PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Magic's GS 206GTi vs AHM UM 106

Sayfa : 1 [2]

mami_makinen
16-04-2013, 20:07
reis ben en son korfezdeki draglara bile sokmedim aracimi 2.olduk o ayri ama bakiyosun herkes yapiyo ve sonuc aliyo cogunluga uyuyorsun cunki sokukmus degilmis demiyolar o bunu gecti diyolar

Tamam anlıyorum ama bende arabamı sökeyim hafifletiyim diye anasını sikemem
Eğer her araba ortalama 130-180 kilo hafifletebiliyorsa bende o kadar kilo hafifletebilirim bende diyorumki benim arabam takılı o sökük arabalar kendi kilosuna gelsin deneyelim bu kadar basit
Şimdi bende gidip fiber kapı kaput bagajmı döktürim camları pleksimi yapım yapılmıyacak işmi bu kadar modifiyeye para harcayan kişi onumu yapamıyacak :) ama sökmicem arabam takılı / arabası takılı olan ve en hızlı kimse denerim hiç sıkıntı değil

mami_makinen
16-04-2013, 20:08
Ben aracimi sokmem takip gelin desen anlicam eyw da bu hafta sokerim diger hafta sokemem olayini anlamadim :)

Bende seni anlayamadım sanki seninle yarışıcaz

CRUEL
16-04-2013, 20:17

Haha ne alaka simdi benle yarismakla cok zormu soru sordm? Eksigi var deniliyo sokiyim deneyelm diyosn. Haftaya eksigi giderilicek o zaman dene diyince ben arabami sokmem diyosn bunun ustune laf solenmez 3mesajdir alakasz cvp veriyosn:) size kolay gelsin:)

percussionali
16-04-2013, 20:18

mami başkan ben sana demedimmi dyno koymayalım senle kimse denemez diye accık beni dinle yaff.........:heyoo:

Çalgı Çengi - Demedim Mi? {Alarma Version} - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=76Fl2YkPlbE)

76Fl2YkPlbE

mami_makinen
16-04-2013, 20:29
Haha ne alaka simdi benle yarismakla cok zormu soru sordm? Eksigi var deniliyo sokiyim deneyelm diyosn. Haftaya eksigi giderilicek o zaman dene diyince ben arabami sokmem diyosn bunun ustune laf solenmez 3mesajdir alakasz cvp veriyosn:) size kolay gelsin:)

Tamam işte eksiklerini gidersinler 1 hafta değil 2 hafta sonrada deneriz arabalar takılı olsun isteyenle istediği yerde istediği zaman denerim ok

mami_makinen
16-04-2013, 20:30
mami başkan ben sana demedimmi dyno koymayalım senle kimse denemez diye accık beni dinle yaff.........:heyoo:

Çalgı Çengi - Demedim Mi? {Alarma Version} - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=76Fl2YkPlbE)

76Fl2YkPlbE

Puhahhahaha

Murat
16-04-2013, 20:35
Tamam işte eksiklerini gidersinler 1 hafta değil 2 hafta sonrada deneriz arabalar takılı olsun isteyenle istediği yerde istediği zaman denerim ok

bizedemi şefim :D

kelalper
16-04-2013, 20:40
mami zaten şu anda uçak gibi bi de 150 kg hafiflettiğini düşünemiyorum. GTR lara falan sıkarsın gerçekten.

STP
16-04-2013, 20:40

Zor sey istedin reis ;)

melih
16-04-2013, 20:42
mami başkan bagajda buludur kesin rolden sonra iyi gider :)

http://k1304.hizliresim.com/18/j/m4xrv.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

CRUEL
16-04-2013, 20:42
Haha ne cok guluyorum bazen bu forumda:)

UmutRıza
16-04-2013, 20:44
aha ali topram kendine gelmiş video koymaya başladı :D

Schumi
16-04-2013, 20:45
Bu sökük konusu şahsen benim canımı sıkmaya başladı. Bence bu sökük / takılı, sökerim / sökmem konusu kapansa herkes için iyi olur. Şimdi herkesin eski yazdıklarını buraya döküp kalk kırmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Schumi
16-04-2013, 20:52

195'lik eski dynosu devlet sırrıydı da kimse bilmiyor muydu demek istiyorsun ? Saçmalamak istiyorsan sadece video koy bence buraya hiç yazı yazmasan da olur.

UmutRıza
16-04-2013, 20:53
Bu sökük konusu şahsen benim canımı sıkmaya başladı. Bence bu sökük / takılı, sökerim / sökmem konusu kapansa herkes için iyi olur. Şimdi herkesin eski yazdıklarını buraya döküp kalk kırmaya gerek yok diye düşünüyorum.

dök bakalım ne varmış merak ettim tarihin en sökük arabaları çıksın ortaya :)

CRUEL
16-04-2013, 20:57

Hah bole dicen o zaman ben sokmem sokukle denemem diceksn eyw onceki mesajlarda bu hafta sokerim obur hafta takip gelsnler demeni anlamadik sorduk cvp alamadik bitti Ok.

