yucelebeci
12-04-2013, 15:05
hakikaten oha!! bu kadarını da hiç görmemiştim kimin aklına gelir ya sen çık kaldırımdan bas git, şaşırdım

aslan
12-04-2013, 15:09
Hako ya orayı bilmiyorum tam olarak ama kaldırım olsa bu kadar kişi çıkmaz diye düşünüyorum oraya baya geniş ve asfalt var yolda ağa ya

cagri-35
12-04-2013, 15:09
Yorumları okuyana kadar, orasını kaldırım değilde emniyet şeridi sanıyordum. Emniyet şeridini kullananlara bile ayar oluyorum ancak bunlar gerçekten aşmış.

timucintt
12-04-2013, 15:10
o.ç.luğu başka bir tanımı yok bunun....

HaKo
12-04-2013, 15:11
Hako ya orayı bilmiyorum tam olarak ama kaldırım olsa bu kadar kişi çıkmaz diye düşünüyorum oraya baya geniş ve asfalt var yolda ağa ya

yok yok bildiğin kaldırım, hemde dev gibi kaldırım yani öyle her arabada çıkamaz o kadar da yüksek.

individual
12-04-2013, 15:12
nerden şikayet ediliyor paylaşırsan seve seve gönderirim. Dün zaten dediğin gibi gözümün önünde kadınları alıyodu bitanesi altına.

Hüseyin Avni Mutlu
https://twitter.com/Valimutlu

Direk bence valiye yazın video ekleyin.Basın danışmaları takip eder geri dönerler.

HaKo
12-04-2013, 15:13
bu arada şarkıyada çirkin sesim ve ıslığımla eşlik etmişim şimdi dikkat ettim :D çaktırmayın panpalar utandım :D

by.gkn
12-04-2013, 15:13
Benim asıl sinirimi bozan şey ne biliyo musunuz , bazen bu kaldırıma çıkan lüks son model jeepler görüyorum , ya da lüks araçlar e serisi s serisi bmw ler audiler falan , ve bu araçları kullananlar muhtemelen hadımköy ve esenyurtta iş yeri veya fabrika sahibi hatrı sayılır insanlar o kesin ,çünkü bu yol hadımköy sanayi bölgesini e-5 e ve tem e bağlayan yol. Tamam parayla adam olunmaz , insan hiç olunmaz ama sen koskoca şirket sahibisin, bi statün var , daha çok göz önündesin örnek gösterilmesi gereken belkide gösterilen bir konumdasın. Bu hayvanlığı yapınca senin ilk okul mezunu ya da hiç okumamış gün görmemiş ayıdan ne farkın kalıyor ? Yani insan kendini yontmamak için bu kadar mı çaba gösterir ? O arabayı almak için gösterdiğin çabayı biraz da insan olmak için göstersen neren eksilir ?

Genelde bu tarzda olan adamlar o statulerinin kendilerine ekstra haklar verdiğini düşünerek diğer kişilerin haklarına çok rahat geçiyorlar. E-5te emniyet şeridine girmek olsun, böyle kaldırımda gitmeler olsun, kırmızı ışıkta durmamalar ve daha bir çok olayda böyle lüks segment araçlara rastlayabiliyoruz.

S.Özeren
12-04-2013, 15:14
adamlar emniyet değil , kaldırım ihlali yapmışlar trafik bile buna ceza yazıcak kanunu bulamaz :D

Göki,ZD
12-04-2013, 15:14
aynen hacı bildiğin kaldırım , yeni yapıldı hadımköy yolu boyunca 2 tarafada, karşı tarafınki yeni bitti benim korkum öbür tarafda da başlayacaklar aynı hayvanlığı yapmaya

:D Ahauahua hacı kusura bakmayın ama cok güldüm(ağlanıcak halinize)
Bana çok denk geliyo, en son geçen sene parladım birisine, sizede denk gelmiştir, scootor motorcylar çok kullanıyor kaldırımı, yavşak geldi hın hın yaparken sol topuguma deydi alıyodu az daha :D can havliyle dönüp ana caddeye yatırmam bir oldu, bi daha motor kullandıgını sanmıyorum.. Su katılmamış OÇ o kaldırımdakiler..

HaKo
12-04-2013, 15:15
Genelde bu tarzda olan adamlar o statulerinin kendilerine ekstra haklar verdiğini düşünerek diğer kişilerin haklarına çok rahat geçiyorlar. E-5te emniyet şeridine girmek olsun, böyle kaldırımda gitmeler olsun, kırmızı ışıkta durmamalar ve daha bir çok olayda böyle lüks segment araçlara rastlayabiliyoruz.

evet haklısın , bende bi belgeselde çok zengin insaların suç işleme ve yalan söyleme eğilimlerinin fazla olduğunu duymuştum aynı sebepten ötürü.

Ama ben onlara cebi gelişmiş ama ar damarı gelişmemiş insanımsı organizma diye adlandırmayı daha uygun görüyorum.

mcy
12-04-2013, 15:16
bende istanbul emniyet sitesine ihbarda bulundum.

Mr.K
12-04-2013, 15:16
hako hic vakit kaybetmeden haber kanallarina ver videoyu,bide polis ceza vs yazarsa mis.

HaKo
12-04-2013, 15:17
hako hic vakit kaybetmeden haber kanallarina ver videoyu,bide polis ceza vs yazarsa mis.

ihbar olayını yaptım zaten bir kaç arkadaşda yapmış yazdığına göre.

Haber kanalına göndermeye gerek yok bizim siteye koyunca yetiyor zaten :D

mcy
12-04-2013, 15:18
bencede milliyet ve haberturk e internetten video gönderebiliyorsun sanırım.

individual
12-04-2013, 15:19
@4444154

Adresine twitter dan şikayet edilebilir

SULTANOGLU
12-04-2013, 15:20
Hayvanlik demek hayvanlara haksizlik etmek olur. Bunlar kesin yaratik falan. Hakkketen orda kaldirimdan yuruycen ve hic istifini boMiycan bakalim nereye gidebilicek

SOMEONESPECIAL
12-04-2013, 15:21
Tamaaaaaaam..... Buraya kadar hepiniz haklısınız... Hemde yerden göğe kadar.

