Orijinalini görmek için tıklayınız : kasko sigortası yardım
karsiyakaliozi
19-04-2013, 10:26
arkadaşlar ***** kasko sigorta police şartları değişdi aracımın yenileme zamanı geldi nelere dikkat etmek gerek grupama iyi bir şirketmi devamlı anadolu kullanıyordum sigortacım grupama yapalım dıyor sigortacı arkadaşlardan yardım beklıyorum tesekkur ederim.
kamildogan.07
19-04-2013, 10:33
Benim bildiğim axa , güneş birkaç tane daha şirket olması lazım dar kapsamlı geniş kapsamlı diye kasko poliçeleri var. Diğerleri hepsi genişletilmiş kasko poliçesi uyguluyor. Yani eskiden neyse şimdiki genişletilmiş poliçe adında düzenleniyor. Bir kaç değişiklik var poliçe de araç değeri yerine Rayiç değer yazıyor. Kemirgen hayvanların verdiği zararlar da dahil edildi artık. Sonuç olarak Groupama da genişletilmiş kasko poliçesi düzenliyor. İyi bir şirkettir. Hayırlı olsun şimdiden
karsiyakaliozi
19-04-2013, 10:35
anadoludanda fıyat aldık arada 300 tl ye yakın fark var grupama daha ucuz cıkıyor ikiside genişletilmiş police uyguluyor
Burak Mehmet
19-04-2013, 10:36
aracınızı hasar durumunda götüreceğiniz servis ile anlaşması varmıdır onu sormak lazım.. yoksa groupama iyi şirkettir.
en kapsamlı olanı seçmenizi öneririm,daha sonra başınız ağırmasın.
acenteler policeyi satana kadar ilgi alakada sınır tanımıyor.
kamildogan.07
19-04-2013, 10:37
anadoludanda fıyat aldık arada 300 tl ye yakın fark var grupama daha ucuz cıkıyor ikiside genişletilmiş police uyguluyor
O zaman herhangi bir sıkıntı yok. Groupama iyidir.
uygun sigorta teklifi sunabilirim size pm attım..