Selcuk_RoL
16-04-2013, 20:59
C.tesi citirdan bi aracla bizde katilabiliriz 1.6 eski REG modeli spec olarak taban halisi ve on arka koltuk sokuk olucak bakalim kesin olmamakla beraber ins yolda oluruz

Murat
16-04-2013, 21:00
195'lik eski dynosu devlet sırrıydı da kimse bilmiyor muydu demek istiyorsun ? Saçmalamak istiyorsan sadece video koy bence buraya hiç yazı yazmasan da olur.

olm 10 hp öle deme. okadar öngörüşlüymüşüz ki tee geçen cumartesiden bu günü görmüşüz :D :D

Schumi
17-04-2013, 01:17
Konu temizlenmiştir. Konu başlığı ve konunun ilk mesajındaki videoları dışında konuşmak isteyen özel mesaj yada alternatiflerini kullansınlar.

Eray Yümsel
17-04-2013, 01:19
Sumi mod halinde cekilmiyo la nerde bizim eski kankimiz :( hemen shift delete

Schumi
17-04-2013, 01:21
Sumi mod halinde cekilmiyo la nerde bizim eski kankimiz :( hemen shift delete

Mesajımdaki subliminal kısmı kaçırmışın. Temizlenmiştir dedim. Ben silmedim duyuruyu ben yapıyorum. :)

Ayrıca Eray lütfen konu gene makaraya yada kakaya sarmasın. :)

Murat
17-04-2013, 14:50
murat bu arada ben 206 rolanggros var 110 luk kanka ciddi gidiyor ben stok 106 geçsem yeter b el atalım :)
akşam bi megan vardı iyi aldım ifadesini :)

al gel başlayalım ;) :D

JDM VTİ
20-04-2013, 10:33
maşalah iki aracada. özel bi tebrik tabiki gs 206yla magic perf. takımına :)

Murat
20-04-2013, 21:46
eywallah sağolasın. :)

OBAN
21-04-2013, 00:14
GS sen neler yapıyorsun öyle maşallah subhanallah....

yaşar
21-04-2013, 13:04
Bu işler böyle işte

Bazen kılıcın kesemeyeceğı kafada oluyor ;)

ahm_52
21-04-2013, 13:10
Bu işler böyle işte

Ee ne demek şimdi bu ? Bi açıklayı verde aydınlanalım yada sen sor ben seni aydınlatırım

brs_odbs
21-04-2013, 13:12
Bu işler böyle işte

:icon_tup: Gs iyi gitmiş yaa

ed6502
21-04-2013, 13:14
baska deneme olacakmı acaba bu ıkı araç arasında

UM1196
21-04-2013, 13:15
Bu işler böyle işte

Anlayamadım bende bu işler nası siz cok iyi biliyorsunuz sanırım ama yapmayı değil sanırım yapılı olanı bozmayı varsa hızlı 106 nız buyrun bekleriz

mami_makinen
21-04-2013, 13:15
Ee ne demek şimdi bu ? Bi açıklayı verde aydınlanalım yada sen sor ben seni aydınlatırım

ben seni aydınlatayım boşa burda zaman harcama NG 106 alayına yeter artanıylada millet idare eder :icon_tup:

yaşar
21-04-2013, 13:16

Bu yazdıklarımdan birşey anlamadıysan sen beni aydınlatacak kapasiteye sahip değilsin .

Ahmet hayırlı işler bol kazançlar ...

yasin_R
21-04-2013, 13:20
um kilinc gs kafami oluyor :D YANI

ahm_52
21-04-2013, 13:22
Bu yazdıklarımdan birşey anlamadıysan sen beni aydınlatacak kapasiteye sahip değilsin .

Ahmet hayırlı işler bol kazançlar ...

Hayırdır senin benle ne derdin var nerde ne kadar 106 varsa dicem simdi varsa dötüne güvenen gelsin hodri meydan ng um alayınıza yeter adamlar geçti tebrik ettik bahanemiz olmadı varken senin derdin ne

JDM VTİ
21-04-2013, 13:22
ahmet abi kızma sakın bak. kızınca noldugunu ss 306da gördük, yapma sakın daha piyasa hazır değil kaldıramaz şimdi bi parmaklarsın çıkartırsın 3 5 boy daha sonra olmaz ayıp olur :D :D

percussionali
21-04-2013, 13:23
zamaninda kestigi kafalar dert oluyo boyle insanin icine uzunnnnn zaman susanlarin sadece firsat beklemeside guzel bisey enazinda sabit seyi sehirler arasi goturup getirmiyom

UM1196
21-04-2013, 13:24
um kilinc gs kafami oluyor :D YANI

Yok abi arabayı alıp karadenize götürdüm diyip karadenizdekilerle deneiyorum sadece diyip arabayı istoçta tutmak ve kımseyle deneyememek oluyo sanırım bizim allaha şükür her hafta gazladıgımız bi arabalarımız var

percussionali
21-04-2013, 13:25
Hayırdır senin benle ne derdin var nerde ne kadar 106 varsa dicem simdi varsa dötüne güvenen gelsin hodri meydan ng um alayınıza yeter adamlar geçti tebrik ettik bahanemiz olmadı varken senin derdin ne

ahmet usta insanlara niye dert oluyon yapma boyle seyler :)

CeMBa
21-04-2013, 13:35
zamaninda kestigi kafalar dert oluyo boyle insanin icine uzunnnnn zaman susanlarin sadece firsat beklemeside guzel bisey enazinda sabit seyi sehirler arasi goturup getirmiyom

şehirler arası yolculuk falan sadece hikaye :D :D

araba bikaç günlüğüne yer değiştiriyo sadece ustaa.reg arada bi gidip geliyo öyle :icon_tup: bakalım kaç gün sonra gelicek yine istoça

angry28
21-04-2013, 13:39

Gerçekten mi ?

angry28
21-04-2013, 13:40
şehirler arası yolculuk falan sadece hikaye :D :D

araba bikaç günlüğüne yer değiştiriyo sadece ustaa.reg arada bi gidip geliyo öyle :icon_tup: bakalım kaç gün sonra gelicek yine istoça

:D :icon_tup:

brs_odbs
21-04-2013, 13:46
Gerçekten mi ?

gerçektennnn nolduu ??????????

