Orijinalini görmek için tıklayınız : Doğa, Offroad ve Porsche
Nadir fotoğraf çekerim mekanını bulursam:) Bu sefer buldum gibi :) Yorumlarınızı merak ediyorum.
Mekan: Safranbolu
http://i.imgur.com/BgomcSu.jpg
ben fotograftan cok plakaya takıldım. Sankı bu plaka bı tane lambo üzerinde vardı bahcesehırde :D
ben fotograftan cok plakaya takıldım. Sankı bu plaka bı tane lambo üzerinde vardı bahcesehırde :D
Olabilir bir bilgim yok. Aileye alındı araba beykoz kayıtlıydı.
KRD plaka çok fazla süperspor var ve hepsi aynı gruba/kişiye ait,bu araçta muhtemelen onlardan gelmedir..
Güle güle kullanın.
çok güzel çıkmış maşallah
Doğru görmüşşün lp640 gallardo 911 4s maserati türevi çok araç vardı kapıları önünde (bi gördügmü bidaha görmüyorm :D ) he bide helikopterde
Orkun nakliyat/taşıma/lojistik nederseniz sahipleri soyadarı karadeniz ondan krd :)
buarada resim gayet güzel :icon_tup:
Plaka 78 olacak takılmayın bu kadar ya:)
brsmustang
18-04-2013, 03:20
foto sukemerinin oralarda çekilmiş galiba hayırlı ugurlu olsun :)
ALPER-VNS
18-04-2013, 04:10
biraz daha geniş açıyla çekilseymiş keşke.. ağacın dallarının kesilmesi rahatsız etti beni.. bi de ben çeksem daha aşağıdan bakardım ağaç ve gökyüzü daha heybetli dururdu, bi de belki arkadaki tepe de görünmez daha yüksek bi yerdeymiş hissi uyandırırdı.. biraz da ps lazım tabi..