Orijinalini görmek için tıklayınız : gt86 & rcz & rocco
GT 86 : egsoz + yazılım
Rcz : 200'lük manuel + egsoz
Rocco : yazılım + egsoz
Bunlar benim bildiklerim artısı varsa sahipleri daha iyi bilir. Araçlar aydın ve manisadan geldiler.
3 araba beraber bastığımızda arkadaş biraz geç başlatmış videoyu.
rocco + gt 86 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=rGG8taMAEVk)
rGG8taMAEVk
rcz 200 + gt 86 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=d3REhnKOCuo)
d3REhnKOCuo
rcz 200 + gt86 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=OWAi18isQ-k)
OWAi18isQ-k
Gt86 + Rocco - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_LrAUMgEqj4)
_LrAUMgEqj4
Rcz 200 + Gt86 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ZaRzfJaWOrw)
ZaRzfJaWOrw
RCZ (200) + Rocco + gt86 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=MuSkv1Z88qA)
MuSkv1Z88qA
youtube videolarını direkt koyamadım neden anlayamadım!!
Helal japon, süpürmüşün ortalığı :)
süpürdüğümüz bişey yok zaten süpüremem, özgün veya bi mapper düzgün yazılım yapmadığı sürece paket yazılımla daha üstü olmuyor.
tebrik abi :)
ancak rocco manule mi dsg mi ? dv varmı yokmu :) ?
ben geliyim yanına beraber bi basalım :D
zaten kuzenine de söyledim sen gelince E85 koyucam :) bi şaka şart sana :)
zaten kuzenine de söyledim sen gelince E85 koyucam :) bi şaka şart sana :)
hahhha :) şaka yapıcam derken mevzu tersine dönmesin abi :D
rocco DSG ise dv siz rocco neredeyse stock ayarına düşüyor o yüzden sordum :)
BlackEmperor
15-04-2013, 16:25
gt86 ya remap yapılabiliyorsa iyimiş, stok olanı semihin rocco ile pek gidemedi :) egzozlusu belki yaklaşır
yok yok dönmez problem yok turbon sabit kalır sende arabanın kırılmasından korkuyorsan tersi olmaz ;) :)
Tabi bi kere gitsin yazılımı yaptırırsan bişey yapamam :)
gt86 ya remap yapılabiliyorsa iyimiş, stok olanı semihin rocco ile pek gidemedi :) egzozlusu belki yaklaşır
semihin kuzeninde otomatik var.
yok yok dönmez problem yok turbon sabit kalır sende arabanın kırılmasından korkuyorsan tersi olmaz ;) :)
Tabi bi kere gitsin yazılımı yaptırırsan bişey yapamam :)
yok bende neyse o :) aracım gayet stabil gidiyor şuan kurcalatmayada hiç niyetim yok abi gayet memnunum.:)
ama sırf senin için bi izmir havası alasım var :D
ProdriveSTI
15-04-2013, 16:30
Abi,Youtube linkinde koyu renk ile belirttiğim kodu kopyalayıp,[YOUTUBE ][ /YOUTUBE] yandaki kodların arasına yapıştır.Gelişmiş mod'a tıklayarak araç menüsünden halledebilirsin.
http:// www. youtube .com/ watch?v= rGG8taMAEVk
yok bende neyse o :) aracım gayet stabil gidiyor şuan kurcalatmayada hiç niyetim yok abi gayet memnunum.:)
ama sırf senin için bi izmir havası alasım var :D
kuzen ikna olursa gerek kalmıcak önce bi kuzenle denersin sonra biraz daha hızlısıyla :)
BlackEmperor
15-04-2013, 16:30
semihin kuzeninde otomatik var.
o akşam beraber denedik zaten yazılım+egzoz kaç boy hızlandı sizin araç?
RCZ ile rocco nasıl oluyor peki abi ? denediler mi ikisi ?
Abi,Youtube linkinde koyu renk ile belirttiğim kodu kopyalayıp,[YOUTUBE ][ /YOUTUBE] yandaki kodların arasına yapıştırın.Gelişmiş mod'a tıklayarak araç menüsünden halledebilirsiniz.
sağolasın hallettim.
o akşam beraber denedik zaten yazılım+egzoz kaç boy hızlandı sizin araç?
100-200'de 4-5 saniye civarı hızlandı.
Sercan AKCAN
15-04-2013, 16:36
Maşallah aracınıza.Uzakta olmasaydanız Polo Gti la denerdik
RCZ ile rocco nasıl oluyor peki abi ? denediler mi ikisi ?
sadece 1 kere üçümüz bastık ikiside tek basmak istedi. video var zaten en sol şeritteki rcz.
