Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayatım Zehir Oldu...

Sayfa : 1 [2]

Murat Süslü
16-04-2013, 17:59
Bizde de vardı başımızda bela alt katta adam evlenicez evlenicez diye diye evlenemediler kadınla bide kadına küfür kıyamet dövmeler falan en son geçen gece 1 de polis geldi 3 e kadar onla uğraştık bi baktık kadın kaçmış 1 aydır rahatız çok şükür
abi apartmanda imza toplanıp evden çıkarttırılabilirler diye düşünüyorum böyle birşey yap derim bütün apartman şikayetçi olursa şayet kovabilirler apartmandan

KoramiraL
16-04-2013, 22:34
Açtım ilan ***** SİTEYE :):):)

binada yönetici var ise ona şikayet ederek başka şikayetcilerde var ise bina yöneticisine şikayet edip onunda site yönetimi var ise onlara iletecek uyarı alacaklar şikayetlerın devam etmesi halınde mahkeme kararı ile evin boşaltılmasına veya satışına karar verile bilir hatta mahkeme değil noter tarafından gönderilen evrakla bile olur o iş

SOMEONESPECIAL
17-04-2013, 12:07
VEE MUTLU SON :icon_tup:

Kapıya bir ekip arabası dayanıp ablaları uyarmaya gelince ip koptu.
Şimdi telefon telefon üstüne "Biz yaptık siz etmeyin, telefonda ağlamalar....
Oturalım uzlaşalım, ortak bu nokta da buluşalım demeler" başladı.

Bu akşam misafirimizler... Bakalım ne olacak...

Akın Sarıkaya
17-04-2013, 12:17

vay bee, ben bile rahatladım ekran başında gözün aydın abi :) ne yapmayı düşünüyosun fitil fitil getir burunlarından :D sıkı önlem al iki hafta sonra devam etmesinler aynı şeyleri yapmaya..

XoR
17-04-2013, 12:19

1 saat sizde otursunlar, siz yukarı çıkın aynı gürültüyü yapın abi utanıp salona parke olsunlar :)

SOMEONESPECIAL
17-04-2013, 12:22
1 saat sizde otursunlar, siz yukarı çıkın aynı gürültüyü yapın abi utanıp salona parke olsunlar :)

kesinlikle bunu yapacağım... Onlar bizde otururken yukarı göndereceğim
birini bak diyeceğim olan bu

Low-Rider
17-04-2013, 12:22

Acıma yetime döner koyar ... lafından yola çıkarak sabaha bırak abi onları :D

Akın Sarıkaya
17-04-2013, 12:23
gürültüler neyse de, sırf o attığı iftira yüzünden fitil fitil getirmek lazım burunlarından..

007
17-04-2013, 12:24
Merhaba,
Hukuki yönden 3 celselik bir olay bu. Özel bir hukuk bürosuna başvurun çok kısa sürede öncesinde bir ihtarnameyle olay çözülecektir. Emin olun evi satmayı sakın düşünmeyin.

SOMEONESPECIAL
17-04-2013, 12:25
Ama şöyle bi tezim var şu an da... Sabahın karşısında polisi görünce
şok oldular ve bunların gizledikleri ya da korktukları bi şeyler var diyorum
kendimce...

İkincisi de yapılan gürültünün kasten yapıldığını ispatlamış oldum.
Çünkü pazar gününden beri evde çıt yok...

Fazla da üzerlerine gidip ürkütmeden yalıtımı da yaptırabilirsem çok iyi olacak

Serhat
17-04-2013, 12:25

Gözünüz aydın, kaç gündür konuyu takip ediyorum, sevindim adınıza.

SOMEONESPECIAL
17-04-2013, 12:26
Teşekkürler arkadaşlar iyi niyetleriniz ve parlak :D fikirleriniz için.

XoR
17-04-2013, 12:26
kesinlikle bunu yapacağım... Onlar bizde otururken yukarı göndereceğim
birini bak diyeceğim olan bu

Aynen anı yaşasınlar sen yanlarında otur ve nasıl cinnet geçirdiğini canlı yayın izlesinler ki yaptıkları terbiyesizliğin boyutunu anlayabilsinler :)

freelife
17-04-2013, 12:30
daireleri değişin diyeceğim ama masraf çıkacak size :)

despe
17-04-2013, 12:39
abi kaleci volkanı gönderip evlerinden aldırsaydık keşke :D

Onrcn
17-04-2013, 13:03
Bizde gelelim misafirlige :D

gökan
17-04-2013, 13:04
sakın tavız verme abı ben sana dıyım hep bı yasal yola basvururum ayagı yap

dachosen
17-04-2013, 13:20
Birbirinize sarılıp kanka olup sabah akşam birlikte takılırsanız çok gülerim be abi :D

M_PROJECT
17-04-2013, 13:34
Teşekkürler arkadaşlar iyi niyetleriniz ve parlak :D fikirleriniz için.

abi size madem misafirlige gelecekler , tum gece ses kaydi yap derim , hatta sesi kasitli yaptiklarini bile agizlarindan soyletmeye calis . hic degilse elinde birseyler olur .

aslan
17-04-2013, 13:43
abi size madem misafirlige gelecekler , tum gece ses kaydi yap derim , hatta sesi kasitli yaptiklarini bile agizlarindan soyletmeye calis . hic degilse elinde birseyler olur .

TCK 133/3 maddesine göre kişiler arasındaki konuşmaları dinlemek ve kayda almak ve bundan yarar sağlamak suçtur. Bu nedenle izinsiz ses kaydı yapamazsınız, delil olarak kullanamazsınız.

M_PROJECT
17-04-2013, 13:48
TCK 133/3 maddesine göre kişiler arasındaki konuşmaları dinlemek ve kayda almak ve bundan yarar sağlamak suçtur. Bu nedenle izinsiz ses kaydı yapamazsınız, delil olarak kullanamazsınız.

bundan yarar saglamak suctur denmis , bunun delil olarak kullanilmasi suc teskil etmez diye dusunuyorum , itiraf ettiriyorsun sonucta .

aslan
17-04-2013, 13:57
bundan yarar saglamak suctur denmis , bunun delil olarak kullanilmasi suc teskil etmez diye dusunuyorum , itiraf ettiriyorsun sonucta .

