Orijinalini görmek için tıklayınız : Çekirge kaç kere zıplayabilir ? ( Hırsızlık )
İlahi adalet! - Türkiye Videoları - Habertürk Video (http://video.haberturk.com/haber/video/ilahi-adalet/86576)
linkteki elemanları çok yakından tanıyorum evimin 3- 4 sokak ötesinde oturuyorlar bu olay belki 15 belki 20 ci olmuştur yani adam daha 20 yaşında ve 20 ci hırsızlığını yaparken paket oluyor oda allahın hikmeti işte şimdi diyceksinizki bu nasıl oluyor...
2 -3 ay yatıp çıkarsa bal gibi oluyor işte adamlar change (çenç) manyağı olmuş durumdalar genelde kuş serisi.
bakalım ne zaman çıkıcaklar merak ediyorum
helal parayla alınmış derler ya aynı o hesap.:icon_tup:
DoganSuper
24-04-2013, 20:15
adaletsiz ülkede çekirge istedigi kadar sıçrar :) en fazla 3 ay yatarlar sonra kaldıgı yerden change e devam..
umarım müebbet alırlar. oç lere ne kadar kolay geliyor kolay yoldan para kazanmak. kim bilir aracın sahibi ne fedakarlıklar yaparak almıştır arabasını.
cevdet34
24-04-2013, 20:23
3 kereeee ancak
Ekmek çalanin 10 sene yattigi yerdeyiz :)
lethaldoze
24-04-2013, 20:50
Helal para döner dolaşır gelir derler doğruymuş. Ama işte çok yatmaz çıkar yine devam. Hırsızlık suçlarının cezası çok ağır olmalı. Ben kırk yıl çalışıcam yırtınacam malk mülk sahibi olucam bu lavuk gelicek çalıp gidicek malımı.
ben bu adalet sistemini anlamış değilim akü çalanda 3 ay yatıyo çalıp parçalayanda üç ay yatıyo bu nedir aga...
bu çekirge daha öncedende yakalandı sedece bu seferlik değilki en fazla 3 ay yatıp yolluyolar sonra forumda, haberlerde görüyoruz arabam çalındı şu marka şu model falan canımız sıkılıyor allah sonumuzu hayır etsin
free-hifi
25-04-2013, 10:30
kardeşim bunlar nerenin hırsızı bizim doğan gitti hala bulunamadı ?
kardeşim bunlar nerenin hırsızı bizim doğan gitti hala bulunamadı ?
yenibosna ama başka semtlerden çalıyolar inş araban bulunur abi
burakcan
25-04-2013, 19:10
bizlerin canı yandıktan sonra...
ondertopcu
25-04-2013, 19:21
cezalar agir olmadigi surece boyle devam edicek sen calis senelerini ver araba al adam gelsin 10 dakikada calsin, 2 ay yatip ciksin ohh ne guzel memleket
erturul çiçek
25-04-2013, 21:00
Ya 2 ay yatar yada adliyede serbest artık hiç birşeyin cezası yok adamlar avukatlardan iyi biliyor kanunları
Taha Fedai
25-04-2013, 23:01
Arkadaşlar cezalar çok ağır kim diyor hafif diye daha bunların nitelikli halleri var.
Hırsızlık TCK Madde 141
(1) Zilyedinin rızası olmadan başkasına ait taşınır bir malı, kendisine veya başkasına bir yarar sağlamak maksadıyla bulunduğu yerden alan kimseye bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası verilir.
bu aracın çalıntı konusu açılmışmıydı öyle hatırlar gibi oldum ama burdamı başka yerdemi okudum bilmiyorum
erturul çiçek
25-04-2013, 23:10
Arkadaşlar cezalar çok ağır kim diyor hafif diye daha bunların nitelikli halleri var.
Hırsızlık TCK Madde 141
(1) Zilyedinin rızası olmadan başkasına ait taşınır bir malı, kendisine veya başkasına bir yarar sağlamak maksadıyla bulunduğu yerden alan kimseye bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası verilir.