BlackEmperor
15-04-2013, 16:39
sağolasın hallettim.
100-200'de 4-5 saniye civarı hızlandı.
maşallah güzel hızlanmış önü açık bi araç kazasız belasız
sadece 1 kere üçümüz bastık ikiside tek basmak istedi. video var zaten en sol şeritteki rcz.
roccodan roccoyada fark var abi :) mesela videodaki lemans da rocco da egsoz filtre yazılımlı + olarak biraz geç basıyorum :)
küçük bi + daha ben iki onlar birer kişi ...
G3qrFLbYEYQ
gidiyormuş beee..:)
killer ın sesini gene duyamadık....
maşallah güzel hızlanmış önü açık bi araç kazasız belasız
Yazılım yapılamadığı sürece Türkiye'de açık değil dediğim gibi bi mapper Türkiye'de ayar yapabilmeli.
roccodan roccoyada fark var abi :) mesela videodaki lemans da rocco da egsoz filtre yazılımlı + olarak biraz geç basıyorum :)
küçük bi + daha ben iki onlar birer kişi ...
lemans'lar standart 200 hp mi?
lemans'lar standart 200 hp mi?
175 sanırım
O zaman devam etmeye gerek yok elma armut meselesi ;)
O zaman devam etmeye gerek yok elma armut meselesi ;)
peki o videodaki siyah yazlımlı turbo back egsozlu dvlı filtreli araç için ne dicez abi :)
kanka bu cuma % 1000000000 geliyorum..:)
misafiri gönderemedim :D
bu arada hakan gt86 özel standolone ecu varmı usa da vs..baktınmı hiç
semih siyah ne ? orda bide siyah araba mı var? Veya olsa bu neyi göstericek! Demek istediğim ben Rcz ve rocco ile deniyorum sen bana le mans geçtim diyorsun.
bu arada hakan gt86 özel standolone ecu varmı usa da vs..baktınmı hiç
yok. Ama gerekte yok Evo X gibi rahatça yazılıp çizilebilicek şekilde.
semih siyah ne ? orda bide siyah araba mı var? Veya olsa bu neyi göstericek! Demek istediğim ben Rcz ve rocco ile deniyorum sen bana le mans geçtim diyorsun.
lemansın yanındaki siyah roccoyu fark etmedin sanırım abi? 3 araba basıyoruz orda.
lemansı es geç madem öle.demek istedigim senin denedigin rocco benim videodaki rocco gibimi acaba ?
semih ne diyim ben sana İzmir'e geldiğinde rocco problemli mi değil mi anlarız başka ne diyim. Ayrıca yazılımı benimki gibi paket bişey değil Türkiye'de bu işteki herkesin bildiği birinin yaptığı yazılım.
tamamdır abi kısmet olursa gelmek istiyorum yakın zamanda izmire :)
BlackEmperor
15-04-2013, 17:01
valla teknoloji diye bişey var beyler, 100-200 dbn midir ne halttır ölçeriz gerel kalmaz hicret etmeye
bide lütfen konuyu onlar 22 kiloydu ben 14, onlar çıkmadan önce tuvalete gitti, benim lastikler bitikti, onların debriyaj sıyırdıya getirme olur mu?
Sen iste her zaman deneriz problem yok.
Benim arabamda daha bişey yok atmosferik arabada yazılım ve egsoz turbodaki gibi şeyler kazandırmıyor ;)
yanlışım varsa düzeltin de o yazlmlı rocco rcz yi geçemiyormu yazılımlı haliyle bumudur ?
sen videoları koymadan yazıcaktın kimin geçtiğini neden yazmadın?
anlamadım ne demek istediğinizi açıklarsanız sevinirim.
Ben şunu demeye çalşıorm yanlış görmediysem 3nüzün bastığı videoda rcz roccoya boy boy fark atıyor, sizinle bi hıza kadar tutunup bi hızdan sonrada siz ayırıyorsunuz. Bende diyorumki istanbulda olsun izmirde olsun kaç kere denedik gördük yazlmlı rocco normalde 200lük rcz yi çok rahat geçiyor. (ben kendi aracımın yazılımından bahsediorum) ben şimdi burda kendi aracımın sizin aracınızı geçeceğinide iddaa etmeyeceğim sadece o rocconun yazılımını iyi bulmaduğımı belirteceğim semihin oraya gelmesine gerek yok ben zaten izmirliyim ay sonunda geleceğim geldiğim zaman sizinle denemek isterim.
mtahakorkmaz
15-04-2013, 17:14
stock rcz iy yürümüş bence gt86 ya maşallah
gokcell13
15-04-2013, 17:21
GT86 almış yürümüş maşşallah.
anlamadım ne demek istediğinizi açıklarsanız sevinirim.
araban burdaysa ve kullanabilecek biri varsa hemen akşama deneyelim. Ben rcz'de yazılım yok demedim sahibi yok dedi.
