Orijinalini görmek için tıklayınız : Roling yapanlar yeni cezalar geldi önemli!!
Arkadaşlar 24,03,2013 tarihi ***** yerden denemeye çıktık bir çok kişi vardı
bugün posta ile fotoğraflı cezalarım geldi intikal halinde yolda arkadan çekmişler aman dikkat.
168km 343TL 02:30
151km 168TL 01:30
Eskiden yol keserler yada sağ çektirirlerdi ilk defa başıma geldi paylaşayım dedim cuma, cumartesi bunlar tezgahı artık bu şekilde kuruyorlar sürekli turlayıp belliki hedef hız yapanlar hafta sonları aman dikkat arkadaşlar.
511TL x-%25 erken ödeme=383TL Kendimi teselli edeyim :D:D
Yer : Çamlıca gişeler Şeker pınar mevkiği
KA®ANLIK
19-04-2013, 16:21
fotoğraf çekilen yerler nereler ?
tek harf banlama stylaaaaa
BlackEmperor
19-04-2013, 16:21
gezici radar mı yakaldı ?
free-hifi
19-04-2013, 16:22
yer neresi ?
dedi ya ***** yer diye :D
Cliosportve
19-04-2013, 16:28
Banada bugun ceza geldi
Dizele gectik rahat ettik yavasladik derken Edirne otobanda silivri-Cerkezkoy arasi resimli yollamislar eve 155 km ile yakalanmisim.
166 tl yaziyor
Gezici radar bu arada connectti hatirliyorum o arabayi bile:)
Edirne otobani kullancak arkadaslar hafta ici oglen 12 aksam 6 arasi gezici radara yakalanabilirsiniz izellikle dedigim mevkide 2.kez yazildi bana
GEne hafta ici gene oglen aksam arasiydi
Erken odeme yapcam 125 tl olarak
Low-Rider
Barbaros bulvarında denk gelmiştim ben, ön cama takılı güvelik kamerasına benzeyen 2 tane büyük kamera takılı sivil accent dolanıyordu.
Böyle bir araç kesmiştir cezayı
free-hifi
dedi ya ***** yer diye :D
pardon dikkat etmedim :D bende küçükyalı z.evler arası günde 2 3 kere asılıyorum gündüz ama inş sıkıntı gelmez :D
Çamlıca gişeler Şeker pınar arası
BlackEmperor
19-04-2013, 16:30
bisey sorayım bu radar akşam karanlıkta avlayabiliyor mu ? aynı şekilde mobeselerde ? plakayı okuyabiliyor mu ?
çok soru sordum takibe almasınlar beni :D
free-hifi
19-04-2013, 16:31
bagajı boş kutu kola ile doldursak :D
KA®ANLIK
19-04-2013, 16:32
Çamlıca gişeler Şeker pınar arası
shevchenko eyvah...
gece mi çekilmiş fotolar ?
bisey sorayım bu radar akşam karanlıkta avlayabiliyor mu ? aynı şekilde mobeselerde ? plakayı okuyabiliyor mu ?
Hemde çok yakışıklı çekmiş satarken o fotorafları kayacağım sahibinden e gece parıl parıl parlıyor araba özellikle plakam :D
Cliosportve
19-04-2013, 16:33
RADAR kameralari gecede cekim yapabiliyor
Baya kabak gibi cikiyor hatta
shevchenko eyvah...
gece mi çekilmiş fotolar ?
aynen atlamışsın saatlerinide yazdım 02:30 diğeri 01:30.
yavuz364
19-04-2013, 16:35
fotoğraları koyma imkanınız yada tam yerini söylemeniz mümkün mü ?
