Orijinalini görmek için tıklayınız : Nerede bu VTEC ciler:)
Arkadaşlar bayadır bi atraksiyon yok ***** havada düzeldi
Akşama bi çay çorba cila muhabbeti yapalım ne dersiniz
akşam saat 9 civarı kavacık mevkiinde buluşalımmı ?
Tuncay abi sen avrupa yakasında oturmuyormusun?
Abi hep kavacıktayız zaten biraz mevki değiştirsek daha iyi olmazmı :)
Abi hep kavacıktayız zaten biraz mevki değiştirsek daha iyi olmazmı :)
Tamam la senimi kırıcam
akşama Ticaret üniversitesi karşısı miniatürk yanındaki otoparktayız o zaman hem geniş ve açık alan rahat cila atarız
Tuncay abi avrupa tarafinda ne zaman bulusma yapacagiz? 2. vtec bulusmasi yapacaktik hani? 1.si karsida olmustu.
Gucumuz yetmiyor kita degistirmeye. :)
Tamam la senimi kırıcam
akşama Ticaret üniversitesi karşısı miniatürk yanındaki otoparktayız o zaman hem geniş ve açık alan rahat cila atarız
heh şöyle ya azıcıkta memleketimizde duralım hep deplasmandayız :D Çor'u al onsun olmaz :D
Bulamayacak olanlara akşam konum bilgisi atabiliriz, cepten whatsup ile :icon_tup:
Tuncay abi avrupa tarafinda ne zaman bulusma yapacagiz? 2. vtec bulusmasi yapacaktik hani? 1.si karsida olmustu.
Tamam sütlücede yapıyoruz :)
2 hafta sonra ordayım kanka kısmetse :D
eh rjh aj and you :D :D
Hadi bakalım hayırlısı:D
Pilavlı mı :)
Pilavıda sen getir gelirken:icon_tup::icon_tup::D
Tuncay Başkan pazar sabahı buluşma yapta bizde gelelim neresi olursa olsun...geçen seferki kadar fitek anca ozaman toplarız ve gündüz çekimleri daha güzel olur kanımca :)
Tuncay Başkan pazar sabahı buluşma yapta bizde gelelim neresi olursa olsun...geçen seferki kadar fitek anca ozaman toplarız ve gündüz çekimleri daha güzel olur kanımca :)
Metinim bu çıtır buluşma yaza merhaba olayı:)
Pazar sabahı buluşması VOLL 2 olarak gelecek merak etme
tuncayım o zaman bu akşam malesef gelemiyeceğim :( size iyi eğlenceler şimdiden :)
tuncayım o zaman bu akşam malesef gelemiyeceğim :( size iyi eğlenceler şimdiden :)
Metinim orhanı gönder:D
AJ lafı geçmiş sanırım 2 hafta haftayı biraz daha uzat zevkle denememizi yapalım günkut
Metinim orhanı gönder:D
Orhan başgan kesin gelirde Ali Aslanımda geliyormu :D
Cila yapacaklar araçlarını yıkatsın cilasını alsın gelsin:)
Tuncay abi ışık varmı orada karanlık olmazmı?
cilası olmayan gelemiyecekmi şimdi tuncayım :D organizasyon yapıyorsun cilalarda senden olsun artık :D:D:D
cilası olmayan gelemiyecekmi şimdi tuncayım :D organizasyon yapıyorsun cilalarda senden olsun artık :D:D:D
Bendede yok oyüzden öyle diyorum karıştırma oraları:D:D:D
hmmm 2 haftadan uzun bi süre sonra vteccilerle buluşmak üzere aj yatışta şu anda:) ama sohbet muhabbetinize yanınızdayım toplanılırsa:)
Orhan abi ışık varmı orada karanlık olmazmı?
Orhan bilmez oralari:D
normal ışıklı sarı ışık karanlık değil yani
Bendede yok oyüzden öyle diyorum karıştırma oraları:D:D:D
:icon_tup: :D:D:D
Orhan bilmez oralari:D
normal ışıklı sarı ışık karanlık değil yani
Düzelttim abi Orhan başkanda gelirmi acep?