Benim bindiğim serviste her akşam o kaldırımdan gidiyor. Bu sene yapıldı bu kaldırımlar.
Hala da devam etmekte yapımı. Linki göremiyorum ama tahmin edebiliyorum neresi olduğunu.
Sanırım Öztiryakilerin önünden Alpet ve Kardeşkent in önüne varan kaldırımdan bahsediyorsunuz.
Bu işi başlatanlardan biri de bizim servis şöforü. Oğlum bak niye böyle yapıyorsun ediyorsun
gibilerinden serviste tartışma yaşandığında "Abi ben bu servisi Topkapı'ya X saatte bırakıp
ikinci servise yetişemezsem hem ceza yiyorum hem taksi parası cebimden çıkıyor diyor.
Haklı mı ? HAKLI... Kim ne derse desin. Bunun gibi binlerce servis var bu güzergahı kullanan.
ve alternatifiniz yok. S ke S ke bu yola gireceksin E5 e bağlanmak için....

Şimdi bu yol neden böyle ?
1, Beykentte yeraltı kavşak çalışması var aylardan beri süren... Bunun verdiği bir
yoğunluk var taaaa bizim sitenin önüne varana kadar...
2, Çarşambadan başlayan Fuar lar var. Mesela bugün cuma ve raytingli bi fuar var
çünkü dün akşamdan belliydi.

Şimdi size soruyorum.... Bu *** kadar yola böyle yoğun fuar gönlerinde beykentte
çalışma varken SAYIN YETKİLİLER !.. Fuara gelenleri Büyükçekmeceden dönmeye
mecbur etseler bu iş çözümlenir mi çözümlenmez mi ? Bunun tek çözümü budur !!!

lncdlt
12-04-2013, 15:22
yarin aksam haberlerde gormezsek ne olayim

SOMEONESPECIAL
12-04-2013, 15:24
Umarım benim yorumumu görürde birileri Fuar çıkışlarını mecburi Büyükçekmeceye verirler :icon_tup:

HaKo
12-04-2013, 15:26

Benim bindiğim serviste her akşam o kaldırımdan gidiyor. Bu sene yapıldı bu kaldırımlar.
Hala da devam etmekte yapımı. Linki göremiyorum ama tahmin edebiliyorum neresi olduğunu.
Sanırım Öztiryakilerin önünden Alpet ve Kardeşkent in önüne varan kaldırımdan bahsediyorsunuz.
Bu işi başlatanlardan biri de bizim servis şöforü. Oğlum bak niye böyle yapıyorsun ediyorsun
gibilerinden serviste tartışma yaşandığında "Abi ben bu servisi Topkapı'ya X saatte bırakıp
ikinci servise yetişemezsem hem ceza yiyorum hem taksi parası cebimden çıkıyor diyor.
Haklı mı ? HAKLI... Kim ne derse desin. Bunun gibi binlerce servis var bu güzergahı kullanan.

1, Beykentte yeraltı kavşak çalışması var aylardan beri süren... Bunun verdiği bir
2, Çarşambadan başlayan Fuar lar var. Mesela bugün cuma ve raytingli bi fuar var

Şimdi size soruyorum.... Bu *** kadar yola böyle yoğun fuar gönlerinde beykentte

abi bana göre hiç bir haklı tarafı yok kusura bakma. İstanbulda herkesin acelesi var herkesin işi çok , yetişemiyorsa ikinci servisi atmayacak ya da başka servis bulacak saatine uygun, bu kesinlikle bahane değil. Kendi servis şöförlerimi göreyim bu şekilde bir harekette o gün işine son veririm.

+herkesi b.çekmeceden dönmeye mecbur etseler de bir şey değişmez abi çünkü b.çekmece de şu an bile aynı şekilde şişiyor. Oranın tek çözümü var tüyaptan kazıp direk e-5 e bağlanan bir alt yol veya köprü vasıtasıyla e-5e inen bir üst yol yapmaları lazım.

mcy
12-04-2013, 15:28

o beykentteki kavşak yüzünden beylikdüzünün trafiği değişti. ne alaka demeyin. insanlar o kavşağa girmemek için taaaa arkalardan gürpınara girip oradan kavaklıya çıkıp oradan yakupluya geçip oradan da otobana yada e5 e bağlanıyorkar. bir başka istikamet ise yine eseyurt istikametinden innovianın oralardan yani e5 e paralel caddeden kaçıyorlar mediamarkın oradan e5 yapıp dönüp carfeurun ordan e5 yada otoban yapıyorlar.

Cambaz
12-04-2013, 15:28
bende kullanıyorum o yolu arada sırada gerçekten çok sinir bozucu bi durum hiç bi haklı tarafı yok bu işin.

imprezaWRC
12-04-2013, 15:29
Kaldırımdan gidenlerin, egoist, bir adım ötesini düşünmeyen zavallı cahiller olarak görüyorum. Bunlara cezada yazsan birşey değişmez, en güzeli rastgele içlerinden birini seçip evire çevire döveceksin belki o zaman akıllanırlar.

SOMEONESPECIAL
12-04-2013, 15:34
abi bana göre hiç bir haklı tarafı yok kusura bakma. İstanbulda herkesin acelesi var herkesin işi çok , yetişemiyorsa ikinci servisi atmayacak ya da başka servis bulacak saatine uygun, bu kesinlikle bahane değil. Kendi servis şöförlerimi göreyim bu şekilde bir harekette o gün işine son veririm.

+herkesi b.çekmeceden dönmeye mecbur etseler de bir şey değişmez abi çünkü b.çekmece de şu an bile aynı şekilde şişiyor. Oranın tek çözümü var tüyaptan kazıp direk e-5 e bağlanan bir alt yol veya köprü vasıtasıyla e-5e inen bir üst yol yapmaları lazım.

Öyle deme bu olay bu sene oldu. İnsanlar düzenlerini buna göre kurmuş.
Adama sen ikinci servisi alma diyemezsin. Hadımköy Minibüsüne sen günde
7 sefer atıyorsun 6 tane at 7. atma diyebilirmisin ? Diyemezsin...

Ha Büyükçekmece Palmiye Göbekte böyleyse vay halimize... Tüyap ı taşıyacaklar o zaman.
Buradaki mantar gibi biten minimum 10 katlı binaların inşaatı devam ediyor. Bunlar
bitip dolduğunda ne olacak ? Şu an yetmeyen yollar kime yetecek o zaman...