Teşekkürler..
erhanarici18
19-04-2013, 16:35
haftaya adapazarına gitcem palakaları söksem sıkıntı olurmu :D
BlackEmperor
19-04-2013, 16:37
Hemde çok yakışıklı çekmiş satarken o fotorafları kayacağım sahibinden e gece parıl parıl parlıyor araba özellikle plakam :D
owww beybi :D
genelde tek harf bantlı gayet basarılı oluyor :) no problem onde ıptal zaten
fotoğraları koyma imkanınız yada tam yerini söylemeniz mümkün mü ?
Teşekkürler..
plakamı tekrar etmek istemiyorum ***** burada bile olabilirler çok fazla mimlenmemek lazım.
Yer belli Çamlıca gişeler ile Şekerpınar arası o bölgeye dikkat.
darkmoon
19-04-2013, 16:38
şu discovery channelde mythbusters da testi yapılan türde bir radar kamerasıysa saniyenin bilmem kaçda binini kareliyor lamborginiyi 320 km hızla giderken yakaladı en son şu helikopter motorlu amerikada drag araçları varya 400-500 km hızlara çıkıyor 100 metre sonra paraşüt açıp durabilirse duruyor onla test ettiler onun plakanın bile yarısını yakaladı yarısını yakalayamadı :)
SULTANOGLU
19-04-2013, 16:39
Umarim ankara istanbul arasi yoktur ya :(
Umarim ankara istanbul arasi yoktur ya :(
sabit radar var orada adapazari civarlarinda koprulu yemek yerleri var ya hani Mudurnu, mc falan vardi, o civarlarda tam viraji donuyosun orta refuje gizlenmis radar kucaga aliyo :D ist-ank yonunde denk gelmistim ben
ama ceza ulasmadi hic elime :rolleyes:
genelde tek harf bantlı gayet basarılı oluyor :) no problem onde ıptal zaten
tek harf bantı derken. harfin üzerine parlaması için bant mı yapıştırıyoruz?
bizde e5de yedık ama nasıl kım cektı bellı değil nasıl oluyor anlamadım sankı sag serıttekı bı arabadan sol serıdı ceken bır kamera gıbı duruyordu resımde
KA®ANLIK
19-04-2013, 16:44
Photoblocker ( photostopper) spray lerinden getirtip pazara sürmenin tam vaktidir :)
varmı girişimci arkadaşlar aramızda (:
Photoblocker Spray | eBay (http://www.ebay.com/itm/PHOTOBLOCKER-SPRAY-/271192374352?pt=Car_Audio_Video&hash=item3f24533c50&vxp=mtr)
Photoblocker ( photostopper) spray lerinden getirtip pazara sürmenin tam vaktidir :)
Photoblocker Spray | eBay (http://www.ebay.com/itm/PHOTOBLOCKER-SPRAY-/271192374352?pt=Car_Audio_Video&hash=item3f24533c50&vxp=mtr)
hııııc gerenk yok zaten rollıng denen şey yasal degil beyaz kagıdı bır harfe yapıstır ettı bıttı gıttı aynen devam
İşin komik kısmı işteyim eşim aradı cezaları söyledi. Bir kaç gün önce çilek almıştık yiyemedik bozuldu dolapta bende evde biraz bıdı, bıdı yaptım yazık günay bak çöpe gitti müsrif olmayalım filan dedim :) Eşim telefonda bu cezalar kaç kg çilek yapıyor biliyormusun diyince ben tabi çilek gibi kızardım :):) hanım haklı vallaha içim acıdı.
darkmoon
19-04-2013, 16:48
bunların hepsi mythbustersda test edildi bir bölümde bütün piyasadaki bu plakayı güya fotoğraflatmayan saydam pleksiler sprayler diğer şeyleri test ettiler hepsi tırt çıkdı kamera gene plakayı fotoğrafladı.. :)
hııııc gerenk yok zaten rollıng denen şey yasal degil beyaz kagıdı bır harfe yapıstır ettı bıttı gıttı aynen devam
bende zaten tek harf var. :D ozaman tek rakkama yapıştırayım :D
bızım sırket arabasınada gelmıstı ceza, aynen o mevkılerde ogle saatlerınde, ne sakat iş ya..
