Orijinalini görmek için tıklayınız : 08 Bravo jant seçimi yardım..
SercanTurkoz
15-04-2013, 22:05
Herkese selamlar. Askerden geldikten sonra yavaş yavaş arabama girişme vaktim geldi ve ilk olarak jantlarımdan başlıcam. Jantmax Cem abinin önerileriyle bu jantı takıcam gibi görünüyor çünkü benim bijon ölçülerime uygun pek bir seçenek yok malesef. Sizinde fikirlerinizi almayı düşündüm sizce nasıldır yakışırmı araca veya önerebileceğiniz başka 4x100 18" jant modellelleri varsa türkiyede bulabileceğim onlarıda gözden geçirebilirim şimdiden teşekkürler :)
Bu arada FUR auriste olan mavi jantların modeliyle aynılar.
http://i50.tinypic.com/25f1xtw.jpg
Bu bijon kıtlığında takabileceğin nadide jantlardan biri bu mayk :D
131mirafiori
15-04-2013, 23:01
Neden 18 ?
SercanTurkoz
15-04-2013, 23:07
17ler çok küçük kalıyor malesef çamurluklar aşırı geniş
131mirafiori
15-04-2013, 23:08
orjınal 18 i var mı bravo nun ?
SercanTurkoz
15-04-2013, 23:16
var ama çok tuzlu fiyat :)
Shadow_Dancer
15-04-2013, 23:19
Ah be kardeşim satmasaydım ozları verirdim sana, efsane olurdu.
SercanTurkoz
16-04-2013, 00:17
Ah be kardeşim satmasaydım ozları verirdim sana, efsane olurdu.
Kismet abi bakiniorum ole. Kasinti var inceden.
Lastiklerede bitti artik.
Bi degisiklik sart oldu.
SercanTurkoz
16-04-2013, 09:06
Konu kaynadi sanirim , abiler bi yardim etseniz fikir verseniz hayrina :(
SercanTurkoz
16-04-2013, 19:08
Yorum yok herhalde kimseden bunu alıyım bari..
insanlarin konuyu gorup yorum atmalari icin bi kac gun zaman versen yorumlar gelirdi bu kadar acele etme bence.. ayrica jantlar bana kalirsa cok guzel olur aracinda lastik ebati ne olacak peki ? 35 yanak yapip saglam dusurursen cok ii durur bence ama 35 yanaga binmek zordur..
SercanTurkoz
16-04-2013, 19:54
insanlarin konuyu gorup yorum atmalari icin bi kac gun zaman versen yorumlar gelirdi bu kadar acele etme bence.. ayrica jantlar bana kalirsa cok guzel olur aracinda lastik ebati ne olacak peki ? 35 yanak yapip saglam dusurursen cok ii durur bence ama 35 yanaga binmek zordur..
Biliyosunki forum oldukça hızlı bi forum , konu açıldığında anında bir suru kişi cevap yazabiliyor vs.. dün 11 gibi açtım tek mantıklı bişey yazılmadı ,konu geyik yada başka bişi olsa dolardı anında.. neyse sorun bu değil , lastik ebatı şuanki gibi 225 45 18 düşünüyorum. Çok kaliteli bi lastik alamıyacagım için balon yada yarma riskim yüksek ve çukurlara fazla dikkat eden bi sürücü değilim :confused: Aynen yaylardan önlerden 2 yada 3 arkadanda 3 yada 4 kestircez kısmetse..
Acele etme sebebim bu akşam jantları takma olasılığım vardı onun için yorum bekledim..
Bu jantları farklı bir renk ile Furdaki gibi yani değiliklik ve güzel olur :) Bunu taktın mı lastikle çamurluk arasınıda kapatman gerekir yavru haberin olsun. Şimdiden hayırlı olsun :)
Jantlar güzel duruyor bence.
En önemlisi sizin beğenmeniz :)
SercanTurkoz
16-04-2013, 20:10
Bu jantları farklı bir renk ile Furdaki gibi yani değiliklik ve güzel olur :) Bunu taktın mı lastikle çamurluk arasınıda kapatman gerekir yavru haberin olsun. Şimdiden hayırlı olsun :)
Hacı dayı farklı bi renk seneye olur anca bütçe kısıtlı maalesef , Takılırsa eger gerisine Murat usta bakıcak artık , ama dip olmaz yani 1 barnak kalmalı :)
Jantlar güzel duruyor bence.