Benim işyerimden evim tam 7 km. Yol açıkken max 15dk da evdeyim.
Ama şimdi sırf bu yol çalışması ve fuar yüzünden bu mesafe 1,30 saat

Dragger
12-04-2013, 15:34
Vay hayvanoglu hayvanlar :Deli:

emniyetin ihbar ve şikayet sitesinden resim video gönderebiliyorsunuz. bence hemen gönderin bunu.

https://www.iem.gov.tr/iem/?menu_id=34

Hepimiz gönderelim belki daha çok dikkat çeker.

HaKo
12-04-2013, 15:38
Öyle deme bu olay bu sene oldu. İnsanlar düzenlerini buna göre kurmuş.
Adama sen ikinci servisi alma diyemezsin. Hadımköy Minibüsüne sen günde
7 sefer atıyorsun 6 tane at 7. atma diyebilirmisin ? Diyemezsin...

Ha Büyükçekmece Palmiye Göbekte böyleyse vay halimize... Tüyap ı taşıyacaklar o zaman.
Buradaki mantar gibi biten minimum 10 katlı binaların inşaatı devam ediyor. Bunlar
bitip dolduğunda ne olacak ? Şu an yetmeyen yollar kime yetecek o zaman...

Benim işyerimden evim tam 7 km. Yol açıkken max 15dk da evdeyim.
Ama şimdi sırf bu yol çalışması ve fuar yüzünden bu mesafe 1,30 saat

Abi ben 96dan beri b.çekmece de yaşıyorum. O yol tüyap yapıldığından beri ve tüyapta fuar olduğundan beri hep tıkanıyor, yani yeni bir durum değil. O kaldırım olmadan önce eşşek gibi trafikte bekliyordu herkes.

Peki bi de şu açıdan düşün, bi de insanlık yapıp orda yolunda gitmeye çalışan insanlar var, bunlarda o kaldırımdan geçip ilerde yola bodoslama dalıp orayı iyice şişiriyorlar ve diğer insanlığını bozmayan insanlar orda en az 2 kat daha fazla bekliyor, çünkü yol artık durma noktasına geliyor bu şerefsizler yüzünden. O bekleyenlerin işi gücü yok mu ? Veya ben evime 25 dakikada gidebilecekkten neden 45-50 dakikada gidiyorum benim günahım ne? ya da benim işim yok mu yetişmem gereken ? O zaman her işi olan kaldırıma çıksın, emniyet şeridine girsin , hatta çok acilse insanları eze eze geçsin sonuçta işi var adam haklı.. bence bunun kabul edilir tarafı yok.

turbo&quattro
12-04-2013, 15:38
3. sinif dunya ulkelerinde gorulebilecek manzaralar.

eser
12-04-2013, 15:40
A m k gorgusuz ayilari

SOMEONESPECIAL
12-04-2013, 15:40
Bu olay yeni bir olay değil ki. En az 1 senedir böyle...
Çözümü de çok basit. Kaldırımların başına ve sonuna böyle
beton babalardan koysunlar ya da çelik tel çeksinler metrobüs yolunda ki gibi.

Bu şekilde olay biter mi ? Ama sorunun temelini çözmüş olmayız.
Bi 5 sene sonra buralarda durulmaz kesin...

Ben zaten gidiyorum Urla'ya.... :)

Time-R
12-04-2013, 15:41
O kadar genis ve dumduz kaldirim olursa otobus bile ciksa dogaldir, fakat yanlis.

Asil
12-04-2013, 15:43
Böylelerini görünce ifrit oluyorum. Ağzıma gelen küfürü etmek istiyorum. Gerçekten sinirimi zorluyor... Karayollarının, belediyenin üstüne düşeni yapmadığı da aşikar. 1-2 şerit yolların gittiği güzergahlara AVM'ler fuar merkezleri yapma alışkanlıkları var. Yani altyapıyı yapmadan merkezleştiriyorlar, sonrada insanlar yollarda perişan oluyor. Magandalarda kendilerince bir çözüm buluyorlar. Burada maganda kadar yollarını yeterli altyapıda yapmayan yetkililer de suçludur. Bunlar ticari rant sağlayan merkezler yapıyorsa, yol da yapacak! Öyle her yere radar koymayla bitmiyor işler...
Akvaryumdan sonra aqua amv yi yaptılar Florya'ya. 2 şerit gidiş geliş yol güzergahına... Altyapıyı yapmadan oraya nüfus çekiyorlar. Arkadaş ben evimden yine aynı semtteki bir akrabamın evine yarım saatte gidiyorum. Ayıp, yazık günahtır. İnsanları çileden çıkarıyorlar. Sonrada magandalar kaldırıma çıkıyor. Hatta trafikden sıkılıp arabasını sağa çekip mangal yakanı bile gördüm.

SOMEONESPECIAL
12-04-2013, 15:44
Abi ben 96dan beri b.çekmece de yaşıyorum. O yol tüyap yapıldığından beri ve tüyapta fuar olduğundan beri hep tıkanıyor, yani yeni bir durum değil. O kaldırım olmadan önce eşşek gibi trafikte bekliyordu herkes.

Peki bi de şu açıdan düşün, bi de insanlık yapıp orda yolunda gitmeye çalışan insanlar var, bunlarda o kaldırımdan geçip ilerde yola bodoslama dalıp orayı iyice şişiriyorlar ve diğer insanlığını bozmayan insanlar orda en az 2 kat daha fazla bekliyor, çünkü yol artık durma noktasına geliyor bu şerefsizler yüzünden. O bekleyenlerin işi gücü yok mu ? Veya ben evime 25 dakikada gidebilecekkten neden 45-50 dakikada gidiyorum benim günahım ne? ya da benim işim yok mu yetişmem gereken ? O zaman her işi olan kaldırıma çıksın, emniyet şeridine girsin , hatta çok acilse insanları eze eze geçsin sonuçta işi var adam haklı.. bence bunun kabul edilir tarafı yok.

Sen niye o yolu kullanıyorsun ki ? Total in ordan köyiçi oradan stadyumun ordan çekmece...
Ben yapılanı savunmuyorum... Kimse beni yanlış anlamasın. Ama haklı olunan yönleri de
var bana göre. Sana göre olmayabilir eyvallah. Ama tehlike bağıra bağıra geliyor, hala
çözüm yok. Sorun bu... Çözülmesi gereken bu.

SOMEONESPECIAL
12-04-2013, 15:45
O kadar genis ve dumduz kaldirim olursa otobus bile ciksa dogaldir, fakat yanlis.