İtiraf ettiriyorsun ama izinsiz ses kaydı yaptıgın için o kayıt suç kabul ediliyor

Onamdar
17-04-2013, 13:58
Kadının evine kayıt cihazı koyarsan suç olur ama kendi evindeki konuşmayı kaydetmesi hiç bi şekilde suç olmaz.

Mr.K
17-04-2013, 14:02
Gozun aydin abi,kaslarin denizli.Boooooooo :hehe:
Sevindim adina,hicbir sekilde taviz vermeden goz korkut guzelcene.Bebek gibi yasam sur insallah.Hayirli olsun simdiden :)

M_PROJECT
17-04-2013, 14:03
İtiraf ettiriyorsun ama izinsiz ses kaydı yaptıgın için o kayıt suç kabul ediliyor

kolayi var sef kapinin girisine a4 kagida bu evde ses kaydi yapilmaktadir yazarsin , telefonda konusmalariniz kayit altina alinmaktadir soylemi ile ayni manayi tasir :) gizli sakli yapmamis olursun.

hukuki tam bilgim yok ama suc olacagini sanmiyorum

aslan
17-04-2013, 14:06
Kadının evine kayıt cihazı koyarsan suç olur ama kendi evindeki konuşmayı kaydetmesi hiç bi şekilde suç olmaz.

Avukatın söylediğini söylüyorum
Savcılıktan ses kayıt yapmak için alınmış bir belgen yok ise her ne şartla olursa olsun ses kaydı yapman suç unsuru kabül edilmektedir.

SOMEONESPECIAL
17-04-2013, 14:24

Yemin ederim bunu düşünmediysem arap olayım...
Yeni aldığım 2 tane araç içi kamera var... onları kurayım sağa sola

SOMEONESPECIAL
17-04-2013, 14:26
Yine de elimde bir belge olur... Bende bununla santaj yaparım gene dansözlük yaparlarsa

STP
17-04-2013, 14:27
Yer varsa oturmaya geleyım bende mısafırlıge arkadaslar varken :D

mert_leon
17-04-2013, 14:27
git kapılarına maytap bırak abi akılları çıksın manyakların.

SOMEONESPECIAL
17-04-2013, 14:28
Yer varsa oturmaya geleyım bende mısafırlıge arkadaslar varken :D

Gel kanka... Evi biliyorsun...

STP
17-04-2013, 14:29
Walla senlık olur :D

şaman
17-04-2013, 14:33
geçmiş olsun sizin adınıza çok sevindim

blackk35alp
17-04-2013, 14:37
Bu arada site güvenliği ve yönetimini nasıl korkuttuysa
adamlar resmen kendi göbeğini kendin kes dediler...

Güvenlikten ve yönetimden bi cacık olmaz anlaşıldı.
valla abicim konuyu başından sonuna okudum senın adına burda yemın ederım ben tahrık oldum. ben senın yerınde olsam ya herro ya merro hesabı once tedasa kacak elektrık kullanıyorlar ınceleme yapılmasını ıstıyorum dıye başka bırısı tarafından sıkayette bulundururum
hemen arkasında asayıs subeye eve gıren herhangı yabancı bırısını gordugun anda fuhuş ihbarında hatta uyuşturucu kullanıyor olabılırler dıye sıkayetcı olurum.
her gun işe gıderken tavana ses sıstemını sabıtlerım we tum sesı yukarıya verırım el mı yaman bey mı yaman görsünler
baktım hala olmuyor maskeyı gecırır gecenın yarısı o topuklu gıyenı oyle bır dowerım kı 3 ay yatalak kalır.

_sinan_
17-04-2013, 15:14
kolayi var sef kapinin girisine a4 kagida bu evde ses kaydi yapilmaktadir yazarsin , telefonda konusmalariniz kayit altina alinmaktadir soylemi ile ayni manayi tasir :) gizli sakli yapmamis olursun.

hukuki tam bilgim yok ama suc olacagini sanmiyorum

savcılık izni olmadan yapılan ses veya video kaydının mahkemede geçerliliği yok, çok kişi söylemiş eve kamera koy gibisinden okuyunca direkt aklıma işte bu yüzden insanlar avukatlara danışmaya gidiyorlar dedim :D

_yekta_
17-04-2013, 16:26
baştan sona konuyu okudum bu insanların polisten korkması çok acayip , kanun yönünden işler uzun oluyor ama işte bazende böyle yelkenler suya iniyor , umarım bir daha sorun çıkarmazlar

eğer imkanınız var ise bir kagıda örnek mesela karakola yada savcılığa verilmek üzere bir daha komşum şu şekilde(detaylı bir şekilde belirtin) rahatsız etmiyeceğeni alt tarafta imza ile beyan ettiğinden bende şikayetimden vaz geçiyorum diye yazı yazıp elinden imzalı kağıt almaya bakın ki yarin öbürgün birşey olduğunda bakın bu kişi daha öncede böyle yapmıştı şikayet etmiştim şikayetimi özür dilediklerinden dolayı geri almıştım şimdi gördüğünüz gibi elinizdeki imzalı kağıt örneği bahanesi ile yasal işlemleri hızlandırırsınız , şayet yok imza atmayız vb gibi birşeyler söyler iseler , "şikayet ettim şikayetimi geri almam için yazılı evrak verilmesi gerek yoksa dava açılması gerekiyor sizinde benimde imza atıp , sizin özür dilediğiniz benimde şikayetimi geri aldıgımı gösteren bu belgeye imza atmanız gerek" diyerekten elinize ciddi bir kanıt oluşturabilirsiniz ,

aslında noter cağırıp evde durulamayacak kadar sesli olduğunu resmi belge ile sabitleştirirseniz çok çok iyi olur eğer ileride tekrardan olursa..... sonrası zaten kolay...

neyse hayırlı haberlerinizi bekliyoruz ve beyfendiliğiniz için ayrıca tebrik etmek gerek , Müslüman insan kesinlikle sabretmeli ve bu dünyadaki sorunların denemeden , sabır testinden oluştuğunu unutmamalı...