darkmoon
19-04-2013, 16:51
eğer gezici ekipse öyle bir şey yaparsanız bence fotoğraf çekmekle yetinmezler telsizden sizi ekiplere söylerler yada kendileri peşinize düşerler fazla dahiyane bir buluş değil bence..
bende zaten tek harf var. :D ozaman tek rakkama yapıştırayım :D
ayneeeeeeeeen :D ya nerede o eskı rolıngcıler dıycem olmuycak eskıden ayakkabı boyasıyla bır harfı boyardıklar :D daha sayamayacagım neler neler ortam duzledı herkez yasalara uymaya basladı bu ne kadar guzel bır sey uymayanları uyaralım :p
eğer gezici ekipse öyle bir şey yaparsanız bence fotoğraf çekmekle yetinmezler telsizden sizi ekiplere söylerler yada kendileri peşinize düşerler fazla dahiyane bir buluş değil bence..
dahi bir bulus tabiki degil ıicinde degilsiniz belli bu tur seylerin o yuzden bosverin herkez bildigi gibi uyum saglasın yasalara
darkmoon
19-04-2013, 16:54
dahi bir bulus tabiki degil ıicinde degilsiniz belli bu tur seylerin o yuzden bosverin herkez bildigi gibi uyum saglasın yasalara
tamam özür dilerim
freelife
19-04-2013, 16:55
pardon dikkat etmedim :D bende küçükyalı z.evler arası günde 2 3 kere asılıyorum gündüz ama inş sıkıntı gelmez :D
Hep sağa bak emniyet şeridinde araba varsa aman dikkat ..., turlayan nadir var genelde kadıköy kartal ( oraları biliyorum ) arası emniyet şeridine çekip ordan alıyorlar fotoları :)
Bikac sene once sivil connect radar fln olmadigi halde tam onunde yavaslayip 2ye alip rolling yapmistk siren miren bi anons yapti tapagaz devam ettik ama eve 360gibi rakam ceza gelmisti. Illa radar olmasina gerek yok yani sivil ekibede dikkat etmek lazm:)
SOMEONESPECIAL
19-04-2013, 17:04
şu plakayı okutmayan sprey şeffaf boya getirtsem satarmıyım ?
şu plakayı okutmayan sprey şeffaf boya getirtsem satarmıyım ?
abi hayalet sprey adı altında satılıyormuş,biraz bakındım da. 189 tl miş fiyatı. hatta haberlere falanda çıkmış.
http://www.youtube.com/watch?v=00JID7a0OZ4
Hayalet sprey nedir nasıl kullanılır | Gerçek Portal (http://www.gercekportal.com/2012/05/07/hayalet-sprey-nedir-nasil-kullanilir/)
ykavcioglu
19-04-2013, 17:11
en güzel yol iptal:(
SOMEONESPECIAL
19-04-2013, 17:14
abi hayalet sprey adı altında satılıyormuş,biraz bakındım da. 189 tl miş fiyatı. hatta haberlere falanda çıkmış.