Hadi bakalım hayırlısı:D
Hayırlısı abi :D
AJ lafı geçmiş sanırım 2 hafta haftayı biraz daha uzat zevkle denememizi yapalım günkut
Bakalım onurcan aj ıcın gelmıom zaten gelirsem topluca deneyıp cıkarız işin içinden 2 ayda bir kere anca gelebiliom denk gelemezsekte mühim degil :)
En kısa yollarda görürüz umarım ajyi.
Ben kafadan cilalıcam abi :D :D
Hayırlısı abi :D
Bakalım onurcan aj ıcın gelmıom zaten gelirsem topluca deneyıp cıkarız işin içinden 2 ayda bir kere anca gelebiliom denk gelemezsekte mühim degil :)
En kısa yollarda görürüz umarım ajyi.
Ben kafadan cilalıcam abi :D :D
kardeşim geldiğinde tanışmış sohbetimizi oluruz aj yi bitirelim sonrasında biz misafirliğe geliriz kısmetse:)
tuncay aslan buralardayımm ben bılesın ...
tuncay aslan buralardayımm ben bılesın ...
gecenin assolisti şey pardon onur konuğu sensin sensiz olmaz başkanım:D:D:D
gecenin assolisti şey pardon onur konuğu sensin sensiz olmaz başkanım:D:D:D
haa şoylee bı kendıne gelesınn :D
haa şoylee bı kendıne gelesınn :D
başkan sendikayı bırakıp altın ticaretine başlamışsın :D Yolunda A.Ş :D
başkan sendikayı bırakıp altın ticaretine başlamışsın :D Yolunda A.Ş :D
yok beaaa ne ısım olur sendıka tam gaz yolunda devam edıyor :D
Hahahhaah elpadre seviyorum seni .d..d sendika karindan yuzde 20 isterim yoksq ciplak fotolarini ifsa ederim .d..d
Tamam sütlücede yapıyoruz :)
Harbi mi? Ne zaman? Birde polisaj makinasi kullanabilecegimiz bir yer var mi? Benim detailing isi uzunda :D
Gel kanka, seve seve, gercekten guzel bir aksam olur, ins bende gelirim :)
Harbi mi? Ne zaman? Birde polisaj makinasi kullanabilecegimiz bir yer var mi? Benim detailing isi uzunda :D
Gel kanka, seve seve, gercekten guzel bir aksam olur, ins bende gelirim :)
manuel hesabı olacaktır cila modu:)
saat 9:10 arası oradayız
yemek ısmarlarsan gelırım tuncay aslan :D
manuel hesabı olacaktır cila modu:)
saat 9:10 arası oradayız
Bu aksam olmazki abi ya headersi tamir ettirmem lazim, headers 1 cm icerde, gaza dokunmaya cekiniyorum. :)
Ilerki tarihlerde bir organizasyonda olsa bundan sonra?
yemek ısmarlarsan gelırım tuncay aslan :D
Bu aksam olmazki abi ya headersi tamir ettirmem lazim, headers 1 cm icerde, gaza dokunmaya cekiniyorum. :)
Ilerki tarihlerde bir organizasyonda olsa bundan sonra?
Yemek dedigin nedir baskan :) mangal yaparim sana:)
İlerki tarihte yine olur hemde yakin zaman da deniz sezonu acilmadan yapicaz bi gunduz bulusmasi
Ali Burak Şık
12-04-2013, 16:46
Yer yakın aslında gelmeyi istiyorum da ne araba var ne kimseyi tanıyorum yaş da küçük :D
Yer yakın aslında gelmeyi istiyorum da ne araba var ne kimseyi tanıyorum yaş da küçük :D
gel kardesım gelll senın yasında ne adamlar var bu sıtede bır suru projeyee ımza atmıs adını koymus gel tanısmıs olursun :)
orhan_guney
12-04-2013, 17:27
Laaa bana bakın Siz gidin araclarını yıkayın sonrada cilada atın aranızda en hızlı secın kavacık yoluna cıkarın 2 ye alın bekleyin beni arayın gelir denerim sonrada group sexx :)
Laaa bana bakın Siz gidin araclarını yıkayın sonrada cilada atın aranızda en hızlı secın kavacık yoluna cıkarın 2 ye alın bekleyin beni arayın gelir denerim sonrada group sexx :)
Sen KD ile olan rövanşı bitirde ondan sonra konuş:D
orhan_guney
12-04-2013, 17:37
bitiricem merak etme gülüm sen artık R de yapamassın diyim sana.:)
Sen KD ile olan rövanşı bitirde ondan sonra konuş:D
bitiricem merak etme gülüm sen artık R de yapamassın diyim sana.:)
Neyse roll muhabbeti yok bu konuda konu cila konusu
Aksma cila muhabbet sohpet var sutlucede
Adres ustteki mesajlarda yaziyo
BurakYozgat.
