Orijinalini görmek için tıklayınız : E46 hoparlör anfi vb?
Multimedyayı aldım şimdide biraz hoparlörleri güçlendirmek istiyorum.
Bam güm vuran apaçi işi set sevmem bagajda duran bas hiç sevmem :(
Kaliteli bi ses almak için ne almam ne yapmam gerekli?
Bu işlerden hiç anlamam detaylı net açıklayan biri olursa çok sevinirim.
Birde fiyat vb yazılırsa
free-hifi
12-04-2013, 22:31
zaten bu arabaların bagaj izolasyonu iyi olduğu için bagajı basla boğman lazım tercihim 2 adet 100 rms lik en az mid bunlarıda besleyecek jbl 1004 gibi bir amfi
2 adet focal mid takımı= kaliteli ses
1 takım güzel 3yollu mid takımı güzel bi amfiyle tatmim eder kesme biçme olmadan ..kullanan arkadaşım var çok memnun..bende düşünüyorumda suanda sağlamlar :)
ALPER-VNS
12-04-2013, 22:36
ben bagajı bass la falan boğmamıştım.. sadece ufak bi amfi bi de 30cm bass takmıştım gayet tatmin edici çalıyodu.. apaçi gibi gümgüm gezmek isteyeni de kaliteli olsun güm güm sevmem ben diyeni de tatmin ediyodu.. amfiden bası arttırıp düşürmeye bakar yani..
eğer istersen orjinal harman kardon sistemi var bi arkadaşımda.. ne kadar ister bilmiyorm ama sorarız..
Herkeze çok teşekkürler.
Bu şekilde değilde bana;
Şu markanın şu modelini al gibisinden fikir verseniz çok güzel olur :)
Öyle uçuk bi kalite olmasına gerek yok ,
Bütçe çok iyi bi ses kalitesi olucağı kesinse 500 e kadar çıkarım fazlasını vericek kadar müzik hastası değilim yani orjinalinden biraz kaliteli olsun bana yeter aslında.
Alper abi harman kardon tuzlu gelir :)
murat_ileri
13-04-2013, 00:48
madem mersindesin servet'in yanına ugrayıp bir çayını iç. işciliği konusunda hiç şüphen olmasın. elinde mutlaka vardır, özellikle impact serisini dinlemeye geldim de ilacına kavuş :D
sansar34
13-04-2013, 11:08
ılk olarak kapı kenarlarının olçulerıne bakmak lazım sonra hoparlor almak daha mantıklı ıkıncı olarak sıstemı arka kapılara 2 yollu hoparlor takımı kullanıp on tarafa mumkunce 3 yollu hoparlor kallanmak ses detaylarını arttırır yok kardesım orjınalı bozulmasın aracın dıyorsanız FOCAL ın arabalar ıcın tasarlamıs oldugu serıler var ıkı tane set alarak arka ve on kapılara doseyebılırsınız ama sunu belırtmek ıstıyorum kapı doşemelerı cıkınca kesınlıkle doşemelerın ıcını cam elyafla ses ızalasyonu yapın.
ıkıncı olarak d class amp yerıne el yapımı olabılır yada ımkanınız varsa 4x50w rms (peak deger olarak 100w) AB CLASS amp almanızı tavsıye ederım
not : eger el yapımı almayı dusunursenız yardımcı oluru vede bunun yanında regulator almanız gerekebılır