SOMEONESPECIAL
17-04-2013, 16:31
baştan sona konuyu okudum bu insanların polisten korkması çok acayip , kanun yönünden işler uzun oluyor ama işte bazende böyle yelkenler suya iniyor , umarım bir daha sorun çıkarmazlar

eğer imkanınız var ise bir kagıda örnek mesela karakola yada savcılığa verilmek üzere bir daha komşum şu şekilde(detaylı bir şekilde belirtin) rahatsız etmiyeceğeni alt tarafta imza ile beyan ettiğinden bende şikayetimden vaz geçiyorum diye yazı yazıp elinden imzalı kağıt almaya bakın ki yarin öbürgün birşey olduğunda bakın bu kişi daha öncede böyle yapmıştı şikayet etmiştim şikayetimi özür dilediklerinden dolayı geri almıştım şimdi gördüğünüz gibi elinizdeki imzalı kağıt örneği bahanesi ile yasal işlemleri hızlandırırsınız , şayet yok imza atmayız vb gibi birşeyler söyler iseler , "şikayet ettim şikayetimi geri almam için yazılı evrak verilmesi gerek yoksa dava açılması gerekiyor sizinde benimde imza atıp , sizin özür dilediğiniz benimde şikayetimi geri aldıgımı gösteren bu belgeye imza atmanız gerek" diyerekten elinize ciddi bir kanıt oluşturabilirsiniz ,

aslında noter cağırıp evde durulamayacak kadar sesli olduğunu resmi belge ile sabitleştirirseniz çok çok iyi olur eğer ileride tekrardan olursa..... sonrası zaten kolay...

neyse hayırlı haberlerinizi bekliyoruz ve beyfendiliğiniz için ayrıca tebrik etmek gerek , Müslüman insan kesinlikle sabretmeli ve bu dünyadaki sorunların denemeden , sabır testinden oluştuğunu unutmamalı...

Eyvallah... Bekliyorum bakalım nasıl bir tutum ve tavır içinde olacaklar. Ben her halükarda
kendi dairelerinin tabanını ses yalıtımı yapmaya zorlayacağım. En doğru ve kesin çözüm
bu olacak çünkü. Ha kesmezse bu kez ben tavanımı taşıyıcı duvarlarımı yaptırırım ama
onların tabanlarını yalıtması büyük olasılık rahatsızlığı çözecek...

_yekta_
17-04-2013, 16:37
Alt kattan kat betonunu deldirin zemine yaklaştığında çok ince matkap ucu ile duvara yakın bir yerden delik açtırın gece ses çıkarmaya başladıklarında delikten kokulu sprey sıkın.Mümkünse direk salona yapın.

Taşınmak da çözüm değil bence müstakil evde oturuyorum komşunun köpeği 7/24 havlıyor bahçede olduğunda ve umursamıyorlar. Küçük bir köpek de değil(eğitimsiz rot). Hayvana dokunamıyorum o da canlı. Hafta sonu evde oturup kafayı dinleyeceğime evden çıkıyorum ses yüzünden.

bu arada sevgili forumdaşım bizimde rotumuz var ve ne acayip birşey olduğunu yakından biliyorum :) imkanın var ise rakıya yada alkol içeren sıvıya ekmek bandırıp atabilirsin yok büyük geliyor görürler olmaz dersen , ucuz dandik sosislerin içine uyku hapı sokup rotlar için 7-8-9 gibi adetlerde kullanman lazım köpecige atabilirsin , daha havadan yere inmeden sosis yer çekimi etkisiyle zeminle hasret gideremeden havada ışınlanıverir köpeciğin karnına :):)

en kolay ve kesin çözüm aklıma gelenler bunlar , bu arada korkun olmasın yok köpek uyurda uyanmaz , yok bayılır falen , dana , öküz uyutan ilaçtan vermişler bizim rota arabayla getirilirken , bildiğin şöförün yanına muhabbetçi moduna girmiş ilacın etkisiyle yinede uyumamış kafasını peder beyin arkasındaki koltuğun üstüne dayamış , patiyide atmış insan eli gibi destek almak için , öteki elde ***** bacak arasındaki mazot şişesini tutuyor gibi :D öyle baka baka sohbet sohbet ede ede gelmişler :D

umarım yardımcı olabilmişimdir

SOMEONESPECIAL
17-04-2013, 16:41
bu arada sevgili forumdaşım bizimde rotumuz var ve ne acayip birşey olduğunu yakından biliyorum :) imkanın var ise rakıya yada alkol içeren sıvıya ekmek bandırıp atabilirsin yok büyük geliyor görürler olmaz dersen , ucuz dandik sosislerin içine uyku hapı sokup rotlar için 7-8-9 gibi adetlerde kullanman lazım köpecige atabilirsin , daha havadan yere inmeden sosis yer çekimi etkisiyle zeminle hasret gideremeden havada ışınlanıverir köpeciğin karnına :):)

en kolay ve kesin çözüm aklıma gelenler bunlar , bu arada korkun olmasın yok köpek uyurda uyanmaz , yok bayılır falen , dana , öküz uyutan ilaçtan vermişler bizim rota arabayla getirilirken , bildiğin şöförün yanına muhabbetçi moduna girmiş ilacın etkisiyle yinede uyumamış kafasını peder beyin arkasındaki koltuğun üstüne dayamış , patiyide atmış insan eli gibi destek almak için , öteki elde ***** bacak arasındaki mazot şişesini tutuyor gibi :D öyle baka baka sohbet sohbet ede ede gelmişler :D

umarım yardımcı olabilmişimdir

:icon_tup: Sağolasın

BlackEmperor
17-04-2013, 16:51
evi ses izolasyon malzemeleriyle kaplarım özelliklestüdyolarda kullandıkları tarzda , muhtemelen işi çözer çözmezse 3 harfli musallat edin :D

vtiaras
17-04-2013, 17:26
sabrınıza hayran kaldım ne yalan söyleyeyim helal olsun Allah kimsenin karşısına böyle tip ruh hastası insanlar çıkartmasın

MiaMi
17-04-2013, 17:26
Müdür seni aradım telefonun evdeymiş yengemle konuştum nasıl oldun iyileşme varmı.

delSol_power
17-04-2013, 17:29
Abi, geçmiş olsun. Bu arada eve talip çıkarsa, sat kurtul bari :D

jcw izmir
17-04-2013, 20:42
Gecmis olsun arkadasim. Ayni seyi 5 yil once ben yasadim, guzellikle soyledim olmadi, kavga ettik olmadi, polis cagirdim olmadi. Kanunen fazla birsey yapamiyorlar. Polis sat kurtul dediydi :). Az kalsin katil oluyordum ki alt katta oturan 150 kililuk bir abi beni tutup eve kilitledi, yoksa hapisteydik :)

Inan huzursuzluga degmez, sattim gittim cati kati daire aldim huzuru buldum. Terlik sesi yok, insan sesi yok vs.. Imkanin varsa sat git baska daire al, inan yoksa ruh hastasi durum devam eder.