Çok güzel bir yaklaşım... O kadar geniş kaldırım yapacağına bir şerit ekleyemezmiydi ?

Seven7
Twitter'daki şikayetlerde sadece uyarı mektubu gidiyormuş eve, herhangi bir ceza yokmuş. Yani bir anlamı yok, en azından benim gözümde.

Yazık, ne diyeyim. Laftan da anlamıyor böyle tipler. Allah ıslah etsin.

despe
adamlar negüzel alternatif çözüm bulmuşlar :D

cash
12-04-2013, 15:48
Zincirleme hayvanlık baskada bisey diyemem

devil_berk22
12-04-2013, 15:54
iem sitesinde şikayette bulundum

fussy
12-04-2013, 15:56
yol gibi kaldırım yapmışlar o yolu kullanan serviscisi kamyoncusu çıkar affetmez o trafik yüzünden. 4 yıl gidip geldim o yolu oralarda parça parça kaldırım varken bile kamyonetler halk otobüsleri fırsat bulunca çıkar öyle gitmeye çalışırlardı şimdi bildiğin yolda 3. şerit olmuş...

HaKo
12-04-2013, 16:01
Sen niye o yolu kullanıyorsun ki ? Total in ordan köyiçi oradan stadyumun ordan çekmece...
Ben yapılanı savunmuyorum... Kimse beni yanlış anlamasın. Ama haklı olunan yönleri de
var bana göre. Sana göre olmayabilir eyvallah. Ama tehlike bağıra bağıra geliyor, hala
çözüm yok. Sorun bu... Çözülmesi gereken bu.

ben bu yolu kullanmıyorum zaten çoğu zaman o dediğin yoldan gidiyorum abi. Ama orasıda çok meşakatli yaylı arabayla langır lungur yol ve çok uzuyor, dün bi gireyim şansımı deneyim dedim buraya girmez olaydım.

oraya kaldırım yapacağına yol yapsalarmış diyen arkadaşlar ; o kaldırım boydan boya yol boyunca öyle büyük ve geniş değil, sadece 600-700 metresi o şekilde.

MiaMi
12-04-2013, 16:03
Uzaklaşın rahata erin yıllarca çektim besiretsiz beykenti çekmeceyi şimdi esncılıstayim mükemmel herşey.

MiaMi
12-04-2013, 16:04
ben bu yolu kullanmıyorum zaten çoğu zaman o dediğin yoldan gidiyorum abi. Ama orasıda çok meşakatli yaylı arabayla langır lungur yol ve çok uzuyor, dün bi gireyim şansımı deneyim dedim buraya girmez olaydım.

oraya kaldırım yapacağına yol yapsalarmış diyen arkadaşlar ; o kaldırım boydan boya yol boyunca öyle büyük ve geniş değil, sadece 600-700 metresi o şekilde.

O yoluda perişan ettiler ağır vasıtalar. Kışın inilmez yağmur yağar göl olur vs.vs.

HaKo
12-04-2013, 16:05
O yoluda perişan ettiler ağır vasıtalar. Kışın inilmez yağmur yağar göl olur vs.vs.

ben arabamı o yolda pert ettim zaten. kelle koltukta gidiyor millet orda dip gaz.

MiaMi
12-04-2013, 16:06
ben arabamı o yolda pert ettim zaten. kelle koltukta gidiyor millet orda dip gaz.

Biliyorum :( sana bişey olmadı ya şükür.

FRTDI
12-04-2013, 16:06
2004-2009 arası hadımköy yolunu hergun kullandım kac sene gecmis uzerinden hic bisey degismemis.. Okuz yine okuz maalesef..

JaSoN
12-04-2013, 16:07
Şu tabelayı da koysunlar bari tam olsun.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/156554_10151432605892851_2143224741_n.jpg

SOMEONESPECIAL
12-04-2013, 16:07
Uzaklaşın rahata erin yıllarca çektim besiretsiz beykenti çekmeceyi şimdi esncılıstayim mükemmel herşey.

Nerdesin anlamadım :soru:

SOMEONESPECIAL
12-04-2013, 16:09

Aslında alternatif bi güzergah... Bi yapılsa direk Mimar Sinan köprüsüne kadar
revize edilse çok güzel olur... Zaten alternatif güzergahlar şart bir an önce

MiaMi
12-04-2013, 16:11

Esencity :) :)

HaKo
12-04-2013, 16:12

esenyurt demek istedi :D bizim buralarda esengılıs diyorlar :D karsvegas diyenlerde var :D

SOMEONESPECIAL
12-04-2013, 16:17
Esencity :) :)

Seni bıraktığım sitenin adı ne moruk...

esenyurt demek istedi :D bizim buralarda esengılıs diyorlar :D karsvegas diyenlerde var :D

Karsvegas derdik bizde Ben Avcılar'da lisede okurken...
Avcılara kadar ............çe şarkılar, sonra Türkçeye geçerlerdi korkudan :icon_tup:

Tabi sene 1988 o zamanlar bu kadar revaçta değillerdi... bu kadar popüler olamamışlardı...

MiaMi
12-04-2013, 16:22
Seni bıraktığım sitenin adı ne moruk...

Karsvegas derdik bizde Ben Avcılar'da lisede okurken...
Avcılara kadar ............çe şarkılar, sonra Türkçeye geçerlerdi korkudan :icon_tup:

Tabi sene 1988 o zamanlar bu kadar revaçta değillerdi... bu kadar popüler olamamışlardı...

Han Yapı istanbul evlerinde oturuyorum abim , benzin cafeye akıyorum her akşam dar gömlek duvar saati panemera spec maganlarara küfür ediyorum çıkıyorum

h.savas
12-04-2013, 16:33
1,5-2 ay sonra metro marketin karşısına taşınıyor çalıştığım firma yani bikaç ay sonra bu eziyeti çekmeye başlıcam...

MiaMi
12-04-2013, 16:34
1,5-2 ay sonra metro marketin karşısına taşınıyor çalıştığım firma yani bikaç ay sonra bu eziyeti çekmeye başlıcam...

