Orijinalini görmek için tıklayınız : Mini cooper YARDIM!
ByShaGGy
20-04-2013, 16:25
arkadaşlar ben yıllardır peugeot we bmw grubuna bindim. Değişiklik yapıp bir mini cooper almayı düşünüyorum. Bilenlere 1 kaç sorum olucak. Bu araçların tawanı boyanıyormu yoksa folyomu çekiliyor. Tawanı beyaza boyanmış bir mini cooper alsam satarken problem yaşarmıyım ? ruhsata çift renk olarak geçiyormuş. aklımda bu araç war bilen warmıdır acaba. bu aracın tawanı boyalıymış sizce ne yapmalıyım? sitede satılık 26 - 28 arası mini cooper warsada görüşebiliriz..
Mini Cooper Cooper 2002 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 121967014 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-siyah-incim-fazla-soze-gerek-yok-121967014/detay)
:soru::soru:
Mini zaten BWM ürünü, ek olarak klavyenizdeki "V" harfimi bozuldu?
ByShaGGy
20-04-2013, 16:38
Mini zaten BWM ürünü, ek olarak klavyenizdeki "V" harfimi bozuldu?
hadi yaa BMW ürünü oldugunu bilmiyorum tşk ederim. ewet calışmıo W harfi kardeşim hayırdr ?
Oğuzhan K.
20-04-2013, 17:08
O zaman v , V kopyalayın. Düzgün Türkçe kullanın .
Cooperlarda tavan beyaza boyanmıyor bu sekılde opsıyonlar var. arac tavanı ya beyaz ya cam tavan ya da arac rengı oluyor..
cooper s lerde cıft renk olur ya sıyah kombınasyolu yada beyaz..one ve cooper larda yıne beyaz cam tavan opsıyonu var ama arac rengı de oluyor..
Ben tavanını boyayan cooper sahibı duymadım daha :D Ruhsatı cıkarırken cift renk diye belırtırsen dırek yapıyorlar..poliste falan sıkıntı olmaz.
matthardy
20-04-2013, 18:33
spr arba ksn gt al twna tklma :SSS!!!Birr!11!
ByShaGGy
20-04-2013, 18:59
spr arba ksn gt al twna tklma :SSS!!!Birr!11!
arkadaşın sanırım :) araba beşiktaş sende beşiktaşdasn seninmi yoksa :)
ByShaGGy
20-04-2013, 19:00
Cooperlarda tavan beyaza boyanmıyor bu sekılde opsıyonlar var. arac tavanı ya beyaz ya cam tavan ya da arac rengı oluyor..
cooper s lerde cıft renk olur ya sıyah kombınasyolu yada beyaz..one ve cooper larda yıne beyaz cam tavan opsıyonu var ama arac rengı de oluyor..
Ben tavanını boyayan cooper sahibı duymadım daha :D Ruhsatı cıkarırken cift renk diye belırtırsen dırek yapıyorlar..poliste falan sıkıntı olmaz.
arabayı eleyelim o zaman :=) temiz bi araba yokmu bize tawsiye etsen sanruf we manuel vites olması şart
Valla duz cooperlar hakkında cok fazla arastırmam olmadı..zaten bence alacaksan cooper s almalısın..yakıt neredeyse aynı ama arada 60 hp fark var ve supercharger sesi faktoru..
e tabı guzel bı cooper s(2002-2004) de 32 000 den baslar..hatta 36 38 vereceksın 2005-6 alacaksın