CeMBa
21-04-2013, 13:49
gerçektennnn nolduu ??????????

Nolmuşşşşşşş nolmuşşşşşşşşşşşş ?????????? :icon_wack

osman_28
21-04-2013, 13:49
maşallah ZP'ye güzel yürümüş bayıldım

yanlış oldu sanırım ben zp in iki ay önce denediği video'ya yorum yapacakıtm... konu um'ye aitmiş

brs_odbs
21-04-2013, 13:51
Nolmuşşşşşşş nolmuşşşşşşşşşşşş ?????????? :icon_wack

hayırdır ?

CeMBa
21-04-2013, 13:52
maşallah ZP'ye güzel yürümüş bayıldım

yanlış oldu sanırım ben zp in iki ay önce denediği video'ya yorum yapacakıtm... konu um'ye aitmiş

ZP her zaman güzel kardeşim yaa =) o bambaşka :icon_tup:

CeMBa
21-04-2013, 13:54
hayırdır ?

konuyu takip ediyoruz burda hayır mı şer mi onu görmeye çalışıyoruz.

brs_odbs
21-04-2013, 14:00

bak ben böle bana karşı konuşmalardan pek sevmıyorum takıp edıyorsan duzgun etki sıkıntı olmasın eğer yok ben edemem dıyosan numaram 0539 478 54 96 ara

mami_makinen
21-04-2013, 14:01
hayrı şerimi kalmış uzatmayın boş kelime yapmayın

wolrath
21-04-2013, 14:01
bı 206 nın forumdakı arabaları bu kadar dagıtacagını hıc dusunmezdım.helal valla.

:icon_tup:

percussionali
21-04-2013, 14:03
hayirmi sermi bikmem ama NG 106 bi tik hizli iseteyen dener iseteyen kopya ceker ...
setup hazir herkezi denemek icin bekler..

brs_odbs
21-04-2013, 14:04

mami abi ben 206 iyi gitmiş yazıyorum adam benle dalga geçer gıbı gerçekten miii yazıyor kendını bılmez 2 3 tane kişi yuzunden konu kıtlenıyor

devolation
21-04-2013, 14:04
yahu konu nerden nereye kaymis gs-um denemesiydi iki aracada maasallah dendi gecen hafta konu kapandi simdi reg den girmis zp den cikmis konu polemik olur sonu yine tartisma cikmasin isterim keyfi kaciyo insanin bir avuc civata icin degmez dostlar

yns_emre
21-04-2013, 14:05

adamda konuya gs 206 ile ilgili yorum yazmis sana neden dert oluyorki ? hayirmi sermi hersey videoda belli fazla germeye gerek yok ortami gecen arabaya masallah diyemicekmiyiz ?

mami_makinen
21-04-2013, 14:07
mami abi ben 206 iyi gitmiş yazıyorum adam benle dalga geçer gıbı gerçekten miii yazıyor kendını bılmez 2 3 tane kişi yuzunden konu kıtlenıyor

paşam konunun seninle alakası yok bence sen tartışmanın üzerine denk geldin üstüne alınma millet 10 günlük mevzuyu ısıtıp ısıtıp duruyo sonunda tartışma çıkıyo

brs_odbs
21-04-2013, 14:08
paşam konunun seninle alakası yok bence sen tartışmanın üzerine denk geldin üstüne alınma millet 10 günlük mevzuyu ısıtıp ısıtıp duruyo sonunda tartışma çıkıyo

eyv. abi :icon_tup:

CeMBa
21-04-2013, 14:09

abi bizim kimseye herhangi bir kastımız falan yok.

AKLIMIZ FİKRİMİZ YERİNDE ALLAH'a şükür

brs_odbs
21-04-2013, 14:11
abi bizim kimseye herhangi bir kastımız falan yok.

AKLIMIZ FİKRİMİZ YERİNDE ALLAH'a şükür

bana olamazda zaten anladın ;) şimdi daha fazla germe konuyu

CeMBa
21-04-2013, 14:12
adamda konuya gs 206 ile ilgili yorum yazmis sana neden dert oluyorki ? hayirmi sermi hersey videoda belli fazla germeye gerek yok ortami gecen arabaya masallah diyemicekmiyiz ?

maşallah dicez tabiki hızlı olan herkeze.sonuçta sadece keyfe keder yapılan bişey bunlar,ALLAH kımsenın emeklerını boşa çıkarmasın

CeMBa
21-04-2013, 14:15
maşallah gs 206 geç basmasına rağmen çok iyi gitmiş emeğinize sağlık ..

maşallah dicez tabiki hızlı olan herkeze ikinci kez demesi falan dikkat çekici ama..

yns_emre
21-04-2013, 14:15
maşallah dicez tabiki hızlı olan herkeze.sonuçta sadece keyfe keder yapılan bişey bunlar,ALLAH kımsenın emeklerını boşa çıkarmasın

kendinde guzel guzel soyluyorsun ne guzel masallah diyenlede dalga gecmezsin olur biter.