Paşaoğlu yapmış bide egsoz varmış. Plakasını hatırlamıyorum. Merak ettim nasıl biliceksin :)
sizde rocco camiasının içinde olsanız aşağı yukarı birçok yüklü roccoların durumlarını bilirsiniz ondan dolayı plaka sordum merak ettim aracı izmirde bir çok roccoyu tanıyıp bildiğimden. Şmdi anlaşıldı sizin hangi mesajımdan bahsetiğinizi. Dediğim gibi açıklamam bu yönde roccoları avucu gibi bilen bi insan zaten 1.4 tsi larda egzostun pek bir artısı olmadığını bilir. Ayrıca semihin denediği siyah rocco da paşaoğlu yazılımlı haylide yüklü bir araba. sizin gt86 nız ile deneyeceğinizi bilmiyordum ondan dolayıda rcz ile rocco yorumu için plakasnı soyleyın sonucu yazayım dedim beni farklı algıladınız sanırım. Yoksa maşallah güzel gidiyor arabanız benim geçme geçime gibi bir derdim sorunum yoktur merak etmeyin
sizde rocco camiasının içinde olsanız aşağı yukarı birçok yüklü roccoların durumlarını bilirsiniz ondan dolayı plaka sordum merak ettim aracı izmirde bir çok roccoyu tanıyıp bildiğimden. Şmdi anlaşıldı sizin hangi mesajımdan bahsetiğinizi. Dediğim gibi açıklamam bu yönde roccoları avucu gibi bilen bi insan zaten 1.4 tsi larda egzostun pek bir artısı olmadığını bilir. Ayrıca semihin denediği siyah rocco da paşaoğlu yazılımlı haylide yüklü bir araba. sizin gt86 nız ile deneyeceğinizi bilmiyordum ondan dolayıda rcz ile rocco yorumu için plakasnı soyleyın sonucu yazayım dedim beni farklı algıladınız sanırım. Yoksa maşallah güzel gidiyor arabanız benim geçme geçime gibi bir derdim sorunum yoktur merak etmeyin
benim denediğim araba bu değil farklı yerlerden alıntılar yapma istersen.
araban burdaysa ve kullanabilecek biri varsa hemen akşama deneyelim. Ben rcz'de yazılım yok demedim sahibi yok dedi.
arabam da kendimde istanbuldayım, Ay sonu geldiğim zaman size mesaj atarım buradan.
benim denediğim araba bu değil farklı yerlerden alıntılar yapma istersen.
denediğiniz araba o değilse neden o zaman hani sen yazacaktın sonucu yazıp kendinizle çelişiyorsunuz ?
sana orda hadi yaz nerden biliceksin diye bi yazı yazdım ama sende sanki hiç görmemiş gibi sustun oturdun şimdi konuşmaya başladın.
Neyse ben denedim böyle sende bi tane manuel yazılımlı gt86 ile dene video çek koy ;)
evet görmemiştim sonrada yazdığını düşününce eski mesajlarıma bakıp 200hplik araba konusnu gördüm oradan bahsettiğinizi anladım, istanbulda bulursam seve seve denerim merak etmeyin.
benden önce utku gelirse onunla basın bi abi :)
dene ve gör deneyene kadarda boşuna yazma olur mu? Semih'te çok yazdı dedim ki yazılımlı ve manuel bul dene dedim.
Ayrıca daha E85 koymadım ya da motorda en ufak şey yok. Merak etme çıksın bi stroker koyarım, egsozu sökerim bide E85 atarım. Seni stock geçdim diye dolaşırım ;) Sende ben nerde hata yaptım diye dönersin.
Bak ben söylemesem Türkiye'de bir kişi bende yazılım olduğunu bilemez çünkü usa'den mail ile geldi arabada umrumda değil hiçbişey de ispat etmek zorunda değilim.
Sadece yaptıklarımın karşılığını aldım mı diye baktım allah razı olsun iki arkadaş bu konuda yardımcı oldu. Onlara tekrardan teşekkür ederim.
-Günalp-
15-04-2013, 17:49
rcz benim aracım. ilk denemelerim. egsozun yapıldığı gün denedik. açıkçası cok sağlıklı olmadı gt86 ile olan denemeler. devirlerimiz uyuşmadı. ben ya altta yada üstte kaldım. maşallah roccoda, gt 86 da güzel yürüyor. bendeki çekim kesiciye kaldım ama zamanla alışacağız arabaya bakalım. roccoylada 2-3 boy oluyor. küfür içinde kusura bakmayın.
http://www.youtube.com/watch?v=rHhqpPMi6fk
plakalı olan kısmı kesersen sevinirim ;) yani videoyu kaldırıp düzeltip yüklermisin!