Onurkk06
17-04-2013, 21:19
Aynısı eski evde vardı koca gtlü bi teyze mahallenin dedikoducusu akbaba gibi dikilir pencereye akşama kadar evdeki küçük cocukları top oynardı bende müzik setini açarım gümbür gümbür ama müzik sistemi sağda solda alttaki komşuya da gidiyordu bi gün canımıza yetdi bıçcağı kaptığım gibi üst kata çıktım komşular tutdu üst katda pislik insan olunca olmuyor şu an başka evdeyiz çok rahatız

trgy
17-04-2013, 21:32
kerem abi çok geçmiş olsun.umarım bu akşam sorunlarına çözüm bulur ve sıkıntılarından kurtulursun.

Remon
18-04-2013, 02:38
keşke üstte ki erkek olsaymış abi , hiç değilse karşında kavga bile olsa edecek birini bulurdun.. çok hunharca planlarım var ama kadınmış bu biraz bozuyor planları :D

gabxer
18-04-2013, 05:36
@_yekta_
Epey yardımcı oldu. Ben internette araştırdığımda köpeğe zarar verir diye okumuştum. Bazı günler hayvan hiç susmak bilmiyor. Eğer çok problem çıkartırsa denerim.

onat
18-04-2013, 10:30
son durum nedir abi ?

SOMEONESPECIAL
18-04-2013, 10:34
son durum nedir abi ?

Dün akşam memleketten babası geldi kadınların, görüşemedik ama
bir şeyler dönüyor. Çözemedim.

onat
18-04-2013, 10:37

alla allaa.. abi dikkat et valla pek hoş gelmedi bana.

Ahmet Saraçoğlu
18-04-2013, 10:41
Abi tatsızlık çıkarmasınlar dikkat et.Kalabalık yapıp göz korkutmaya niyetlenirlerse yakında olanlarımızı çağır illaki.Bende beylikdüzündeyim biliyorsun.

SOMEONESPECIAL
18-04-2013, 11:08
alla allaa.. abi dikkat et valla pek hoş gelmedi bana.

Benim açımdan negatif bir durum söz konusu değil... Yalnız dün gece birbirlerini yediler.
Amcaya bu olan biteni birisi mi söyledi neler oldu dünden beri böyle 360º döndüler

Yiğit G.
18-04-2013, 12:56
son durum nedir abi ?

kendi evimiz gibi takip ediyoruz hepimizin davası oldu :D

SOMEONESPECIAL
18-04-2013, 13:03
BBG evi gibi akü :D

XoR
18-04-2013, 13:04

Abi Dikkat :D

http://www.medyaurfa.com/wp-content/uploads/2013/03/ihale.jpg

xenishere
18-04-2013, 13:07
Özellikle yönetici olmak üzere, bir kaç komşuyu ses yaptığı saatlerde evinde misafir edebilirsin, eğer anlayışlı bireyler ise, mahkeme açarsan sana şahit olabilirler, daha ileri anlayışlılar ise direk imza toplayıp attırabilirsiniz apartmandan, yalancı şahit durumuna düşmemeleri içinde geldiklerinde, video kamera ile kaydet, sesleride mikrofonu iyi çeken bir alet olsun, onuda kanıt gösterirsin oh mis, diye bir fikir geldi aklıma...

SOMEONESPECIAL
18-04-2013, 13:13
Abi Dikkat :D

http://www.medyaurfa.com/wp-content/uploads/2013/03/ihale.jpg

Alsın götürsün valla uğraşamayacağım...

Dragger
18-04-2013, 13:15
Valla ben de ne beşiktaşta ne ataköyde rahat edemedim böyle o.çocukları yüzünden...

Besiktasta hep ögrenci oldugu icin nefret ettim ordan...

Ataköyde apartman sessiz sakin, ev sahipleri hep düzgün eski istanbullu insanlar...

Ama üstümüzde bir o.ospu var birgün elimde kalacak.

Hergün aralıksız elektrik süpürgesi acar, sabah akşam farketmez, tayır tayır yerleri kazıya kazıya süpürür.

Ergen bir oğlu var, o.cocugu sabah aksam sarkı söyler bagırır cagırır kavga eder evde birileriyle.

Yatak odasının camından halı silkeler, yatak odamızın camı önü falan kıl tüy pislik dolar.

Defalarca uyardık, kapısına çıktık birsey degismiyor, iia süpürgenin hortumunu sokacaksın biyerine.

Kadını uyarıyorsun sabah 8 ev mi süpürülür diye, tamam özür dilerim diyor, yatak odasından çıkıyor koridoru ve salonu süpürmeye devam ediyor.

Allah görgüsüz, saygısız, densiz insanlardan korusun vallahi. Evde huzur yoksa hiçbiryerde yok.

Dragger
18-04-2013, 13:19

Abi kadınlar senden hoşlanıyor masus yapıyor olabilir mi :D

Hani gelse kapıya da görsek hesabı haha :)

ozgurluk
18-04-2013, 13:21
Konu almış başını gitmiş çok heyecanlı bir hal almış :))

ee son durum nedir ? :D

XoR
18-04-2013, 13:26

Alıp sana bırakmasın abi ondan bahsediyorum :D Memleketten kalkıp geldiğine göre :D

SOMEONESPECIAL
18-04-2013, 13:27
Valla ben de ne beşiktaşta ne ataköyde rahat edemedim böyle o.çocukları yüzünden...

Ataköyde apartman sessiz sakin, ev sahipleri hep düzgün eski istanbullu insanlar...

Hergün aralıksız elektrik süpürgesi acar, sabah akşam farketmez, tayır tayır yerleri kazıya kazıya süpürür.

Ergen bir oğlu var, o.cocugu sabah aksam sarkı söyler bagırır cagırır kavga eder evde birileriyle.

Yatak odasının camından halı silkeler, yatak odamızın camı önü falan kıl tüy pislik dolar.

Defalarca uyardık, kapısına çıktık birsey degismiyor, iia süpürgenin hortumunu sokacaksın biyerine.