brs_odbs
21-04-2013, 14:16
maşallah dicez tabiki hızlı olan herkeze ikinci kez demesi falan dikkat çekici ama..

sanane oğlum ya sen arzamısın ???? ıstersem 100 kere maşallah yazarım avukatmısın sen sana mı sorcam

CeMBa
21-04-2013, 14:20
sanane oğlum ya sen arzamısın ???? ıstersem 100 kere maşallah yazarım avukatmısın sen sana mı sorcam

oğlum lu falan konuşup ortamı germe.herkez haddini bilsin.dahada uzatıp tat bozma.;)

brs_odbs
21-04-2013, 14:23
bak dostum sana son kez yazıyorum sen kendın bana cevap yazdın durup dururken senı ılgılendırmez istersem 100 kere maşallah yazarım anladın mı şimdi ... ben haddımı bılıyorum sen rahat ol uzatıp tat bozmam senı bozarım bunuda ıyı bıl sımdı bak işine

osman_28
21-04-2013, 14:25
maşallah gs 206 geç basmasına rağmen çok iyi gitmiş emeğinize sağlık ..

Bu konu için daha önceden yorum yapmıştın zaten konuyu yeni görüyormuş gibi tekrar tekrar aynı şeyi yazıp konuyu alevlendirmene greek yok sonuçta bu iş zevk için yapılıyor olayları buraya getirmenin bir anlamı yok kardeşim

yns_emre
21-04-2013, 14:26
oğlum lu falan konuşup ortamı germe.herkez haddini bilsin.dahada uzatıp tat bozma.;)

konuyu bastan okuyup kimin ortami gerdigine iyi bak mami abi konuyu kapamisken konuyu uzatip ortami gerende belli cvp yazarkende karsindakini tanida ona gore cvp yaz adam 2 kerede masallah der 10 kerede der sana hic bir saygisizlik yapmamis bastan ama sen uzatmissin

brs_odbs
21-04-2013, 14:26
maşallah yazınca konu mu alevlenıyor :D

osman_28
21-04-2013, 14:29
maşallah yazınca konu mu alevlenıyor :D

iki kere yazınca evet öyle oluyor

Bruglione
21-04-2013, 14:29
Her konuda asıp kesen çıkıyor maşallah valla devam böyle sonunda katliam çıkartırsınız

CeMBa
21-04-2013, 14:30
bak dostum sana son kez yazıyorum sen kendın bana cevap yazdın durup dururken senı ılgılendırmez istersem 100 kere maşallah yazarım anladın mı şimdi ... ben haddımı bılıyorum sen rahat ol uzatıp tat bozmam senı bozarım bunuda ıyı bıl sımdı bak işine

beni ALLAH ın izni ile kimse bozamaz buna emin ol,uzatmayalım daha diyorum üsteliyorsun laf kalabalığına gerek yok burada benim frenime sadece büyüklerim basar ;)

yns_emre
21-04-2013, 14:33
mami abi frene basip konuyu kapamis yetmedi heralde ?

CeMBa
21-04-2013, 14:34
mami abi frene basip konuyu kapamis yetmedi heralde ?

mami abimiz herşeye yeter ama arkadaşın uzatıyo işte görüyosun kii

Suleyman
21-04-2013, 14:35
Arkadaş bu nedir yahu?Bir konuda da tartışmayın gözünüzü seveyim..

yns_emre
21-04-2013, 14:37
arkadasim deil kendisi babamin oglu bizzat tat bozmayalim konu kitlenmesin herkez masallah desin bosver kim kac kere masallah demia veya yazmis takip edip uzatmakta hos deil bu konuya son msjim herkeze ii forumlar bol gazlamalar..

mtcvtc
21-04-2013, 17:52
böyle saçma sapan konu uzatmanın manası yok bizim butaraflarda kaşarlık pek olmaz iki kere maşallah yazarak bişey ima edilmez barış kardeşimde buna dahildir düz konuşuruz merak eden arar sorar itinaylada merak gideririz;)

aLperTunga
21-04-2013, 18:08
Bu işler böyle işte

yaşar benim görüşüm ortaya konusuyorum kimse yanlış anlamasın...kimse ne kılıç nede kafa.hiç kimse geçilmez değildir.el elden üstündür.garaj kavgaları cıkacak yakında.ahmetin yaptıgı araba yürümesede olur insanlıgı yeter.bu araba işi birgün biri gecer başka gün biri gecer.o yüzden ortamın gerilmesine gerek yok burada herkes birbirini tanıyor.farkındaysan sen bir yorum yaptın iş rege kadar geldi.bence sen regi cıkar kafalardaki soru işaretleri cevap bulsun.

Schumi
21-04-2013, 18:26
Forumda insanların maşallahlarını sayan bir program mı var benim bilmedim veya bir yasak? Kişilerin birbirlerinden alıntılar ile tartışma çıkmasına ne gerek var şimdi?

yaşar
21-04-2013, 23:15
yaşar benim görüşüm ortaya konusuyorum kimse yanlış anlamasın...kimse ne kılıç nede kafa.hiç kimse geçilmez değildir.el elden üstündür.garaj kavgaları cıkacak yakında.ahmetin yaptıgı araba yürümesede olur insanlıgı yeter.bu araba işi birgün biri gecer başka gün biri gecer.o yüzden ortamın gerilmesine gerek yok burada herkes birbirini tanıyor.farkındaysan sen bir yorum yaptın iş rege kadar geldi.bence sen regi cıkar kafalardaki soru işaretleri cevap bulsun.