-Günalp-
15-04-2013, 18:06
plakalı olan kısmı kesersen sevinirim ;) yani videoyu kaldırıp düzeltip yüklermisin!
kestim=) yükledim!
http://www.youtube.com/watch?v=rHhqpPMi6fk
Herkeza selam roccoda bnm ecufast yazılım egzoz var arabamda ıkı aracada masallah oncelıkle gunalp 2 3 boy demıs ama bana gore kafaburun yukarılarda ben gecıyorum vıdeoda var.gt86 egzoz fılıtre var dedı sonrayazılomda cıktı onu anlamadım ıkı aracada masallah semıh ve utku geldıgınızde bırlıktede denemek ısterım;)
Herkeza selam roccoda bnm ecufast yazılım egzoz var arabamda ıkı aracada masallah oncelıkle gunalp 2 3 boy demıs ama bana gore kafaburun yukarılarda ben gecıyorum vıdeoda var.gt86 egzoz fılıtre var dedı sonrayazılomda cıktı onu anlamadım ıkı aracada masallah semıh ve utku geldıgınızde bırlıktede denemek ısterım;)
tabikide dostum ne demek :)
blackjack
15-04-2013, 19:53
takipteyim:)
Gt86 ya maşallah diyorum şimdi tam olarak içime sindi o araç..Gt86 sahibi abiye teşekkürler..
ayrıca Rcz de beklemediğim bir performans sergiledi tekerlerinize taş değmesin..
Rocco ise stock 160 hp sonuçta ve sonradan oynanmış diğerleri gibi baştan 200 hp değil durum normal gibi geliyor bana lakin rocco geçedebilir belli olmaz..
Herşeyden öte bu türkiyede ilk sanırım Gt86 rolling:)
Arac dsg mi ? Setup tam olarak nedir ?
-Günalp-
15-04-2013, 20:39
Cüneyt benim devrimde 2-3 boy cıkıorum önüne, senn devrinde kafa burun diyelim.İkimiz denediğimizde öyle oluyordu.
Arac manuel kardesım ecufast yazılım custom downpipe egzoz var.
Cüneyt benim devrimde 2-3 boy cıkıorum önüne, senn devrinde kafa burun diyelim.İkimiz denediğimizde öyle oluyordu.
Aynen oyle gunalp 3te90 la sen yuruyosun ben altta kalıyorum 100 110 kafaburun gıdıyoruz yukarlarda cıkıyodum kardesım
Gunalp masallah arabana. her zamanki gibi yurutmussun:D rczden beklenmedik sekilde:D gerci bi egsoz var bisi yok..
bosver rollingi keyfi nasi arabanin yol tutusu cok iyi diolar.
-Günalp-
15-04-2013, 23:48
Aynen oyle gunalp 3te90 la sen yuruyosun ben altta kalıyorum 100 110 kafaburun gıdıyoruz yukarlarda cıkıyodum kardesım
Aynen kardeşim. Roccon gayet başarılı gidiyor. Başka roccolarla yürüdüğünde zaten net anlaşılacak.
-Günalp-
15-04-2013, 23:53
Gunalp masallah arabana. her zamanki gibi yurutmussun:D rczden beklenmedik sekilde:D gerci bi egsoz var bisi yok..
bosver rollingi keyfi nasi arabanin yol tutusu cok iyi diolar.
Saol serkan.benimde beklentimin üzerinde yürüdü valla:) 19 jant faktörüne rağmen..dahada iyi olacak zamanla. Plotaj ve extralarıyla inş. Yol tutuş cok başarılı. Tedirginlik yaşatmıyor.
Ve semih hala olaya inanamaz :D böyle olmamalı diye haykırır :D
Ben arabada şu var bu var hiç konuşmadım çünkü tech'e konu açıp ne var ne yok yazmıştım. Yani saklı gizli bişey yapmaya çalışmıyorum yanlış anlaşılma olmasın öyle olsaydı arabanın konusunu açmazdım ;)
Ayrıca tekrardan teşekkürler. İstediğin her zaman deneriz istersen yazılımı iptalde edebilirim. Yanlış anlaşılma olduysa da tekrardan özür dilerim.