Kağıt üzerinde çok ağır cezalar var moruk uygulama yok Türkiye'de
Taha Fedai
25-04-2013, 23:12
Kim diyor yok diye yaa uydurup duruyorsunuz ben bu işin içindeyim ???
erturul çiçek
25-04-2013, 23:15
Valla bende avukat takipliği yaptım 1 seneden uzun süre adliyede çok şeye şahit oldum
Sucun yoksa girip yatma ihtimalin çok cezaevinde
Taha Fedai
25-04-2013, 23:17
Valla bende avukat takipliği yaptım 1 seneden uzun süre adliyede çok şeye şahit oldum
Sucun yoksa girip yatma ihtimalin çok cezaevinde
Suçsuz olup yatmak ispatla alakalıdır ama kimse diyemez cezalar hafif diye aksine TÜRKİYE dünyanın en ağır cezalarını uygulayan ülkelerden birisidir.
erturul çiçek
25-04-2013, 23:21
Ben farkındaysan çok hafif demedim kağıt üzerinde çok ağır cezalar var
Benim babam sadece bir kamu kuruluşunda çalıştığı için 3 ay cezaevinde yattı ve 26 ay işten uzaklaştırıldı 3/2 maaş ve sonuç Ferhan Şensoy'un filmindeki gibi PARDON
Low-Rider
25-04-2013, 23:22
Suçsuz olup yatmak ispatla alakalıdır ama kimse diyemez cezalar hafif diye aksine TÜRKİYE dünyanın en ağır cezalarını uygulayan ülkelerden birisidir.
o yüzden mi hırsızı gaspçısı adam döveni bıçaklayanı kol geziyor ortalıkta
Taha Fedai
25-04-2013, 23:23
Ben farkındaysan çok hafif demedim kağıt üzerinde çok ağır cezalar var
Benim babam sadece bir kamu kuruluşunda çalıştığı için 3 ay cezaevinde yattı ve 26 ay işten uzaklaştırıldı 3/2 maaş ve sonuç Ferhan Şensoy'un filmindeki gibi PARDON
PARDON ama bu ülkede kanun var bunu ispatlarsan devlete maddi manevi tazminat davası açabilirsin..
erturul çiçek
25-04-2013, 23:24
Bunu yazmanı bekliyordum =)
Dedim ya PARDON dan başka birşey yok maddi ve manevi
tahaa kardeş adamı iyi tanıyorum dedim ilk başta daha önce yakalandı silivride 3 yada 4 ay yattı diyorum ki sadece oda değil çok mevzusu var ama ne hikmetse ne zaman görsem farklı arabalarla geziyodu o.ç.hatta bi tane 131 vardı 96 slx motorlu...
mahkeme sonucunu öğrenisem yazarım burya.
mmged_jan
26-04-2013, 16:46
linç ettikten sonra polise teslim edeceksin benim teyzemi vurdular para için daha el kadar çocuklardı şerefsizler koca adam oldu çoluğa çocuğa karıştılar geçen hafta yine içeri düşmüşler cinayetin cezasını doğru düzgün yatmadılar şimdi gasptan içerdeler
adamına göre adalet
bi güzel dövselerdi keşke didin çalış oçun biri gelsin 30dakikada götürsün
Resmen pişti olmuşlar helal para diye buna denir sanırım..
benim arabaya giren hırsızın 64 dosyası vardı 28 tane 18 yaş altında var siz düşünün artık suç üstü yakalandı bu sefer
Taha Fedai
26-04-2013, 21:14
Arkadaşlar yatıp hemen çıkmalarının asıl sebebi cezaevleridir.Türkiyede şuan cezaevleri Full+full adamlar 3 vardiya yatıyorlar düşünün yer yok...
darkmoon
26-04-2013, 21:34
Haberleri izleyin gazeteleri okuyun adalet varmı yokmu anlarsınız isyan edersiniz.. daha iki gün önce şu haberi okudum sinirden hala kendime gelemedim kaç gündür
Engelli kz ve aabeyine tecavz - Hrriyet GNDEM (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23121585.asp)
NakkaSss
27-04-2013, 01:44
Malesef adalet bizim ülkemizde bi şahıs isminden öteye geçmiyor..
evet arkadaşlar elemanların biri savcılıkta serbest kalmış diğeri ise mahkemeye dışarıdan devam edicekmiş sadece biri içerde...
erturul çiçek
13-05-2013, 00:37
Valla beklenen cevap bu aslında, o yatan da çıkar zaten en fazla 1 ay kalır.