Şimdiden geçmiş olsun 2005 2010 arası çok çektik

SOMEONESPECIAL
12-04-2013, 16:36
Bende ekim sonuna kadar çekerim sonra giderim ;)

h.savas
12-04-2013, 16:38
Şimdiden geçmiş olsun 2005 2010 arası çok çektik

saat kaç sularında bu hale geliyor abi burası yani örneğin 17:30 - 19:00 böyle olup daha sonra açılıyormu trafik nasıl oluyor.....

onursumer
12-04-2013, 16:39
o yolun sonuna polis yatıcak ortalama 1-2 hafta sonra bidaha çıkıyorlarmı o kaldırıma

SOMEONESPECIAL
12-04-2013, 16:41
saat kaç sularında bu hale geliyor abi burası yani örneğin 17:30 - 19:00 böyle olup daha sonra açılıyormu trafik nasıl oluyor.....

O saatler işte. Mesai bitimi. 19,00 değilde 20,00-20,30 arası

MiaMi
12-04-2013, 16:44
Bende ekim sonuna kadar çekerim sonra giderim ;)

Abi görüşelim ya kar yağdığından en son konuştuk ohhooo

mcy
12-04-2013, 16:45
benimde kazdağlarına kaçma planlarım var ama yine baksan 5 senesi var.

aslan
12-04-2013, 16:51

Mangal yapalım abi :icon_tup:

SOMEONESPECIAL
12-04-2013, 16:53

Mangal yapalım abi :icon_tup:

Ben uyarım. İnelim sahile.... Tayfun organizasyonu yapalım. Uyar mı ?

MiaMi
12-04-2013, 16:54
Banada uyar Kırmızı Furkanın mekanı çok güzel orda olur sahil soğuk daha abi

SOMEONESPECIAL
12-04-2013, 17:01
Banada uyar Kırmızı Furkanın mekanı çok güzel orda olur sahil soğuk daha abi

Furkan ın mekan neresiymiş ?

MiaMi
12-04-2013, 17:02
Furkan ın mekan neresiymiş ?

Alibeyköy Vergi Memurları Sitesi :)

SOMEONESPECIAL
12-04-2013, 17:04
Alibeyköy Vergi Memurları Sitesi :)

Olum anlayacağım dilden konuşsana

MiaMi
12-04-2013, 17:06
Olum anlayacağım dilden konuşsana

Abi adam orda oturuyor alibeyköy vergi memurları sitesi bahcesi mükemmel çardak var mangalı yakıyoruz cadde yanımızda gazcılar geçiyor ara ara relax mekan yane

Burak İ
12-04-2013, 17:07
Tiksindirici.Ya bu nasıl bir çakallıktır ? Nasıl bir hazdır. Ne oldu oradan gidince ?

Talh@
12-04-2013, 17:14
Evet her akşam saat 18:30 da geçtiğim yol.İşyerim Kıraç'da.Aradaki yorumları okuyamadım kusura bakmayın ama ben bu görüntüye artık tahammül edemediğim için Esenyurt içinden geçip Beylikdüzü'ne çıkıyorum.

Paylaşımı yapan arkadaşım.Eğer evin B.Çekmecede ise Öztiryakilerin ordan gir Tüyapın ordan çık e-5 'e. Gerçi bu yolu zaten kesin biliyosundur.
Tabiki bu yapılan hiç hoş değil , umarım bir an önce önlem alınır.

MiaMi
12-04-2013, 17:16
Öztiryakilerin ordaki çıkısı kullanıp 10 araba öne geçeceğim diye trafiği şişiren insanlarla çok uğraştık o yol kısaca BAD

Talh@
12-04-2013, 17:22
Öztiryakilerin ordaki çıkısı kullanıp 10 araba öne geçeceğim diye trafiği şişiren insanlarla çok uğraştık o yol kısaca BAD

o yolu B.Çekmece tarafı için önermiştim yanlış anlaşılma olmasın.O istikamette kimsenin önüne atlamazsın.

Avcılar istikametine gidenler dediğin gibi 10 araba öne geçicem diye çırpınıyor.Ben zaten Esenyurt içinden gidiyorum.

Neyse konu dağılmasın.Dediğim gibi yapılan tam bir magandalık.Paylaşım için teşekkürler.Umarım bişeyler değişir.

Mert Safa
12-04-2013, 17:30
Bir keresinde bilmediğim yolda geliş seridine girdim diye yerin dibine girmiştim utancımdan yandaki adamlar ne bilsin bilmediğimi :) Adamlar gönül rahatlığıyla hız yapıyor.
Denildiği gibi İstanbulda herkesin acelesi var.. Bi amcanın dövüldüğü bir otobüs videosu ardı herkes hatırlar burdaki tüm soforlere o lazım :)

sedat2626
12-04-2013, 17:33
Bi uyanık bunlarmı yahu ?

PiscocuK
12-04-2013, 17:54
Bircogu yine sirket araci

ERTAN
12-04-2013, 18:05
Yuhh bu kadarda olmaz..

ayku82
12-04-2013, 19:27
Sorsan en kral muslumaniz, hak yemeyiz baskasinin hakkina tecavuz etmeyiz ama gel gor ki aslinda icimizde o kadar cok serefsiz var ki. Su videoda yapilanin inanin hirsizliktan farki yok benim gozumde. Hirsizlikta birinin malini caliyorsun, burda da o trafikte bekleyen insanlari keriz yerine koyup hakkini calip tecavuz ediyorsun.

Iste bu videoya konu olan serefiz onun bunun cocuklari yuzunden biz hala 3. Dunya ulkesi tokatini yiyoruz yabancilardan. Hala Avrupalilar Istanbul icin Avrupa'nin yeni Delhisi diye tassak geciyorlar. Bizde seviniyoruz Istanbul metrolopolitan kent , Avrupanin baskenti . Bu ayioglu ayilar yasadikca bu sehirde bekleyin baskent olur.

Anu
12-04-2013, 19:33
Allah ın belaları ya. Böylelerine özel organizasyon yapacaksın. Kaldırıma toplanacaksın 15-20 kişi, o arabaların geçmesine engel olunsa yeter. Atar gider yapanlar da cezasını çekecek tabi.

doush
12-04-2013, 21:20
bir belgeselde izlemiştim ;
bir ülkenin gelişmişlik düzeyi kaldırım boylarına bağlıdır diye.

adam hollanda sadece çizgi çekmiş kaldırımla yolu ayıran.
bizdede boy farketmiyor araba cıkıosa cık anasını satim uza

Yemin ederim hayvanlık ötesi.. Ben şu Hollanda'dayım;

Adamların yolu var ve trafik ne olursa olsun korna yok aklınıza gelebilecek kaba durum asla yok.