Millete ne ispat etmek zorundayım
Alper ,sattığım arabayı nereye çıkarayım ?

Kafada soru işareti derken ne var aklında ?
Yoksa sanadamı ..... teki arabayı boşalttılar dedi ?

Sen kafanda soru varsa yaz ben cevap yazarım,elinde yağdanlık la gezenlerden olmadığın sürece cevap yazarım,çocuk eğitecek yaşda değiliz en azından ne dediğimi anlarsın :)

aLperTunga
21-04-2013, 23:30

Sen kafanda soru varsa yaz ben cevap yazarım,elinde yağdanlık la gezenlerden olmadığın sürece cevap yazarım,çocuk eğitecek yaşda değiliz en azından ne dediğimi anlarsın :)

yaşar dediğim gibi ben ortaya konusuyorum.seninle veya kimseyle benım bu knuda sorunum yok olamazda.benide tanırsın benim yagdanlıkla felan işim olmaz.Reg konusu biliyorsun reg kendini ispatlamış bu zamana kadar yapılmış en hızlı 106lardan birisi.reg varken onun kadar hızlısı yoktu bunu hepimiz biliyoruz.sen regi aldıktan sonra piyasaya cıkmayınca insanlardqa bir merak uyandı.çünkü reg gercekten hızlı bir arabaydı.bana kimse arabayı boşalttı felan demedi.zaten satmışsında üstüne fazla konuşmaya gerek yok.konuda piç olmasın.

CeMBa
22-04-2013, 12:12

senide 106 cı yapan mami abidir.daha düne kadar mami abimin arabalarını satıcam diye koşturuyodun piyasada usta,o zaman sende onun yağdanlığını tutmuş oldun yanıı,kimse ne olduğunu unutmasın..

(Mami'nin öz yeğeniyim ben neyin ne olduğunu biliyorum konu saptırmayalım..:icon_tup: )

mami_makinen
22-04-2013, 12:36
senide 106 cı yapan mami abidir.daha düne kadar mami abimin arabalarını satıcam diye koşturuyodun piyasada usta,o zaman sende onun yağdanlığını tutmuş oldun yanıı,kimse ne olduğunu unutmasın..

(Mami'nin öz yeğeniyim ben neyin ne olduğunu biliyorum konu saptırmayalım..:icon_tup: )

Yiyenim boşver bu konulara girmene gerek yok

İsteyen istediği takımıda tutar istediği garajıda savunur

Yaşar sende insanların emekleri ile taşşak geçmeye çalışma

yaşar
22-04-2013, 12:36

Evet mami abin bana arabamı sat diye koşturuyordu.

Biz mami abinden para kazanmadık ama kazandırdıklarımızı saysak bayagı bir tutar herhalde,

Mami nerden öğrenmiş 106 yı ?

Kendi medeni cesareti yokmu, bunları yazmaya yeğenlerine yazdırıyor ?

Mami abine selam söyle zarar ettirmişmiyiz onuda sor bakalım ?

Sen büyüklerinin işine karışma yeğen .

yaşar
22-04-2013, 12:39
Yaşar sende insanların emekleri ile taşşak geçmeye çalışma

Emekle taşşak geçmekmi ?

Bu benim işim değil bu konuda mastır yapan sizsiniz kiminle nasıl taşşak geçilecegini siz daha iyi bilirsiniz .

Yazı yazmam normalde ama sıkıntı yok reis kaybedecek birşeyimiz yok şükür olsun .

Bir sıkıntı varsa ara konuşalım ...

mami_makinen
22-04-2013, 12:44
Evet mami abin bana arabamı sat diye koşturuyordu.

Biz mami abinden para kazanmadık ama kazandırdıklarımızı saysak bayagı bir tutar herhalde,

Mami nerden öğrenmiş 106 yı ?

Kendi medeni cesareti yokmu, bunları yazmaya yeğenlerine yazdırıyor ?

Mami abine selam söyle zarar ettirmişmiyiz onuda sor bakalım ?

Sen büyüklerinin işine karışma yeğen .

Hadi yaşar işine bak konuyu kirletme

Ticaretimi yaparım karida zararıda bana kimseyi ilgilendirmez

Para kazanmadım demişsin verdiğim kağıtlar gazete kağıdımıydı

Bide burda 40 yıllık arabacı gibi millete yazma kaç tane araba yapıp yürütmüşlüğün varda burda milletin yürüttüğü arabaya konuşuyosun

Ben peugeot yuda bilirim evoyuda subaruyuda çok şükür kendi halimizle koşturduk kimsenin bayrağının gölgesinde kalmadık

Ha bide 106 yı nerden öğrenmiş demişsin çok kişi sayemde modifiyecide oldu 106 cıda oldu emin ol:)

mami_makinen
22-04-2013, 12:47
Emekle taşşak geçmekmi ?

Bu benim işim değil bu konuda mastır yapan sizsiniz kiminle nasıl taşşak geçilecegini siz daha iyi bilirsiniz .

Yazı yazmam normalde ama sıkıntı yok reis kaybedecek birşeyimiz yok şükür olsun .

Bir sıkıntı varsa ara konuşalım ...

