Orijinalini görmek için tıklayınız : CTR Type-R & Astra Opc
civic@ef
13-04-2013, 00:20
Deneme enka'da yapıldı ikide 65 gibi bastık..
2H8wJQl_zbU
link: CTR Type-R & Astra OPC - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=2H8wJQl_zbU)
tdipower
13-04-2013, 00:22
tam tahmin ettiğim gibi maşallah kanka :D
Maşallah Yunusum nazar değmesin...
gokcell13
13-04-2013, 01:49
Hey maşşallah.
Mikrop_Ali
13-04-2013, 08:12
edit........
maaşallah guzel yuruyo ctr :)
CasabLanca
13-04-2013, 09:57
dönüş yolunda dörtlü çok iyi oldu :D :D
Akıyosun :) Maşallah taypır'a
BlackEmperor
13-04-2013, 10:52
kimde ne var video izleyemiyoruz iş yerinden specler nasıl
JDMazda_GTR
13-04-2013, 10:53
Ciğer tuning :) Bir basamadık ya dün :)
maşallah çok bişey belli olmasada CTR baya bi gidiyo
Deneme icin tesekkurler. Ctr cok iyi gidiyor masallah. Kazasiz belasiz.
Ciğer tuning :) Bir basamadık ya dün :)
Olan bana oldu o kadar yolu yürüyerek gitmek zormuş :D
araçlara maaşallah,,typer gerçekten hızlı ciddi fark atmış,,,270-280bg lerde yanlış bilmiyorsam ,,tam specleri nelerdir ?
_muhaRRem
13-04-2013, 13:06
araçlara maaşallah,,typer gerçekten hızlı ciddi fark atmış,,,270-280bg lerde yanlış bilmiyorsam ,,tam specleri nelerdir ?
bak buda eskilerden typeR 2 kişi opc tek kişi
typeR bolt on hemde . en fazla 240 hp
SKN 62 EP3 typeR vs Opel ASTRA OPC 2.gear 65kmh - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=q4sdZO1IWWU)
SKN 62 EP3 typeR vs Opel ASTRA OPC 2.gear 65kmh - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=q4sdZO1IWWU)
evet iyi bildiğim bi video buda,,hatta test aracı idi bu opc ;),,,skn typer da güzel giden bi arabaydı ankaradaki sahibi yakın arkadaşımdı zaten,,,ama şuda var bu denemedeki opc bu videodakinden, ctr typer da skn typer dan daha hızlı araçlar orasıda aşikar :)
bu deneme ankara enkada yapılsa yarı yarıya azalır fark :)
zaten guc agırlık olayından ctrnın rahat goturecegı asıkar, yazılım egsozlu 290 300luk opc lazım..
civic@ef
13-04-2013, 17:43
herkeze tek tek teşekkür ederim.
Z20LET bende teşekkür ederim deneme talebiniz için nezaman isterseniz deneriz.
farklı araçlarda olabilir benim geçme geçilme takıntım yok eğlenmeme bakıyorum nezamandır deneyemiyordum bu hafta iyi gaz attık :)
sedat2626
15-04-2013, 02:04
CTR nin cok saglam bi yürürü var hızlanması ortada
maşallah CTr güzel gitmiş ama biraz zengin yürüyo gibi. afr 13.2 daha iyi oluyo ctr de .benim arabalarımda afr 13.2 idi.birtek 5 te 12.8 yapmıştık.daha verilimli oluyor.
KA®ANLIK
15-04-2013, 08:11
Ümit senin OPC de yazılım var mı ?
Type-R maşallah iyi yürümüş...
2 aracada maşallah..yalnız opc nin bu kadar geçilmesi normal değil.sanki sıkıntı var.typer iyi yürüyor tebrikler.
civic@ef
15-04-2013, 11:56
teşekkür ederim herkeze ümit derseki arabamda sorun vardı diye tekrar denerim benden yana hiçbi zman sıkıntı olmaz. arabamda değişiklikler yapcam onuda görmüş olurum. teşekkürler tekrardan.