Bisiklet yolu var ki günde 10 km bisiklet sürüyorum, ve kimse senin yoluna girmez arada sadece çizgi var asfaltın rengi kırmızı.

Yaya yoluna bırak arabayı bisikletle sürerek girdiğin zaman ters ters bakıyorlar elinle sürmen gerekiyor.

Sabah 6 da yola çıkıyorum ve bisikletin, yayanın, arabanın trafik ışıkları farklı. Yolda kimse olması farketmez herkes bekliyor. Yeşil yandığında da asla ve asla sağıma soluma bakmıyorum o kadar güvenli.

Göbek düzeni çok farklı ve asla ışık yok.

Ayrıca ışık olan 4 yollarda trafik çok uzarsa, o yolu kesen noktalarda kocaman çarpı işaretleri var, ve yaya yaya çizgilerinde ayrıca kimse durmaz. Arabalar ve yayalar geçebilsin diye.

Yol önce yayaya sonra bisiklete sonra araçlara ait.

Bakın kırmızı yerler bisiklet için.. Göbekteki kırmızı yer parke taşı içeriden araba dönmesin diye zorunlu olmadıkça.. Kavşağa bir bisiklet girerse tüm trafik nereye döneceğini görmeden bekliyor.
http://s3.amazonaws.com/lcc_production_bucket/files/4963/in_content.jpg?1349458969

Şu insanların düzeninin yarısı olsa yemin ederim ülkede sorun kalmaz. Trafik hayattır, hayatında mal olan trafikte de mal oluyor ne yazık ki.

kelalper
12-04-2013, 22:19
ya gercekten oradan gecenleri alacaksin. beni oldur diye yalvarana kadar doveceksin iskence yapacaksin. dol artiklari resmen. o servislerin icerisinde olup ses cikarmayanlarda dahil. dusunuyolar ki nasilsa sofor kullaniyor bana ne beni erken biraksinda umrumda olmaz diyor.

okuz dedigimiz cinde yol kenarinda bir serit bisiklet yolu var. yakit motorlu motosikletler bile girmiyor trafikte bekliyor. sadece elektrikli bisiklet ve bisikletler kullanio. trafik mi sikisik kendisine yesil yandigi halde yandan gelip akacak trafigi kesmemek icin yolun gerisinde kendi yolunun acilmasini bekliyor. ne zaman kendi sigacak kadar yer acilio o zaman hareket ediyor yesil isikta. neden ceza mi kesecekler. bir tane kamera yok koca pekinde.

fthdrn
12-04-2013, 22:50

abi ben kaç aydır yapıyorum o uygulamayı emniyet şeridinden gidenleri çekiyorum atıyorum gayetde güzel cevap geliyor

bond777
12-04-2013, 23:07
haber kanallarina gondermeli bencede

TigeR
12-04-2013, 23:16
ambulans olur itfaiye polis olur hastası olan biri olur tek tük tamam da bunlar direk seriye bağlamış

Equinox
12-04-2013, 23:20
Hayvanlık dizboyu, kesinlikle birşeyler yapılmalı birine zarar gelmeden önce.

Demekki kaldırımı geniş yapmak da bizim insanımıza yetmiyor birkaç merdivenle 60-70 cm yüksek yapmak lazım ki o jipe binen insan kılıklılar da çıkamasın.

cix boy
12-04-2013, 23:25
fox tv gitsin anca yanlayan s2000 leri haberlere konu etsin sakın bu tarz hayvanlıkları gündeme getirirler yuh diyorum ya

MCN21
12-04-2013, 23:30
basta kaldırım oldugunu anlmadım yol calısması falan sandımda , yayaları görünce yuh dedim !!! trafigin iyice suyu cıkmıs nasıl insanlara ehliyet araba veriyorlar belli degil ! emniyet seridini kulananlara bile asırı derecede sinir oluyorken bunlara dicek birsey bulamıyorum

Er34
12-04-2013, 23:38
Anlamadığım hadi kendini akıllı sandın girdin oraya. Hadi kul hakkı , annenin kulğındaki uğultuyu umursamadın ordan gidiyorsun. Hepsini kabullendin. Kaldırımdaki yayanın yanından tozu dumana katıcak kadar hızlı geçmenin anlamı ne ? Zaten yapmışsın bari yürüyen çocugun yanından o hızda geçme.
Bir gün baba olunca biri bana oğlun hastanede kaldırımda gazlayan araba çarpmış derse işte o gün bu vidyonun kralını çekerim ona.
Yaptığı işin sonucunu öngörmek bu kadar zor olmamalı.

RSBurak
13-04-2013, 00:10
saygı olmadıktan sonra ne yapsak boş ne yöneticilerin vatandaşa saygısı var ne vatandaşın vatandaşa saygısı var garip bir ülke olmuşuz.Adamlar hala araçların aksesuarlarına taksın bugün otobanda sol şeritte 70 le giden adam gördüm kamyonlar sağdan bizi geçmeye başladı buna ehliyet veren zihniyet değişmedikçe bu ve bu tür olaylar değişmez kimse yolun durumuna göre davranmıyor.

Zero
13-04-2013, 00:25
Kaldirimda arac trafigi oldu saka gibi.Siz enayisiniz yoldan gidiyorsunuz onlar cok akilli.Nasil icleri rahat ediyor.Yapsinlar ya bunu amerikada ne geliyor baslarina.Burda sizin gibi duyarlilar olmasa kimsenin video cekecegine bile inanmiyorum.

RottingChrist
13-04-2013, 08:50
yok artık. ilk başta yan yol veya emniyet şeridi gibi gördüm ama insanları fark edince kaldırım olduğunu anladım. buraya çıkıp gidenler kadar bu duruma müdahale etmeyen polisin suçu var. illa birinin ezilip ölmesini mi bekliyorlar. emniyet şeridine artık alıştık sayılır ama bukadarı da pes gerçekten. nasıl bir insanlık nasıl cesaret anlamış değilim.

ensoztrk
13-04-2013, 09:29
Bi akşam kaldırımın başına arabanı çekip kitleyip gidiceksin ondan sonra napıcaklar nasıl çıkıcaklar oraya acaba?utandım resmen..

PiscocuK
13-04-2013, 09:32
istanbula göç yada griş vizeli olsun..yaşamak için min 10,000 tl bağış yapılsın bakalım kimse gelip kapak atabiliyormu

ferdi
13-04-2013, 10:12
Rusyada çekilmiş videolara bakmaya gerek kalmıyor bazen, bizde daha beterleri çıkabiliyor...

