Orijinalini görmek için tıklayınız : 1:18 Ölçek Modeller İçin Cila Önerisi
Herkese merhaba.
Benim bir model araç koleksiyonum var ve bunların göz kamaştırmasını, parlamasını istiyorum sıvı bir cila kullanarak. Meguiar's ın sıvı cilalarını kullanmayı düşündüm. Bilgili ve tecrübeli kişiler öneri sunarlarsa çok sevinirim. Teşekkürler.
MatraX_07
23-04-2013, 12:41
bende takipteyim konuyu
sonaxın kırmızı kutulu cilalarından uzak durun derim kullandım model yüzeyini daha beter yaptı nerdeyse.. Allahtan NXT denen mucize cila var :D ben Nxt ile cilalayıp 2gün masanın üstünde bıraktım parlaklık ve toz tutmama olarak gayet başarılıydı tavsiye ederim ;)
Uygulama resimleriniz varsa görürsek süper olur parlaklık konusunda çok hassasım.
Baktım toz tutacak gibi oldular mikrofiber bezler ile üzerlerini örttüm yaklaşık 6 aydır öyleydi boğulmasınlar diye havalandırayım dedim bir baktım bir tek toz tanesi yok :)
Bunlardan önerebileceğiniz bir ürün var mıdır ?
Gold Class liquid
NXT
Ultimate liquid
ya da
Quick detailer spreylerden biri
Benim tavsiyem NXT kolay ve pratik bir uygulama olur.
collinite 915 tavsiye ederim, islak parlaklikta daha iyisini gormedim
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim 915 çok iyi yalnız meguiar's ürünleri benim için daha iyi olacak.
Son kararım nxt gibi duruyor. Peki Gold Class hakkındaki bilgilerinizi alabilir miyim hiç bir fikrim yok hangisini tavsiye edersiniz. Gerçek arabalarda da kullanacağım :)
yusufcan_k
25-04-2013, 07:33
bende birşey sormak istiyorum rc araçların keplerini yani leksan oluyor galiba binevi plastik onları neyle parlatabilirim yada kılcal cizikleri neyle yokedebilirim
Ertug_T.
25-04-2013, 07:35
Quick detailer ile temizlik yaptim birkac kez sonuc gayet basarili olmuatu :)
yusufcan_k
25-04-2013, 09:05
Quick detailer ile temizlik yaptim birkac kez sonuc gayet basarili olmuatu :)
diecast mi rc icin mi :)
Ben tüm diecastlere sonax hızlı cila uyguluyorum, hem hesaplı hemde güzel sonuç veriyor.
Risendark
13-06-2013, 21:52
'Amway Silicon Glaze' marka sıvı cila var... parlaklık ve toz tutmama konusunda süper. tavsiye ederim...
fk1000p nokta toz yok açıkta duruyor bide nerden baksanız 2-2,5 ay olmuştur