.........................
koyduğum videolardan hangi araba olduğu anlaşılamadığı ve bende sahipleri hakkında aydın ve manisa araçları diye söylediğim için problem olmaz diye koydum, ayrıca İzmir'de 1-2 tane bulunan araçlarda değil, ben veya sahibi yazmasaydı kimse arabaları bilemezlerdi.
Ya neden hemen atarlanıyon :) sakin ol ;)
mert1612
16-04-2013, 08:43
corolla t-sportta olduğu gibi gt 86 dada olumsuz yönde ön yargılar vardı gt86 ya maşallah beklenenden çok daha iyi gitmiş ;)
değişik araçların denemeleri izlemek ayrı bi keyifli oluyor ;) ,,gt86 beklediğimden iyi gitmiş tebrikler
Kahraman castle
16-04-2013, 09:50
tüm araçlara maşallah, gt86 yürüken görmek ayrı bi duygu.
Günalp maşallah kardesim. İzmirde bizim Kaan'la denesenize kanka, iki araç benzer gibi
(r59) ;)
-Günalp-
16-04-2013, 11:13
Günalp maşallah kardesim. İzmirde bizim Kaan'la denesenize kanka, iki araç benzer gibi
(r59) ;)
eyv keremim. kaanla gecen özgörkeyde denk geldik tanıştık ayak üstü. deneyelim bencede güzel olur. hatta aramıza bitanede gp atarız tam olur=)
eyv keremim. kaanla gecen özgörkeyde denk geldik tanıştık ayak üstü. deneyelim bencede güzel olur. hatta aramıza bitanede gp atarız tam olur=)
bnde bugun ona soyledim. Keyfi yok bu ara çıkartın da kendine gelsin çocuk :)
kanka gp adaletsiz olur :hahaha:
-Günalp-
16-04-2013, 12:09
bnde bugun ona soyledim. Keyfi yok bu ara çıkartın da kendine gelsin çocuk :)
kanka gp adaletsiz olur :hahaha:
standart gp kanka. cok adaletsiz olmuyor ufaktan bi denedik=) gdio ama meret=)
mtahakorkmaz
16-04-2013, 13:12
Günalp abi ben rcz ile millette çok denedim videosu olanda var olmayanda var ama kimse benim arabama bu kadar övgü göstermedi değerini bil :D benimki mazlumları oynuyor şuan kapının öönünde boynu bükük :D keşke rcz içinde bi kit olsada taksak yaw
-Günalp-
16-04-2013, 23:14
Eyv mete. Valla kardeşim anlamadım bende:) 200hp araba gitsin brz yani:)
mtahakorkmaz
17-04-2013, 08:12
Eyv mete. Valla kardeşim anlamadım bende:) 200hp araba gitsin brz yani:)
mete deil abicim muhammet taha ama genelde taha kullanıyorum :)
aslında rcz sıkıntı vermeden 300 hp olsa çok keyifli olacaktır ama nerdeee hayal sadece :)
-Günalp-
17-04-2013, 09:01
mete deil abicim muhammet taha ama genelde taha kullanıyorum :)
aslında rcz sıkıntı vermeden 300 hp olsa çok keyifli olacaktır ama nerdeee hayal sadece :)
Taha oldugunu biliodum niye mete yazmışım anlamadım. Dalgınlıgıma gelmiş:) 300 hp lere dayanmaz bu motor. Olsa fena olmazdı hani:)
mtahakorkmaz
17-04-2013, 09:03
Taha oldugunu biliodum niye mete yazmışım anlamadım. Dalgınlıgıma gelmiş:) 300 hp lere dayanmaz bu motor. Olsa fena olmazdı hani:)
300 isteyen mecbur motora girecek abi kaçınılmaz zaten o sen yazılım yaptırdınmı?
-Günalp-
17-04-2013, 09:05
300 isteyen mecbur motora girecek abi kaçınılmaz zaten o sen yazılım yaptırdınmı?
Orası öyle. O kadar uğraşıomaz bununla:) yazılım yapmadım daha beklemedeyim. Sadec egsoz yapıldı.
mtahakorkmaz
17-04-2013, 09:07
desene güzel bi yazılımla gt86 ya sıkıntı olacan :)
-Günalp-
17-04-2013, 12:11
kimse geçilmek istemez tabiki. bizimkisi maksat eğlence olsun. keyif alalım gerisi hikaye. yoksa cok iddam olsa 2.0tfsi bir motorlu araç tercih ederdim.önü cok acık. 1.6thp nin alacağı max 20hp daha var. oda ne derece etkiler sonucu bilemem.
blackjack
17-04-2013, 20:59
RCZ R geliyor 1.6 260 hp bir inceleyin takip edin derim muhammet bey
easy_rider
17-04-2013, 21:01
86GT gidiyormuş bravo