Orijinalini görmek için tıklayınız : Dükkan hakkında yardımınız...
mrhb arkadaslar bn edırneden ugur yenı bı dukkan acıcam allagın ızmıyle kemdım kaportacıyım fakat bu kaporta dukkanında yapmak ıstedıgım bazı seyler var,,, modıfıye ustune parca satılıcak,, arac kaplama..fıber ıslerı yapılacak fakat aksaraydan bı toPTACIYLA grustum modıfıye uzerıne bır suru parca alıcaktım adam bugun gelıcektı gelmedı satıldım resmen hersey kaldı sımdı yenı bı malzemealıcagım bı toptancı arıyorum bna tavsıye edebılecewgınız bırı varsa sevınırım yardımlarınızı beklıyorum..
Ne marka ne tür malzeme arıyorsunuz? Google a marka yazarsanız distrübütör ve toptancılara ulaşabilir görüşebilirsiniz...
kullandiginiz dil cok kotu. Dedikleriniz anlasilmiyor.
M_PROJECT
19-04-2013, 23:19
isyeri acmak icin bir fizibilite yapmaniz gerekir , bir isyerine alinacak urunler icin tek bir kisiyle calisma kararini ancak yapicaginiz raporlama sonunda belirlersiniz . vsvsvsvs
arkadaş bi benmi bişey anlamadım :D
Dp tuning Turkiye deki bir cok markanin distributorlugunu elinde bulunduruyor onlarla iletisime gecebilirsiniz
kullandiginiz dil cok kotu. Dedikleriniz anlasilmiyor.
İşyeri açıldı.
Kaporta,boya,karbonfiber tarzında işlemler uygulanıcak ve bunun yanında egsoz hava filtresi ıvır zıvır malzeme satışı olucak bu işlemleri yapabilmemiz için kullanıcağımız malzemeyi alıcağımız bir toptancı lazım ozan abi. :D
Mivec_4G63
21-04-2013, 13:00
Aksarayda bir firma yokki, en iyisi aksaraya giderek farklı firmalarla birebir görüşebilirsin. Benim aklıma gelen yanılmıyorsam ümraniye sanayide de bi kaç yer var.
mrhb arkadaslar bn edırneden ugur yenı bı dukkan acıcam allagın ızmıyle kemdım kaportacıyım fakat bu kaporta dukkanında yapmak ıstedıgım bazı seyler var,,, modıfıye ustune parca satılıcak,, arac kaplama..fıber ıslerı yapılacak fakat aksaraydan bı toPTACIYLA grustum modıfıye uzerıne bır suru parca alıcaktım adam bugun gelıcektı gelmedı satıldım resmen hersey kaldı sımdı yenı bı malzemealıcagım bı toptancı arıyorum bna tavsıye edebılecewgınız bırı varsa sevınırım yardımlarınızı beklıyorum..
Yazarken lütfen biraz daha özen gösterelim.