Benim sıkıntım yok çok şükür senin varsa ara yada yüzyüze görüşelim fazlada klavyeyi yorma

melih
22-04-2013, 12:56
ya abiler ikinizde yaşınızı almış adamlarsınız, Allah aşkına böyle konuşmalar yakışıyo bırakın para kazandırmayı 106 cı yapmayı o kdr yemiş içmişliğiniz var hiç bişeyin hatrı yoksa bunun için birbizimiza saygı göstermek iyi olmazmı ne gerek var böyle yazıları

yaşar
22-04-2013, 13:16
Kralsın abi en iyisi sensin bu işi bilensin süpersin en hızlı araç senin mami.
Honda oldugunda stp 106 olduğunda aydanı tamir olduğunda suatlı günlerin vardı hatırlarmısın ?
Ama sana bunlar ters.
gazete kagıdı değildi cooper için 250 colt için 100 tl .
Yg
Ek
Cooper
Typer
Colt
H 2404
Cobalt mavi 106

Egz ler ve malzemeleri hatırlamıyorum bile .

Kazandırdıklarımıda yaz reis ,istersen 350 de hesaba yatırayım hakkın kalmasın bende.
Kul hakkından korkarım.

Son yazımdır ALLAH herkezin şarşısına pazar versin.

Selcuk_RoL
22-04-2013, 13:29
Konuyu uzatmayin abiler gerek yok boyle seylere yuzyuzede gelinir tel no larda var bu tarz polimiklere gerek yok arkadaslarin konusuda hic olmasin:)

Suleyman
22-04-2013, 13:36
Gerginlige gerek yok Bence de, ikiniz de bana yemek ismarlayin olsun bitsin :hahaha::hahaha:

mami_makinen
22-04-2013, 13:36
Kralsın abi en iyisi sensin bu işi bilensin süpersin en hızlı araç senin mami.
Honda oldugunda stp 106 olduğunda aydanı tamir olduğunda suatlı günlerin vardı hatırlarmısın ?
Ama sana bunlar ters.
gazete kagıdı değildi cooper için 250 colt için 100 tl .
Yg
Ek
Cooper
Typer
Colt
H 2404
Cobalt mavi 106

Egz ler ve malzemeleri hatırlamıyorum bile .

Kazandırdıklarımıda yaz reis ,istersen 350 de hesaba yatırayım hakkın kalmasın bende.
Kul hakkından korkarım.

Son yazımdır ALLAH herkezin şarşısına pazar versin.

Unuttukların var Bilal Aktepe Sami Ramazanoğlu Şuayip bunlarıda ararum kafamı takılanları sorarım sonuç olarak en hızlısını her zaman yaptım yapmayada çalışıyorum :icon_tup:bak açık açık yazabiliyorum demekki kompleksli değilim :) ama benden bu işi öğrenip bana akıl satanada hastayım

Verdiğim para helali hoş olsun senin o anki sıkışıklığı halledebildiyse sıkıntı yok

Demekki soru sormak bişey sormak ayıp değilmiş :)

Hatırlarmısın yg 106 na ince contayla egzantrik takılmaz derken ben taktırmıştım hatta o zamanda ya sen bu işi ustadan bile daha ii biliyosun demiştin fazla detaya girmiyim

Sonuç itibari ile millet bu işi ya yaparak öğrenir yada yurt dışındaki forumlardan okuyarak öğrenir ben ise hem sordum hem okudum bide deneme yanılma yönetmi le çok bedel ödedim milletide bilgilendirdim

6 ay önce beni arayıp Ng yi satın almak istemiştin bende bu araba pahalı sana gelmez dediğimde parası önemli değil gündemdeki arabayı alıp gündeme gelmem lazım demiştin bak Reg i aldın yine gümdendesin istediğin oldu :)

STP
22-04-2013, 13:37
Yakismiyo bu yazilar . Yasar sende alakasizca yazma kanka, herkes her arabayi bilmek zorunda degil, ben pug grubunu bilmem anlamam anlamadigim icin anlayan mamidir ona sorarim suaybdir ona sorarim bu kucukluk eksiklik deilki, mami abide sagolsun bilgili gorup arayip sormustur benim ona sordugum gibi bilmediklerimi . Bu tarz seyleri yazip huzursuzluk cikaracak raddeye getirmemek lazim, hepimiz ayni yerlerde bulunup yemek yedik ictik zaman gecirdik , araya gereksiz sogukluklar sokmayin.ticaret yaptiysaniz aranizda kalsin burda kimsenin ogrenmesine gerek yok.

mami_makinen
22-04-2013, 13:42
Yakismiyo bu yazilar . Yasar sende alakasizca yazma kanka, herkes her arabayi bilmek zorunda degil, ben pug grubunu bilmem anlamam anlamadigim icin anlayan mamidir ona sorarim suaybdir ona sorarim bu kucukluk eksiklik deilki, mami abide sagolsun bilgili gorup arayip sormustur benim ona sordugum gibi bilmediklerimi . Bu tarz seyleri yazip huzursuzluk cikaracak raddeye getirmemek lazim, hepimiz ayni yerlerde bulunup yemek yedik ictik zaman gecirdik , araya gereksiz sogukluklar sokmayin.ticaret yaptiysaniz aranizda kalsin burda kimsenin ogrenmesine gerek yok.