Burada bir kişi böyle bir şey yapmaya kalkışsa başına gelecekleri düşünemiyorum bile...

RottingChrist
13-04-2013, 10:38
uzun süre sonra bu sene bir kaç kez bulgaristana gittim. babamın sağlık sorunları sebebiyle ev hastane arası sürekli ben kullanmak zorunda kaldım. zorunda kaldım diyorum çünkü her gün 150 km yaptım ve sürekli yanımdakiler tarafından uyarılıp durdum. kasaba içi ve şehirler arası hız limitleri yaya geçitleri sağ ve sol araç üstünlükleri gibi. duşununce biz istanbulda gerçekten kurallara uymuyoruz. yaya geçidinde birisi adım atsın trafik resmen duruyor. benim geçmeme daha 500 mt var adam geçse geçer durup beni bekliyor. gündüz farları açmak mecburi. bunun gibi bir sürü şey. kendimi trafiğe yeni çıkmış acemiler gibi hissettim.

Yemin ederim hayvanlık ötesi.. Ben şu Hollanda'dayım;

Adamların yolu var ve trafik ne olursa olsun korna yok aklınıza gelebilecek kaba durum asla yok.

Bisiklet yolu var ki günde 10 km bisiklet sürüyorum, ve kimse senin yoluna girmez arada sadece çizgi var asfaltın rengi kırmızı.

Yaya yoluna bırak arabayı bisikletle sürerek girdiğin zaman ters ters bakıyorlar elinle sürmen gerekiyor.

Sabah 6 da yola çıkıyorum ve bisikletin, yayanın, arabanın trafik ışıkları farklı. Yolda kimse olması farketmez herkes bekliyor. Yeşil yandığında da asla ve asla sağıma soluma bakmıyorum o kadar güvenli.

Göbek düzeni çok farklı ve asla ışık yok.

Ayrıca ışık olan 4 yollarda trafik çok uzarsa, o yolu kesen noktalarda kocaman çarpı işaretleri var, ve yaya yaya çizgilerinde ayrıca kimse durmaz. Arabalar ve yayalar geçebilsin diye.

Yol önce yayaya sonra bisiklete sonra araçlara ait.

Bakın kırmızı yerler bisiklet için.. Göbekteki kırmızı yer parke taşı içeriden araba dönmesin diye zorunlu olmadıkça.. Kavşağa bir bisiklet girerse tüm trafik nereye döneceğini görmeden bekliyor.
http://s3.amazonaws.com/lcc_production_bucket/files/4963/in_content.jpg?1349458969

Şu insanların düzeninin yarısı olsa yemin ederim ülkede sorun kalmaz. Trafik hayattır, hayatında mal olan trafikte de mal oluyor ne yazık ki.

Emre turgut
13-04-2013, 12:23
konuyu sımdı gordum vıdeo yu ızleyınce yıne mı hayır dedım hergun aynı manzarayla bende karsı karsıyayım bırgun ıs cıkısı o kaldırıma cıvı serecegım :D

utkunoa
13-04-2013, 12:31
su hareketi almanyada yap hapise atılırsın.

emrese
13-04-2013, 15:14
Nasıl bir o..... çocukluğudur bu yaa öküz herifler durdurup kafagöz dalacan bu tiplere :mad:

turbo&quattro
13-04-2013, 16:30
Aracimi birgun yine ayni bu sekilde ama 1-2 mt daha asagiya parketmistim. Aracin arka kismi cok az birsey yaya yolunu engelliyor diye dunya ceza yemistim . Kaldirimda araba kullanmanin cezasi muhtemelen hapistir ki gelismis ulkelerde bu boyle olmalidir.

http://i1214.photobucket.com/albums/cc483/bekliyorum02/DSC01069_zps0b36be23.jpg (http://s1214.photobucket.com/user/bekliyorum02/media/DSC01069_zps0b36be23.jpg.html)

Atakan-A
13-04-2013, 18:42
işyerim hadımköyde ve inanın her akşam iş çıkışında aynı manzara ile karşı karşıyayım.Ben kaldırımdan gidip de inmek için yer arayıp bulamayan ben böyle devletin amk diye isyan edenini bile gördüm

mert_leon
13-04-2013, 19:11
6 senedir okula gidip geliyorum bu muhabbet her zaman var. O hadımköy otobüsleri olduğu sürece devam edicek. Resmen millete kötü örnek oluyolar.

Y.Emre
13-04-2013, 19:59
Yetkililerin dikkatini çeker mi bilmiyorum ama, şöyle bir kampanya başlatmışlar;

0ZJPVBQD8yU

Kaldırım başlangıçlarında engelliler için eğimli yapılan kısımın kenarlarına birer demir korkuluk yapsalar keser belki bunları. Öküzümüz çok nede olsa korkuluk olmadımı anlamıyorlar.

_FrKn_
13-04-2013, 20:06
video, bunu yapan mühendis kör oldu tadında olmuş :)

timucintt
13-04-2013, 20:36

Nerde kalıyon Doğuş sen orda şimdi?... bizim almanyadada böyle sırf bisiklete kapatılmış köy yolları var hollandada kesin öyle yerler vardır ama bu göbekler hollandada aşırı moda ve acağip rahat.... ama trafikte iyi akıyor almanyada biraz daha HANSo var bisiklet sıkıştırna almanyada bol ama polizei yakarsa admaın a... k... :D

doush
13-04-2013, 22:03
Nerde kalıyon Doğuş sen orda şimdi?... bizim almanyadada böyle sırf bisiklete kapatılmış köy yolları var hollandada kesin öyle yerler vardır ama bu göbekler hollandada aşırı moda ve acağip rahat.... ama trafikte iyi akıyor almanyada biraz daha HANSo var bisiklet sıkıştırna almanyada bol ama polizei yakarsa admaın a... k... :D

Zwolle abi.. Otoban kenarlarında bile ayrıca bisiklet yolları, hatta bir sürü tüneller falan var ışıklardan geçmeyelim diye alt geçitten geçiyoruz.. Baya şehirler arası bisiklet yolları bile var:D

HaKo
14-04-2013, 10:47
bizim kendimize saygımız olmadığı için bu manzaraları hep görüyoruz hep göreceğiz. trafikte araca binen adamın kimyası değişiyor , egosu yükseliyor. Oysaki aracı kullanan yine sokakta yürüyenle aynı insan.

her zaman söylerim cahil , kültür yoksunu, kendini geliştirmeye çabalamayan, mal gelmiş hayvan giden insanlardan oldum olası nefret ederim. Ama gel gör ki bizim milletin çoğu bu şekilde. Sorsan cevap hep aynı, o var şu var o kadar dert var tasa var , geçim sıkıntısı bilmem ne biz bunları mı düşünücez ! İnsan olmak veya olmaya çalışmanın hiçbir mazereti olamaz bana göre.