Kadını uyarıyorsun sabah 8 ev mi süpürülür diye, tamam özür dilerim diyor, yatak odasından çıkıyor koridoru ve salonu süpürmeye devam ediyor.

Allah görgüsüz, saygısız, densiz insanlardan korusun vallahi. Evde huzur yoksa hiçbiryerde yok.

Bu çok doğru işte :icon_tup: Ya yemin ediyorum akşamları eve gitmek istemiyorum.

Abi kadınlar senden hoşlanıyor masus yapıyor olabilir mi :D

Hani gelse kapıya da görsek hesabı haha :)

Yok be Yavuz'um... Evli barklı adamız. Duyanda beni uçana kaçana sanacak...
Ya aslında iyi bi şeyler olsaydı :hahaha: dermişim :D:D:D
Ama fizik, kimya feleket

http://k1304.hizliresim.com/18/l/m6dqn.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

SOMEONESPECIAL
18-04-2013, 13:28
Alıp sana bırakmasın abi ondan bahsediyorum :D Memleketten kalkıp geldiğine göre :D

Ben kendiminkilere bakamıyorum bu fillere hiç bakamam... :)

Dragger
18-04-2013, 13:39
Bu çok doğru işte :icon_tup: Ya yemin ediyorum akşamları eve gitmek istemiyorum.

Yok be Yavuz'um... Evli barklı adamız. Duyanda beni uçana kaçana sanacak...
Ya aslında iyi bi şeyler olsaydı :hahaha: dermişim :D:D:D
Ama fizik, kimya feleket

http://k1304.hizliresim.com/18/l/m6dqn.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Ahahahahaha o zaman abi hiç bulaşma ezer falan :D

SOMEONESPECIAL
18-04-2013, 13:40
Ahahahahaha o zaman abi hiç bulaşma ezer falan :D

1,5 X 1,5 X 1,5mt

mehmetRS
18-04-2013, 13:46
BBW Thumbs :D

imprezaWRC
18-04-2013, 13:47
1,5 X 1,5 X 1,5mt

O ne ya 2 kapılı amerikan buzdolabı ölçüsü gibi :D :D :D

SOMEONESPECIAL
18-04-2013, 13:56
O ne ya 2 kapılı amerikan buzdolabı ölçüsü gibi :D :D :D

1,5mt çapında basketbol topu düşün

semih
18-04-2013, 13:59

hahahahaha

_sinan_
18-04-2013, 14:07

aslında ozaman sesi istemsiz yapıyor olabilirler :D

SOMEONESPECIAL
18-04-2013, 14:08
tabi duvardan sekme sesi benim duyduklarım

MiaMi
18-04-2013, 16:29
Benide çağırsana nede olsa nefes alıyorlar ***** bekarlık :D D: ASDHaudhaushd a Yuh Ayı dedim kendime

SOMEONESPECIAL
18-04-2013, 16:31
benide çağırsana nede olsa nefes alıyorlar ***** bekarlık :d d: Asdhaudhaushd a yuh ayı dedim kendime

yani bi şey demiyorum sana....

MiaMi
18-04-2013, 16:31

Kocası yokmu ??

Dragger
18-04-2013, 16:49
Var da adam da bıkmış usanmış kadından :D

MiaMi
18-04-2013, 16:51
Var da adam da bıkmış usanmış kadından :D

Hep ondan ilgisizlikten başka şeye vuruyorlar

turbo&quattro
18-04-2013, 17:03
Bizim yan komsuda paso esrar cekiyo apartmanin bizim kattaki caminda kata girdigimde kafa bi ton oluyorum :D Uyardik ama hala ayni anlamiyor :d

Konuyu gunlerdir takip ediyorum ne olmus diye. Umarim mutlu sonla biter :)

SOMEONESPECIAL
18-04-2013, 17:04
bizim yan komsuda paso esrar cekiyo apartmanin bizim kattaki caminda kata girdigimde kafa bi ton oluyorum :d uyardik ama hala ayni anlamiyor :d

konuyu gunlerdir takip ediyorum ne olmus diye. Umarim mutlu sonla biter :)

o nedemek yaw.... Türk filmi gibi mutlu son :)

Dragger
18-04-2013, 17:04
Hep ondan ilgisizlikten başka şeye vuruyorlar

kanka sen kerem abiye bi yardım et :D

gürültü yapıldıgında cık bi ilgilen ablalarla :)

SOMEONESPECIAL
18-04-2013, 17:05
kanka sen kerem abiye bi yardım et :D

gürültü yapıldıgında cık bi ilgilen ablalarla :)

Tayfun elini ayağını çekti o tarz işlerden

turbo&quattro
18-04-2013, 17:30
o nedemek yaw.... Türk filmi gibi mutlu son :)

hahaha abi hikaye Turk filmi tadinda olmus 18 sayfa :D

blackjack
21-04-2013, 14:38
Benimde apartta başıma geldi
Genç öğrenci arkadaşlarımız karşı komşum olmasına karşın kendilerinden geçiyorlar bağrışıyorlar ve duvarlarda gezen cinler gibi sesler çıkarıyorlardı(yeni binalarda garip tabii)..
Birgün gece 3 te bağrışmalar çağrışmalar uyandım..
Kapı gözünden bakıp olayı ufaktan dinledim hiçbir şey anlamadım..
2-3 kere çıkıp uyarsammı dedim..vazgeçtim fakat olay devam edince
Beylik tbancamı aldım sağ elime kapısını çaldım hayırdır gardaş dedim sorun ne!
Yo yo yo abi sorun yok özür dileriz arkadaşlar arası kavga vardıda vs hemen susuyoruz dedi..birşey demedim 3 metre yürüyüp kendi daireme girdim huzurla uyudum 15 dk sonra..

_sinan_
21-04-2013, 14:54
Genç öğrenci arkadaşlarımız karşı komşum olmasına karşın kendilerinden geçiyorlar bağrışıyorlar ve duvarlarda gezen cinler gibi sesler çıkarıyorlardı(yeni binalarda garip tabii)..
Yo yo yo abi sorun yok özür dileriz arkadaşlar arası kavga vardıda vs hemen susuyoruz dedi..birşey demedim 3 metre yürüyüp kendi daireme girdim huzurla uyudum 15 dk sonra..

belki ceza alıcam ama olsun..