devolation
15-04-2013, 14:03
engın agırlıktan kaybedıyo heralde opc ama torkda az buz degıldırkı..typerın speclerını bılmıyorum ama yabana atılacak bı arac degıldır hıcbırzaman maasallah afr sı nekadar stabil nazar degmesın
yok abı eskı teknolojıde var ne varsa opel yuruyen araba ısını 90 lı yıllarda bıraktı bence yada buyuk turbo ıstıyo opc
KA®ANLIK
15-04-2013, 14:19
engın agırlıktan kaybedıyo heralde opc ama torkda az buz degıldırkı..typerın speclerını bılmıyorum ama yabana atılacak bı arac degıldır hıcbırzaman maasallah afr sı nekadar stabil nazar degmesın
yok abı eskı teknolojıde var ne varsa opel yuruyen araba ısını 90 lı yıllarda bıraktı bence yada buyuk turbo ıstıyo opc
devranım hiç gerek yok büyük turboya type-r geçmesi için...
benim aracımdaki turbo LEH turbosundan daha küçük bir turbo ve 10psi da yürüyorum, hatta KKK16 dan bile küçük benim turbo, hesap et ordan...
LEH turbosu ile 1 bar rahat basarsın ki o zaman ciddi fark olur yazılımsız hali ile arasında... Aslında Ankara'da Alperin bertonesi var LEH turbolu... Type-R la güzel deneme olur Alper denerse :)
Ümit'in OPC yazılımsız.. Sadece filtre var..
Alper askerden gelince dener bi sıkıntı olmaz gibi..
JDMazda_GTR
15-04-2013, 15:31
Olan bana oldu o kadar yolu yürüyerek gitmek zormuş :D
Babamlar yarım saat bekledi orda dönüp aldık sonra :) Yunus yatsın kalksın dua etsin tam zamanında hadi çıkalım demişim :)
bu deneme ankara enkada yapılsa yarı yarıya azalır fark :)
Peki ben orda olsam ne olur :)
herkeze tek tek teşekkür ederim.
Z20LET bende teşekkür ederim deneme talebiniz için nezaman isterseniz deneriz.
farklı araçlarda olabilir benim geçme geçilme takıntım yok eğlenmeme bakıyorum nezamandır deneyemiyordum bu hafta iyi gaz attık :)
teşekkür ederim herkeze ümit derseki arabamda sorun vardı diye tekrar denerim benden yana hiçbi zman sıkıntı olmaz. arabamda değişiklikler yapcam onuda görmüş olurum. teşekkürler tekrardan.
Takıntısı yokmuş da muşmuşmuş :D Benimle niye denemedin ulen.Gerçi en son denedik ben arabada 4 kişi iken :D Değişikliklerini yap bekliyorum bebek :D
CasabLanca
15-04-2013, 16:07
Takıntısı yokmuş da muşmuşmuş :D Benimle niye denemedin ulen.Gerçi en son denedik ben arabada 4 kişi iken :D Değişikliklerini yap bekliyorum bebek :D
yunus senle denerken yanında ben vardım 100 kilo kanka :hehe: eline, beline, vanana sahip çık :D:D:D
Peki ben orda olsam ne olur :)
hacı senın nerde ne yapacagın bellı olmaz :)
teke tek denedık 2 de basar basmaz ben gıdıyorum 5 te anca yakalıyosun.
arabana 3 kısı bındı 4e 1 denedık 3.vıtes ortasında koptun gıttın :D
Vana konusunda eray başkana katılıyorum :D hiç elinin ayarı yok :D
Aracimda yazilim yok. Sadece dbilas filitre var. Problemde yok. Agirliktan dolayi sonuc gayet normal. Standart kg 1400. Bagajimda baski balata volan bi bilimum parca vardi. Bende 100kgyim. Typera tekrar masallah. On numara gidiyor.
BlackEmperor
15-04-2013, 16:28
Aracimda yazilim yok. Sadece dbilas filitre var. Problemde yok. Agirliktan dolayi sonuc gayet normal. Standart kg 1400. Bagajimda baski balata volan bi bilimum parca vardi. Bende 100kgyim. Typera tekrar masallah. On numara gidiyor.
ustat yazılım+ turbo back yaparsan kolay kolay yetişemez diye düşünüyorum
ustat yazılım+ turbo back yaparsan kolay kolay yetişemez diye düşünüyorum
yazılım+turbo back le kaç hp olur opc
KA®ANLIK
15-04-2013, 16:36
300hp çıkartır aşağı yukarı...
Evet yaklasik 300 cikarir. Tahminime gore o zaman denk yururuz. Gecmem yine zor gibi.