Gişelerde Hayalet Sprey Kurnazlığı! - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=00JID7a0OZ4)
Hayalet sprey nedir nasıl kullanılır | Gerçek Portal (http://www.gercekportal.com/2012/05/07/hayalet-sprey-nedir-nasil-kullanilir/)
http://l1304.hizliresim.com/18/m/m7n2z.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Yurtdışında 20 Dolar
http://l1304.hizliresim.com/18/m/m7n2z.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Yurtdışında 20 Dolar
abi bir parti mal getirsen eğer sahibinden ilanı yayınlarsa vitrinede koyarsan afilli bir açıklama yazdığında da iyi satılır bence. kar marjı çok yüksek iyi para getirir
SULTANOGLU
19-04-2013, 17:20
sabit radar var orada adapazari civarlarinda koprulu yemek yerleri var ya hani Mudurnu, mc falan vardi, o civarlarda tam viraji donuyosun orta refuje gizlenmis radar kucaga aliyo :D ist-ank yonunde denk gelmistim ben
Umarim banada ulasmaz ya :( zicarim ozamab
bahadı-R
19-04-2013, 17:23
ehehehee gıcık olduğum komsumun plakasından app bastırıp gazlıcam :)
SOMEONESPECIAL
19-04-2013, 17:23
abi bir parti mal getirsen eğer sahibinden ilanı yayınlarsa vitrinede koyarsan afilli bir açıklama yazdığında da iyi satılır bence. kar marjı çok yüksek iyi para getirir
Photo Stopper - Reflects photo radar flash. Anti-Photo Radar Protection (http://www.ontrackcorp.com/photo-stopper.cfm)
Valla 1 koli getirttirip nabız yoklamak gerek
Polise camcar süsü verip rollingler için ***** denilen yerlere gönderiyolarmış 3er 5er :)
yilmazcatalbas
19-04-2013, 17:35
haftaya adapazarına gitcem palakaları söksem sıkıntı olurmu :D
MC'nin orda dikkat et,
Cengiz Topel Havaalanının orda dikkat et, buralarda füme symbol karşılayabilir :)
Ve sonuncusu da E5'ten adapazarına gelirken dörtyol sanayideki EDS ;)
Burak Kasim
19-04-2013, 17:36
Hizdan yazilan cezalarin ucretlerinin hic degilse bir kismini motorsporlarini harcasalar ne guzel olurdu.
freelife
19-04-2013, 17:42
Banada bugun ceza geldi
Dizele gectik rahat ettik yavasladik derken Edirne otobanda silivri-Cerkezkoy arasi resimli yollamislar eve 155 km ile yakalanmisim.
166 tl yaziyor
Gezici radar bu arada connectti hatirliyorum o arabayi bile:)
Edirne otobani kullancak arkadaslar hafta ici oglen 12 aksam 6 arasi gezici radara yakalanabilirsiniz izellikle dedigim mevkide 2.kez yazildi bana
GEne hafta ici gene oglen aksam arasiydi
Erken odeme yapcam 125 tl olarak
hhahaa beyaz connect ortanıza alıp yandan geçmesini bilmişsiniz :D
BthnKrkt
19-04-2013, 17:44
Bana rc varken gunduz vakti gelmişti gene çamlıca kurtkoy arası avrupa ıstıkametinde. çok da güzel fotograf çekmişler ama renkli değildi
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/189721_1776059855766_6164511_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/190031_1776057095697_7115744_n.jpg
Gezici radar olayını son zamanda inanılmaz arttırdılar.
Çok dikkat etmek lazım :)
70 üstüne çıkamayacağız herhalde artık hiçbiryerde :D
Olayın bir başka boyutu da cezaların çok geç gelmesi. Benim 2011 de satış verdiğim araca (aracı satmadan önce tarihli kesilen) cezam 2013 te geldi.
Arabayi sattiracak cinsten prosedur.