En önemlisi sizin beğenmeniz :)
Teşekkürler, karşıya geçitiğimde tanışırız umarım müsait olursanız , aracınızı merak etmekteyim bi kaç duyum aldımda , maşallah :)
Teşekkürler tabiki buyrun gelin çayımızı için :)
18 jant'ı dikkatli kullanmak gerekiyor nazik biraz :)
SercanTurkoz
16-04-2013, 20:32
Teşekkürler tabiki buyrun gelin çayımızı için :)
18 jant'ı dikkatli kullanmak gerekiyor nazik biraz :)
Aynen , ama naziklik hiç bana göre değil pek ince biri sayılmam jant teker konusunda , çukur doldurmakta üstüme tanımam onun için etli olcak accık yine =)
Bu jant güzel ama bu renk olmaz.
Boyatıp takmanı tavsiye ederim kardeşim :)
mertarıkan
16-04-2013, 21:10
Sercan dediğim şeyi biliyosun renk konusunda :) Yavuz abi de bana destek attı şuanda :)
Ama şöyle bişey var arabadaki kromlarla birlikte şuan için de kötü bir renk değil :)
SercanTurkoz
16-04-2013, 21:37
Bu jant güzel ama bu renk olmaz.
Boyatıp takmanı tavsiye ederim kardeşim :)
Teşekkür ederim abi , bütçe sıkıntılı olduğu için boya konusu şuan söz konusu değil maalesef , Rengi ve görünümü daha hoş bi jant seçeneğin varmı abi 4x100 18 de peki ?
Sercan dediğim şeyi biliyosun renk konusunda :) Yavuz abi de bana destek attı şuanda :)
Ama şöyle bişey var arabadaki kromlarla birlikte şuan için de kötü bir renk değil :)
Aynen , krom ları bendeki çıtalara uyuyor siyah kısımlarıda kapı direkleri ve ayna plastiklerine..
Lan oğlum madem bu kadar cok boyatmak istiyorsun topla 300 boyatalım =)
Olursa eger , kullanalımda biraz plastidip midir ne dir ondan yapıverirsin gunmetal yada gold.. :cool:
Gunmetal veya bronz yaparsın plastidip veya cıncık renklerde olabülü. Kapı gibi endüstriyel tasarımcı Mert Arıkan var. Ver eline boyayı boyasın bizde o boyarken lfs atarık mayk :D
mertarıkan
17-04-2013, 00:11
Tabi yaa :) Buldunuz yüklenin :)
Flans yaptırırım ben olsam .. Bundan takarım . 5x110 , 4x100 leri var bunların replica bildiğim kadarı ile :)
http://i.ebayimg.com/t/ALFA-ROMEO-18-ALLOY-WHEELS-BRERA-SPIDER-159-GIULIETTA-NEW-GENUINE-/00/s/MTIwMFgxNjAw/$T2eC16FHJI!E9qSO8G+1BQRNV%29Om!g~~60_35.JPG
SercanTurkoz
17-04-2013, 09:51
Butceyi zorlamassa ve bulanabilirse olabilir aslinda.
Bizde buna baktikta 4x100 u yok diye biliyorum.
Aksama alibeykoy yolu gozuktu :))
SercanTurkoz
17-04-2013, 16:23
Guliatta yada replikasi 4x si yok imiss.
Lensolar gelicek bu gidisle..
Fotograftaki jantlara renk onerisi alabilirmiyim.
Guliatta yada replikasi 4x si yok imiss.
Lensolar gelicek bu gidisle..
Fotograftaki jantlara renk onerisi alabilirmiyim.