Delikanlı adammışsın(!)

doush
21-04-2013, 15:01
belki ceza alıcam ama olsun..

Delikanlı adammışsın(!)

teşekkür butonu

akucukdogan
21-04-2013, 15:46

Onlar genç ve öğrenci, senin yaşın 19, beylik tabancası ve apart? Süper :)

nosturkye
21-04-2013, 18:42
kat mülkiyeti kanunu nu inceleyin.
mesken sahibi yahut kiracı kişi sayısı ve kalan kişi bildirmek zorunda.
hergün fazladan kişi varsa evde başbakanlık sitesinden şikayette bulunun siz bıktırın kişileri.
yöneticiden meskende kim var yok bildirim kağıtlarını alabilirsiniz

nosturkye
21-04-2013, 18:44
bu arada topuk sesi vb sesler yalıtım ile giderilemez.

blackjack
21-04-2013, 19:27
Onlar genç ve öğrenci, senin yaşın 19, beylik tabancası ve apart? Süper :)

Bir kaç tane alıntı yapmayı beceremedim o yüzden sizinkinden yazıyorum..
Yaşım 25..Doğum tarihimi yanlış girmişim siteye ondan öyle gözüküyor..
Beylik tabancam var evet...
Delikanlı adammışsın vs deyipte alay geçenler için ise şöyle söyleyeyim..
Benim kafam attı görmeleri yetti arkadaş ben konu sahibi gibi sabırlı değilim..
Kimseyede zarar gelmedi hani..

qatrio
21-04-2013, 22:54
Beylik tabanca ne demektir?
Ordu ve emniyet mensuplarına görevleri nedeniyle verilen silah.
Emekli oluncaya kadar devri mümkün olmayan silah.
:)

SOMEONESPECIAL
22-04-2013, 09:45
Son durum...

Semt Karakolundan polisler gelip uyarmışlardı hatırlarsanız. Onun üzerine ablalar aramışlardı
oturalım konuşalım diye... Hala gelecekler konuşmaya. Ama ben burada öğrendiğim gün netten
155"e şikayette bulundum. Biraz önce Semt Karakolundan bir memur aradı ve beni karakola
ifade vermem için çağırdı. Bugün gelemem yarın sabah 9 da gel dedi. Buraya kadar normal eyvallah.
Yalnız cepten aradı kapatırken; şikayetçi olduklarının da numarası filan varsa onları da ara onlarda
gelsin gibilerinden bi laf etti. Valla dedim numaraları yok bende. Bu nasıl iştir anlamadım ???

Şimdi bunlar gelip bu bir iki gün içinde konuşsalardı belki yarın gidip şikayetçi olmaacaktım ama
konuşmadılar artık kendileri bilirler. Yasal prosedür neyse o olsun. Dalga geçer gibi konuşalım
diyip kaç gündür ne arayan oldu ne de kapımızı çalan.

Yalnız son 4-5 gündür evde çıt yok. Sanki 2 insan yaşamıyormuş gibi ama evdeler. Demek ki
bütün yapılan bu gürültü kasıtlıymış !!! Demek insan; sessiz sakin insan gibi yaşayabiliyormuş üst katta !!!

Yiğit Ş.
22-04-2013, 10:53
dünyanın heryerinde aynı demekki bu olaylar. ingilterede gece vakti evin önünde gürültü yapan zencileri elimde bira şişesiyle kovalamışlığım var. bdha ses mes olmadı :) polis molis veya başka bi yolla korkutmak şartmış..

Yiğit G.
22-04-2013, 11:04
valla 3 gün önce bende köpeğimle apartman dairesine tasındık (bahçe katı) , oğlum ilk defa apartman da yasıyor daha önceden müstakil evdeydik.. Vede nasıl sessiz bir bina anlatamam hepsi yaşlı başlı aksam 9 oldumu butun herkes yatıyor... E bizimki çıt gelse havlıyor diğer evden alıskanlık öyle ögrettik... Apartman kapısı her açıldıgında "hovv" diye gürlüyor... Bahçe katı bahçeye kediler geldiğinde onları görüp aglıyor kedilerde psikopat camın onune gelip bizimkini kızdırıyorlar... neyse alışır zamanla kedilere.. İşin en boktan yanı bütün ev laminant parke.. Bizimki yürürken evde pati sesleri fenaa "çat çat çat çat çat" inanılmaz ses çıkıyor 50 kilo hayvan.. ben bile rahatsız oluyorum... Birde binadan girip çıkarken nefes alma sesi çok yankılanıyor "höh höh höh höh" diye koşa koşa cıkıyoruz... Eve pvc laminant yaptırıcam veya komple halı tırnak sesini kesmek için çünkü ilk günden yan komşu şikayete geldi :D havlamasına yapabilecegim birşey yok en azından hırsızları vs uzak tutar apartmanın işine gelir ama tırnak sesini bir an önce çözücem.Birde eve kafes yaptırıyorum 2 mt 2 mt halıflexs döşeli yada öyle çözücem.Ben elimden geldiğince sessiz olmaya calısıyorum apartmanda biraz anlayışlı olursa sorun olmaz.Apartmandakiler biraz sevgi gösterse apartmanın maskotuda olur bizim kide işte görünüşü korkunç biraz..

SOMEONESPECIAL
22-04-2013, 11:09
valla 3 gün önce bende köpeğimle apartman dairesine tasındık (bahçe katı) , oğlum ilk defa apartman da yasıyor daha önceden müstakil evdeydik.. Vede nasıl sessiz bir bina anlatamam hepsi yaşlı başlı aksam 9 oldumu butun herkes yatıyor... E bizimki çıt gelse havlıyor diğer evden alıskanlık öyle ögrettik... Apartman kapısı her açıldıgında "hovv" diye gürlüyor... Bahçe katı bahçeye kediler geldiğinde onları görüp aglıyor kedilerde psikopat camın onune gelip bizimkini kızdırıyorlar... neyse alışır zamanla kedilere.. İşin en boktan yanı bütün ev laminant parke.. Bizimki yürürken evde pati sesleri fenaa "çat çat çat çat çat" inanılmaz ses çıkıyor 50 kilo hayvan.. ben bile rahatsız oluyorum... Birde binadan girip çıkarken nefes alma sesi çok yankılanıyor "höh höh höh höh" diye koşa koşa cıkıyoruz... Eve pvc laminant yaptırıcam veya komple halı tırnak sesini kesmek için çünkü ilk günden yan komşu şikayete geldi :D havlamasına yapabilecegim birşey yok en azından hırsızları vs uzak tutar apartmanın işine gelir ama tırnak sesini bir an önce çözücem.Birde eve kafes yaptırıyorum 2 mt 2 mt halıflexs döşeli yada öyle çözücem.Ben elimden geldiğince sessiz olmaya calısıyorum apartmanda biraz anlayışlı olursa sorun olmaz.Apartmandakiler biraz sevgi gösterse apartmanın maskotuda olur bizim kide işte görünüşü korkunç biraz..

