Orijinalini görmek için tıklayınız : Jet 106'ya Elveda Cooper S'e Merhaba
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi ani bir kararla Jeti sattım kısa bir zamanda , aynı hızla tamda istediğim renk kombinasyonu ve özelliklerde aradığımı Cooper S'i buldum Allaha şükür ve aldım.
Araç gerçekten başarılıymış :) Bu hali ile bineceğim yapacağım tek şey şu an için cam filmi ve Sprint Booster olacak. Gaz tepkimesi biraz yavaş aracın ve bu beni rahatsız etti 106'dan sonra yavaş geldi , sprint booster ile bunu çözeceğim inşallah.
Cep telefonundan çektiğim resimler ,
http://i46.tinypic.com/xfazb7.jpg
http://i48.tinypic.com/2s12f0w.jpg
MaşaALLAH ...
Edit : Plakaya takılmayın plaka değişikliği istedim noterde :) :)
maşallahh aynn plaka biraz abest
Maşallah çok güzel araç.Bende de bire bir aynı kombinasyonda araç var.
Yalnız bu araç 184 hp olanlardan değil 172 hp olanlardan.Bence sprint booster fln sakın yapma.O paraya git yazılım yap.Aracın yaklaşık 205 beygir olsun.
maşallahh aynn plaka biraz abest
Noterde bayan neden değiştiriyosunuz ki yine istanbul olmayacakmı dedi , plakaya dikkatli bakarmısınız dedim sonra koptu :)
Maşallah çok güzel araç.Bende de bire bir aynı kombinasyonda araç var.
Yalnız bu araç 184 hp olanlardan değil 172 hp olanlardan.Bence sprint booster fln sakın yapma.O paraya git yazılım yap.Aracın yaklaşık 205 beygir olsun.
2010 sonrası 184 hp değil mi ? Ruhsatta yazmıyor hangi tarihte 175ten 184e geçti bende merak ediyorum açıkçası.
Yazılıma girmeyeceğim şimdi Sprint boosterı leon 1.4 tsi da denedik gerçekten çok fark etti , yazılım daha sonra inşallah
halilcan9455
15-04-2013, 14:39
hayırlı olsun.
Sprint Boosterın gaz tepkisini arttırdığı kadar yakıt tüketimini de arttırdığı söyleniyor.
yazılım daha mantıklı değil mi ?
Noterde bayan neden değiştiriyosunuz ki yine istanbul olmayacakmı dedi , plakaya dikkatli bakarmısınız dedim sonra koptu :)
2010 sonrası 184 hp değil mi ? Ruhsatta yazmıyor hangi tarihte 175ten 184e geçti bende merak ediyorum açıkçası.
Yazılıma girmeyeceğim şimdi Sprint boosterı leon 1.4 tsi da denedik gerçekten çok fark etti , yazılım daha sonra inşallah
2011 ve sonrası , yani LCI kasa olanlar 184 HP oluyor.Ben resimlerden gördüğüm kadarıyla LCI kasaya benzetemedim.Mesela LCI kasaların arka sis lambalarının etrafı krom oluyor bunun gibi ufak tefek makyaj farkları var.LCI olmayan kasalar 172 HP oluyor.
Eğer boşta bedavaya sprint booster varsa tamam ama sıfırdan gidipte sakın alma ki ben bedavaya olsa da takmam o ayrı :)
Daha detayları merak ettiklerini mini forumlarından da öğrenebilirsin.
DoganSuper
15-04-2013, 14:48
hayırlı olsun masallah
hayırlı olsun.
Sprint Boosterın gaz tepkisini arttırdığı kadar yakıt tüketimini de arttırdığı söyleniyor.
yazılım daha mantıklı değil mi ?
teşekkürler , yazılım ileride olacak ama araç ne kadar kuvvetlide olsa gaz tepkisi yavaşsa zevk vermiyor . Yakıt artsın sıkıntı yok , disable modu var normal kullanımda kapatabiliyorsunuz .
2011 ve sonrası , yani LCI kasa olanlar 184 HP oluyor.Ben resimlerden gördüğüm kadarıyla LCI kasaya benzetemedim.Mesela LCI kasaların arka sis lambalarının etrafı krom oluyor bunun gibi ufak tefek makyaj farkları var.LCI olmayan kasalar 172 HP oluyor.
Eğer boşta bedavaya sprint booster varsa tamam ama sıfırdan gidipte sakın alma ki ben bedavaya olsa da takmam o ayrı :)
Daha detayları merak ettiklerini mini forumlarından da öğrenebilirsin.
LCI ların ön sis far yuvaları v.s de farklı doğru haklısınız , ruhsattada motor gücü bilgisi yazmıyor .
Sprint Booster güzel alet leonda çok fark etti mini cooperda da aynısı olur diye düşünüyorum ama genel görüş sizin gibi gereksiz görüyor :D
hayırlı olsun masallah
teşekkürler
aLperTunga
15-04-2013, 15:03
hayırlı olsun kardeşim.Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun çok sevimli.
kazasız belasız çok güzel araç maaşallah.
hayırlı olsun kardeşim.Allah kaza bela vermesin.
Saol kardeşim Allah razı olsun 106dan sonra biraz yavaş geldi ama alışacağız :)
Hayırlı olsun çok sevimli.
Teşekkürler
kazasız belasız çok güzel araç maaşallah.