Normal polislerde trafik polisi gibi ceza kesebiliyorlarmış.Bursa da da bir kaç tane denk geldi gezici radar trafik cezalarından çok çekiyoruz yok kamera yok seyyar
Low-Rider
19-04-2013, 18:18
Photo Stopper - Reflects photo radar flash. Anti-Photo Radar Protection (http://www.ontrackcorp.com/photo-stopper.cfm)
Valla 1 koli getirttirip nabız yoklamak gerek
Bunun gümrük mevzuatı farklıdır kesin kolay sokamayabilirsin ülkeye
erhanarici18
19-04-2013, 18:27
Bana rc varken gunduz vakti gelmişti gene çamlıca kurtkoy arası avrupa ıstıkametinde. çok da güzel fotograf çekmişler ama renkli değildi
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/189721_1776059855766_6164511_n.jpg
ooooww
bu foto için radara girerim bee
JosephuS
19-04-2013, 18:28
Plakalarınızı falan saklamaya çalışmayın tespit edilirseniz cumhuriyet savcılığına dava bile açabilirler.. canları sıkılırsa mobeseden saniye saniye izlerler.. gecesi gündüzü yok plakanız okunur hatta geceleri yaldır yaldır gezersiniz... benden tavsiye :)
arac fiesta olabilir dikkat edin! kamerali fiesta gordum ***** yerde bi tane
kiLLeRDeatH
19-04-2013, 18:39
Sıkıntı :) geçmiş olsun
185 km ile kuçakladı beni orda
Peki diyelim araç çok pis plakalar okunmuyor ( şuanda 1 metreden fazla yaklaşmazsanız benimkisi okunmuyor) ocak ayında yıkandı en son. Bu durumda ceza geliyor mu ? plaka gözükmüyor diye ayrı bir ceza kesebilirler mi ?
kelalper
19-04-2013, 18:54
Engin geçmiş olsun.
Peki diyelim araç çok pis plakalar okunmuyor ( şuanda 1 metreden fazla yaklaşmazsanız benimkisi okunmuyor) ocak ayında yıkandı en son. Bu durumda ceza geliyor mu ? plaka gözükmüyor diye ayrı bir ceza kesebilirler mi ?
Aynen en mantıklısı toza kire bulamak arabayı banttan falan daha masum bi çözüm olur acıklamak gerekirse polise :D
Engin geçmiş olsun.
Eyvallah....
Kısa bir sure once gezisi radarların tam zamanlı calışması kararı verildi, akaryakıt sınırları yok. Sürekli dolanıyorlar.
KoramiraL
19-04-2013, 21:32
Kısa bir sure once gezisi radarların tam zamanlı calışması kararı verildi, akaryakıt sınırları yok. Sürekli dolanıyorlar.
aynen ama onlar geceleri pek fazla cıkmıyorlar artık normal mesailerine devam ediyorlar
GokhanRS
19-04-2013, 21:37
bu adama inanın bir keresindede 500 tl yeediğinden hiç unutamaz o günü.
pampa adamlar bide önümüze kırıp rollingi radar kamerasından izletmişlerdide yarıldıydık. tabi evinize 500 er lira ceza yolluyorum diyince gülme içimize kaçmıştı :D
TYPERHAKAN
19-04-2013, 21:38
dikat edelim arkadaşlar,RABBİM bizi bütün radarlardan korusun,başka ne diyim,sığınacak tek yer, herşey RABBİM izin izni ile olur.ceza gelen arkadaşlarıma geçmiş olsun
Cliosportve
19-04-2013, 21:42
pampa adamlar bide önümüze kırıp rollingi radar kamerasından izletmişlerdide yarıldıydık. tabi evinize 500 er lira ceza yolluyorum diyince gülme içimize kaçmıştı :D
Moruk gene kitlediler aynı bölgede
Bu sefer durdurmadılar
Alkışta yapmadılar
Videoda izletmediler :(
Ama rakam olarak çok uygun geldi 166 TL
Yüzde 10 -30 Sınırında kalmışım
Yüzde 30 sınırını geçmeme 7 km kalmış
nemonomani
19-04-2013, 21:44
evden özel timle alırlar adamı :D
GokhanRS
19-04-2013, 21:47
Bu sefer durdurmadılar
Alkışta yapmadılar
o değilde bahattinde elektrik bantıyla otobana çıkıp gişe ve radarlardan yırtmıştı zamanında. ama cam filmiyle otobana çıkmaktan yırtamayıp çekiciyle almışlardı adamı.