Yönetim Planında ilk tapu şerhinde evde hayvan beslenemez yazısı varsa ; o daireyi
satın almış olsan bile tahliyesine karar verilir bir şikayet durumunda kaldı ki kesin imza
toplayacaklardır yazdıklarınıza istinaden

vtecburhan
22-04-2013, 11:32
ALLAH kolaylık ve bol sabır versın abı

aliburma
22-04-2013, 16:47
abi bence mevzu bitmiş, ite dalanacağına çalıyı dolan derler ama, iti öldürme korkut diye de bir laf vardır. bu her zaman işe yarar. daha önce yazdığımın sonuna kadar arkasındayım. bir yere gidip de yeni tanıştığım adamda böyle arıza hissedersem hemen yapıştırırım "benim adamlığıma da doyum olmaz; itliğime de..."

SOMEONESPECIAL
22-04-2013, 17:00
abi bence mevzu bitmiş, ite dalanacağına çalıyı dolan derler ama, iti öldürme korkut diye de bir laf vardır. bu her zaman işe yarar. daha önce yazdığımın sonuna kadar arkasındayım. bir yere gidip de yeni tanıştığım adamda böyle arıza hissedersem hemen yapıştırırım "benim adamlığıma da doyum olmaz; itliğime de..."

GÜZEL SÖZ... BEĞENDİM :icon_tup:

blackjack
22-04-2013, 18:51
Beylik tabanca ne demektir?
Ordu ve emniyet mensuplarına görevleri nedeniyle verilen silah.
Emekli oluncaya kadar devri mümkün olmayan silah.
:)

Evet ordu mensubuyum zaten :)

EM-RE
22-04-2013, 19:01
Abi cok sevindim,insallah bir aksilik cikmazda aynen boyle devam eder huzuruna tam anlami ile kavusursun..

gökberk
22-04-2013, 19:31
...Ben elimden geldiğince sessiz olmaya calısıyorum apartmanda biraz anlayışlı olursa sorun olmaz.Apartmandakiler biraz sevgi gösterse apartmanın maskotuda olur bizim kide işte görünüşü korkunç biraz..

Nasıl bir anlayış bekliyorsunuz ki ?
Ben sabahın köründe işe gitsem. Akşam uyurken de köpek ses çıkarsa.
Kusura bakma kardeşim/abicim başka bir yerde bak köpeğine derim.

qatrio
22-04-2013, 20:37
Evet ordu mensubuyum zaten :)
Ne kadar aci ozaman ordu mensubu olup silahini orda burda milleti korkutmak icin kullanman allah akil fikir versin iyi forumlar

blackjack
22-04-2013, 20:47
Ne kadar aci ozaman ordu mensubu olup silahini orda burda milleti korkutmak icin kullanman allah akil fikir versin iyi forumlar

evet gerçekten acı bir durum yahu zıvanadan çıkartacak kadar ses yaptılar..ha yanlış olmasın doğrultmadık silahı

coastguard
22-04-2013, 21:08
evet gerçekten acı bir durum yahu zıvanadan çıkartacak kadar ses yaptılar..ha yanlış olmasın doğrultmadık silahı

rütbe nedir ?

blackjack
22-04-2013, 23:39
rütbe nedir ?

neden sormuştunuz?

qatrio
22-04-2013, 23:42
neden sormuştunuz?

19 yaşında hangi mevkidesinde beylik silahın var o yüzden sormuş ? :o

ates
22-04-2013, 23:45
ya ordu gıbı kutsal onemlı bıyerde askersınız yasınız 25 sılahı ogrencılere goz dagı vermek ııcın kullanıyosunuz nasıl ıs anlamadım madem zıvanadan cıktınız cık karsısına atarına yap sılah ne ya askerıyede sunu anlatsak bı taraflarıyla gulerler

blackjack
22-04-2013, 23:50
ya ordu gıbı kutsal onemlı bıyerde askersınız yasınız 25 sılahı ogrencılere goz dagı vermek ııcın kullanıyosunuz nasıl ıs anlamadım madem zıvanadan cıktınız cık karsısına atarına yap sılah ne ya askerıyede sunu anlatsak bı taraflarıyla gulerler

Ben size askeriyede ne tür saçmalıklar döndüğünü anlatsam üzüntüden ağlarsınız..

Yanlış yapmış olabilirim ama pişman değilim. KEndi halinde çok sakin bir insanımdır..

Benden önce birisi çıktı yanlarına adama küfür edip kovdular apartın içinde nerdeyse birbirlerini kıracaklardı ağız yüz..
ben kökten çözeyim dedim çözdüm heyecan yapmayın yada kızmayın arkadaşlar sakin

blackjack
22-04-2013, 23:50
19 yaşında hangi mevkidesinde beylik silahın var o yüzden sormuş ? :o

daha önceki mesajlara bakarsanız yaşım yanlış 25 yaşındayım ben..site adminlerine mesaj attım düzeltilsin diye ben kendim beceremedim kbakmayın

Yiğit G.
23-04-2013, 23:11
Nasıl bir anlayış bekliyorsunuz ki ?
Ben sabahın köründe işe gitsem. Akşam uyurken de köpek ses çıkarsa.
Kusura bakma kardeşim/abicim başka bir yerde bak köpeğine derim.