12-04-2013, 18:23
Evle ılgılı bı ısım olmassa gelmeyı dusunuyorum yer varmı otoparkta bızım ufaklıgada :)
Ali Burak Şık
12-04-2013, 18:25
gel kardesım gelll senın yasında ne adamlar var bu sıtede bır suru projeyee ımza atmıs adını koymus gel tanısmıs olursun :)
Öğlen saatlerinde olan buluşmaya gelicem hocam :) bu arada yaş 17 orda 20 yazıyor :D
Tuncay abi belki gecerken ugrayabilirim tarif ettigin yere birazdan :)
Öğlen saatlerinde olan buluşmaya gelicem hocam :) bu arada yaş 17 orda 20 yazıyor :D
La oglum durum cok vahim o zaman :D
Skyhawk34
12-04-2013, 19:04
buyrun efendim ? :D
ilkerist
12-04-2013, 19:05
Bu akşam bana da ters gelecek biraz... :)
Bu arada Tuncay ve Metin Abi'lerim tel no'larınızı pm atarsanız memnun olurum... :D
Bidahaki bulusmaya yetisirim sanirim :)
Ali Burak Şık
12-04-2013, 19:35
La oglum durum cok vahim o zaman :D
ne açıdan vahim hocam :D:D
Yer sikintisi yok dileyen gelebilir cila mode one:)
vtecımız yok ama mınyaturkun orda oturuyorum gelmemızde sakınca varmı :)
http://i1269.photobucket.com/albums/jj598/nisantaslim/7DF0B640-0EDC-4AC0-9E69-C2ECF74628B0-266-00000013DA580609.jpg
Mekanda yerimizi aldik
http://i1269.photobucket.com/albums/jj598/nisantaslim/7DF0B640-0EDC-4AC0-9E69-C2ECF74628B0-266-00000013DA580609.jpg
Mekanda yerimizi aldik
http://i1269.photobucket.com/albums/jj598/nisantaslim/0194EE21-361D-4491-AACC-6C78EAA7E3A4-266-000000185E541941.jpg
Mekanda yerimizi aldik
mangalı goremedık tuncay aslan :D
aliaslanim
13-04-2013, 09:18
daha çok araç vardı bu ilk resim galiba :(
Elimde bunlar var sadece muhabbetten foto cekemedik
http://i1269.photobucket.com/albums/jj598/nisantaslim/9A23D02F-AC70-42C8-A642-4052B3D9C03B-266-000000188D104425.jpg
http://i1269.photobucket.com/albums/jj598/nisantaslim/9A23D02F-AC70-42C8-A642-4052B3D9C03B-266-000000188D104425.jpg
http://i1269.photobucket.com/albums/jj598/nisantaslim/408A36C3-8FF3-4E16-9C32-58AA89F469CF-862-000000595F39DFDF.jpg
http://i1269.photobucket.com/albums/jj598/nisantaslim/ED3A6769-CEF6-4850-871B-62CE2802E9C7-862-0000005980DEBA9C.jpg
thedevil
13-04-2013, 10:13
vtec'çiler demişsiniz ortalık pug'dan geçilmiyor :D
vtec'çiler demişsiniz ortalık pug'dan geçilmiyor :D
et ile tırnak gibi onlar:)
Ben okulda ders çalışmaya gitmiştim Okulun terasından izledim.
Tofaş grubu biraz korkuttu ilk başta araçları yan tarafa almak akıllıca olmuştu :)
orhan_guney
13-04-2013, 14:52
tofaş çetesidemi geldi :)
Ben okulda ders çalışmaya gitmiştim Okulun terasından izledim.
Tofaş grubu biraz korkuttu ilk başta araçları yan tarafa almak akıllıca olmuştu :)
Ticaret Universitesine gittim google maps'ten bakip, eminonunde 2 tur attim, megerse 2 tane istanbul ticaret uni varmis. Eve gitmek zorunda kaldim, bir dahakine nasipse. :)