geçmişten beri herkes kral cezalar yedi ama akıllanan sayısı çok az :D
örnek ben 1 sene olucak nerdeyse artık ceza yemiyorum maaşallah diyin :D
Cliosportve
19-04-2013, 21:50
o değilde bahattinde elektrik bantıyla otobana çıkıp gişe ve radarlardan yırtmıştı zamanında. ama cam filmiyle otobana çıkmaktan yırtamayıp çekiciyle almışlardı adamı.
geçmişten beri herkes kral cezalar yedi ama akıllanan sayısı çok az :D
örnek ben 1 sene olucak nerdeyse artık ceza yemiyorum maaşallah diyin :D
Moruk yalnız gelenek bozulmadı
Sana bu video neyi hatırlatıyor :D
Ayıkcak mısın bakalım
O Connecti hatırladın mı bi bak bakalım :D
Clio 4 ler 90 hp 3. vitesten buzdolapcıya baybay - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=wOMx4lrE8IM)
GokhanRS
19-04-2013, 21:52
zauahhahaha :D olm siz hakediyonuz cezaları. gündüz gözü rolling :D
adaşımada saygılarr sağlam zorlamış seni.
hondafit
19-04-2013, 22:53
onu bunu bilmemde dün 2 tane ceza ödedim birisi 74 km hızla diğeri 19 martta arkadan göndermişler oda çevre yolunda 111 km ile yüzde 30 indirimli514 lira ödedim bu aralar herkese yazıyorlar dikkat edin
Juggernaut
19-04-2013, 22:56
Güzel kapı buldular millet alışana kadar iyi cukkalıyacaklar.
orhan_guney
19-04-2013, 23:05
bu işe dadandılar artık roll zevkıde olmaz, artık zaman drift zamanı :)
Hakan Girginer
20-04-2013, 01:48
Ben bundan iki ay kadar önce sivil bir polis aracı ile kapıştım.
TEM üzerinde trafikte giderken aynadan gördüm, yardırmış geliyordu. Yanıma geldiğinde polis olduğunu çok net gördüm, ama bastım, 5 boy kadar öne geçtim, o da bastı.
Uzun süre kapıştık. En fazla 10 boy kadar yaklaşmasına müsaade ettim. Hiç tehlikeli makas atmadım, emniyet şeridine de hiç girmedim, ama aradan dereden gazladım.
Yaklaşık bir 8-10 km sürdü bu. En ufak bir "pıh pıh", selektör, ikaz vermedi.
Sonunda trafik tıkandı, ben de iyice yavaşladım, en sağ şeride çektim. Arkamdan geldi, emniyet şeridine girdi, yanıma geldi. Eli ile "camı indir" işareti yaptı. İndirip "merhaba" dedim!
Baktı, "kardeşim biraz yavaş kullan, dikkatli ol, trafik var" dedi, bastı gitti emniyet şeridinden.
Nedense, başımın derde girmeyeceğini hissettim bir şekilde.
Hem eğlenceli, hem de heyecanlı idi.
Ama, kimseye tavsiye etmem. Polisle yarış olmaz.
Boost Up
20-04-2013, 03:19
bızım sırket arabasınada gelmıstı ceza, aynen o mevkılerde ogle saatlerınde, ne sakat iş ya..
abi öğle saatleri dedin hiç iyi olmadı, nadirde olsa okul çıkışı viaport-çamlıca gişeler yapıyorum. sorun çıkmaz inşallah:D
Gokmen Erbas
20-04-2013, 04:04
bu işe dadandılar artık roll zevkıde olmaz, artık zaman drift zamanı :)
Driftten oturu ceza yedim 154lira. Kavsak tam yuvarlak mi diye merak ettim 4. Turda yetisti herifler o heyecanla spin atinca kacamadik enselendik :)
Ben bundan iki ay kadar önce sivil bir polis aracı ile kapıştım.
TEM üzerinde trafikte giderken aynadan gördüm, yardırmış geliyordu. Yanıma geldiğinde polis olduğunu çok net gördüm, ama bastım, 5 boy kadar öne geçtim, o da bastı.