şöyle anlayış mesela sabah köründe üst kattaki teyzenin tabak canak seslerine birşey demiyorsam , gece yan komsunun cocugunun bagırıslarına birşey demiyorsam onlarda benim cocugumun seslerine birşey demezlerse çok güzel anlasır gideriz.Eğer onlar birşey derlerse bende sen cocuguna baska bir yerde bak derim :)

Yiğit G.
23-04-2013, 23:17
Yönetim Planında ilk tapu şerhinde evde hayvan beslenemez yazısı varsa ; o daireyi
satın almış olsan bile tahliyesine karar verilir bir şikayet durumunda kaldı ki kesin imza
toplayacaklardır yazdıklarınıza istinaden

evet yönetim planında varsa ilk apartman yapıldıgında olusturulan bir madde ise mahkeme kararı ile tasınmak zorunda kalabilirim ama bu cevrelerde daha hiç rastlamadım o maddeye.Yani göztepe erenköy bostancı vs bu tarz yaşam seviyesi yüksek olan bölgelerde ki binalarda o tarz düşünen insanlar az dogal olarak o madde bulunmuyor genelde.Başka muhitleri bilmem.Şu anki bulundugum yerde her apartmanda 1-2 adet kopek oldugundan buralarda da olacagını sanmıyorum.Adatepe sahilde oturuyorum su an.O madde yoksa zaten cıkarmaları mumkun değil %99 kopek sahipleri kazanıyor o davaları.

SOMEONESPECIAL
24-04-2013, 08:39
Abi cok sevindim,insallah bir aksilik cikmazda aynen boyle devam eder huzuruna tam anlami ile kavusursun..

Teşekkür ederim. İnşallah Emre.

delSol_power
24-04-2013, 15:02
Yan komşusu gürültü yaptı diye, eline kurusıkı tabancasını alıp uyarmaya giden tiyatro oyuncusu İsmail Hakkı Sunat'ı komşusu 8 kurşun sıkıp, öldürmüştü. Bu yüzden, dikkatli olmak lazım. Ordu veya polis teşkilatı üyesi dahi olsanız, aman dikkat.

Tiyatrocu smail H.Sunat ldrld (http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/278371.asp?cp1=1)

Chatin
24-04-2013, 15:12
çözüm 1:

noterden onaylı 60 db in üstünde gürültü yapıldığına dair bir belge. bunun için bir desibel ölçer gerekmekte. sonrasında açacağınız mahkeme ile mülk sahibi dahi olsa. mülkün satılması ve kişinin evden çıkarılması kararı alınabilir.

çözüm 2:

iki kat üstünüzdeki ile ilişkiniz nasıl bilmiyorum. ama bir şekilde o evde gürültü olmasını sağlayın. ama bir şekilde halledin. nasıl olur onu siz düşünün. ve bunu yaptığınızdan o komşunun haberi olsun. bunu sözle iletin kendisine. ve tek iken söyleyin. şahit olmasın. sonra verin gürültünün gözüne. veya siz de onun malına zarar verin. kısasa kısas. hatta gerekirse evine şırınga ile yağ dökün kapı arasından. vay efendim pis kokan sıvılar enjekte edin yine kapı arasından. kudursun. çıldırsın. ve hep sert durun karşısında. gürültü yaptığı sürece devam edin. ben yaptım ve sonuç başarılı. yılmadan akıllıca hamleleri sürdürün. başarılı olacaksınız.

SOMEONESPECIAL
24-04-2013, 15:22
çözüm 1:

noterden onaylı 60 db in üstünde gürültü yapıldığına dair bir belge. bunun için bir desibel ölçer gerekmekte. sonrasında açacağınız mahkeme ile mülk sahibi dahi olsa. mülkün satılması ve kişinin evden çıkarılması kararı alınabilir.

çözüm 2:

iki kat üstünüzdeki ile ilişkiniz nasıl bilmiyorum. ama bir şekilde o evde gürültü olmasını sağlayın. ama bir şekilde halledin. nasıl olur onu siz düşünün. ve bunu yaptığınızdan o komşunun haberi olsun. bunu sözle iletin kendisine. ve tek iken söyleyin. şahit olmasın. sonra verin gürültünün gözüne. veya siz de onun malına zarar verin. kısasa kısas. hatta gerekirse evine şırınga ile yağ dökün kapı arasından. vay efendim pis kokan sıvılar enjekte edin yine kapı arasından. kudursun. çıldırsın. ve hep sert durun karşısında. gürültü yaptığı sürece devam edin. ben yaptım ve sonuç başarılı. yılmadan akıllıca hamleleri sürdürün. başarılı olacaksınız.

Keşke konuyu okumuş olsaydınız...

1. Noterde desibel ölçer cihaz yok. Eskiden yani kat mülkiyet kanunu değişmeden önce
belediye özellikle disco tarzı yerlerde bu tarz ölçüm yapıyormuş ama bu yeni kanunla
direk 155i arayıp ihbar edeceksin suç üstü yapılıp ya da savcılığa suç duyurusunda bulunacaksın.

2, Keşke onun üzerinde de oturan biri olsaydı bunu bende çok isterdim :) Ben 14 onlar
15, ve son kattalar. Yan taraftanda dubleksin banyosuna komşu ama onlar hiç bir şekilde
ses duymadıklarını söylüyorlar.

Fbc
24-04-2013, 15:49
İl çevre müdürlüğü ölçüyor db'i ve hala var diye hatırlıyorum, şikayeti valiliğe mail atarak da çözebilirsiniz bence, mail atarsanız direk il çevre müdürlüğünden denetlemeye geleceklerdir.

SOMEONESPECIAL
24-04-2013, 16:19
İl çevre müdürlüğü ölçüyor db'i ve hala var diye hatırlıyorum, şikayeti valiliğe mail atarak da çözebilirsiniz bence, mail atarsanız direk il çevre müdürlüğünden denetlemeye geleceklerdir.

Savcılığa suç duyurusunda bulunduktan sonra yönlendiriyor. Anca ve anca suç üstü yapılması lazım... Ama suç unsuru olabilmesi için ispatlanması lazım... O da polis kanalı ile oluyor.
Poliste ilk önce gelip senin evinde onların evine dönmesini beklemiyor. Direk onların evine
çıkıp uyarısını yapıyor. Onun insiyatifinde Kabahatler 36, maddeden ceza yazmak...

ed6502
24-04-2013, 23:08
dünyada neler oluyor yav allah yardımcınız olsun

Yiğit G.
03-05-2013, 14:24
Naptin abi :D

Gürültü Yapan Komşusuna El Bombası Attı! - onedio.com (http://onedio.com/haber/gurultu-yapan-komsusuna-el-bombasi-atti--107162)