Boya Kodu: Honda NH-546M
http://www.scienceofspeed.com/products/braking_performance_parts/NSX/Stoptech/big_brake_system/te37-gunmetal-1880-stoptech%5B1%5D.jpg
Sercan efendi askerdeydin demekki sesin soluğun çıkmıyordu :)
jantlar güzel kırmızı arabada da gayet güzel durur yarın öbürgün sıkılınca yine rengini değiştirirsin orası kolay, akşam kaç gibi geçmeyi düşünüyorsun jantmax a yetişirsem görmek isterim seni 3 sene olacak be adam
SercanTurkoz
17-04-2013, 18:44
Sercan efendi askerdeydin demekki sesin soluğun çıkmıyordu :)
jantlar güzel kırmızı arabada da gayet güzel durur yarın öbürgün sıkılınca yine rengini değiştirirsin orası kolay, akşam kaç gibi geçmeyi düşünüyorsun jantmax a yetişirsem görmek isterim seni 3 sene olacak be adam
Aynen hacim askerdeydim tam 2 ay oldu bugun :)
Bu aksam gecemicem bi isim ciki verdi ama en yakin zamanda gidip taktiricam jantlari :) jant bahane , musait oldugun bi vakit goruselim. 407 de gitmis gordugme gore
Kardeşim bu jantlarda fena değil ama yok mu başka şeyler (: Te37 18 olmaz mı acaba
Bütçeye gerek yok al zımparayı sprey boyayı boya :)
Aynen hacim askerdeydim tam 2 ay oldu bugun :)
Bu aksam gecemicem bi isim ciki verdi ama en yakin zamanda gidip taktiricam jantlari :) jant bahane , musait oldugun bi vakit goruselim. 407 de gitmis gordugme gore
geçmiş olsun :)
pejo nun üzerine epey araba değiştim, ben çoğu zaman uğruyorum jantmax a en kötü geçince falan bi şekilde haberleşiriz görüşürüz kısmetse, iyi bak kendine
SercanTurkoz
18-04-2013, 15:03
Kardeşim bu jantlarda fena değil ama yok mu başka şeyler (: Te37 18 olmaz mı acaba
Hacı ilk aklımızda t 37 vardı anca ölçüsü uymyor araca..
Bütçeye gerek yok al zımparayı sprey boyayı boya :)
Abi spreylede boyıcazda bi zaman sonra rengi gitcez vs. olmuşken 1 kere de tam olsun diyorum =) Seneye fırınlarız anca bu olursa..
geçmiş olsun :)
pejo nun üzerine epey araba değiştim, ben çoğu zaman uğruyorum jantmax a en kötü geçince falan bi şekilde haberleşiriz görüşürüz kısmetse, iyi bak kendine
Anladım hacı hayırlısı olsun..
Numaranı özelden yaz bana jantmax a geçicegim zaman alo diyim sana , saolsn sende kendine iyi bak :)
Flans yaptırırım ben olsam .. Bundan takarım . 5x110 , 4x100 leri var bunların replica bildiğim kadarı ile :)
http://i.ebayimg.com/t/ALFA-ROMEO-18-ALLOY-WHEELS-BRERA-SPIDER-159-GIULIETTA-NEW-GENUINE-/00/s/MTIwMFgxNjAw/$T2eC16FHJI!E9qSO8G+1BQRNV%29Om!g~~60_35.JPG
katılıyorum
SercanTurkoz
18-04-2013, 20:55
katılıyorum
Kardeşim yok demiştim 4x.100 ü 18 için , 17 yada 19 da da olucagını sanmıyorum..
Ben şu jantları sevmiştim,belki siz de seversiniz. :)
http://f1208.hizliresim.com/10/h/bwt5q.jpg
http://f1208.hizliresim.com/10/h/bwt6d.jpg
http://f1208.hizliresim.com/10/h/bwt62.jpg
moruk baktım da sıkıntılıymış dediğin gibi seçeneğin yok. Takma bari :D
SercanTurkoz
19-04-2013, 00:40
Ben şu jantları sevmiştim,belki siz de seversiniz. :)
Yo severim bende sevmesine cokta yakismis bravoya , bu olculerde bbs yok yalniz turkiyede , bu tarz seyler icin kanpanlari 5 yapmak gerek :/
moruk baktım da sıkıntılıymış dediğin gibi seçeneğin yok. Takma bari :D
Aynen haci fiatin bijon olcusu cok kotu ya :/ 5 olsa cok guzel seyler var. Neyse kaldik lensolar kismette bu varmis vardir bi hayir.
Coming soon..
İlk fotoğraftaki jantları alma bence farklı seyler illaki bulunur .
SercanTurkoz
19-04-2013, 09:38
İlk fotoğraftaki jantları alma bence farklı seyler illaki bulunur .
Ben ebat ve ölçü olarak farklı bişeyler bulamadım , eger bildiğin var , yardımcı olursan sevinirim..