Orijinalini görmek için tıklayınız : corsa 1.7 dti yardım
evet abilerim ve kardeşlerim bugün sehir içi az yakan bi tane corsaya kapora bıraktım arac 160 binde kusadasında bi aileden aldık ruhsatta otomobil yazıyordu cam koltuk var bunun vizesi konularuı okuyunca şüphelendim acaba her sene midir yoksa 2 senede birmidir vergi konusundada nasıl biliyorsunuz acill yardım edin lütfenn
Ruhsatta otomobil yazıyorsa sorun yok diye biliyorum ben muayenesi 2 senede bir yapılıyor yani
1.7DTI Comfort olarak mı geçiyor araç ?
tamponları beyaz evet 1,7 dti comfort olarak gecio amortsörlerin üstündeki van yazıları korkuttu beni o yüzden sordum
tamam 2 yılda bir muayene, doğru almışşınız. kamyonet yazarsa her yıl oluyo. kaça aldınız hayırlı olsun bende corsa dti bakıyorum.
aracın üzerinde ne yazdığının önemi yok, ruhsatta hususi otomobil olarak geçiyorsa muayne 2 senede bir.
O yazı sizi korkutmasın. Hepsi van olarak geldi 1.7 ve 1.3 dizellerin. Serviste cam açılıp koltuk takılıp hususi otomobil olarak çıktı bazıları bazıları da sonradan kamyonetten otomobile çevrildi. Artık van aracı çevirmek mümkün değil diye biliyorum. Ruhsatta otomobil geçiyorsa cam koltuk ve muayene konusunda sıkıntı yok 2 yılda bir oluyor. Hayırlı olsun.
saolun sevindim böyle olmasına aracta cam filmi var vizede uyuzluk cıkartırlar mı vizesi geçik durumda 2 aydan beri yok zenon ampulleri sokup gitcem zatende işte cam filminden korkuyorum biraz buna ne diyosnuz
h.guroglu
23-04-2013, 18:26
cam filmi hafif kusur olarak geçer vizeden bendeyken öyle olmuştu hayırlı olsun burada kazasız belasız
hddsheriff
23-04-2013, 19:36
Eski muayenelere bakarsan ne olduğu belli olur :)