Uzun süre kapıştık. En fazla 10 boy kadar yaklaşmasına müsaade ettim. Hiç tehlikeli makas atmadım, emniyet şeridine de hiç girmedim, ama aradan dereden gazladım.
Yaklaşık bir 8-10 km sürdü bu. En ufak bir "pıh pıh", selektör, ikaz vermedi.
Sonunda trafik tıkandı, ben de iyice yavaşladım, en sağ şeride çektim. Arkamdan geldi, emniyet şeridine girdi, yanıma geldi. Eli ile "camı indir" işareti yaptı. İndirip "merhaba" dedim!
Baktı, "kardeşim biraz yavaş kullan, dikkatli ol, trafik var" dedi, bastı gitti emniyet şeridinden.
Nedense, başımın derde girmeyeceğini hissettim bir şekilde.
Hem eğlenceli, hem de heyecanlı idi.
Ama, kimseye tavsiye etmem. Polisle yarış olmaz.
Bunu ben de yaptim arayi 2 boy acinca tavan isiklarini yakti ben de gaz kestim mecbur :)
Skyhawk34
20-04-2013, 07:38
sıkıntı yok plakaları çenc yaptımmı mişyın kompleyt :D
rockford34
20-04-2013, 08:03
tamm bundan sonra ***** gecelere plakasız akıcaz artık :))
ghibli06
20-04-2013, 10:37
arkadaşlar plaka ile yok harf değiştirme yok başka plaka takma yok görünmeyen sprey vs çok büyük suçtur, hiç takmayın en azından trafik suçundan ceza yersiniz diğer türlü 'resmi evrakta sahtecilik' ten işlem yapıyorlar ki, zamanında futbolculardan biri arabasında harf oynamasından dolayı ciddi ceza aldı... şu haberi dikkatli okuyun:
GAZETE HABERTÜRK
İşadamı Ali Ağaoğlu’nun, geçtiğimiz günlerde satın aldığı Rolls Royce otomobilinin
plakasının, başka bir lüks otomobili olan Bentley’e ait olduğu anlaşıldı. Yeni otomobiliyle bir açılışa katılan Ağaoğlu’nun önünde poz verdiği Rollys Royce’un
plakası 34 AGA 60 olarak gözüküyor. Ağaoğlu önceki akşam aynı otomobile
binerken plakasının bu kez 34 AGA 31 olduğu dikkat çekti. Trafik kayıtlarında 34
AGA 60 plakasının işadamının Bentley marka otomobiline ait olduğu anlaşıldı. Böylece, Ağaoğlu’nun, yeni otomobilinin plakasını tescil ettirmeden ve geçici plaka
kullanmadan eski otomobiline ait plakayı kullandığı ortaya çıktı.
Emniyet yetkilileri, aynı kişiye ait olsa da araçların plakalarının değiştirilemeyeceğini, bunun “sahte plaka kullanmak” suçu olduğunu belirtti.
Yetkililer, aynı aracında iki ayrı plaka kullanan Ağaoğlu’nun trafik cezasından
kurtulamayacağını ifade etti. İdari para cezasından kurtulamayacak olan Ağaoğlu,
plakanın sahte çıkması halinde ise “sahtecilik” suçundan yargılanacak. Bu durumda “Sahte resmî belgeyi kullanan kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır” hükmünü içeren TKC 204’ünCÜ mad desine göre Ağaoğlu hakkında soruşturma açılacak
freelife
20-04-2013, 10:49
Bu sefer durdurmadılar
Alkışta yapmadılar
devamlı müşteri oldun sen ,indirim yaptılar tabii :)
orhan_guney
20-04-2013, 10:54
evet ben gördüm aracı pazar akşamı gecen hafta beylerbeyinde meydanda duruyordu hatta arkadaşla sonu 31 diye dalga geçmiştik.