Asil
14-04-2013, 11:34
bizim kendimize saygımız olmadığı için bu manzaraları hep görüyoruz hep göreceğiz. trafikte araca binen adamın kimyası değişiyor , egosu yükseliyor. Oysaki aracı kullanan yine sokakta yürüyenle aynı insan.

her zaman söylerim cahil , kültür yoksunu, kendini geliştirmeye çabalamayan, mal gelmiş hayvan giden insanlardan oldum olası nefret ederim. Ama gel gör ki bizim milletin çoğu bu şekilde. Sorsan cevap hep aynı, o var şu var o kadar dert var tasa var , geçim sıkıntısı bilmem ne biz bunları mı düşünücez ! İnsan olmak veya olmaya çalışmanın hiçbir mazereti olamaz bana göre.

Katiliyorum. Ama ufak bir detay var. İnsanlarn hayvanlasmasi egitimsizligin bir sonucu. Halkina egitim goturemeyen devletlere yaziklar olsun. Halkin aydinlanmasini istemeyen, dusunmesini istemeyen, mallasmasini isteyenlerin sucudur bu bir yerde.

Bu arada dun temde hemen hemen kilometrebasi polis duruyordu emniyet seridinde. Bu durum hosuma gitti cunku bir polis aracini gectikten sonra havaya girip baska polis olmayacagini dusunerek emniyete atlayan insan musvettelerine polis hep supriz yapti ;) Eger polis hakkini vermisse 10 km lik yolda 2 kere emniyete girmekten ceza yemis olanlar olabilir.

HaKo
14-04-2013, 13:17
video, bunu yapan mühendis kör oldu tadında olmuş :)

ne demek istedin anlamadım ?

Durango
14-04-2013, 13:27
Geçen sabah Vatan caddesi bağlantı yolunda giderken bir fiat ducato ısrarla emniyetten gitmeye çalışıyor, arabada geniş geçemiyor. Yol vermedim, arka sağ tamponumda beraber gidiyoruz. Az ilerde Trafik polislerini görünce usulca frene bastım solada kaçamayınca polislerin kucağına düştü :D
Sabah sabah yağlarım eridi :D

Eworen
14-04-2013, 13:31
Video için eline sağlık

Ama milletçe medeniyet olarak bizde ilerleme kaydetmek ;
bisikleti modifiye edip arabalarla yarışmaya çalışmak gibi.

Eğitimle de direkt olmuyor maalesef aileden etrafdan görmeli ama ne mümkün armut dibine düşer misal aynen devam..

Yurtdışı örneklerinden sonra insan en çok Türkiye de ; bireylerin birbirlerine olmayan saygısı yüzünden lanet okuyor..
Sıraya kaynak yapan,
Şerite kaynak yapan,
Kendini akıllı sanan..
uzar gider..

H.KELEŞ
14-04-2013, 14:30
Yok böle birşey ya...

CoSA
14-04-2013, 14:43
abi gideceğin yere yarım saat geç kalsan ne olur yaa. İstanbul trafiğinde araç kullanmadım ama bu böyle yani Allah göstermesin orda ufak bi çocuğa seni görmeyip kaçamayacak yaşlı birine çarpsan nasıl ödeyeceksin onun vebalini hayret ya vallahi hayret.

Y.Emre
14-04-2013, 16:04
ne demek istedin anlamadım ?

Benim eklediğim videodan bahsediliyor o mesajda.
Kaldırımlarda hatalı konumlandırılmış şeylerden..

Frid
14-04-2013, 16:21
plakalarını videodan tespit etmek zor olmayacak gibi görünüyor ayıcıkların, umarım hepsi gerekli cezadan daha fazlasını alır ehliyetlerine el konulmalı, okul taşıtı bile mevcut

mrtsnr
14-04-2013, 16:56
Geçen sabah Vatan caddesi bağlantı yolunda giderken bir fiat ducato ısrarla emniyetten gitmeye çalışıyor, arabada geniş geçemiyor. Yol vermedim, arka sağ tamponumda beraber gidiyoruz. Az ilerde Trafik polislerini görünce usulca frene bastım solada kaçamayınca polislerin kucağına düştü :D
Sabah sabah yağlarım eridi :D

Aynı olay bana da olmuştu emniyet şeridinden gelene izin vermedim, ilerde polisler aldı kucağa ve adam bana "mutlu oldun mu?" diye sordu pişkin pişkin. Bende "tarif bile edemem" demiştim :D

mcy
15-04-2013, 12:43
emniyetten aşağıdaki gibi cevap geldi.
ben beylikdüzüne göndermiştim.
esenyurt ve beylikdüzü kesişimi olduğu için illem yapamayacaklarından bahsediyor.
ozaman esenyurta göndereyim ama sanırım onlarda aynı şeyi söyleyecekler.

İletide verilen linkin çözümünde görüntülen yer Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanının kesiştiği bölge olması nedeniyle işlemsiz iade edilmiştir.

HaKo
15-04-2013, 12:46
emniyetten aşağıdaki gibi cevap geldi.
ben beylikdüzüne göndermiştim.
esenyurt ve beylikdüzü kesişimi olduğu için illem yapamayacaklarından bahsediyor.
ozaman esenyurta göndereyim ama sanırım onlarda aynı şeyi söyleyecekler.

karayolları sorumluluğunda orası ama emniyet açısından düşünürsek oraya heralde esenyurt bakıyor.

batuu
15-04-2013, 13:36
yazık ya yemin ediyorum tiksiniyorum böyle insanlardan

Frid
16-04-2013, 10:57
ne demek işlemsiz iade yahu, ben hatayı sana iletmişim sende gerekli ilgilenen birime bölgeye ileti ver işte ne salak bir cevap, video sanki sokaktaki mahmut amcaya iletilmiş gibi davranmanın mantığı ne ?