Çok sağolun
Hayirli olsun gule gule kullanin :)
LCI'nin en net farkalrindan biri de stoplar, makyajlilarda stoplarin ortasinda 2 cizgi gibi seyler vardi, araciniz 175'lik olsa gerek.
Sprint Boosterlar 600 falan galiba, o paralara gidip Ecufast'ten yazilim yaptirin bence de daha saglikli olur. :)
golfcu0101
15-04-2013, 16:39
güzel seçim kazasız belasız inşallah
hayırlı olsun ,ruhsatta motor gücü yerinde kw değeri yazıyor olabilir.
hayırlı olsun kazasız belasız işallah,
sprint booster kadar gereksiz bir parça görmedim sanırım :)
106 nın gaz tepkimesinin yarısını bile alamazsın :) buna emin ol sprint booster kafanda planladıgın gibi bi tepkimeyi artırmicak fazla umutlanma benzin almadan arabayı yıkatmadan yazılımını yap derim ilk işin o olsun bir iki araçla roll yaparsan ne demek istediğimi anlarsın tekrar hayırlı olsun..
Hayırlı olsun öncelikle..
Sprint booster sadece sizin yerinize daha fazla gaza basıyor siz pedala %15 basıyorsnz o %30 basıyor, onun yerine kendiniz basın.. Denildiği gibi yazılım yapın daha güzel olur :)
Maşallah güzel bir araç almışsın.Bende artık ust kategoriye geçmek istiyorum :D
cRc Ramo
15-04-2013, 18:57
maşallah, hayırlı uğurlu olsun yeni aracınız. iyi günlerde kullanmak nasip olsun.
dragon07
15-04-2013, 19:03
uzun vadede otomatik vitesli araçlarda baskı balatayı yiyor.
Painkiller
15-04-2013, 19:11
Hayırlı olsun.Kazasız belasız inşallah.Güzel araç almışsın maşallah.Otoparktaki resmi görünce Jet' i ilk gördüğüm an geldi aklıma :)
Hayırlı olsun abi maşallah cok güzel duruyor :)
Hayirli olsun gule gule kullanin :)
LCI'nin en net farkalrindan biri de stoplar, makyajlilarda stoplarin ortasinda 2 cizgi gibi seyler vardi, araciniz 175'lik olsa gerek.
Sprint Boosterlar 600 falan galiba, o paralara gidip Ecufast'ten yazilim yaptirin bence de daha saglikli olur. :)
Tesekkurler LCİ degil evet demek 175lik :)
güzel seçim kazasız belasız inşallah
Tesekkurler
hayırlı olsun ,ruhsatta motor gücü yerinde kw değeri yazıyor olabilir.
Tesekkurler , Enteresan ama yazmiyor
hayırlı olsun kazasız belasız işallah,
sprint booster kadar gereksiz bir parça görmedim sanırım :)
Eyvallah tamam takmayacagim soz :D
106 nın gaz tepkimesinin yarısını bile alamazsın :) buna emin ol sprint booster kafanda planladıgın gibi bi tepkimeyi artırmicak fazla umutlanma benzin almadan arabayı yıkatmadan yazılımını yap derim ilk işin o olsun bir iki araçla roll yaparsan ne demek istediğimi anlarsın tekrar hayırlı olsun..
106nin ikide rolantide 5-6bin civari dip gazla egsoz patlatmasi ve yapistirmasi offfff
Hayırlı olsun öncelikle..
Sprint booster sadece sizin yerinize daha fazla gaza basıyor siz pedala %15 basıyorsnz o %30 basıyor, onun yerine kendiniz basın.. Denildiği gibi yazılım yapın daha güzel olur :)
tesekkurler
Maşallah güzel bir araç almışsın.Bende artık ust kategoriye geçmek istiyorum :D
Eyvallah kardesim kesinlikle ust kategori ama 106nin tadi bi baska :rolleyes:
maşallah, hayırlı uğurlu olsun yeni aracınız. iyi günlerde kullanmak nasip olsun.
Eyvallah tesekkurler
uzun vadede otomatik vitesli araçlarda baskı balatayı yiyor.
Sprint booster mi?
Hayırlı olsun.Kazasız belasız inşallah.Güzel araç almışsın maşallah.Otoparktaki resmi görünce Jet' i ilk gördüğüm an geldi aklıma :)
Saol kardesim Jetin kosesini bu aldi artik :icon_tup:
Hayırlı olsun abi maşallah cok güzel duruyor :)
Saol kardesim :icon_tup:
Hayırlısı olsun. Kazasız belasız bnce çok güzel bir mini:) allah utandırmasın.. Yakın gelecekte bakarsın bnde minikerim kanka :)
Hayırlı olsun..İyi günlerde...
PaSSerBy...
27-04-2013, 11:02
hayırlısı olsun..:)
maşallah , hayırlı olsun.........
Çok güzel,kazasız belasız.
burak_2885
08-05-2013, 11:43
Hayırlı uğurlu olsun öncelikle Allah kaza bela vermesin :) Gaztepkimesinden falan pek anlamamda şey demişsin.. 106dan sonra biraz yavaş geldi ama alışacağız. Önce ki aracınız kaç hp idi :/
EBeN cooper s Maşallah :D :D
civic@ef
08-05-2013, 11:47
Maşallah aracınız hayırlı olsun. Sprint Booster ihtiyacınız olursa bayiliğim var fiyatta yardımcı olarak kargolarım. güzel günlerde kullanın :)