Yahu ticaret benim ticaretim boş boş yazıyo içimden gelmiş durumu sıkışık diye cep harçlığı vermişim yazdığı çoğu arabayı kendine almış hatta parası çıkışmamız 6-7 ay vadeli vermişim halen yaZıyo peşin parayla geleydinde daha ucuza alsaydın ben o arabaları alırken öpücük vermedim anladınmı

STP
22-04-2013, 13:44
Abi bosver burda yazmayin bunlari yakismiyor size.

mami_makinen
22-04-2013, 13:47
Yg 615 / 34 h 2404 / 34 vb 7984 106 gtı kendine almış

Colt u Ahmete sattırdıen yakın arkadaşı bende satarken hatta dedim Ahmet ten alırsın sakalını sonra alamayıp banamı yakınıyosun burda

Ek 106 typer ikisinide Selim e aldırdın 10 ay vadeli :) adamdan daha ilk senedi almadan senin paranı vermişim :) ee sen daha burda neyin savaşındasın eğer o parayı almak istemiyosan o zaman almıyacaktın şimdi burda gazel okuma

mami_makinen
22-04-2013, 13:49
Abi bosver burda yazmayin bunlari yakismiyor size.

Benim alnım açık Selçuk buraya yazılırsa bende cevabı var

melih
22-04-2013, 13:49
6-7 ay vadeli vermişim halen yaZıyo peşin parayla geleydinde daha ucuza alsaydın ben o arabaları alırken öpücük vermedim anladınmı

arkadaşlık ayrıdır ticaret ayrıdır para kazanmak için bu iş yapılıyosa karını yapıcan vadeli veriyosan zararını üstüne koyman gayet nomal abi bunda sana kimse bişe diyemez ...

fzs106
22-04-2013, 13:53
Benim alnım açık Selçuk buraya yazılırsa bende cevabı var

mami abi seni bilen bilior abi :D burda sadece ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar:icon_tup:

mami_makinen
22-04-2013, 13:59
mami abi seni bilen bilior abi :D burda sadece ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar:icon_tup:

Eyvallah paşam

Para verip araba alıyorum üstüne kazancımı koyup satarım bu kimseyi ilgilendirmez konuşanda havaya konuşur piyasa ortada yapabilen varsa alırda satarda kimse karışamaz sanki muhasebecim

Diyadin
22-04-2013, 14:02

Öncelikle araçlara maşallah

206 gerçekten herkesi şaşırtıyor

Bu arada bold yazdığım kısıma kafam karıştı öz yeğen olunca amca yada dayı demek gerekmez mi? Abi diyorsan öz kardeşi olman lazım diye düşünüyorum.

Kazasız belasız denemeler dilerim

mami_makinen
22-04-2013, 14:11

Bu arada bold yazdığım kısıma kafam karıştı öz yeğen olunca amca yada dayı demek gerekmez mi? Abi diyorsan öz kardeşi olman lazım diye düşünüyorum.

Akrabalık kavramı herkese göre değişir benim yiyenlerim ortalama 17-24 yaş arası hepimiz aynı binada oturup aynı ortamda olduğumuz için hepsine abilik yaptığımdan dayı ve amca kavramı onlara uzak kaldığından abi diyorlar

Yiyenden yana sıkıntı yok 10 tane öz yeğenim var

orcunnn
22-04-2013, 14:14
Eyvallah paşam

Para verip araba alıyorum üstüne kazancımı koyup satarım bu kimseyi ilgilendirmez konuşanda havaya konuşur piyasa ortada yapabilen varsa alırda satarda kimse karışamaz sanki muhasebecim

abı sen neyın polimigine giriyon ki herkez herkezi biliyor ;)
yaşar bu camiyadan kopmuş şimdi biyerden tuturmaya çalışıyor ama her seferınde
damdan düşüyor :D

CeMBa
22-04-2013, 14:28

benım dayım olduğunu neden ve kime açıklama yapayım ki ? ben saygı göstercegım ınsanları biliyorum ve benide bilen biliyo o yüzden o işi kurcalamaya gerek yok:icon_tup: HERKES İŞİNE BAKSIN ARABASI OLAN GAZLASIN GÜCLÜ OLAN ÖNE ÇIKSIN...

ahm_52
22-04-2013, 14:30
Eyvallah paşam

Abi sen konuyu niye uzatıyosun sana vergi dairesinden araç alıp satmaktan ceza geldide kim eline cebine atıpta para verdi yine bedelini kendin ödedin
Aracını sattı diye para verdiğin hangi adama ceza gitti sonuç itibari ile parayı verende sensin bedelini ödeyende şimdi yandan yolunu bulanlara ne oluyo...

mami_makinen
22-04-2013, 14:32
Abi sen konuyu niye uzatıyosun sana vergi dairesinden araç alıp satmaktan ceza geldide kim eline cebine atıpta para verdi yine bedelini kendin ödedin
Aracını sattı diye para verdiğin hangi adama ceza gitti sonuç itibari ile parayı verende sensin bedelini ödeyende şimdi yandan yolunu bulanlara ne oluyo...