BlackEmperor
15-04-2013, 16:46
vxronline diye bi site var ordaki ingilizler 300+ cıkartıyor turbo back+yazılımla biraz daha mıncıkladınmı 320 leri var
edit:
Courtenay Sport Stage 4
Exclusive Courtenay Sport Stage 4 Software Upgrade, 76mm (3") FULL Stainless Steel Sports Exhaust System (turbo downpipe pre-cat removal),
Hi Flow Motorsport cat, Cat Back 2 Silencer System), Extra Large VXRacing High Flow Front Mounted Intercooler, Uprated Actuator to replace VXR actuator, K06 Hybrid Turbo, Turbo Gaskets, Studs and Nuts, oil and filter change, High Flow Inlet Manifold, Software customising whilst on our rolling road optimising fuelling, full boost and ignition maps, Full Power and Torque Graph Print Outs.
Note: Steel rods required for maximum power gains for safety and strength Increase 90 - 95 bhp
e.g. 240 becomes 330-335bhp
stage 4 oldumu 340 ları var
http://www.courtenaysport.co.uk/astra-vxr-tuning/info_93.html
JDMazda_GTR
15-04-2013, 17:34
yunus senle denerken yanında ben vardım 100 kilo kanka :hehe: eline, beline, vanana sahip çık :D:D:D
Hahaha :) Sen 100isen ben de 93 kiloyum nasıl olcek :D Affetmem açarım musluğu bak :D
hacı senın nerde ne yapacagın bellı olmaz :)
teke tek denedık 2 de basar basmaz ben gıdıyorum 5 te anca yakalıyosun.
arabana 3 kısı bındı 4e 1 denedık 3.vıtes ortasında koptun gıttın :D
Vana konusunda eray başkana katılıyorum :D hiç elinin ayarı yok :D
Senle sıktığımızda 4.vites de sıktım la yanlışlıkla 2de sanıyorum :D :D Ben vanayla oynamıyorum arkadaş.Araba basıyor ben napayım.Şu bobinleri takayım görecem ben sizi o zaman.Araba 5 kişi bindirip basacam:D Sen arabada 1 kişi değildin ki,hatta arabayı süren de yoktu.Komple sökük zaten ordan seni siliyorum :D Allahtan Nos falan yok he :D
300hp çıkartır aşağı yukarı...
Evet yaklasik 300 cikarir. Tahminime gore o zaman denk yururuz. Gecmem yine zor gibi.
vxronline diye bi site var ordaki ingilizler 300+ cıkartıyor turbo back+yazılımla biraz daha mıncıkladınmı 320 leri var
bende 300 diye tahmin etmistim.
300 hp typer i gecmeye yetmez bence yakin yururler
Senle sıktığımızda 4.vites de sıktım la yanlışlıkla 2de sanıyorum :D :D Ben vanayla oynamıyorum arkadaş.Araba basıyor ben napayım.Şu bobinleri takayım görecem ben sizi o zaman.Araba 5 kişi bindirip basacam:D Sen arabada 1 kişi değildin ki,hatta arabayı süren de yoktu.Komple sökük zaten ordan seni siliyorum :D Allahtan Nos falan yok he :D
o zaman haftaya adaleti yapalim :D
teke tek basalim. benim arabanin icide takili olsun :D
civic@ef
15-04-2013, 21:36
haftaya adalet varsa ben gelmem ibo bey :D
TypeR a maşallah gerçekten guzel yuruyor
merak ettigim k24 ıle denedınızmı ?
civic@ef
15-04-2013, 22:12
Teşekkür ederim mertcan bey :D denedik de pek sağlıklı deniyemedik :)
ahmeti ben 3 boy geçiyorum ahmet aliye 2 boy geçiliyor ali veliyi 5 boy geçtiğine göre benim evo 8 im var :)
BlackEmperor
16-04-2013, 11:30
ahmeti ben 3 boy geçiyorum ahmet aliye 2 boy geçiliyor ali veliyi 5 boy geçtiğine göre benim evo 8 im var :)
:) iyimiş
300 bg opc type r ı geçede bilir geçemeyedebilir dediğiniz gibi
kerem_euk34
16-04-2013, 12:34
:) iyimiş
300 bg opc type r ı geçede bilir geçemeyedebilir dediğiniz gibi
Yanyanada yuruyebilir bu ihtimalide unutmayalim:)