arkadaşlar plaka ile yok harf değiştirme yok başka plaka takma yok görünmeyen sprey vs çok büyük suçtur, hiç takmayın en azından trafik suçundan ceza yersiniz diğer türlü 'resmi evrakta sahtecilik' ten işlem yapıyorlar ki, zamanında futbolculardan biri arabasında harf oynamasından dolayı ciddi ceza aldı... şu haberi dikkatli okuyun:
GAZETE HABERTÜRK
İşadamı Ali Ağaoğlu’nun, geçtiğimiz günlerde satın aldığı Rolls Royce otomobilinin
plakasının, başka bir lüks otomobili olan Bentley’e ait olduğu anlaşıldı. Yeni otomobiliyle bir açılışa katılan Ağaoğlu’nun önünde poz verdiği Rollys Royce’un
plakası 34 AGA 60 olarak gözüküyor. Ağaoğlu önceki akşam aynı otomobile
binerken plakasının bu kez 34 AGA 31 olduğu dikkat çekti. Trafik kayıtlarında 34
AGA 60 plakasının işadamının Bentley marka otomobiline ait olduğu anlaşıldı. Böylece, Ağaoğlu’nun, yeni otomobilinin plakasını tescil ettirmeden ve geçici plaka
kullanmadan eski otomobiline ait plakayı kullandığı ortaya çıktı.
Emniyet yetkilileri, aynı kişiye ait olsa da araçların plakalarının değiştirilemeyeceğini, bunun “sahte plaka kullanmak” suçu olduğunu belirtti.
Yetkililer, aynı aracında iki ayrı plaka kullanan Ağaoğlu’nun trafik cezasından
kurtulamayacağını ifade etti. İdari para cezasından kurtulamayacak olan Ağaoğlu,
plakanın sahte çıkması halinde ise “sahtecilik” suçundan yargılanacak. Bu durumda “Sahte resmî belgeyi kullanan kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır” hükmünü içeren TKC 204’ünCÜ mad desine göre Ağaoğlu hakkında soruşturma açılacak
bende 2 hafta önce hadımköy yolunda 163 le girmişim 343 lira :)
Madem onlem alacaksiniz neden buraya yaziyorsunuz ??? Sessizce yapin ne yapacaksaniz yapanlarinda isine engel olmayin.
sabit radar ankara istanbul yolu arasında tam düzce girişinde var :))
hızlı ve öfkeli 7 ***** bölge:D sonumuz pek hayra alamet değil
burakcan
20-04-2013, 11:35
herkese geçmiş olsun adamlar madeni buldu durmadan sondajlıyorlar
artık herkezin ceza yetkisi var :) canı sıkılan plakası görünebilen herkeze ceza yazabilir.
ismailozkan_01
20-04-2013, 15:42
dikat edelim arkadaşlar,RABBİM bizi bütün radarlardan korusun,başka ne diyim,sığınacak tek yer, herşey RABBİM izin izni ile olur.ceza gelen arkadaşlarıma geçmiş olsun
yaradan radardan değilde ölümden korusun hepimizi , radardan kaçmak için nice yollara başvuruyoruz neden kurallara uymuyoruz ? bidiğim kadarıyla gerekli açıklamayı yapayım gezici radar araçları mevcut standart trafikte ilerlerken araçların hızlarını ölçebiliyoruz sprey işine gelince mythbusterde işe yaramadığını izlemiştim , plakanın bir kısmını yada tamamını kapatmanız veya sökmeniz sizi daha sıkıntılı duruma düşürebilir , trafik sorgulama sisteminde bir harf veya rakam eksik olsa bile o serideki bütün aynı marka model renk araçlar çıkartılabiliniyor bu kadar kafanızı yormayın kurallara uyun saygılar...
fth_doğan
20-04-2013, 16:21
Bu yorum oldurdu benı :) abi alem adamsınız