Aynen doğrusunu yazmışsın boşa uzatmışım şimdi anladım :icon_tup:

Ahmet_28
22-04-2013, 14:58
abı sen neyın polimigine giriyon ki herkez herkezi biliyor ;)
yaşar bu camiyadan kopmuş şimdi biyerden tuturmaya çalışıyor ama her seferınde
damdan düşüyor :D

orçun hayırdır sendemi avukatlığa soyundun?
kardeşim ben yaşarıda mamiyide tanırım yorum yaptıkmı ? yapmadık onların ticareti arkadaşlığı alışverişi onların arasında seni beni ilgilendirmez.neyi tutturmaya çalışıyor yaşar anlat bakalım,sen yaşarın ne yaptığını neyle uğraştığını biliyormusun ? maksat bişeyler yazalım makina yağsız kalmasın.

orcunnn
22-04-2013, 15:11
orçun hayırdır sendemi avukatlığa soyundun?
Kardeşim ben yaşarıda mamiyide tanırım yorum yaptıkmı ? Yapmadık onların ticareti arkadaşlığı alışverişi onların arasında seni beni ilgilendirmez.neyi tutturmaya çalışıyor yaşar anlat bakalım,sen yaşarın ne yaptığını neyle uğraştığını biliyormusun ? Maksat bişeyler yazalım makina yağsız kalmasın.

ahmetin valla kusura bakma yaşarın bana yaptıgı t... Konuları tek tek alıntı yapamıyacagım her böyle iyi şeyler yapmış kişilerın konularına saçma sapan yorumlar yapmakta üstüne yok ama sonunda hep komik durumda kalıyor
bu konuyu hiç tartışmayacagım avukatlık dersen muhammmer abıye çok sever ve saygı duyarım bu zamana kadar bana karşı hiç bir yanlışı olmadı
ve ne bildiyse her zaman paylaştı yaşar gıbı atlarım zıplarım daha çok ögrencegınız var muhabbetlerıne gırmedı
ticaret konusuna gelınce benı ilgilendırmez
alan memnun satan memnunsa kımseyıde alakadarda etmez

CeMBa
22-04-2013, 18:46
Aynen doğrusunu yazmışsın boşa uzatmışım şimdi anladım :icon_tup:

DAYICIĞIM cümle alem biliyo kimin ne olduğunu kafanı yormaya bile değmez böyle şeyleri,yeni projeler geliştirmelisiniz siz :p

OmeR-FE
22-04-2013, 19:02
MaşAllah araçlara.
Biri bana 206gti bu kadar sıkı yürüyecek deselerdi inanmazdım.
Helal olsun, elinize emeğinize kesenize sağlık.

Murat
22-04-2013, 22:34
MaşAllah araçlara.
Biri bana 206gti bu kadar sıkı yürüyecek deselerdi inanmazdım.
Helal olsun, elinize emeğinize kesenize sağlık.

eywallah sağolasın...

yaşar
23-04-2013, 11:41
Ameliyatmı oldun lan yüzünle götün yer değiştirmiş .

Dolandırıcı orcun sen bana kelime söyleyecek şu forumda son insansın.

Bak ben demiyorum isminin yanında yazıyor.

Düne kadar abi abi diyordun postlarını incele.

Cihanın arabasıyla sapladığım günden bu yana öfken dinmiyor.

Hadi orcunum hadı tünele girmeden gel .

Ranthor
23-04-2013, 13:09
arkadaslar, konu ile ilgili sikayet aliyoruz.
Konuyu bilmiyorum, bizi de ilgilendirmiyor, kocamann adamlarsiniz, aranizda cozun lutfen.
Herkesin ortasinda ayip oluyor..

orcunnn
24-04-2013, 00:49
Ameliyatmı oldun lan yüzünle götün yer değiştirmiş .

Dolandırıcı orcun sen bana kelime söyleyecek şu forumda son insansın.

Bak ben demiyorum isminin yanında yazıyor.

Düne kadar abi abi diyordun postlarını incele.

Cihanın arabasıyla sapladığım günden bu yana öfken dinmiyor.

Hadi orcunum hadı tünele girmeden gel .

ya bak halen abı falandan bahsediyon abı olana abı denır senın abılık bı tarafın mı var

konuştugun kelımeler iyi sec ben yoksa harbı sekıl degıstırırım anlayamassın yuzunede soylerım bunları kımseden cekınmem bunuda bıl
kendı gucune guvenıyorsan lan lun yazıyon ya buluşalım istersen teke tek ne dersın ?
cihanın arabası ile bana saplamaktan bahsediyorsun
bence sen ut corsanın konularını iyi oku tebrıkler maşallahlara iyi bak derım kimse geçilmez degıldır.
dolandırıcı konusuna gelınce burdan soruyorum kıme ne takmısın neyı kazıklamaşım yada senın bıldıgın somut bısey varsa soylede bılelım
hızlı araba konusuna gelınce kendı yaptıgın yada sahıp oldugun en hızlı araba ıle gel beklıyorum her zaman kım kıme saplıyor bakalım gorelım ;)

yaşar
24-04-2013, 01:03
ya bak halen abı falandan bahsediyon abı olana abı denır senın abılık bı tarafın mı var

konuştugun kelımeler iyi sec ben yoksa harbı sekıl degıstırırım anlayamassın yuzunede soylerım bunları kımseden cekınmem bunuda bıl
kendı gucune guvenıyorsan lan lun yazıyon ya buluşalım istersen teke tek ne dersın ?
cihanın arabası ile bana saplamaktan bahsediyorsun
bence sen ut corsanın konularını iyi oku tebrıkler maşallahlara iyi bak derım kimse geçilmez degıldır.
dolandırıcı konusuna gelınce burdan soruyorum kıme ne takmısın neyı kazıklamaşım yada senın bıldıgın somut bısey varsa soylede bılelım
hızlı araba konusuna gelınce kendı yaptıgın yada sahıp oldugun en hızlı araba ıle gel beklıyorum her zaman kım kıme saplıyor bakalım gorelım ;)

Komidinin üstündeki para senin orçun ...